Μεταναστευτικό - Προσφυγικό ζήτημα

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 26,968 μηνύματα.
Ενώ οι χριστιανοί είναι όλοι καλοί.Ειδαμε πόσους πόλεμους κάναμε οι χριστιανοί και ποσά εκατομμύρια θρηνήσαμε!
Δεν υποστηρίζω τους μουσουλμάνους αλλα καλύτερα να μην φοράμε παρωπίδες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Unseen skygge

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,218 μηνύματα.
Άλλο λέμε...
Λοιπόν φαντάζομαι αναφέρεσαι στις σταυροφορίες οι οποιες όπως και γενικά οι ιεροί πόλεμοι των χριστιανών έγιναν από καθολικούς. Οι ορθόδοξοι χριστιανοί ποιον ακριβώς πόλεμο έκαναν;
Πάμε πάλι. Το κοράνι μέσα έχει πολύ μισός. Αυτό σημαίνει ότι όποιος το ασπαστεί ολοκληρωτικά είναι κακός άνθρωπος.
Η Καινή διαθήκη έχει κυρίως αγάπες για τον συνάνθρωπο κλπ κλπ.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καμία θρησκεία Αλλά όσο ρατσιστικό και αν ακούγεται αν μπορούσα με το "μαγικό μου ραβδι" να εξαφανισω μια θρησκεία αυτή θα ήταν σίγουρα το ισλάμ που ευθύνεται για πολλά σύγχρονα εγκλήματα.
Κάτι ακομα Φώτη. Δεν ξερω σε τι πιστεύεις, αλλά να ξέρεις ότι αν εισαι βουδιστης για τους χριστιανούς εισαι βουδιστης ενώ για τους μουσουλμάνους άπιστος.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

pluton

Δραστήριο μέλος

Ο pluton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 555 μηνύματα.
Και στο εξωτερικό ζουν 6.000.000 Έλληνες αλλα δεν το λες αυτο;Και στο εξωτερικό ζουμ 50.000.000 Γερμανοί αλλα επίσης δεν το λες.Το διαφορά έχουν οι Αφρικανοί;


Τώρα εγώ δεν λέω πράγματα ή εσείς;
Οι Έλληνες και στις ΗΠΑ που πήγαν πήγαιναν με ποσοστώσεις που έβαζε η κυβέρνηση των ΗΠΑ μετά από ελέγχους υγειονομικούς, το παραμικρό να έβρισκαν σε όλη την διαδρομή ο μετανάστης πήγαινε πίσω στην Ελλάδα (ελεγχόμενη μετανάστευση).


Οι Έλληνες και στην Αυστραλία που πήγαν πήγαιναν με διακρατική συμφωνία Αυστραλίας - Ελλάδας.


Οι Έλληνες και στην Γερμανία που πήγαν πήγαιναν με διακρατική συμφωνία Γερμανίας - Ελλάδας.
Οι Έλληνες και στην ΕΕ που πήγαν πήγαιναν με βάση συμφωνίες που ισχύουν.


Αυτό συμβαίνει με τους ακάλεστους που μπουκάρουν καταπατώντας την νομοθεσία του κράτους και την γνώμη της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού, επειδή το επέβαλαν με φασιστικό τρόπο κάποιοι ιδεοληπτικοί;

Στο Αφγανιστάν γίνεται αυτό :

ΠΟΛΕΜΟΣ (κάνε κλικ)

Είναι αυτός αρκετός λόγος για να ψάξουν ένα καλύτερο μέρος για σένα;

Ή μήπως θα μου αραδιάσεις ότι είναι λιποτάκτες; Επίσης, οι μικρασιάτες το 1922 τι ήταν; Και επί τούτου, ψάξε δες πως αντιμετωπίζονταν ακόμα και αυτοί από αυτούς που ζούσαν ήδη στον ελλαδικό χώρο.


Είναι δυνατόν να συγκρίνεις τους Αφγανούς με τους Έλληνες της Μικρασιατικής καταστροφής, παραφρονήσαμε εντελώς δηλαδή.... πέρα από αυτό όμως πρόσφυγας από εμπόλεμη περιοχή, μπορεί να ζητήσει άσυλο σε όμορη χώρα όχι όπου κυβερνά μια ιδεοληπτική μειοψηφία.


Η γνώμη του Ελληνικού λαού παίζει για σας; έχει καμιά αξία;

Μα έχει σημασία τί πιστεύουμε εμείς οι απλοί πολίτες τη στιγμή που είμαστε αβοήθητοι ως κράτος σε αυτό το τεράστιο πρόβλημα;

Εσείς που είστε κατά της μετανάστευσης, πώς προτείνετε να λυθεί το πρόβλημα;


Χιμέλα απάντησε πως θα αποκαταστήσεις την κυριαρχία σπίτι σου με τον ακάλεστο θρασύ εισβολέα στο σπίτι σου και θα έχεις απαντήσει μόνη σου στο ερώτημα που βάζεις.


Αν δεν γνωρίζεις όμως πως προφυλάσσεις τα σύνορά σου, δες τι συνέβει με τον Τούρκο στις Καστανιές τις ημέρες αυτές - πρόστιμο, κατάσχεση και απέλαση - έτσι δεν λειτούργησε το κράτος αυτές τις ημέρες;

Μαζι σου στην παταξη αυτων που στηριζουν και πραττουν αυτα τα εγκληματα.Αλλα σε πολεμουν τωρα ως "απιστο".Φαντασου να τους βρισεις τι θα κανουν.Μιλαμε για μια θρησκεια που τους εχει πεισει οτι η ζωη τους ειναι ενα τιποτα μπροστα στην "καταξιωση" που θα λαβουν μολις αυτοκτονησουν σπερνοντας τον θανατο και στους "απιστους".
Αυτοι ειναι ακραιοι.Εχω μιλησει προσωπικα και με αλλους μουσουλμανους που ειναι παρα πολυ φιλικοι και ειρηνικοι.Δεν ειναι ολοι βομβιστες ουτε φανατικοι :) .


Από όσο έχω παρακολουθήσει βλέπω ότι έχεις μια σοβαρή παρουσία και είσαι καλόπιστος. Το Ισλάμ από την ίδια την φύση του χρησιμοποιεί την εξαπάτηση σαν μέσο επιβολής του.


Η Taqiyya βασίζεται στους στίχους του Κορανίου 3:28 και 16:106, καθώς επίσης και σε χαντίθ και νομικές ερμηνείες οι οποίες επιτρέπουν το ψέμα και ενθαρρύνουν προφύλαξη μέσω παραπλανήσεως ως μέσων για απόκρυψη της αληθούς θρησκείας του πιστού σε καιρούς διώξεων ή για λόγους εξαπατήσεως του αντιπάλου κατά τη διάρκεια διεισδύσεως σε εχθρικό στρατόπεδο (ξένη χώρα). Σύμφωνα με το έγκυρο αραβικό κείμενο για το θέμα, «η Taqiyya (εξαπάτηση) είναι θεμελιώδους σημασίας στο Ισλάμ. Πρακτικά, κάθε ισλαμική σέκτα συμφωνεί με αυτή και τη χρησιμοποιεί. Μπορούμε να πάμε τόσο μακριά ώστε να ισχυριστούμε ότι η πρακτική της Τaqiyya είναι το κύριο ρεύμα στο Ισλάμ και ότι οι λίγες σέκτες που δεν την εφαρμόζουν αποκλίνουν από το Ισλάμ. Η Taqiyya είναι πολύ σημαντική στην ισλαμική πολιτική, ειδικά στη σύγχρονη εποχή».


Ο William Gawthorp (σοβαρός μελετητής) γράφει: «η απόκρυψη των “πιστεύω” κάποιου, των πεποιθήσεων, ιδεών, αισθημάτων, της γνώμης και της στρατηγικής του σε περίοδο επικείμενου κινδύνου είναι επιτρεπτή για τη σωτηρία του από σωματική και πνευματική βία. Η Taqiyya χρησιμοποιείται από τους μουσουλμάνους από τον 7ο αιώνα προκειμένου να προκαλέσει σύγχυση και διαίρεση στον εχθρό. Ένα χαρακτηριστικό της είναι η ικανότητα να εκπέμπει δύο μηνύματα, ένα για τους πιστούς και ένα για τους απίστους, το οποίο (τελευταίο) αρνείται ότι το έστειλε, αν και εστάλη και ελήφθη από τους απίστους».

Κανένας συμβιβασμός με τους ρατσιστές παντός είδους. Να ξέρες πόσο ισλαμιστής ακούγεσαι ρε gaspar...


Έχω την άποψη ότι είσαι φανατικός και όπως όλοι οι φανατικοί δεν έχεις επιχειρήματα. Ετικέτες βάζεις και συνθηματολογείς. Αγαπητέ μου εδώ είναι φόρουμ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ;

Οι καλοί μουσουλμάνοι είναι κακοί. Απορώ Ποιος εχει διαβάσει έστω και αποσπάσματα από το κοράνι από εδω μεσα.


Εγώ έχω διαβάσει και έχω το Κοράνι στο σπίτι μου (στην βιβλιοθήκη του εξοχικού)... έτσι όπως τα λες είναι.


https://www.youtube.com/watch?v=X5hE9PnzxZQ





Τέτοια υπάρχουν πλήθος για να ενημερωθεί κανείς. Μιλούν πρώην μουσουλμάνοι με κίνδυνο της ζωής τους και εξηγούν τι συμβαίνει με το Ισλάμ.

Ενώ οι χριστιανοί είναι όλοι καλοί.Ειδαμε πόσους πόλεμους κάναμε οι χριστιανοί και ποσά εκατομμύρια θρηνήσαμε!
Δεν υποστηρίζω τους μουσουλμάνους αλλα καλύτερα να μην φοράμε παρωπίδες.


Έχεις δίκαιο, οι Χριστιανοί έχουν κάνει και πολλούς πολέμους και πολλά εγκλήματα... το Κοράνι όμως έχει σαν ιδεολογία τον πόλεμο και την βία και την εξαπάτηση και την δουλεία, δεν τα έχει αυτά ο λόγος του Χριστού.


https://www.youtube.com/watch?v=yBC4S4rPchU





Δούλοι


https://www.youtube.com/watch?v=LLGFDecTqWY&t=173s





Παιδεραστία


https://www.youtube.com/watch?v=kcl3Qt9lvpw



 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

DarthFederer

Διάσημο μέλος

Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,281 μηνύματα.
Η Ευρωπη πρεπει να απελασει ολους τους Ισλαμιστες. Θεση στην Ευρωπη εχουν μονο κοσμικοι Μουσουλμανοι, που για τα μεμετια κι αυτοι απιστοι ειναι σαν κι εμας. Ειχα γνωρισει οικογενεια Τουρκων στο Βερολινο που δε διεφερε σε τιποτα απο μια Γερμανικη, Ελληνικη, Ιταλικη κλπ. Ουτε μαντηλες, ουτε σαρια, ουτε εγκληματα τιμης. Ισα ισα η κορη του τυπου κυκλοφορουσε με φτιαγμενο μαλλι και κολλητο τζιν. Αυτοι οι Μουσουλμανοι δεν ειναι κινδυνος για την Ευρωπη.

Οπως δεν ειναι κινδυνος και οι πραγματικοι προσφυγες, που ξεσπιτωθηκαν απο τον πολεμο και ψαχνουν να στησουν μια καινουρια ζωη. Αντιθετα επικινδυνοι ειναι ολοι οσοι παρασιτουν στις πλατες των Ευρωπαιων περιμενοντας να τους ταϊζουμε τσαμπα.

Αληθεια εχετε δει ποσες Μουσουλμανες ειναι γκαστρωμενες ή εχουν μωρα και κυκλοφορουν με φτιαγμενα νυχια, βαμμενες και μοντερνα ρουχα; Δηλαδη στακα ενα λεπτο. Υποτιθεται τις κυνηγαει ο πολεμος. Υποτιθεται πεινανε. Υποτιθεται εκλιπαρουν για τη βοηθεια μας. Και η πρωτη τους εννοια ηταν να παρουν καινουρια ρουχα, να βαφτουν και να κανουν σεξ; Κατι βρωμαει

Ας ειναι καλα η ΕΕ που μοιρασε χρηματα Ευρωπαιων φορολογουμενων σε ΜΚΟ της πουτσας που τις διαχειριζονταν επαγγελματιες αλληλεγγυοι χωρις απολυτως κανεναν ελεγχο. Τρωγανε οσα λεφτα θελανε οι ιδιοι, κανανε κοπριτες πληρωμενες διακοπες στα νησια, ταϊζανε οσους μεταναστες γουσταραν (συνηθως ελαχιστους) και τους υπολοιπους τους αφησανε να παιζουν με τις λασπες στους καταυλισμους.

Ευτυχως σιγα σιγα η Ευρωπη ξυπναει, ας ειναι καλα τα ποσοστα της Λε Πεν και της AfD. Ο Μακρον θα σφιξει περισσοτερο τα λουρια απο οποιονδηποτε αλλο Γαλλο προεδρο στο προσφατο παρελθον ενω ανοιγει και στη Γερμανια η συζητηση για απελασεις και απαγορευση της μαντηλας.

Την καλυτερη δουλεια την εκανε η Μ. Βρετανια. Ευλογια το νησι. Κι οταν σκαρφαλωνανε οι λαθρο στα τρενα του channel tunnel, οι Βρετανοι κλεινανε τη σηραγγα τελειως. Οταν ξεσπασε η κριση ο Καμερον τους ειπε θα χτισουμε σπιτια, αλλα στις χωρες σας ή σε αλλες της Μεσης Ανατολης. Οχι στη Βρετανια. Και οποιος τολμαει, ας κολυμπησει τη Μαγχη. :loltooth:

Klean εκφράζεις ένα παράδοξο. Οι απόψεις σου είναι αντίθετες με το ισλάμ, Και όμως το υποστηρίζεις....
Αν ζουσες σε ενα μουσουλμανικό κράτος και προσπαθούσες να πεις τις απόψεις σου, στην καλύτερη περιπτωση
θα ησουν φυλακή, στην χειρωτερη χωρίς κεφάλι.

Η επιλέγεις να ανοίκεις πολιτισμικά στην δύση, οποτε και υπερασπίζεσαι ότι αυτή πρεσβεύει,
Η επιλέγεις τον σεβασμό στο ισλάμ, και νομιμοποιεί-ιοθετεις ότι εκφράζει αυτο.

Σεβασμός στους ανθρώπους ναι, αλλα στην ιδεολογια και τρόπο ζωής του ισλάμ κανένας σεβασμός και καμιά ανοχή.

Ωραιος. Αυτο το παραδοξο συμβαινει σχεδον σε ολα τα arguments που συμμετεχουν Αριστεροι καθως υποστηριζουν φανατικα οτιδηποτε αντι-Δυτικο, χωρις βεβαια να εχουν σκεφτει ποτε τι αυτο πρεσβευει. Μαλλον αφου μισουν τη Δυση (που τους μεγαλωσε και τους εδωσε δυνατοτητα να τη μισουν, σε αντιθεση με οποιαδηποτε αλλη κουλτουρα), οτιδηποτε αλλο ειναι καλο. Ο εχθρος του εχθρου μου ειναι φιλος μου. Για αυτο βλεπεις Αριστερους να υπερασπιζονται τους φανατικους Ισλαμιστες, τον Πουτιν, τον Χομεϊνι, τον Ερντογαν και αλλες δημοκρατικες δυναμεις.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

pluton

Δραστήριο μέλος

Ο pluton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 555 μηνύματα.
Επειδή ειδα τι γράφει ο pluton θέω να τον ρωτήσω τι εννοείς πατριωτικές δυνάμεις;


Για εσένα τι σημαίνει "πατριωτική δύναμη";
Τον πατριωτισμό πως τον εξηγείς εσύ; Για σένα τι σημαίνει πατριωτισμός;


Εάν έχουμε ένας που εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Έλληνα και της Ελλάδας και έναν που εξυπηρετεί τα συμφέροντα πχ του Αφγανού ενάντια στην Ελλάδα. Ποιο θα θεωρούσες εσύ ότι έχει "πατριωτική στάση";


Ποιο είναι το ερώτημα;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,062 μηνύματα.
Βασικα εγω κυριολεκτικα απορω.
Ολοι αυτοι που το παιζουν δηθεν μη ρατσιστες,ειναι κατα του Ισλαμ και οτι αυτο αντιπροσωπευει;
Gaspar δεν το λεω για εσενα,προς αποφυγη παρεξηγησεων.
Εκτος αυτου εχω βαρεθει να βλεπω εδω μεσα α εσεις οι αριστεροι α εσεις οι δεξιοι α εσεις οι κομμουνιστες.
Δηλαδη ρε παιδια δεν μεγαλωσατε με δικες σας αποψεις;η αυτες πρεπει να πεφτουν υποχρεωτικα στο ιδεολογικο πλαισιο ενος κομματος; Δεν υπαρχει σωστη και λαθος σταση απεναντι σε ενα θεμα;
Υπαρχει μονο θεση αριστερου η δεξιου ;
I mean,i don't judge,ο καθενας εχει το δικαιωμα να πιστευει και να λεει αυτο που θελει,αλλα κατανταμε γραφικοι μετα απο ενα σημειο.Παλι δεν αναφερομαι σε καποιον συγκεκριμενα,απλα βλεπω αποψεις και παιρνω αφορμες να τονισω ορισμενα πραγματα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 26,968 μηνύματα.
Ελπίζω να μην εννοείς την χρυσή αυγή;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 19,964 μηνύματα.
Βασικα εγω κυριολεκτικα απορω.
Ολοι αυτοι που το παιζουν δηθεν μη ρατσιστες,ειναι κατα του Ισλαμ και οτι αυτο αντιπροσωπευει;
Gaspar δεν το λεω για εσενα,προς αποφυγη παρεξηγησεων.
Εκτος αυτου εχω βαρεθει να βλεπω εδω μεσα α εσεις οι αριστεροι α εσεις οι δεξιοι α εσεις οι κομμουνιστες.
Δηλαδη ρε παιδια δεν μεγαλωσατε με δικες σας αποψεις;η αυτες πρεπει να πεφτουν υποχρεωτικα στο ιδεολογικο πλαισιο ενος κομματος; Δεν υπαρχει σωστη και λαθος σταση απεναντι σε ενα θεμα;
Υπαρχει μονο θεση αριστερου η δεξιου ;
I mean,i don't judge,ο καθενας εχει το δικαιωμα να πιστευει και να λεει αυτο που θελει,αλλα κατανταμε γραφικοι μετα απο ενα σημειο.Παλι δεν αναφερομαι σε καποιον συγκεκριμενα,απλα βλεπω αποψεις και παιρνω αφορμες να τονισω ορισμενα πραγματα.

Να ξέρεις μολις ακουσουν πιο direct αποψεις κάποιοι που ειναι της τεχνης και της ποιησης πάνε να σε βγαλουν ακροδεξιο :loltooth: :loltooth: ζουν σε κοσμο αγγελικά πλασμενο μέσα στο ατελιέ που φτιάχνουν πινακες ή γραφουν ποιηση :loltooth:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,869 μηνύματα.
Αν λέγοντας της τέχνης και της ποίησης εννοείς ανθρωπιστές, sure.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

harry akritas

Διάσημο μέλος

Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,099 μηνύματα.
Βασικα εγω κυριολεκτικα απορω.
Ολοι αυτοι που το παιζουν δηθεν μη ρατσιστες,ειναι κατα του Ισλαμ και οτι αυτο αντιπροσωπευει;
Gaspar δεν το λεω για εσενα,προς αποφυγη παρεξηγησεων.
Εκτος αυτου εχω βαρεθει να βλεπω εδω μεσα α εσεις οι αριστεροι α εσεις οι δεξιοι α εσεις οι κομμουνιστες.
Δηλαδη ρε παιδια δεν μεγαλωσατε με δικες σας αποψεις;η αυτες πρεπει να πεφτουν υποχρεωτικα στο ιδεολογικο πλαισιο ενος κομματος; Δεν υπαρχει σωστη και λαθος σταση απεναντι σε ενα θεμα;
Υπαρχει μονο θεση αριστερου η δεξιου ;
I mean,i don't judge,ο καθενας εχει το δικαιωμα να πιστευει και να λεει αυτο που θελει,αλλα κατανταμε γραφικοι μετα απο ενα σημειο.Παλι δεν αναφερομαι σε καποιον συγκεκριμενα,απλα βλεπω αποψεις και παιρνω αφορμες να τονισω ορισμενα πραγματα.
Ξέρεις η πλάκα είναι ότι αυτοί που αντιδρούν με τις ταμπέλες είναι και οι πρώτοι που θα σπεύσουν να σε πουν φασίστα όταν η δική σου άποψη δεν συμφωνεί με τη δική τους "ανεξάρτητα διαμορφωμένη" άποψη.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 19,964 μηνύματα.
Αν λέγοντας της τέχνης και της ποίησης εννοείς ανθρωπιστές, sure.

Εγω ειμαι πιο ανθρωπιστης οταν χρειαστει απο αυτους απλα δεν το διαφημιζω.

Ιδεαλιστες ονειροπολοι ειναι. Χωρις να το λέω με την κακη έννοια.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,869 μηνύματα.
Εγω ειμαι πιο ανθρωπιστης οταν χρειαστει απο αυτους απλα δεν το διαφημιζω.

Ιδεαλιστες ονειροπολοι ειναι. Χωρις να το λέω με την κακη έννοια.

Αν δεν είναι κάποιος τουλάχιστον στη θεωρία θα γίνει στην πράξη;:hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Όταν λέμε ανθρωπιστής τι σημαίνει; Κάτι δήθεν τύποι είναι που δεν έχουν να κάνουν τίποτα πρακτικό και το παίζουν διανοούμενοι. Εκτός από αυτό έχεις και δεκάδες Έλληνες της τέχνης να λαϊκίζουν ενώ πίσω από τις κάμερες και τα μίντια κάνουν πράγματα αντίθετα από αυτά που λένε. Τρανό παράδειγμα ο Παπακωνσταντίνου που όταν έπαιξε στην Ξάνθη μας έλεγε έπαιζε τον αριστερό όπως κάνει πάντα αλλά από πίσω πληρώθηκε μέσω Βουλγαρίας για να μην πληρώσει φόρο στο ελληνικό κράτος. Μα κάτσε ρε φίλε μου Παπακωνσταντίνου, αν σου αρέσει η φιλελεύθερη Βουλγαρία πες μας ότι είσαι φιλελεύθερος. Τι μας το παίζεις αριστερός αλλά στα οικονομικά σου φιλελεύθερος; Μόνο μπόχα αυτοί οι δήθεν διανοούμενοι άνθρωποι της τέχνης. Σας κοροιδεύουν ψιλό γαζί παιδιά όπως κάνει και ο Τσίπρας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 19,964 μηνύματα.
Αν δεν είναι κάποιος τουλάχιστον στη θεωρία θα γίνει στην πράξη;:hmm:

Λοιπον ακουσε να δεις κάτι γιατι εγω τα λέω στη ψυχρα και οποιος θέλει ας παρεξηγηθει.

Δεν πιστευω οτι κάτι τυπάκια ξαφνικά τους πηρε ο πονος για τους προσφυγες και τους μετανάστες
και κυκλοφορουν μαζι τους τους βοηθάνε σε ολα τους βρισκουν νερο - φαγητο - στεγη κτλπ
ολοι αυτοι τα αρπάνε απο κάπου να ξέρεις. Οπως τοσες ΜΚΟ. Τις προάλλες ειχα δει έναν μετανάστη
μαυριδερο μάλλον απο Πακισταν να κυκλοφορει σαν προστατευομενος με δύο άτομα τα οποια ηταν
η μια ειχε ξυρισμενο το μισο κεφάλι ο αλλος ηταν με φορμες και μπαφους και ιστοριες.

Λοιπον στανταρ κάτι παιζεται εκει δεν μου το βγάζεις απο το μυαλο.

Όταν λέμε ανθρωπιστής τι σημαίνει; Κάτι δήθεν τύποι είναι που δεν έχουν να κάνουν τίποτα πρακτικό και το παίζουν διανοούμενοι. Εκτός από αυτό έχεις και δεκάδες Έλληνες της τέχνης να λαϊκίζουν ενώ πίσω από τις κάμερες και τα μίντια κάνουν πράγματα αντίθετα από αυτά που λένε. Τρανό παράδειγμα ο Παπακωνσταντίνου που όταν έπαιξε στην Ξάνθη μας έλεγε έπαιζε τον αριστερό όπως κάνει πάντα αλλά από πίσω πληρώθηκε μέσω Βουλγαρίας για να μην πληρώσει φόρο στο ελληνικό κράτος. Μα κάτσε ρε φίλε μου Παπακωνσταντίνου, αν σου αρέσει η φιλελεύθερη Βουλγαρία πες μας ότι είσαι φιλελεύθερος. Τι μας το παίζεις αριστερός αλλά στα οικονομικά σου φιλελεύθερος; Μόνο μπόχα αυτοί οι δήθεν διανοούμενοι άνθρωποι της τέχνης. Σας κοροιδεύουν ψιλό γαζί παιδιά όπως κάνει και ο Τσίπρας.

Εννοειται , φυσικά και μας δουλεύουν. Τις προαλλες μιλουσα με εναν δικηγορο του ΠΑΜΕ
και αρχισε να μου λεει εκει τα δικά του. Απο που και ως που εισαι εσυ κομμουνιστης ρε φιλε του κανω;
το γαμο με τη γυναικα σου τον έκανες σε βιλα με πισινες και ιστοριες , μεγάλες υποθέσεις τσιμπάς
επιχειρηση εχει ο πατερας σου , απο ντυσιμο οποτε σε βλεπω με λακοστ κτλπ αυτος ειναι ο κομμουνισμος σας; :loltooth::loltooth:

Για να τσιμπάνε οι γκομενιτσες τα λένε αυτα χαχα

Νομος ειναι το δικιο του εργάτη αλλα στην δική του επιχειρηση ο εργαζομενος παιρνει τον βασικο χαχαχ ασε ρε φιλε με τους κομμουνιστες μας κοροϊδευουν απλα θέλουν να ανέβουν στην εξουσια.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Mhtrogoal

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα.
Ναι ντεβιλ, και γω που εκανα μπειμπι σιττινγκ σε 3 κουρδακια απο την Συρια που εμεναν στο απεναντι διαμερισμα μεσω μιας ΜΚΟ πληρωνομουν, κατι παιζει απο πισω
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,062 μηνύματα.
Να ξέρεις μολις ακουσουν πιο direct αποψεις κάποιοι που ειναι της τεχνης και της ποιησης πάνε να σε βγαλουν ακροδεξιο :loltooth: :loltooth: ζουν σε κοσμο αγγελικά πλασμενο μέσα στο ατελιέ που φτιάχνουν πινακες ή γραφουν ποιηση :loltooth:

Ξέρεις η πλάκα είναι ότι αυτοί που αντιδρούν με τις ταμπέλες είναι και οι πρώτοι που θα σπεύσουν να σε πουν φασίστα όταν η δική σου άποψη δεν συμφωνεί με τη δική τους "ανεξάρτητα διαμορφωμένη" άποψη.

Μπορουν να με πουν οτι θελουν Devil,το προβλημα ειναι δικο τους.Οταν ξεκινηνουν τα δυσκολα ομως καμια θεωρια και καμια ιδεολογια δεν σε σωζει.Το πολυ το κυριε ελεησον το βαριεται και ο παπας.
Επισης κατι πολυ ενδιαφερον,να ξερεις οτι τα καστρα πεφτουν απο μεσα.Αυτοι που το παιζουν δηθεν σωστοι και οτι ολα ειναι καλα και δεν υπαρχουν σοβαρα προβληματα ειναι οι πρωτοι που οταν ερθουν αντιμετωποι με αυτα θα το βαλουν στα ποδια.Η ιστορια αυτο εδειχνε ανεκαθεν δεν πεφτει ποτε εξω.Θα ειναι οι πρωτοι που θα "μπιξουν" το μαχαιρι.Δεν θελουν το δικιο κανενος ουτε να βοηθησουν κανεναν περα απο το να δειξουν το εγω τους και τον κομπλεξισμο τους μεσω της δυστηχιας των συνανθρωπων μας.

harry akritas,εγω δεν υποστηριζω κανενα κομμα η συγκεκριμενη ιδεολογικη αποψη.Ωστοσο οταν μια πραξη τους ειναι σωστη θα την αναγνωρισω,οπως θα την κατακρινω εαν ειναι λαθος η ακραια.Η καραμελα του "φασιστα" και του "αριστερου,δεξιου κεντρου" κ.ο.κ. ειναι κουραστικη,καταληγουμε να μενουμε στις ταμπελες και να μην κοιταμε την ουσια και τους λογους που καποιος πιστευει οτι πιστευει.Το Forum αποτελειται απο νεα παιδια απο ηλικιας 15 ισως και πιο κατω εως σε πιο μεγαλους ανθρωπους 60.

Το παραδοξο δε ειναι οτι βλεπω ισχυρη κομματικοποιηση απο τους νεαρους κυριως.Αναρωτιεμαι ομως το γιατι;Γιατι καποια παιδια κουραζουν το νεαρο μυαλουδακι τους που εχει να προσφερει με την ενεργεια του,σε αλλους τομεις που απαιτουν περισσοτερη εμπειρια και μπορουν να αναλαβουν οι γηραιοτεροι και εμπειροτεροι.Σε καμια περιπτωση δεν λεω οτι καποιος δεν πρεπει να ακολουθει την επικαιροτητα και να κρινει την εκαστοτε πολιτικη ηγεσια αφου τον επηρεαζει αμεσα,αλλα εαν καποιος δεν πηγαινει για πολιτικος η γενικα δεν ειναι του πεδιου του δεν καταλαβαινω το ατελειωτο παθος.
Ολα αυτα εντελως φιλικα,ειναι απλα μια σκεψη μου,δεν λεω ουτε τι ειναι σωστο ουτε τι ειναι λαθος,απλα την αποψη μου και μονο .
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Guest 875331

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ναι ντεβιλ, και γω που εκανα μπειμπι σιττινγκ σε 3 κουρδακια απο την Συρια που εμεναν στο απεναντι διαμερισμα μεσω μιας ΜΚΟ πληρωνομουν, κατι παιζει απο πισω
(διάβασα κουραδάκια)

Μη γίνεσαι τσαρλατάνος, αυτό δεν αποδυκνύει τίποτε περί αγνότητας των ΜΚΟ. Τα en masse δεδομένα μετράν και τα πράγματα είναι ένα μαύρο χάλι. Επίσης μπορεί να παρθεί ως " οι προ΄σφυγες δεν είναι κακοί άνθρωποι κοίτα έχουν παιδιά" ή κάτι παρόμοιο.

Αν δεν είναι κάποιος τουλάχιστον στη θεωρία θα γίνει στην πράξη;:hmm:
Rofl. Όσοι δε μπορούν να καταλάβουν τη διαφορά με του σκοπού και του μέσου, τη διαφορά μεταξύ αποτελεσματικότητας και συναισθηματισμού καλύτερα να κρατάν το στώμα τους κλειστό. Και αυτοί οι άνθρωποι είανι οι λεγόμενοι ανθρωπιστές, οι λεγόμενοι "καλλιτέχνες" ακόμα κ αν μιλάμε για αριστερούς εντεχνιάρηδες που μαθαν μισό ακόρντο και τους ακούν μόνο οι εφταμηνιτίκοι συριζαίοι.

Όταν μιλάμε για πολιτική και επιστήμη και λογική και όλα αυτά, τα συναισθήματα δεν έχουν καμία θέση απολύτως. Αντίστοιχα όταν ένα ζευγάρι τσακώνεται η κατάσταση αντιστρέφεται. Όταν όμως έχεις ένα μάτσο βλάκες που σε λένε αντι-ανθρωπιστή ή πράττουν οποιαδήποτε άλλη μορφή bigoteering, η αλήθεια φεύγει απ' τον ορίζοντα και έχουμε αγνή αυθεντική σοσιαλιστική προπαγάνδα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

harry akritas

Διάσημο μέλος

Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,099 μηνύματα.
harry akritas,εγω δεν υποστηριζω κανενα κομμα η συγκεκριμενη ιδεολογικη αποψη.Ωστοσο οταν μια πραξη τους ειναι σωστη θα την αναγνωρισω,οπως θα την κατακρινω εαν ειναι λαθος η ακραια.Η καραμελα του "φασιστα" και του "αριστερου,δεξιου κεντρου" κ.ο.κ. ειναι κουραστικη,καταληγουμε να μενουμε στις ταμπελες και να μην κοιταμε την ουσια και τους λογους που καποιος πιστευει οτι πιστευει.Το Forum αποτελειται απο νεα παιδια απο ηλικιας 15 ισως και πιο κατω εως σε πιο μεγαλους ανθρωπους 60.

Το παραδοξο δε ειναι οτι βλεπω ισχυρη κομματικοποιηση απο τους νεαρους κυριως.Αναρωτιεμαι ομως το γιατι;Γιατι καποια παιδια κουραζουν το νεαρο μυαλουδακι τους που εχει να προσφερει με την ενεργεια του,σε αλλους τομεις που απαιτουν περισσοτερη εμπειρια και μπορουν να αναλαβουν οι γηραιοτεροι και εμπειροτεροι.Σε καμια περιπτωση δεν λεω οτι καποιος δεν πρεπει να ακολουθει την επικαιροτητα και να κρινει την εκαστοτε πολιτικη ηγεσια αφου τον επηρεαζει αμεσα,αλλα εαν καποιος δεν πηγαινει για πολιτικος η γενικα δεν ειναι του πεδιου του δεν καταλαβαινω το ατελειωτο παθος.
Ολα αυτα εντελως φιλικα,ειναι απλα μια σκεψη μου,δεν λεω ουτε τι ειναι σωστο ουτε τι ειναι λαθος,απλα την αποψη μου και μονο .
Δεν είναι κακό να σε εκφράζουν οι libertarian ή οι κομμουνιστικές κτλ απόψεις ή κάποιο ιδεολογικό ρεύμα. Όπως δεν είναι κακό να σε εκφράζουν απόψεις από διαφορετικές ιδεολογίες. Απλά είναι πολύ πιο σπάνιο, μιας και οι απόψεις συνήθως δεν έχουν συνοχή μεταξύ τους και οι άνθρωποι έχουν την τάση να ακολουθούν ιδεολογίες σαν τα σκυλιά. Οι ταμπέλες έχουν πολλές φορές νόημα, καθώς πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ακριβώς τα ίδια πράγματα και λειτουργούν με ακριβώς τον ίδιο τρόπο. Το θέμα είναι όταν ξεχειλώνεις αυτήν την ταμπέλα και καταλήγεις να την χρησιμοποιείς για τον οποιονδήποτε.
Απλά μην έχει κάποιος την ψευδαίσθηση ότι τις απόψεις του τις έχει διαμορφώσει μόνος του. Οι επιρροές είναι άπειρες, οπότε το να πω "έχω τη δική μου άποψη και δεν μου την έχει επιβάλλει κανείς" είναι λίγο εκτός πραγματικότητας, πώς να το κάνουμε.

Η κουβέντα αυτή είναι off topic πάντως.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 190013

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Δεν υποστηρίζω το Ισλάμ, όπως και καμία θρησκεία. Όταν βάζετε κουβέντες στο στόμα μου να το σκέφτεστε δις. Από κει και πέρα, αυτονοήτως υποστηρίζω αθώους ανθρώπους που υφίστανται ρατσισμό και ταλαιπωρούνται ψυχικά επειδή απλά έχουν αυτή τη θρησκεία. Και το ίδιο ισχύει για οποιαδήποτε θρησκεία. Επικεντρώνεστε σε μια ρητορική που όχι μόνο δε λύνει το πρόβλημα, αλλά ευθύνεται εν πολλοίς για αυτό, τη ριζοσπαστικοποίηση δηλαδή των ισλαμιστών. Πάντα το μίσος φέρνει μίσος.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Unseen skygge

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,218 μηνύματα.
Ακριβώς Klean το μίσος του ισλάμ για τους "απιστους" γεννάει το μίσος των δυτικών.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top