Ποτο-Ιστορίες

iJohnnyCash

e-steki.gr Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24,043 μηνύματα.
Προσωπικά αν και δεν αντέχω το αλκοολ ιδιαίτερα, ξέρω πότε και πόσο το αντέχω. Την τελευταία φορά, αν και εκείνη την ημέρα ήμουν κουρασμένος, είχε γιορτή ο κολλητός. Πάμε σε κρασάδικο, φροντίζω να πιω όσο άντεχα. Μου ξέφυγε λίγο παραπάνω, σκέφτηκα δεν βαριέται; Δεν θα περπατάω σε ευθεία γραμμή, big deal. Στο τέλος σκάει η ιδέα να συνεχίσουμε σε μπαράκι με jazz μουσική. Οκ, εκεί όντως έχασα το έλεγχο :P Ωραία ήταν :D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

enrose

Δραστήριο μέλος

Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα.
Το προηγούμενο Σαββατόβραδο ήταν πραγματικά απρόσμενο. Αν και κουρασμένη απο την δουλειά της εβδομάδας, είχα τρελή όρεξη για διασκέδαση. Βγήκα με τον φίλο μου και πήγαμε σε ένα ροκάδικο που έχουμε κάνει στέκι τον τελευταίο χρόνο. Δεν ήρθε κανένας μαζί, ξενέρωτοι όλοι μέσα κάθησαν.
Ξεκινήσαμε με βότκες red bull, πέσαμε στα σφινάκια, και ξανά βότκες. Κλείσαμε με έξι βότκες ο καθένας. Το μόνο που έχω να πω είναι πως όσοι ήταν εκεί πέρασαν υπέροχα και γέλασαν πολύ μαζί μας. Χορεύαμε Michael Jackson, κάναμε χορευτικά, γενικότερα περάσαμε τέλεια.
Η επόμενη μέρα όμως ήταν τραγική. Δεν μπορούσα να συνέλθο με τίποτα. Το βράδυ κατάφερα να σηκωθώ απο το κρεβάτι και να πάω για ένα καφέ να στανιάρω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

adespoto

Περιβόητο μέλος

Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5,603 μηνύματα.
Έχω μεθύσει πολύ τρεις φορές.
Εκείνη την ώρα μπορώ να πω οτι περνούσα πολύ ωραία, μέχρι τη στιγμή που ένιωθα οτι χάνω τον έλεγχό. Ήταν το χειρότερο συναίσθημα που έχω νιώσει ποτέ. Θυμάμαι την τελευταία φορά μέθυσα με ρακή, εκτός από τα κλασσικά 8άρια, το άθλιο πέσιμο που προσπαθούσα να κάνω σε έναν τύπο γιατί μόλις πριν μισή ώρα είχα χωρίσει (μεθυσμένη εννοείται!!), το πόσο κρατήθηκα για να μην ξεράσω πάνω του όσο ήμασταν στη μηχανή και με πήγαινε σπίτι και βέβαια την εφιαλτική νύχτα που ακολούθησε με εμένα να πηγαίνω κάθε μισή ώρα στην τουαλέτα και να προσπαθώ να πιώ νερό για να μην αφυδατωθώ... Από τότε αποφάσισα να πίνω όσο αντέχω...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aniohaseo

Νεοφερμένος

Ο Aniohaseo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 62 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα.
Τα πίναμε χθές σε ένα μαγαζί (εκτός Ελλάδος) με συναδέλφους και αφού πέρασε
η ώρα, ξαφνικά μια κραυγή μέσα στο μαγαζί, αντι για "γειά μας" ακούστηκε...

SPARTAAAANS !!!

χαχαχαχαααααχ !!!
Μετά απο αυτό, σε κάθε τσούγκρισμα, η ίδια κραυγή
με βραχνή φωνή, όπως στην ταινία....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top