Χρυσή Αυγή, η πορεία της ως πολιτικό κόμμα

Συμφωνείτε με τον χαρακτηρισμό της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 139)
  • Ναι

    Ψήφοι: 110 79.1%
  • Όχι

    Ψήφοι: 25 18.0%
  • ΔΞ/ΔΑ

    Ψήφοι: 4 2.9%

Zed

Διάσημο μέλος

Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται IT και μας γράφει απο Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2,488 μηνύματα.
οχι ακομα ζεντ, περίμενε όμως στο ακουστικό σου.

Ναι, περιμένω τον επαναστάτη του καφέ που αρνείται να αναγνωρίσει την αλήθεια. Διαπίστωση έκανα, δεν είπα ότι περιμένω κάτι. Μάθε να διαβάζεις και μετά απάντα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

adele

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 313 μηνύματα.
Πόσο fake πια... Έλα χορτάσαμε, φτάνει. Τον εαυτό σου κοροϊδεύεις. Αυτοί που βρίσκονται ήδη επάνω είναι υμνητές του Τόμσεν και της Μέρκελ που μας βιάζουν σήμερα οικονομικά, όχι στρατιωτικά, είναι ηθικοί αυτουργοί χιλιάδων αυτοκτονιών αλλά και δολοφονιών, φασίστες και προπαγανδιστές (δεν πιστεύω να θες παραδείγματα, λογικά θα τα έχεις παρατηρήσει, αν δεν σου έχουν συμβεί κι εσένα), κλέφτες και εγκληματίες.

Και τώρα σε ενόχλησε η χ.α.; Τόσο καιρό δεν ντρεπόσουν, δεν συνέτρεχε θέμα ηθικής. Και ξέρεις γιατί; Γιατί ποτέ δεν το παραδέχθηκαν ακόμα οι νυν πολιτικοί και ας το ξέρουν κι οι πέτρες. Οι χρυσαυγίτες το παραδέχονται, γι'αυτό σας ενοχλεί όλους. Γιατί αν έρθει ένας νέος Παπαδόπουλος και σας πει έχετε χούντα κύριοι, τότε μόνο θα αντιδράσετε όλοι, όταν σας λέει ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς θα σας δώσω τούτο και το άλλο και θα τα καταφέρουμε, τότε τα αυτιά χαϊδεύονται και ηρεμείτε, κι ας ξέρετε ότι η χούντα η σημερινή είναι χειρότερη κι από του 70.

Πρωτα απ'ολα ξεσπας σε λαθος μερος και σε λαθος ατομο τον θυμο που εχει συσσωρευτει μεσα σου. Αλλα εχω κατανοηση και φιλικη διαθεση.
Το να μου μιλας λες και με ξερεις προσωπικα ομως, ειναι αδιανοητο. Κοροιδευω τον εαυτο μου γιατι; Επειδη ειμαι εναντιον της ΧΑ και ο,τι αυτη πρεσβευει; Και επειδη θεωρω οτι δεν θα επρεπε να παρει μερος στις εκλογες ;; Γιατι ακριβως τον κοροιδευω; Εγραψα καπου οτι οι πολιτικοι μας δεν ειναι υμνητες της Μερκελ, και της καθε Μερκελ, και πως θελουν να βοηθησουν τον τοπο γιατι ειναι πραγματικα πατριωτες;;
Δεν το εγραψα, αρα η επιθεση σου ειναι ακυρη και ανοητη. Ερχεσαι να μου το παιξεις τι; Ο διαφωτιστης μου;; Να μου φανερωσεις ξαφνικα οτι οι πολιτικοι μου ειναι διεφθαρμενοι, φασιστες και προπαγανδιστες και να μου δειξεις ποιο ειναι το αληθινο τους προσωπο; Εσενα περιμενω νομιζεις για να το μαθω;
Επισης με ρωτας αν με ενοχλησε τωρα η ΧΑ. Οχι, δεν με ενοχλησε τωρα, με ενοχλει πολλα χρονια τωρα. Ελπιζω να σε καλυψα σ'αυτο. Το επομενο ομως δεν ειναι ερωτηση. Γιατι; Ααα ναι ξερω! Γιατι ειπαμε, με γνωριζεις προσωπικα και ξερεις οτι τοσα χρονια δεν ντρεπομουν, οτι ξαφνικα τωρα ξυπνησα, τωρα ντραπηκα, τωρα ανοιξα τα ματια μου και ειδα τι συμβαινει γυρω μου!
Και μαλιστα οχι μονο εισαι σιγουρος, αλλα μου υποδεικνυεις θρασυτατα και το γιατι τοσα χρονια δεν ντρεπομουν. Γιατι αλλωστε ειναι προφανες, το γνωριζεις τοσο καλα!
Και ποιοι ειμαστε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ που ενοχλουμαστε με τους χρυσαυγιτες τωρα, που κοροιδευουμε τους εαυτους μας, θελεις να μου πεις;; Αφου τα γνωριζεις ολα, αυτο γιατι μου το αποκρυπτεις;; Μα να μην μαθω;; Δεν με λυπασαι;;
Σε ολο το κειμενο σου μιλας στο β' πληθυντικο. Και ειναι πραγματι τοσο γελοιο! Γινεσαι τοσο γελοιος!
Δεν με νοιαζει ιδιαιτερα το τι πιστευεις αλλα με νοιαζει το οτι τα εχεις βαλει γενικοτερα με τον κοσμο και το συστημα και εκφερεις αποψη και γνωμη σαν σωστος Ελληνας ξερολας χωρις ομως να ξερεις.
Ειμαι 20 χρονων και φετος πρωτη φορα εχω τη δυνατοτητα να ψηφισω στις βουλευτικες εκλογες. Σε περιπτωση δηλαδη που με μπερδεψες με καποιους που ψηφιζαν τοσα χρονια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και που τους "χαιδευαν τα αυτια".
Επισης, θεωρω πως οι πολιτικοι μας ειναι κλεφτες, εγκληματιες, ηθικοι αυτουργοι για τα περισσοτερα που συμβαινουν σ'αυτη τη χωρα και πως δεν αξιζουν να ψηφιζονται ξανα και ξανα απο ηλιθιους κομματικοβαρεμενους.
Ειναι οντως υμνητες της Μερκελ, των συμφεροντων τους, της παρταρας τους γενικοτερα και θα τιμωρηθουν αργα ή γρηγορα. Αυτο εξαρταται απο το ποσο αργα ή γρηγορα θα ξυπνησουμε ολοι μας.
Προσωπικα, η ΧΑ με ενοχλουσε παντα, απο τοτε που καταλαβα το ρολο της, διαβασα και εψαξα γι'αυτην, απο τοτε που πολιτικοποιηθηκα και εμαθα καποια πραγματα γενικοτερα γι'αυτη τη χωρα.
Και σε πληροφορω οτι δεν ντραπηκα τωρα για την καταντια της χωρας μου, αλλα ντρεπομαι χρονια τωρα, γιατι οσο μεγαλωνω συνειδητοποιω οτι ο Ελληνας πρεπει να χασει και το βρακι του, που λεει ο λογος, για να ξυπνησει και να δει οτι του τα πηραν ολα και δεν του αφησαν τιποτα πλεον.
Ποιοι ειμαστε ολοι εμεις που ενοχλουμαστε τωρα ξαφνικα απο την ΧΑ, δεν ξερω, και δεν με ενδιαφερει κιολας να μαθω, γιατι δεν εκπροσωπω και δεν εκπροσωπουμαι απο κανεναν παρα μιλαω για αυτα που πιστευω και μονο.
Επισης το αν μου χαιδεψαν τα αυτια ο Βενιζελος και ο Σαμαρας, μ'αυτα που μου ειπαν και με ηρεμησαν και τωρα πλεον δεν εχω λογο ανησυχιας, αυτο ασε να το ξερω εγω καλυτερα!
Και οσο για το τελευταιο και κλασσικο "η χούντα η σημερινή είναι χειρότερη κι από του 70", εχω να σου πω το εξης.
Η υπαρξη δημοκρατιας σε μια χωρα προυποθετει και την αναλογη νοοτροπια και υπευθυνοτητα του λαου. Δεν ειναι μονο οι πολιτικοι του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και γενικοτερα ολων των κομματων που διεφθειραν την ελληνικη κοινωνια μετα τη μεταπολιτευση, ειναι η διαφθορα που λειτουργουσε και λειτουργει παντα απ'την αρχη της δημιουργιας του ελληνικου κρατους ως μεσον και ως αποτελεσμα!
Το γεγονος λοιπον οτι η διαφθορα, η φοροδιαφυγη και ολα τα αλλα, ειναι τροπος ζωης για τον μεσο νεοελληνα(οχι για ολους, τονιζω!), γι'αυτο δεν φταινει μονο οι πολιτικοι. Και να τονισω το μονο, γιατι μετα θα μου γραψετε οτι ειμαι χωμενη σε κανα κομμα και μιλαω εκ μερους του και μπλα μπλα μπλα.
Το οτι λοιπον η εννοια της δημοκρατιας υπονομευτηκε απο τα καθικια που μας κυβερνουν, αλλα που εμεις τους βαλαμε να μας κυβερνουν(βαζω και τον εαυτο μου μεσα κι ας μην ψηφισα ποτε κανεναν τους!), αυτο δεν αλλαζει το οτι η δημοκρατια ειναι κατι το ιερο και θα 'πρεπε να το σεβομαστε ολοι. Γιατι αυτος ειναι ο λογος αλλωστε που ειμαστε ολοι εμεις εδω μεσα και λεει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του.
Ειναι πολυ ευκολο να πεταμε ατακες τυπου "καλυτερα μια χουντα, τουλαχιστον εκει ηταν ξεκαθαρα τα πραγματα" και αλλιως να ζουμε την χουντα την πραγματικη. Δεν αντιλεγω οτι το πολιτευμα μας ειναι ψευτοδημοκρατια και κομματοκρατια (γιατι αυτο ειναι!), αλλα αλλο αυτο και αλλο το να οδηγουμαστε στα ακρα. Αλλωστε αυτο θελουν. Να μας οδηγησουν στα ακρα! Γι'αυτο τα κανουν ολα!

Την επομενη φορα, λοιπον, που θα θελησεις να ξεσπασεις καπου, φιλε μου, φροντισε να ειναι το σωστο ατομο. Αυτο το ατομο που εχει υποστηριξει κατα κορον αυτους τους γελοιους, αυτο που εχει αγνοια και δεν καταλαβαινει τα φουμαρα που του πουλανε για μεταξωτες κορδελες. Αυτο που αγνοει τα πολιτικα πραγματα. Εγω δεν ειμαι αυτο, λυπαμαι αν σε απογοητευσα.
Ολοι ειμαστε νευριασμενοι με την σημερινη κατασταση. Το να απομονωνεσαι και να λες "εσεις αυτο, εσεις εκεινοι" δειχνει την ανωριμοτητα και την ανοησια σου και τιποτα αλλο.
Φιλικα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Zed

Διάσημο μέλος

Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται IT και μας γράφει απο Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2,488 μηνύματα.
Αφού σ'αρέσει να τα ψειρίζεις τόσο, ας ψειρίσω κι εγώ τα δικά σου.

Το γεγονος του οτι 59 ατομα απο τα 106 στη δημοσκοπηση δεν εχουν κανενα προβλημα με τη Χρυση Αυγη δεν προβληματισε κανεναν σας;;;

Η δημοσκόπηση ρωτά αν πρέπει να επιτραπεί η είσοδος της χ.α. στην βουλή, όχι αν έχουμε πρόβλημα μαζί της. Στο απάντησε και άλλος πιο πάνω αλλά δεν έδωσες σημασία. Εγώ λοιπόν και όσοι έχουν ψηφίσει ναι, δεν το υποστηρίζουμε επειδή δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα μαζί της, αλλά επειδή ούτως ή άλλως εκεί μέσα βρίσκεται κάθε καρυδιάς καρύδι, από υμνητές του στάλιν (κκε) και του χίτλερ (μπουμπούκος, βορίδης πχ) μέχρι υμνητές του δολαρίου και του € (σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι) και επειδή αυτό προφανώς δεν θα αλλάξει δραματικά, το ίδιο μας κάνει άμα μπουν και αυτοί.
Επομένως, εσύ ήσουν αυτή που έκρινες πρώτη προσωπικά τόσα άτομα χωρίς να μας ξέρεις, γι'αυτό μην παρουσιάζεις την θιγμένη.

Απο νομικης αποψης ναι, ισως και να μην υπαρχει καποιος λογος να της απαγορευτει η συμμετοχη στις εκλογες.
Απο ηθικης, απο ανθρωπινης αποψης;

Δεν καταλαβαίνω γιατί μπαίνεις να σχολιάσεις για ένα κόμμα που αποδεδειγμένα έχει πράξει εγκλήματα όμως ΔΕΝ έχει κυβερνήσει ποτέ και λες "Μήπως να μην συμμετέχει στις εκλογές;", ενώ για τα κόμματα που αποδεδειγμένα επίσης έχουν πράξει εγκλήματα και ΈΧΟΥΝ κυβερνήσει πολλές φορές να επιτρέπεται. Γιατί δεν διάβασα κάπου αν είναι ηθικό να συμμετέχουν πασοκ-νδ στις εκλογές. Αυτό είναι το πρόβλημά μου με τα όσα έγραψες, και δεν είναι προσωπικό, έχει να κάνει με την άποψη αυτή. Με ενοχλεί λοιπόν όταν τα δημοκρατικά σου συναισθήματα και οι ιδέες σου (και του οποιουδήποτε), για τις οποίες δεν αμφιβάλλω ιδίως μετά την απάντησή σου (δεν ειρωνεύομαι), ξετυλίγονται σε ένα κείμενο που αφορά τους φανερούς φασίστες, τον εύκολο στόχο, και στα topics που αφορούν τους μασκαρεμένους δημοκράτες που στην πράξη έχουν αποδειχθεί φασίστες στο πολλαπλάσιο, δεν υπάρχουν απαντήσεις σε ανάλογο ύφος και τόνο.

Τι να πω πια....εδω που την καταντησαμε την κοινωνιας μας, ας τη λουστουμε.
Τα συγχαρητηρια μου.

Συγγνώμη, αλλά ούτε εγώ τους ψήφισα, όπως ούτε εσύ, οπότε έχω το δικαίωμα στα 24 μου να βγάζω τον εαυτό μου απέξω καθώς δεν πρόλαβα να συμμετέχω σε αυτήν την κατάντια, όσο κι αν υποθέσουμε ότι ενδεχομένως να το ήθελα. Άρα το πρώτο πληθυντικό που βάζεις είναι λάθος, γιατί εγώ δεν έχω καμία διάθεση να "την λουστώ".
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

adele

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 313 μηνύματα.
Αφού σ'αρέσει να τα ψειρίζεις τόσο, ας ψειρίσω κι εγώ τα δικά σου.
Η δημοσκόπηση ρωτά αν πρέπει να επιτραπεί η είσοδος της χ.α. στην βουλή, όχι αν έχουμε πρόβλημα μαζί της. Στο απάντησε και άλλος πιο πάνω αλλά δεν έδωσες σημασία. Εγώ λοιπόν και όσοι έχουν ψηφίσει ναι, δεν το υποστηρίζουμε επειδή δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα μαζί της, αλλά επειδή ούτως ή άλλως εκεί μέσα βρίσκεται κάθε καρυδιάς καρύδι, από υμνητές του στάλιν (κκε) και του χίτλερ (μπουμπούκος, βορίδης πχ) μέχρι υμνητές του δολαρίου και του € (σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι) και επειδή αυτό προφανώς δεν θα αλλάξει δραματικά, το ίδιο μας κάνει άμα μπουν και αυτοί.
Επομένως, εσύ ήσουν αυτή που έκρινες πρώτη προσωπικά τόσα άτομα χωρίς να μας ξέρεις, γι'αυτό μην παρουσιάζεις την θιγμένη.

Δεν καταλαβαίνω γιατί μπαίνεις να σχολιάσεις για ένα κόμμα που αποδεδειγμένα έχει πράξει εγκλήματα όμως ΔΕΝ έχει κυβερνήσει ποτέ και λες "Μήπως να μην συμμετέχει στις εκλογές;", ενώ για τα κόμματα που αποδεδειγμένα επίσης έχουν πράξει εγκλήματα και ΈΧΟΥΝ κυβερνήσει πολλές φορές να επιτρέπεται. Γιατί δεν διάβασα κάπου αν είναι ηθικό να συμμετέχουν πασοκ-νδ στις εκλογές. Αυτό είναι το πρόβλημά μου με τα όσα έγραψες, και δεν είναι προσωπικό, έχει να κάνει με την άποψη αυτή. Με ενοχλεί λοιπόν όταν τα δημοκρατικά σου συναισθήματα και οι ιδέες σου (και του οποιουδήποτε), για τις οποίες δεν αμφιβάλλω ιδίως μετά την απάντησή σου (δεν ειρωνεύομαι), ξετυλίγονται σε ένα κείμενο που αφορά τους φανερούς φασίστες, τον εύκολο στόχο, και στα topics που αφορούν τους μασκαρεμένους δημοκράτες που στην πράξη έχουν αποδειχθεί φασίστες στο πολλαπλάσιο, δεν υπάρχουν απαντήσεις σε ανάλογο ύφος και τόνο.

Συγγνώμη, αλλά ούτε εγώ τους ψήφισα, όπως ούτε εσύ, οπότε έχω το δικαίωμα στα 24 μου να βγάζω τον εαυτό μου απέξω καθώς δεν πρόλαβα να συμμετέχω σε αυτήν την κατάντια, όσο κι αν υποθέσουμε ότι ενδεχομένως να το ήθελα. Άρα το πρώτο πληθυντικό που βάζεις είναι λάθος, γιατί εγώ δεν έχω καμία διάθεση να "την λουστώ".

Ναι οντως μπορει να μην το διατυπωσα το πρωτο σχολιο μου οπως θα επρεπε και να το εγραψα χωρις να το σκεφτω και πολυ. Αλλα και παλι με προβληματιζει το οτι δεν σε ενοχλει-και μιλαω για σενα τωρα- που θα μπει και η ΧΑ στη Βουλη. Δηλαδη εγιναν που εγιναν ολα μπαχαλο ας απογινουν; Αυτο θες εσυ; Δεν ζητας μια αλλαγη, δεν θες να αλλαξει κατι;; Αλλα ας συνεχισουμε ετσι;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

ἅλς

Διάσημο μέλος

Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3,894 μηνύματα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Zed

Διάσημο μέλος

Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται IT και μας γράφει απο Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2,488 μηνύματα.
Ναι οντως μπορει να μην το διατυπωσα το πρωτο σχολιο μου οπως θα επρεπε και να το εγραψα χωρις να το σκεφτω και πολυ. Αλλα και παλι με προβληματιζει το οτι δεν σε ενοχλει-και μιλαω για σενα τωρα- που θα μπει και η ΧΑ στη Βουλη. Δηλαδη εγιναν που εγιναν ολα μπαχαλο ας απογινουν; Αυτο θες εσυ; Δεν ζητας μια αλλαγη, δεν θες να αλλαξει κατι;; Αλλα ας συνεχισουμε ετσι;

Και ποιος δεν το θέλει; Αλλά δεν νομίζω ότι έχει σχέση με το θέμα. Το να γίνει κάποια ουσιαστική αλλαγή νομίζω αφορά το πολίτευμα ή έστω το κοινωνικο-οικονομικό σύστημα, όχι τα πρόσωπα.

Εμένα με ενοχλεί πχ που ο "αλς" από πάνω βάζει τέτοιες φώτο, τις οποίες δεν τις αμφισβητώ.
Όταν όμως έχουμε πολιτικούς που δολοφόνησαν τον Γρηγορόπουλο, που δολοφόνησαν τον Γκιόλια (επειδή κάποιοι νομίζετε ότι έχουμε ελευθερία λόγου), που έριξαν το Σινούκ το 2004 με τον Πατριάρχη, που βύθισαν το ΣΑΜΙΝΑ, που αυτοκτόνησαν πόσες χιλιάδες κόσμου (χρηματιστήριο και κρίση), που μας έδειραν πόσες φορές και μας πότισαν με τόνους χημικά (marfin και θάνατος του παμίτη) και πόσα άλλα βαριέμαι να κάθομαι να γράφω και να θυμάμαι γιατί θα γεμίσω πολλές γραμμές -πρόσεξε, αναφέρω μόνο δολοφονίες, όχι οικονομικά σκάνδαλα- και εμείς ασχολούμαστε με την χ.α., τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα αντίληψης των πραγμάτων.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

adele

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 313 μηνύματα.
Και ποιος δεν το θέλει; Αλλά δεν νομίζω ότι έχει σχέση με το θέμα. Το να γίνει κάποια ουσιαστική αλλαγή νομίζω αφορά το πολίτευμα ή έστω το κοινωνικο-οικονομικό σύστημα, όχι τα πρόσωπα.

Εμένα με ενοχλεί πχ που ο "αλς" από πάνω βάζει τέτοιες φώτο, τις οποίες δεν τις αμφισβητώ.
Όταν όμως έχουμε πολιτικούς που δολοφόνησαν τον Γρηγορόπουλο, που δολοφόνησαν τον Γκιόλια (επειδή κάποιοι νομίζετε ότι έχουμε ελευθερία λόγου), που έριξαν το Σινούκ το 2004 με τον Πατριάρχη, που βύθισαν το ΣΑΜΙΝΑ, που αυτοκτόνησαν πόσες χιλιάδες κόσμου (χρηματιστήριο και κρίση), που μας έδειραν πόσες φορές και μας πότισαν με τόνους χημικά (marfin και θάνατος του παμίτη) και πόσα άλλα βαριέμαι να κάθομαι να γράφω και να θυμάμαι γιατί θα γεμίσω πολλές γραμμές -πρόσεξε, αναφέρω μόνο δολοφονίες, όχι οικονομικά σκάνδαλα- και εμείς ασχολούμαστε με την χ.α., τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα αντίληψης των πραγμάτων.

Ναι σ'αυτα εχεις απολυτο δικιο, συμφωνω μαζι σου!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ἅλς

Διάσημο μέλος

Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3,894 μηνύματα.
Και ποιος δεν το θέλει; Αλλά δεν νομίζω ότι έχει σχέση με το θέμα. Το να γίνει κάποια ουσιαστική αλλαγή νομίζω αφορά το πολίτευμα ή έστω το κοινωνικο-οικονομικό σύστημα, όχι τα πρόσωπα.

Εμένα με ενοχλεί πχ που ο "αλς" από πάνω βάζει τέτοιες φώτο, τις οποίες δεν τις αμφισβητώ.
Όταν όμως έχουμε πολιτικούς που δολοφόνησαν τον Γρηγορόπουλο, που δολοφόνησαν τον Γκιόλια (επειδή κάποιοι νομίζετε ότι έχουμε ελευθερία λόγου), που έριξαν το Σινούκ το 2004 με τον Πατριάρχη, που βύθισαν το ΣΑΜΙΝΑ, που αυτοκτόνησαν πόσες χιλιάδες κόσμου (χρηματιστήριο και κρίση), που μας έδειραν πόσες φορές και μας πότισαν με τόνους χημικά (marfin και θάνατος του παμίτη) και πόσα άλλα βαριέμαι να κάθομαι να γράφω και να θυμάμαι γιατί θα γεμίσω πολλές γραμμές -πρόσεξε, αναφέρω μόνο δολοφονίες, όχι οικονομικά σκάνδαλα- και εμείς ασχολούμαστε με την χ.α., τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα αντίληψης των πραγμάτων.

Ποιός τα αμφισβήτησε όλα τα παραπάνω; Εγώ πάντως όχι ΑΛΛΑ είναι ασυγχώρητο να υπάρχει στην ελληνική Βουλή ναζιστικό κόμμα. Έτσι το βλέπω, έτσι το αντιλαμβάνομαι και δικαίωμά σου να μην συμφωνείς με τον τρόπο που βλέπω τα πράγματα!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Zed

Διάσημο μέλος

Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται IT και μας γράφει απο Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2,488 μηνύματα.
Υπάρχουν ήδη τουλάχιστον 3, τι δεν καταλαβαίνεις;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ἅλς

Διάσημο μέλος

Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3,894 μηνύματα.
Το τσουβάλιασμα!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επιμηθέας

Δραστήριο μέλος

Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα.
ε καλά τώρα, για να είμαστε δίκαιοι, νομίζω ότι δικαιούται κανείς να έχει ένα ροζ ξενοδοχειάκι, ειδικά όταν ολόκληρη η Ελλάδα έχει γίνει μπορντέλο από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Κι ο Σημίτης σε εγκληματικές οργανώσεις ήταν μέλος αλλά τον είχαμε πρωθυπουργό, η χ.α. σε πείραξε τώρα;

Δηλαδή;
Η χα προτείνει την νομιμοποίηση της παρανομίας;;;;


Η ψήφος είναι πιό ισχυρή από τη σφαίρα.
Γιατί η σφαίρα μπορεί να σκοτώσει ένα εχθρό,αλλά η ψήφος το μέλλον των παιδιών σας.

Αβραάμ Λίνκολν
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Rempeskes

Επιφανές μέλος

Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8,045 μηνύματα.
Λεπόν μάγκες, ξέχασα να σας πω κάτι πολύ σημαντικό σε αυτό το τοξικ :P

ξέρετε, το να είσαι
μερικά κοινωνικοποιημένος/αποκοινωνικοποιημένος/ακοινώνητος
είναι μία από τις πολλές λολατυχίες
που μπορεί να επιπέσουν σε εμάς
(τα 'εξόριστα τέκνα της Εύας',
όπως λέει και το άσμα).
Βέβαια, το να απορρίπτεις εν θέσει
(και φύσει, σε αυτό δεν το λέμε στο σαλόνι μας)
την κοινωνία των ανθρώπων, είναι κατά κάποιο τρόπο υγιές, εάν σκεφτούμε
πόσο μη υγιές είναι
το να είσαι καθώς πρέπει άνθρωπος :P αφήνοντας κατά μέρος όμως
αυτές τις τρολλανοησίες, ας εξετάσουμε και την περίφτωση
όπου το εξεταζόμενο άτομο
(αυτός ο πανφταίχτης της ιδίας κακοδαιμονίας)
επιθυμεί την κοινωνικοποίηση όσο τίποτε, μα η κοινωνία η ίδια τον έχει θέσει
στο περιθώριο.
(για λόγους που δεν μας επηρεάζουν στα επόμενα, μα εντελώς φυσιολογικά
αφορούν την μη ομαλή εκρίζωση των βρεφικών ενστίκτων. Όπως λέει ο Φρόυντ. Και ο περιπτεράς μου. τεσπα)
Τι θα κάνει λοιπόν αυτό το άτομο, που η κενωνία η ένοχη τον καταδικάζει;

Είτε θα τους στείλει όλους στο διάολο και θα ζήσει στο πυθάρι,
είτε θα στέρξει να κοινωνικοποιηθεί κάπου ...αλλού.
Σε μια ομάδα, ένα γκρουπούσκουλο όπως λένε και στην τιβι.
Μόνο που, όπως εύκολα συνάγουμε από τα συμφραζόμενα, αυτό το ούσκουλο
έχει κάθε λόγο να υποθάλπτει την παρανομία,
ως άμεση, λυτρωτική εκδίκηση
προς το κοινωνικό σύνολο.
Περαιτέρω, και εντελώς τρολλφυσιολογικά, τα μέλη του ούσκουλου απαρτίζουν ενα κοινωνικό κύτταρο-
μια οικογένεια. Τα μέλη έχουν έναν ιδιότυπο δεσμό μεταξύ τους, είναι "αδέρφια", ενώ ο καθοδηγητής
διατηρεί έναν Πατριαρχικό ρόλο, κατέχοντας την εξουσία της "παύσης" της ιδιότητας του "αδερφού"
για το μέλος που θα "παραστρατίσει" από την "οικογένεια",
μια παύση η οποία -πάμπολα τα παραδείγματα- μπορεί να περιλαμβάνει
ακόμα και την φυσική του εξόντωση.
Πιο παραδειγματική είναι, όμως, η "στιγματοποίηση" και η "διαπόμπευση",
δυο πρακτικές που είναι γνώριμες και απολαυστικές σε όλους μας
που έχουμε φάει διαδοχικά μπαν
σε μια σοβαρή σελίδα στο ίντερνετ. :P

Αυτό που εννοώ βέβαια, είναι πως
η κοινωνικές δομές του πολιτισμένου κόσμου
είναι, κατά βάση, πατριαρχικές, εξουσιαστικές και απαιτούν την ύπαρξη πασης φύσεως κρατητηρίων.
Μια πρακτική εφαρμογή των ανωτέρω βρίσκουμε
όταν συναπαντούμε ένα ούσκουλο
το οποίο θεωρεί πως η κοινωνία, δικαιωματικά, αποτελεί την ...τροφό του. Σε αυτή την περίπτωση
γίνεται απαραίτητη η καταχώρηση των ...αντιφρονούντων σε μια λίστα προς ...αφανισμό,
ένα ιδιαίτερο Damnatio Ad Bestias
που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ σε αυτή την χώρα.
:P


Γιατί ο πρόλογος, θα ρωτήσετε, αγαπητοί (νοτ) συμφορουμίστες;
Για δύο λόγους.

Ο πρώτος είναι πως δεν έχετε σίγουρα κάτι καλύτερο να κάνετε με τη ζωή σας, και χαζεύετε στο νετ αυτή τη στιγμή :P

Ο δεύτερος αφορά την πρακτική εφαρμογή της αρχής του κρατητηρίου.
Ξέρετε, από την μικρή μου ιντερνετική συνδιαλλαγή με το αγαπητό γένος των Υπερ-Πατριωτών,
γνωρίζω πως εκείνοι διατηρούν μια μικρή βάση δεδομένων.

Τι εννοώ. Όπως ξέρετε, για μερικούς το ίντερνετ είναι "serious business".
Οπότε, μόλις κάποιος άγνωστος σε κάποιο φόρουμ
προσβάλει αυτό που αγαπούν βαθύτατα, ένας κόκκινος συναγερμός ηχεί σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της ιντερνετόσφαιρας,
και ένα ιδιότυπον "Zerg Rush" αρχινά.
Μπορεί στην Χελλάδα να μην το παρακολουθούμε σε μεγάλη έκταση, μα πιστέψτε με,
από την στιγμή που σε κάποιο ποστ ενός μπλογκ, φόρουμ, κλπ
αναφέρεται κάτι προσβλητικό για την ΧΑ,
οι φρουροί της ιντερνετικής Αρείας Χελλίν Φυλής
κρατούν το όνομα/νικ του ποστάροντα σε έναν ειδικό κατάλογο
που περιέχει όλους όσους είναι αντιφρονούντες και αναμένουν την τιμωρία. :P
Σας φαίνεται ανόητο ή αδιανόητο, αγαπητοί μου φίλοι;
(νοτ)
Καλωσήλθατε στο ΛΑΟΣ περιστερίου, καλωσήλθατε και στο χάι τεκ "Γραφείο Τύπου" που συνέλαβε και εκτέλεσε μονος του
γνωστός πολιτικομιντιαλίστας που δεν θέλω να κατονομάσω (Θ. Ρουσόπουλος) τον καιρό που ήταν σε γνωστό κόμμα που
επίσης δεν θέλω να κακοχαρακτηρίσω (ΝΔ). Μάλιστα είχε γίνει ένας μικρός θορυβος για το δεύτερο, με την έννοια πως
αρκετοί -ογράφοι είχαν επισήμως αναρωτηθεί γιατί να υπάρχει ανάγκη να παρακολουθείται ο Τύπος εικοσιτέσσερεις ώρες τη μέρα και να καταχωρούνται όλες μα όλες οι δημοσιεύσεις που αφορούν τη ΝΔ, μαζί με το όνομα του υπευθύνου :P τεσπα.

Και καταληγω την απογευματινή μου ανία λέγοντας με απλά λόγια το εξής.
Από την στιγμή που εμφανίστηκε ένας τους στο φόρουμ, τα νικνέημς όλων όσων
έχουν εκφραστεί αρνητικά ως προς το μεγαλείον της ΧΑ, βρίσκονται καταχωρημένα.

Μη βλέπετε που οι ικανότητές τους στην οπισθανίχνευση του ποστ περιορίζονται σε μια αναζήτηση στο γκουγκλ.
Εάν μπορούσαν θα έβρισκαν το μεηλ σας και το φεησμπουκ σας. Αφενός η λίστα τους θα εμπλουτιζόταν με κάτι
παραπάνω από το νικνέημ "Μαρουλίτα22CatLover!", αφ' ετέρου ο τοίχος του φέης σας
θα γέμιζε με απειλές και βρισιές από διάφορους τυπαδες με ευφάνταστα νικ του στυλ "Himmler88".
Όποιος θέλει να τεστάρει αυτό που λέω, ας πάει μέσω φέης να αφήσει ενα ποστ ελαφρά υποτιμητικό
για την χα, σε μία οποιοδήποτε σελίδα τους. :P

Υγ.
"Cry havoc and let slip the dogs of War"
που λένε και στις ειδήσεις του σταρ.


Υγ2.
Πρέπει να βάλω και μια πηγή, ε;
Ορίστε.

Υγ3.
Παραπομπές για περισσότερα ινφο στα επειστημμωνικά κομμάτια του ποστ
δεν έχω πέραν των συνηθισμένων.

- Τεύχη Μικυ Μαους 300-345, με έμφαση στο 313

- Τευχη Cosmopolitan απο Μάιο του 1999 μέχρι Μάιο του '12 (ειδικα το τελευταίο είναι σούπερ)

- Εφημερίδες "ΣΤΟΧΟΣ" (λολ, σημαδιακό;..), "Νέοι Άνθρωποι":
Όλες οι τυπωμένες εκδόσεις που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί
στο βάψιμο τοίχου και το τύλιγμα ψαριών στην αγορά.


Τέσπα, ώρα για ένα ποτάκι
ββ.



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
Το παραπάνω ποστ περιέχει στοιχεία που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Τουλάχιστον την Αντικειμενική Πραγματικότητα του θετικισμού κοπής πρό του 1900.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω με σειρά, τα ακόλουθα πρόσωπα:

- Σεξπηρ
(μπυραρία στο Κεντρο)
- Φ. Ενγκελς
(εργοστασιάρχης)
- Σ. Φρόυντ
(ο πατέρας του εξώγαμου που αποκαλούμε ψυχανάλυση)
- Α. Χιτλερ
(τι θα ήταν η ψηλή και ξανθή Αρεία Φυλή χωρίς έναν μαυροτσούκαλο κοντοστούπη να την καθοδηγεί; )
- Περιπτεράς της γειτονιάς, για την έκπτωση που μου παρέχει στα είδη πρώτης ανάγκης
- Αλ Γκορ, για την ανακάλυψη της Πράσσινης Ατζέντας, μα κυρίως για την ανακάλυψη του Ιντερνετ
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
τελος
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

giosx

Δραστήριο μέλος

Ο Γοργίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Χειρούργος και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 652 μηνύματα.
:crazy::crazy::crazy: Οταν ξεμαστουρώσεις, ξαναγράφτα...
Για εμπέδωση του νοητικού κενού και μίσους που διατρέχει όλο το κείμενο. :crazy::crazy::crazy:
Και με την ευκαιρία, να συμπεριλάβεις μια ανάλυση για το άν ο Λένιν πέθανε:
1. Απο Σύφιλη
2. Εγκεφαλικό;;
3. Δηλητηρίαση(που ήταν και το αγαπημένο), του Πατερούλη Ιωσήφ Βησσαριώνοβιτς Τσάλιν....
υ.σ
:devil::devil:Γιατί κι ο Τρότσκυ απο "Εγκεφαλικό" πήγε, ξέρεις το ορειβατικό σφυρο-τσέκουρο δεν είναι σαν την τσίχλα!! :beating:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

giosx

Δραστήριο μέλος

Ο Γοργίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Χειρούργος και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 652 μηνύματα.
Τελικά το ερώτημα-ψηφοφορία, απαντήθηκε... απο τον Ελληνικό Λαό!!:whistle:
Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει, σε κάποιους.... :devil:
Επιπλέον θα τους απολαμβάνουν και απο το γυαλί τη ΤιΒί τους, ας την σπάσουν αντί να σπάζουν βιτρίνες...:P
Το Τόπικ πρέπει να κλείσει πλέον, δεν έχει λόγο για πρόσθετες τριβές.:/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnnaousa

Επιφανές μέλος

Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει απο Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18,241 μηνύματα.
Τα καταφέραμε πάλι..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Giannoutas

Διάσημο μέλος

Ο Giannoutas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 2,313 μηνύματα.
Κατα τυχη νομιζω πως μπηκαν.Η μονη λυση να απαλαγουμε απο τα ναζιστακια ειναι η αδιαφορια

Οπως μπηκαν,ετσι θα βγουν.Σε καμια περιπτωση μην τους κοντραρεις γιατι ετσι θα δυναμωσουν και μετα τρεχα γυρευε (και κουρεψου)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dante ravenclaw

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο dante ravenclaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 241 μηνύματα.
Ναι τώρα που θα σφάζονται στο κέντρο της Αθήνας οι αριστεροί με τους χρυσαυγίτες,να δούμε πώς θα μπορέσεις να δείξεις(ή και ο οποιοσδήποτε) αδιαφορία.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Giannoutas

Διάσημο μέλος

Ο Giannoutas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 2,313 μηνύματα.
Ναι τώρα που θα σφάζονται στο κέντρο της Αθήνας οι αριστεροί με τους χρυσαυγίτες,να δούμε πώς θα μπορέσεις να δείξεις(ή και ο οποιοσδήποτε) αδιαφορία.
Εδω ειναι η μαγκια φιλε μου,να μην μπεις σε καμια πλευρα και να κρατηθεις οσο δυσκολα και αν ειναι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

carpe_nochtem

Πολύ δραστήριο μέλος

Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα.
Περίπου 450 χιλιάδες ψήφοι κατά τύχη. Fuck logic. :P

Και όχι αυτή η στάση δεν είναι μαγκιά,αλλά σταρχιδισμός.Που δεν το λες και το θετικότερο πράγμα,να βλέπεις τον κόσμο να καίγεται και να μην σε αγγίζει ούτε στο παραμικρό.
Νταξ,όπως τον βολεύει τον καθένα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

olga_serb

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η olga_serb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 228 μηνύματα.
Λοιπόν... :hmm:Συγχαρητήρια στη Χρυσή Αυγή για την επιτυχία της! Πολύ καλή δουλεία! Δεν πιστευω που το λεω..... Μαλλον τρελαθήκαμε εντελώς από το χάος που γινεται...:crazy: Να πάρουν τοσους ψηφους...- οι ρατσιστες?:sick: Και που? Στην Ελλαδα...
Αλλά καποιοι το ξέρανε...,ξέρανε πώς το αριστερό κίνημα θα παει πολυ μπροστα... Και το επέτρεψαν! ...ισως και φανούν χρήσιμοι...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top