Δημοκρατία - Υπουργείο Δικαιοσύνης : Δύο ασυμβίβαστες έννοιες

H-M

Δραστήριο μέλος

Ο H-M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μηχανικός και μας γράφει απο Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 682 μηνύματα.
Ολόκληρη η Ελλάδα έφριξε με τη σφοδρότητα της επίθεσης που εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Μ. Παπαϊωάννου κατά των δύο Οικονομικών Εισαγγελέων, μετά από τις Ενέργειες που έκαναν για τα 9 σοβαρότατα Πολιτικά Αδικήματα που αποκαλύφτηκαν και τεκμηριώθηκαν αρκετά, ώστε να απαγγείλουν κατηγορίες. Επικαλέστηκε την απόφαση του Προϊστάμενου Εισαγγελέα ο οποίος έκρινε ότι τα στοιχεία δεν ήταν επαρκεί και έβαλε το φάκελο στο αρχείο! Και τι δεν έγραψε στην ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης εναντίον των δύο Οικονομικών Εισαγγελέων ζητώντας την απομάκρυνσή τους: Ότι δημιουργούν αναστάτωση στην Πολιτική Ζωή του τόπου, (άκουσον-άκουσον) ότι οι μέρες είναι δύσκολες και δεν θα έπρεπε να ανακοινώνουν παρόμοια θέματα που δεν είναι τεκμηριωμένα (εδώ κερδίζει το βραβείο γκίνες για το μέγεθος του θράσους)...Είμαστε περίεργοι να δούμε ποιό από τα νέα Κόμματα θα τολμήσει να αγγίξει το πιο σημαντικό αυτό σημείο του απόλυτου Διαχωρισμού των (3) Εξουσιών. (Κυβέρνησης, Βουλής, Δικαστικού). Αν ίσχυει, θα τολμούσε ο οποιοσδήποτε υπουργός Δικαιοσύνης να παρεμβαίνει τόσο ωμά και ξεδιάντροπα στο χώρο της Δικαιοσύνης; Aφήστε που, αν λειτουργούσε η Δημοκρατία στη χώρα μας, δεν θα υπήρχε Υπουργείο Δικαιοσύνης γιατί η ύπαρξή του είναι τελείως παράνομη και απόλυτα ασυμβίβαστη με ο Πνεύμα της Δημοκρατίας!


Πηγή : Σιωπηλή Πλειοψηφία
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νωεύς

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5,713 μηνύματα.
... Aφήστε που, αν λειτουργούσε η Δημοκρατία στη χώρα μας, δεν θα υπήρχε Υπουργείο Δικαιοσύνης γιατί η ύπαρξή του είναι τελείως παράνομη και απόλυτα ασυμβίβαστη με ο Πνεύμα της Δημοκρατίας!


Πηγή : Σιωπηλή Πλειοψηφία

:P:P:P: Απλά οι Πασόκοι (κι άλλοι τινές της λεγόμενης "δημοκρατικής παράταξης" ) είναι "υλιστές" και δεν δέχονται κανένα Πνεύμα!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top