Θα επανέλθουν οι γυναίκες ή δεν τα είδαμε όλα;

isolove

Νεοφερμένος

Ο Αλεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών και επαγγέλεται Τεχνίτης. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
Συζηταγα με μια κοπελια,30 ετων εργαζομενη,το γιατι ειναι αδεσμευτη,παροτι και αριστης εμφανισης.
-οι πιο πολυ αντρες ειναι μαμακιδες,πιανουν την πρωτη τους δουλεια στα 30,τεμπελιδες,χωρις καριερα κτλ.
Και επιδει μονιμα απορω,ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΠΟΥ ΤΗΝ ΛΕΞΗ Α Ι Σ Θ Η Μ Α Τ Α , Α Γ Α Π Η , Τ Ρ Υ Φ Ε Ρ Ο Τ Η Τ Α?:confused:
Μενει μονη,και καποιες αλλες,οχι γιατι ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΓΑΠΟΥΝ,αλλα επιδει δεν δουλευουν (την ανεργια θα κοιταξουμε?)
δεν κανανε καριερρα(ακομα και αν τους πηγε στραβα,διοτι αν ολοι οι Ελληνες ημασταν καριεριστες,θα ημασταν μια ζαμπλουτη
χωρα και καθε Ελληνιδα θα ειχε τον κροισο της,και το ιδιωτικο τζετ να πεταγεται Μιλανο για τιποτα νεα φορεματακια).:smoke:
Εδω βεβαια ειναι και το αλλο,οτι οσο πιο δραστηριες γινονται οι γυναικες,καταλαμβανουν ολο και νεα ποστα στο χωρο εργασιας,
με αποτελεσμα καποιοι αντρες να χανουν τον μπουσουλα.....:wall:
Εμενα τι με νοιαζει τι δουλεια θα κανει,η δεν κανει, η κοπελα που θα ερωτευτω?
Με καλυπτει συναισθηματικα?Ειναι διπλα μου?περναμε καλα?
ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣ.και οταν ειμαι ευτυχισμενος λογο συναισθηματικης καλυψης, ΕΙΜΑΙ ΠΛΗΡΗΣ!:vroum:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Πέρα απο τα "αισθήματα, αγάπη, τρυφερότητα", υπάρχει και η εκτίμηση και ο θαυμασμός που επίσης είναι βασικά σε μια σχέση, και για τις δύο πλευρές. Πως να εκτιμήσεις και να θαυμάζεις ένα άτομο που δεν δουλεύει και περιμένει απο τους άλλους τα πάντα;
Θέλω να πιστεύω δλδ ότι αυτός είναι ο λόγος που στο είπε αυτό, και όχι θέματα χρημάτων :down:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εδάδ

Διάσημο μέλος

Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,958 μηνύματα.
Δεν κατάλαβα τίποτα από το πρώτο ποστ.

Michelle, ποιο είδος θαυμασμού είναι απαραίτητο σε μία σχέση?:confused:
Επίσης, γιατί όποιος δε δουλεύει, δεν κάνει τίποτα στη ζωή του?:confused::confused:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22,554 μηνύματα.
Ούτε εγώ κατάλαβα καλά...
Μιλάμε για το carreer woman vs sex and the city girl φαινόμενο;

Κοίτα, υπάρχουν κοπέλες που όντως πέφτουν με τα μούτρα στη δουλειά... και ίσως γι' αυτό να κάνουν στην άκρη τον απαιτούμενο χρόνο και κόπο, για να χτίσουν μακροπρόθεσμες γερές σχέσεις.
Γνώμη μου είναι ότι ναι, σε φάσεις φόρτου στη δουλειά, υποτονεί η σχέση μου. Και τις πιο δημιουργικές φάσεις μου τις είχα όταν ήμουν μόνη. Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα;

Για μένα έχει σημασία να βρίσεκι στο τέλος κανείς αυτόν που του αξίζει!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17,438 μηνύματα.
αυτό που λέει η Michelle και συμφωνώ μαζί της είναι ότι αν κάποιος είναι 30+ χρονών και απλά τα τρώει απ τους γονείς του αντί να δουλεύει για τα προς το ζήν του όπως κάνει όλος ο κόσμος, δεν μπορείς να τον εκτιμήσεις σαν άνθρωπο και τελικώς να τον αγαπήσεις.

Γιατί η εκτίμηση προηγείται της αγάπης

Φυσικά και δεν τίθεται θέμα ανεργίας αγαπητέ μου για να βρει κάποιος δουλειά.
Γιατί ναι μεν υπάρχει υψηλό ποσοστό ανεργίας αλλά υπάρχει ένα μεγαλύτερο ποσοστό βολέματος και αλαζονίας
Ένα τεράστιο ποσοστό ανθρώπων προτιμάει να τα τρώει απ τους γονείς και να περιμένει να σκάσει η θέση του διεθυνητή παρά να πάει να δουλέψει delivery στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς για να βγάζει τον καφέ και τα τσιγάρα του και να χαίρει της εκτίμησης των ανθρώπων που έχουν το ελάχιστο μυαλό στο κεφάλι τους.

Οι άνθρωποι που περιμένουν τη θέση του διευθυντή, θα προσελκύουν κοντά τους και ανθρώπους που εκτιμούν το καλό αυτοκίνητο και το χοντρό πορτοφόλι...

Οι άνθρωποι που λένε εγώ θα δουλέψω οπου να είναι μέχρι να βρεθεί η θέση του διευθυντή, προσελκύουν κοντά τους ανθρώπους που τους εκτιμούν γιατί δεν είναι ρεμάλια καλοπερασάκηδες ΚΑΙ μαμάκηδες και στο τέλος βρίσκουν και την αγάπη και την συναισθηματική κάλυψη
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27,875 μηνύματα.
Αυτό το θέμα τείνει να λάβει διαστάσεις χιονοστιβάδας στην ελληνική κοινωνία!:worry: Και μου είναι αδύνατο να πιστέψω και να επιχειρηματολογήσω πάνω στο ότι φταίει η σύγχρονη Ελληνίδα μόνο, ή ο σύγχρονος Έλληνας μόνο.

Καταρχάς υπάρχουν 2 όψεις του νομίσματος. Πως θα έπρεπε να είναι και πως πραγματικά είναι. Η πρώτη όψη δε είναι υποκειμενική, η δεύτερη αντικειμενική.

Πως πραγματικά είναι τα πράγματα:

Άντρες:

Κατηγορία Α - Ο Έλλην "Πουλμουρ περιουσοφάγος":

Ο μπαμπάς και η μαμά έχουν περιουσία κανα δυο ακίνητα, άλλα ακίνητα απ' τα οποία παίρνουν ενοίκια, αυτοκίνητα, καλές συντάξεις κλπ. Ο κανακάρης τους φυσικά δουλεύει...τις 2 σιαγόνες και τα χείλη του πίνοντας τον φρεντοτσίνο στο πλησιέστερο Starbucks. Περιμένει τη θέση προϊσταμένου να αδειάσει, δε του κάνει καρδιά να δουλέψει ταμείο. Φυσικά γι αυτόν δε νοείται σχέση μεγαλύτερης διάρκειας πάνω από ένα κρεβάτι. Πρίν πεθάνει πρέπει να τις πάρει όλες!

Κατηγορία Β - Ο Έλλην "Το καλό παιδί ή αλλιώς ανεμόσκαλα":

Πρέπει να κάνει καριέρα, έχει δεν έχει περιουσία. Ει δυνατόν να γίνει CEO σε Κόμπανυ μεγάλου κυβισμού, πολυεθνική και δε συμμαζεύεται. Δεν έχει χρόνο για γκομενιλίκια και σαφώς η σχέση του με το σέξ είναι όσο κοντινή είναι αυτή ενος χορτοφάγου με το κοκκινιστό μοσχαράκι. Αν μια γυναίκα του ανοίξει τα πόδια, εκείνος θα δει τη σχισμή ανάμεσα και θα πει "Τραυματίστηκες!!! να φέρω επίδεσμο;"

Κατηγορία Γ - Ο Έλλην "Του μέτρου ή αλλιώς παλικάρι"

Συνειδητοποιημένος για το bordello που επικρατεί γύρω του, διατηρεί ένα αξιοπρεπέστατο προφίλ, διαλέγοντας μια καλή δουλειά, έστω και ξεκινώντας από τα χαμηλότερα στάδια για να φτάσει σε μια πιό άνετη κατάσταση μελλοντικά. Έχει κάποιου είδους στρατηγική, και όπως ξέρουμε στη στρατηγική όταν έχεις μια αποστολή πρέπει ο στόχος σου να είναι εφικτός και όχι ουτοπικός. Προτιμά να εργαστεί και να πετύχει το 70% παρά να ονειρεύεται και να περιμένει δίχως πράξεις το 100%. Η σχέση του με τις γκόμενες είναι μια κατάσταση "λιβανιστήρι πρόσχωμεν δεηθώμεν του Κυρίου" καθώς οι αγαπητές μας λατέρνες ή θα τον μαστουρώσουν μέχρις ευτυχίας ή θα τον μαστουρώσουν μέχρι να πεθάνει από ασφυξία. Δεν ξέρεις προς τα που κουνιέται το λιβανιστήρι μίστερ! Το αρπάζεις και το κουνάς εσύ όπως γουστάρεις. Συνήθως αυτοί οι τύποι βρίσκουν κάτι καλό στη ζωή τους.


Γυναίκες:

Κατηγορία Α - Ελληνίς "Η φαντασμένη ψωμί δεν βγάζω για να φάω, ταγιέρ φοράω"

"Ντάντυυυυ, θα μου δώσεις ένα 500ευρω να πάω να κωλοχτυπηθώ στη Μύκονο για μια νύχτα;" είναι η κλασσική καλοκαιρινή ατάκα της κορασίδας μας. Φυσικά η μικρά τρώει με χρυσά -εκ πατρός- κουτάλια αν και οι φορές που τα χει βάλει στο στόμα της είναι πολύ λιγότερες από αυτές που έχει βάλει πουλάκι ανάμεσα στα μπουτάκια της. Φυσικό δεν είναι μετά να το παίζει όμορφη και hi και να περιμένει το "Χρυσόν penis" να την ταίζει αφού την παντρευτεί με την ευλογία του μπαμπά;

Κατηγορία Β - Ελληνίς "Η καλύτερή μου φίλη είναι πλαστική"

Ακριβώς ίδιες συνήθειες με την απο πάνω, καθώς και ίδια κατάληξη αλλά με τη μόνη διαφορά ότι ο μπαμπάς της είναι η νέα κάρτα της Ψωνιστική Bank με ανώτατο όριο 10000000 Ευρώ. Δεν πειράζει που δεν έχει να φάει η κακομοίρα, έχει ο Θεος, κάποιος από τους 100/μέρα δε θα έχει μεγάλη τσέπη;

Κατηγορία Γ - Ελληνίς "Η τσίτα! Ζω για να δουλεύω"

Προφανώς απογοητευμένη από τούτο τον μάταιο κόσμο, αυτή η γυναίκα κυριολεκτικά ζει για να δουλεύει, διότι αν γυρίσει το βλέμμα της πουθενά αλλού θα πρέπει μετά να κοιταχτεί στον καθρέφτη και να πει "πως είμαι έτσι ρε poo-stee μου; Γιατί ακόμα ζω;" Ονειρεύεται μεγάλη θέση σε πολυεθνική κομπανύ, με παχυλούς μισθούς. Οι ώρες γι αυτήν ανα ημέρα είναι 30 διότι τόσο χρειάζεται για να δουλέψει! Έχει κάνει την ίδια συμφωνία όπως ο Ιησούς του Ναυή με τον Θεο ένα πράγμα. Αυτά στον δικό της κόσμο γιατί γύρω οι υπόλοιποι συνεχίζουν να ζουν φυσιολογικά. Το σεξ! Σηκώνει το τηλ για ντελίβερυ, της στέλνουν μια σαλάτα του καίσαρα και το βράδυ εκείνη φαντασιώνεται το παλικάρι του ντελίβερυ. Γρήγορο και εύκολο! Μέχρι να τελείωνε ο άλλος... θα ξημερώναμε! Έχουμε και καριέρα. Φυσικά ούτε λόγος για οικογένεια. Αυτού του είδους οι γυναίκες ελπίζουν ότι είναι βελτιωμένες βιολογικά και θα αναπαραχθούν σαν αμοιβάδες - οι σχέσεις είναι άχρηστες για εκείνες.

Κατηγορία Δ - Ελληνίς "La honorable"

Σπουδασμένη, αποκατεστημένη στη δουλειά που πάντα ονειρευόταν, με το ταίρι που αγαπά, αυτή η γυναίκα είναι άξιος εκπρόσωπος του γυναικείου φύλου. Δουλεύει για να είναι ανεξάρτητη, χωρίς να υποτιμά την προσφορά του συντρόφου της, με τον οποίο περνά αξιοσέβαστο ποσοστό της ημέρας. Έχει μάθει να απολαμβάνει τη ζωή, άσχετα αν ο κόσμος κάθε μέρα στη δουλειά, της θυμίζει ότι θα μπορούσε να πάρει ένα δίκανο και να παίξει τη νέα χαρακτήρα του βιντεοπαιχνιδιού Crysis! Αυτή η κατηγορία γυναίκας, έχει περισσότερες ελπίδες μακροβιότητας από τις υπόλοιπες.


Είμαι σίγουρος ότι οι πιό φυσιολογικές κατηγορίες για όσους το διαβάσατε, θα σας φαίνονται οι Γ αντρική και Δ γυναικεία. Τουλάχιστον εγώ έτσι θεωρώ πως πρέπει να είναι τα πράγματα για να λέμε ότι ζούμε σωστά. Αν δεν σας ικανοποιεί ο κόσμος γύρω σας, έχετε δίκιο, αλλά μην περιμένετε να διορθώσετε τους πάντες. Κάντε την αυτοκριτική σας, να είστε αξιοπρεπείς επαγγελματικά (έστω κι αν ξεκινήσετε από χαμηλά, δεν είναι ντροπή) και συναισθηματικά και να μάθετε να διαλέγετε σωστά με ποιόν/α θέλετε να συναναστρέφεστε.

Γιατί...όταν είσαι αξιοπρεπής, διαλέγεις και αξιοπρεπή άτομα!:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

adespoto

Περιβόητο μέλος

Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5,603 μηνύματα.
Σε αυτό το ρημάδι το διαδίκτυο έχω δει ένα σωρό γενικεύσεις του τύπου "οι άντρες είναι έτσι" και "οι γυναίκες είναι γιουβέτσι". Τόσο που να αισθάνομαι εγώ και η παρέα μου οι πιο ξεχωριστοί άνθρωποι του πλανήτη.
Συγνώμη αλλά ούτε κι εγώ θα ήθελα να είμαι με κάποιον που δεν έχει εισόδημα και πλησιάζει τα 30, με την έννοια οτι πρέπει να είναι κανείς αυτόνομος και να καλύπτει μόνος τις ανάγκες του από κάποια ηλικία και μετά. Αν έχει κανείς ανάγκη χρήματα δουλειά θα βρει. Δε λέω οτι θα δουλεύει υπό άριστες συνθήκες. Από εκεί και πέρα, ούτε με την κοπέλα συμφωνώ, γιατί είναι πολύ ισοπεδωτική στις απόψεις της. Αλλά θέλω να πιστεύω οτι δεν σκέπτονται όλες οι γυναίκες έτσι.
Γενικά οταν είναι κανείς απογοητευμένος από κάποιον ή κάποιους ανθρώπους του αντίθετου φύλου, τείνει να γενικεύει διάφορα φαινόμενα και, όπως είναι λογικό, οποιαδήποτε γενίκευση μόνο κακό και λανθασμένα συμπεράσματα φέρνει.


Επίσης ακόμη και όλοι να κάναμε καριέρα "ζάμπλουτοι" θα ήταν όσοι είναι και τώρα πίστεψέ με.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

isolove

Νεοφερμένος

Ο Αλεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών και επαγγέλεται Τεχνίτης. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
Ευχαριστω πολυ.
Οι κοπελες που απαντησαν εδειξαν οτι προεχει η επιτυχια,το χρημα,η εκτιμηση(δηλαδη δουλευω βγαζω 5000 τον μηνα,αν ειμαι
κακος χαρακτηρας η αγαπαω ψευτικα ποιος νοιαζεται?εκτιμηθικα διοτι ειμαι αυτονομος,βγαζω πολλα!!!!!)
οποτε ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ ΑΚΟΜΑ.....

Υ.Γ Δουλευω 2 δουλειες για να βγαζω κοντα 3.000 τον μηνα.
Λεω να ασχολουμαι και να εκτιμω οσες κανουν πανω κατω τα ιδια.
εχουν ισαξιο αμαξι,ειναι πανω απο 1,75,μεχρι 60 κιλα,και κουκλες.
Με τετοια κριτηρια θα βρω την τελεια.....αγαπη!!!!!

Υ.Γ. 2 μην με θεωρειται επιθετικο,εχω κουραστει απο αυτα που βλεπω και ακουω
σε τετοια θεματα.
Γνωρισα τις γυναικες στα 18 μου τρυφερες,δακτυσμενες,παθιασμενες για αγαπη,
και τις βλεπω μετα απο 20 χρονια ΛΟΓΙΣΤΡΙΕΣ με παθος για τα Ε9.....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Ευχαριστω πολυ.
Οι κοπελες που απαντησαν εδειξαν οτι προεχει η επιτυχια,το χρημα,η εκτιμηση(δηλαδη δουλευω βγαζω 5000 τον μηνα,αν ειμαι
κακος χαρακτηρας η αγαπαω ψευτικα ποιος νοιαζεται?εκτιμηθικα διοτι ειμαι αυτονομος,βγαζω πολλα!!!!!)
οποτε ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ ΑΚΟΜΑ.....

Υ.Γ Δουλευω 2 δουλειες για να βγαζω κοντα 3.000 τον μηνα.
Λεω να ασχολουμαι και να εκτιμω οσες κανουν πανω κατω τα ιδια.
εχουν ισαξιο αμαξι,ειναι πανω απο 1,75,μεχρι 60 κιλα,και κουκλες.
Με τετοια κριτηρια θα βρω την τελεια.....αγαπη!!!!!

Υ.Γ. 2 μην με θεωρειται επιθετικο,εχω κουραστει απο αυτα που βλεπω και ακουω
σε τετοια θεματα.
Γνωρισα τις γυναικες στα 18 μου τρυφερες,δακτυσμενες,παθιασμενες για αγαπη,
και τις βλεπω μετα απο 20 χρονια ΛΟΓΙΣΤΡΙΕΣ με παθος για τα Ε9.....
Η πλάκα είναι ότι διευκρίνισα κιόλας ότι δεν αναφέρομαι σε χρήμα. Προσωπικά ποσώς με ενδιαφέρει αν ο σύντροφος μου βγάζει 600 ή 6000. Το να μην δουλεύει όμως καθόλου δεν είναι και η καλύτερη προϋπόθεση για να τον εκτιμήσω. Το ίδιο φυσικά είναι για μένα αν θα κάνει μια δουλειά που δεν τον γεμίζει μόνο και μόνο για τα λεφτά, κι ας βγάζει και 10,000 με αυτή. Και σε μια σχέση πρέπει πρώτα απο όλα να υπάρχει και εκτίμηση. Απο εκεί και πέρα σαφώς και υπάρχουν και άλλα πράγματα, και αυτό δεν είναι καν το πρώτο κριτήριο. Πχ μπορεί να είναι άνεργος μια περίοδο επειδή ψάχνει μια δουλειά που θα τον γεμίζει ή επειδή προσπαθεί να στρώσει τη δική του. Αυτό φυσικά και δεν μετράει σαν "δεν δουλεύει". Όταν λέω "δεν δουλεύει" εννοώ τους τεμπέληδες που τα περιμένουν όλα απο τους γονείς τους χωρίς καν να προσπαθούν να γίνουν ανεξάρτητοι, έστω κάποια στιγμή. Και όταν αυτοί είναι 30, αυτό είναι ακόμα πιο κατακριτέο. Φυσικά το ίδιο ακριβώς πιστεύω και για τις γυναίκες. Δεν έχω καμία απαίτηση απο το σύντροφο μου που δεν την έχω και απο τον εαυτό μου.

Απο εκεί και πέρα, νομίζω ότι εσύ έχεις την Χ άποψη για τις γυναίκες και ερμηνεύεις όσες απαντήσεις σου έδωσαν οι κοπέλες στο θέμα με τέτοιο τρόπο ώστε να πιστεύεις ότι την επιβεβαιώνουν. Αν διαβάσεις καλύτερα όσα είπαμε, θα δείς ότι κάθε άλλο παρά αυτό που νομίζεις λέμε. Και είμαι και σίγουρη ότι θα παρερμηνεύσεις ΚΑΙ αυτό το ποστ έτσι ώστε να σου επιβεβαιώνει τις απόψεις σου, απλά το γράφω για να δω με ποιόν ακριβώς τρόπο θα διαστρεβλώσεις τα όσα λέω αυτή τη φορά.

Αρχική Δημοσίευση από islove:
Υ.Γ Δουλευω 2 δουλειες για να βγαζω κοντα 3.000 τον μηνα.
Λεω να ασχολουμαι και να εκτιμω οσες κανουν πανω κατω τα ιδια.
εχουν ισαξιο αμαξι,ειναι πανω απο 1,75,μεχρι 60 κιλα,και κουκλες.
Με τετοια κριτηρια θα βρω την τελεια.....αγαπη!!!!!
Αυτό είναι άκρως προσβλητικό για τις γυναίκες. Είναι σαν να λες ότι ο,τι είναι η δουλειά για τον άντρα, είναι η εμφάνιση για τη γυναίκα. Ε όχι, δεν είναι έτσι, εν έτει 2008 τουλάχιστον. Στην εποχή των παππούδων μας που οι γυναίκες δεν δούλευαν ίσως και να ήταν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Υ.Γ. 2 μην με θεωρειται επιθετικο,εχω κουραστει απο αυτα που βλεπω και ακουω
σε τετοια θεματα.
Γνωρισα τις γυναικες στα 18 μου τρυφερες,δακτυσμενες,παθιασμενες για αγαπη,
και τις βλεπω μετα απο 20 χρονια ΛΟΓΙΣΤΡΙΕΣ με παθος για τα Ε9.....

Να σε πω την αληθεια...σε πιστευω, και το οτι δουλευεις νυχτα ειναι ενας λογος παραπανω να εχεις δει ακομα περισσοτερα απο καποιον που δε "γυρναει" ιδιαιτερα....
Και ναι υπαρχουν πολλες ετσι, οπως και αντρες επισης...
Απλα δεν ειναι ολοι ιδιοι...και θα ηθελα να πιστευω οτι δεν ειναι ετσι ουτε καν η πλειοψηφια..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22,554 μηνύματα.
Αλέξη μου, θέλεις μόνο έναν τύπο γυναίκας σε αυτόν τον κόσμο; Μόνο μία δακρυσμένη ρομαντική μπάρμπι;

Ρε παιδιά, από τότε που έκαναν σουξέ κάτι φυλλάδες που κρίνουν την κοινωνία και κατηγοριοποιούν το λαό με καυστικό cool στυλάκι, το μάθαμε κι εμείς να μας κατατάσσουμε σε κατηγορίες... Χαλαρώστε λίγο, έχει πολλή ποικιλία ο κόσμος...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

isolove

Νεοφερμένος

Ο Αλεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών και επαγγέλεται Τεχνίτης. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
Αλέξη μου, θέλεις μόνο έναν τύπο γυναίκας σε αυτόν τον κόσμο; Μόνο μία δακρυσμένη ρομαντική μπάρμπι;

Τρυφερη,ρομαντικη,ΓΥΝΑΙΚΑ δηλαδη.
Το σημερινο στυλ γυναικα-οδοστροτηρας-μεσα σε ολα,που μιλανε σαν αντρες,περπατανε σαν αντρες,χορευουν ζειμπεκικο(το λεξικο λεει ΑΝΔΡΙΚΟΣ ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ) με απογοητευει. :(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22,554 μηνύματα.
Το θέμα με τα λεφτά όμως, πώς το βλέπεις;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

underwater

Περιβόητο μέλος

Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,343 μηνύματα.
Στάνταρ με ενδιαφέρει να εργάζεται ο σύντροφός μου. Και όχι μόνο να εργάζεται, αλλά να έχει φιλοδοξίες που να μην περιορίζονται σε 1 θέση στο Δημόσιο. Επίσης με ενδιαφέρει να έχει ενδιαφέροντα και να μην περιορίζεται σε 1 δουλειά-σπίτι-τηλεόραση τις καθημερινές-ποτάκι τα weekends. Μου αρέσουν οι δραστήριοι άνθρωποι που ψάχνονται συνέχεια. Και όχι, δεν αισθάνομαι ενοχές γι'αυτό! Άλλωστε δεν ζητάω κάτι που δεν το έχω κι εγώ.

Δε νομίζω πως 1 άνεργος μπορεί να είναι σε αυτή την κατηγορία! Και δεν εννοώ φυσικά 1 άτομο που πάντα εργαζόταν και κάτι πήγε κάπως ή που τώρα κάνει καινούρια επαγγελματικά ανοίγματα οπότε οι δουλείες δεν πετάνε. Εννοώ το αυτονόητο: άτομα που δεν εργάζονται αν δεν βρουν θέση που υποτίθεται ανταποκρίνεται στα προσόντα και τις γνώσεις τους, που κοιμούνται ως τις 12, τα περιμένουν όλα στο χέρι και μόνη τους ασχολία είναι η βραδυνή έξοδος (κι η γκόμενα φυσικά.:P).

Ή άτομα που δεν μπορούν να στεριώσουν επαγγελματικά (εμένα κάτι μου λέει). Πριν 2 χρόνια είχε παίξει κάτι με 1 τύπο, ο οποίος ήταν τότε 30. Μου άρεσε πολύ σαν στυλάκι, μίλαγε και ωραία, ψάρωσα. Αλλά κάπως μου φαινόταν όταν μου έλεγε για το ότι δεν μπορεί να βρει δουλειά, τις συνεχείς απολύσεις και το κορυφαίο για το πώς τον έδιωξαν από την τελευταία δουλειά "Με έδιωξαν επειδή ήθελα να δουλεύω κι αυτοί με θέλανε χαλαρό!".:P Ρε γ@μώτο, κάτι πάει σκ@τ@ με την πάρτη του σκέφτηκα. Όταν τον έδιωξαν και από την επόμενη δουλειά βεβαιώθηκα. Συνδυαστικά και με μερικά πράγματα που κατάλαβα για τον χαρακτήρα του από άλλα πράγματα, του ξέκοψα το ενδεχόμενο να είμαστε μαζί. Η παιδιάστικη συμπεριφορά του και η ''εκδίκησή του'' απέδειξε ότι ήμουν σωστή.

Να πω κι άλλο 1 παράδειγμα. 1 ''φίλη'' μου, 24 χρονών, είναι εδώ και 1μιση χρόνο με 1 παιδί. Αυτός 30. Κι οι 2 άνεργοι. Αυτή προσπαθεί να τελείωσει με την σχολή, αλλά δυστυχώς δεν έχει χρόνο! Πρέπει να διαβάσει φιλοσοφία και ποίηση, να βγει και με το μωρό της, πού να καταφέρει να διαβάσει? Φυσικά κάπως πρέπει να συντηρηθεί! Οπότε οι γονείς του 30χρονου γκόμενου είναι οι αρμόδιοι, να μην επιβαρύνει τους δικούς της. Οι ταλαίπωροι γονείς του συντηρούν την κοπέλα του γιου τους, αλλά και τον γιο τους, ο οποίος πού να δουλέψει? Να γίνει υπάλληλος? Ντροπή. Αλλά σύμφωνα με την άποψη του αρχικού post τα παιδιά αυτά είναι το σωστό ζευγάρι, καθώς είναι μεν άνεργα, αλλά εκπροσωπούν την γνήσια αγάπη αφού ασχολούνται συνέχεια με την σχέση τους και της αφιερώνουν χρόνο, λένε φανφαρολογίες για την δύναμη της αγάπης και κοιτιούνται συνέχεια στα μάτια. Sorry, but I'm disgusted!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
χορευουν ζειμπεκικο(το λεξικο λεει ΑΝΔΡΙΚΟΣ ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ) με απογοητευει. :(

ε ειναι υπερβολικο να κρινεις απο αυτο....μην τρελλαθουμε τελειως...:/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lorien

Περιβόητο μέλος

Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Παντως απο το φεμινισμο και την ισοτητα κλπ, οι γυναικες εχουν αρχισει να ξεφευγουν πολυ. Κανουν οπως εκαναν παλια οι αντρες (και το κατεκριναν), και οι αντρες κανουν οπως εκαναν παλια οι γυναικες. Προς τα κει παμε. (μιλαμε για τασεις, οχι απολυτα φυσικα).
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22,554 μηνύματα.
Η κότα έκανε το αυγό, ή το αυγό την κότα;
Γιατί κι εγώ βλέπω πολλούς άντρες-μπλούληδες.

Και με ενοχλούν και αυτοί, και οι πολύ σκληροπυρηνικές καριερίστες (αν και οι δυό αυτοί τύποι μια χαρά θα τα έβρισκαν μεταξύ τους), αλλά ακόμα πιο πολύ το ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί ο ΑΛέξης, και ό,τι καταλαβαίνω είναι:
"Οι γυναίκες θέλουν να είναι καταξιωμένες, τουλάχιστον λογίστριες (και τι σημαίνει αυτό το επάγγελμα; ένα και το αυτό με το να 'σαι ceo;), αλλά το 'χουν χάσει και καιρός να βρουν την αγάπη, εγώ τις θέλω για τα ροζ φιογκάκια τους"
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
αλλά το 'χουν χάσει και καιρός να βρουν την αγάπη, εγώ τις θέλω για τα ροζ φιογκάκια τους"

Αυτό είναι το πρόβλημα. Ότι πολλοί άντρες βλέπουν τη γυναίκα σαν μπιμπελό με ροζ φιογκάκια και όχι σαν σύντροφο. Γι'αυτό οι περισσότερες σχέσεις κρατάνε ελάχιστα ή καταλήγουν σε αλληλοκερατώματα (εκτός αν η γυναίκα αποδειχθεί όντως μπιμπελό με ροζ φιογκάκια).
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22,554 μηνύματα.
Αχ ο πρώην μου ήταν έτσι... και συμπτωματικά πολύ κοντά ηλικιακά με τον Αλέξη... Αχχχ Αλέξη. Μάλλον ψάχνεις σε λάθος καλάθι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lorien

Περιβόητο μέλος

Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Η κότα έκανε το αυγό, ή το αυγό την κότα;
Γιατί κι εγώ βλέπω πολλούς άντρες-μπλούληδες.
Δε ξερω. Μαλλον...η μανα εκανε το παιδι !

Αμαρτιες γονεων...Αλλα και ο καθενας μας δεν ψαχνεται λιγο μπας και δει οτι ανατραφηκε στραβα.

Παντως το οτι ο υπαρχουν αντρες μπουληδες, δε νομιζω οτι θα επρεπε να κανει τις γυναικες οπως εχουν ξεφυγει. Και (απο οσο βλεπω τουλαχιστον), ειναι πολυ περισσοτερες οι γυναικες που εχουν ξεφυγει, απο ανδρες μπουλήδες (αν καταλαβα καλα τι εννοεις με το μπουλης :P )
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top