Υιοθεσία ορφανών παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια

Υιοθεσία ορφανών παιδιών απο ομόφυλα ζευγάρια. Συμφωνείτε;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 162)
  • Ναι

    Ψήφοι: 98 60.5%
  • Όχι

    Ψήφοι: 54 33.3%
  • ΔΞ/ΔΑ

    Ψήφοι: 10 6.2%

Angelique.

Διακεκριμένο μέλος

Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,200 μηνύματα.
Αν και κάποια από αυτά τα ανέφερα και αλλού, ας αναλύσω μερικά ζητήματα με στοιχεία μια και σε μερικούς αρέσουν τα στοιχεία:

Σε έρευνα που έκαναν στη Νομική Σχολή του πανεπιστημίου της Κολούμπια ερευνητές μελέτησαν 79 έρευνες, θέτωντας συγκεκριμένα επιστημονικά κριτήρια. Από αυτές οι 75 κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει καμία ουσιαστική διαφορά στα παιδιά ομόφυλων ζευγαριών. Οι 4 που κατέληξαν σε διαφορετικά συμπεράσματα έπασχαν κατά τους ερευνητές από σοβαρά μεθοδολογικά σφάλματα.

Αυτά τα ολίγα μια και κάποιοι παραθέτουν στοιχεία....Τουλάχιστον αυτά είναι επιστημονικά... :whistle:

Συγχαρητήρια για όσα μας παρέθεσες.
Ειλικρινά ήταν σαν να άκουγα κάποιον που έκανε έρευνα περί του ζητήματος.
Ποιο είναι το επάγγελμά σου, αν επιτρέπεται;



Μια ακόμα πρόκληση.


Την ημέρα της Ποντιακής γενοκτονίας διάλεξαν για να διοργανώσουν το gay parade μαζί με ''μετανάστες''!!!


Την ημέρα που θα διοργανώνεται εκδήλωση μνήμης στην πλατεία Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη για τα θύματα της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, λίγα μέτρα πιο πάνω στο άγαλμα του Βενιζέλου επέλεξαν να διοργανώσουν το δικό τους παρδαλό gay parade μαζί με "μετανάστες" και drug queens!


Πιο συγκεκριμένα, η κεντρική εκδήλωση με θέμα «Χτυπάνε Έναν, Απαντάμε Όλες: Ενάντια στη Ρητορική Μίσους Εθνικιστών, Σεξιστών, Ρατσιστών» θα διεξαχθεί στο Κοινωνικό Κέντρο/Στέκι "Μεταναστ(ρι)ών" την Παρασκευή 18 Μαΐου στις 20:00 το βράδυ. Οι εισηγήσεις θα γίνουν από το RADical Pride, το Patras Pride και την Κίνηση «Απελάστε τον Ρατσισμό».
H δε προσυγκέντρωση για την Πολύχρωμη Πορεία του Σαββάτου 19 Μαΐου θα ξεκινήσει στις 13:30 το μεσημέρι στο Άγαλμα Βενιζέλου, με body painting και δρώμενα.




Nαι και πολύ καλά θα κάνουν! :whistle:

Προφανώς, όταν έβγαινε ο κύριος κύριος Αμβρόσιος με το όνομα λέγοντας πως οι ομοφυλόφιλοι θα καούν στην Κόλαση,
έκανε ρητορική μίσους προς μια ευαίσθητη κοινωνικά ομάδα ανθρώπων.

Εγώ είμαι υπέρ και αν δεν έχω επαγγελματικές υποχρεώσεις εκείνη την ημέρα,
θα πάω στο parade των ομοφυλόφιλων ,ακόμα και να μην είμαι,
οι οποίοι καλά κάνουν και αντιδρούν όταν όλο το εκκλησίασμα τους θεωρεί υπανθρώπους!

Όσο δεν επιτρέπουν την είσοδο στο γυναικείο φύλο, ούτε το λόγο δεν πρέπει να τους απευθύνουν οι κρατικοί αξιωματούχοι. Ούτε το λόγο.

ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ.

Που φίλος μου είναι αγιογράφος στο Άγιο όρος και του την έπεφταν πόσοι καριόληδες,
ήθελαν να τον πηδήξουν και μας πουλάνε εμάς μούρη.

Φτάνει με το παπαδαριό, να καθαιρεθούν όλοι ένας προς έναν ,
να χτίσουν ναούς όπως και στην αρχαία Ελλάδα έκαναν οι παγανιστές και να δέχονται όλους τους ανθρώπους στην εκκλησία.


Ήρθε η ώρα για επανάσταση, κυρίες και κύριοι.



Κατά της εκκλησίας αυτή τη φορά.-
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,842 μηνύματα.
Όσο δεν επιτρέπουν την είσοδο στο γυναικείο φύλο, ούτε το λόγο δεν πρέπει να τους απευθύνουν οι κρατικοί αξιωματούχοι. Ούτε το λόγο.

Τις επιτρέπουν να πηγαίνουν γύρω γύρω με το καραβάκι. :/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

grtt

Δραστήριο μέλος

Ο grtt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 425 μηνύματα.
Ποιο είναι το επάγγελμά σου, αν επιτρέπεται;

Το επάγγελμα μου δεν έχει σχέση ούτε με με επιστήμες υγείας, ούτε με ψυχολογία. Ωστόσο, όταν δε γνωρίζω κάτι το ψάχνω ώστε να διαμορφώσω γνώμη. Στο θέμα της ομοφυλοφιλίας και της αναδοχής/ υιοθεσίας όλοι θέλουν να έχουν άποψη, ακόμα και αντίθετη με όσα λένε όσοι έχουν μελετήσει το θέμα.. Λένε οι ψυχολόγοι "Η ομοφυλοφιλία πλέον δε θεωρείται ασθένεια ή διαστροφή", όχι είναι λένε οι "ειδήμονες"... Λένε οι ερευνητές "τα παιδιά δεν έχουν κανένα πρόβλημα να μεγαλώσουν σε περιβάλλον με ομόφυλους γονείς".... "όχι, έχουν και παραέχουν" λένε οι "ειδήμονες"... και ως...απόδειξη των παραπάνω αναφέρουν τη γνώμη της...εκκλησίας... Σεβαστή, δε λέω, αλλά για μένα σε αυτά τα ζητήματα δεν έχει κανένα κύρος...

Δηλαδή θα απορρίψουμε τις επιστημονικές απόψεις κάποιων και θα δεχθούμε τις απόψεις των μοναχών του Αγίου Όρους!!...και μάλιστα προσέξτε, όχι της εκκλησίας γενικά αλλά του Αγίου Όρους, ανθρώπων δηλαδή οι οποίοι συνειδητά απαρνήθηκαν την κοινωνία, συνειδητά απαρνήθηκαν την οικογένεια τους, συνειδητά αποκόπηκαν από τα εγκόσμια και τα όσα συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα και θεωρούν ότι μπορούν να έχουν άποψη για την ελληνική κοινωνία, την οικογένεια και τα παιδιά, δηλαδή για όλα όσα απαρνήθηκαν και έχουν παντελή άγνοια! Ε, όχι αυτό είναι παράνοια!!
:down:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 190013

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Και ποιος σου είπε gaspar ότι θέλει η φύση να αναπαραγόμαστε; Εσύ το λες αυτό, η φύση από την άλλη σε γράφει στα παλιά της τα παπούτσια και επιτρέπει (εκ της κοινής εμπειρίας) να υπάρχει το φαινόμενο της ομοφυλοφιλίας. Σε όλα τα έμβια είδη. Εγώ τη φύση πολύ προχωρημένη και σωστή τη βλέπω, οι άνθρωποι έχουν το πρόβλημα και φαντάζονται υποτιθέμενους "σκοπούς της φύσης". Creepy.

Άσε που το ένα δεν αναιρεί καν το άλλο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,361 μηνύματα.
Ειδικα η χρηση της λεξης ΑΦΥΣΙΚΟ,ειναι 100/100 ΛΑΘΟΣ.
Αυξημενη η ομοφυλοφιλια στο ζωικο βασιλειο
Οι σεξουαλικές επαφές μεταξύ ζώων του ίδιου φύλου είναι πιο εκτεταμένες στο ζωικό βασίλειο από ό,τι θεωρούσαν μέχρι τώρα οι επιστήμονες.
Μάλιστα, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική έρευνα, η ομοφυλοφιλία είναι τόσο εξαπλωμένη, σχεδόν καθολικό φαινόμενο, που για πρώτη φορά διαπιστώθηκε ότι έχει και εξελικτικές συνέπειες για τα ζώα, αλλάζοντας το DNA τους.
Η έρευνα έγινε από ερευνητές του Τμήματος Βιολογίας του πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας, υπό τον εξελικτικό βιολόγο δρα Νάθαν Μπέιλι, και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό “Trends in Ecology and Evolution” («Τάσεις στην Οικολογία και την Εξέλιξη»), σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.
Μέχρι τώρα οι επιστήμονες είχαν καταγράψει πάνω από 1.000 παραδείγματα σεξουαλικής συμπεριφοράς μεταξύ ζώων του ίδιου φύλου, π.χ. σε πιγκουίνους, πίθηκους (οι περισσότεροι μπονόμπος είναι αμφιφυλόφιλοι, ενώ στους μακάκους ανθούν οι «λεσβιακές» σχέσεις), δελφίνια (σχεδόν οι μισές σεξουαλικές επαφές των αρσενικών είναι με το ίδιο φύλο), πουλιά, ερπετά, βάτραχοι, ακρίδες, μύγες, σκουλήκια κ.α..
Ποικίλες θεωρίες έχουν προταθεί για να ερμηνεύσουν το φαινόμενο, που για πολλούς βιολόγους αποτελεί ένα αίνιγμα, από τη στιγμή που το σεξ μεταξύ ομοφύλων δεν οδηγεί σε αναπαραγωγή.
Η νέα μελέτη όμως για πρώτη φορά αναδεικνύει ένα επιπλέον στοιχείο: ότι η συμπεριφορά αυτή αποτελεί παράγοντα της εξελικτικής αλλαγής.
Ο Κάρολος Δαρβίνος πίστευε ότι οι σεξουαλικές προτιμήσεις μπορούν να διαμορφώσουν την πορεία της εξέλιξης, αλλά μάλλον δεν είχε πάει τόσο μακριά όσο η επίδραση της «ομοφυλοφιλίας» στα ζώα.
Οι τρεις σημαντικότερες πλευρές αυτής της συμπεριφοράς είναι το φλερτ μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου, η ίδια η σεξουαλική πράξη και η από κοινού ανατροφή ενός απογόνου. Μάλιστα, στην τελευταία περίπτωση, έχουν παρατηρηθεί και περιστατικά «υιοθεσίας», όπως σε ένα γερμανικό ζωολογικό κήπο, όπου ένα ζευγάρι «ομοφυλόφιλων» πιγκουίνων πρόσφατα επώασαν ένα αυγό και ανέθρεψαν από κοινού το μωρό, που είχε απορριφθεί προηγουμένως από τους βιολογικούς πιγκουίνους γονείς του!
Από την άλλη, δεν λείπουν και οι περιπτώσεις…λανθασμένης ταυτοποίησης, όπως στις αρσενικές φρουτόμυγες που φλερτάρουν άλλες αρσενικές, επειδή δεν διαθέτουν ένα γονίδιο που τους επιτρέπει να διακρίνουν τα δύο φύλα.
Υπάρχουν και τα ζώα που, χωρίς καμία αναπαραγωγική σκοπιμότητα, «κάνουν έρωτα, όχι πόλεμο», όπως οι πίθηκοι μπονόμπο που φαίνεται να έχουν σεξουαλικές σχέσεις με…όποιον ή όποια του είδους τους βρουν μπροστά τους, απλώς για ευχαρίστηση, με μόνο κίνητρο, σύμφωνα με τους βιολόγους, να έχουν έναν ακόμα οργασμό!
Σύμφωνα με τους ερευνητές, εξάλλου, από τη μελέτη των πληθυσμών των άλμπατρος προκύπτει ότι σχεδόν το ένα τρίτο των ζευγαριών –και μάλιστα σε όλη τη ζωή τους- αποτελούνται από θηλυκά μόνο, λόγω έλλειψης αρσενικών, πράγμα που διευκολύνει στην ανατροφή των μικρών πουλιών.
Σαν συνέπεια, το ζευγάρωμα θηλυκού-θηλυκού μπορεί να έχει σημαντικές εξελικτικές επιπτώσεις, αλλάζοντας την «κοινωνική δυναμική» σε έναν πληθυσμό αυτού του είδους.
Οι ερευνητές εντόπισαν πολλά ακόμα παραδείγματα όπου η ευέλικτη σεξουαλική συμπεριφορά αυτής της μορφής με διάφορους τρόπους (συνεργατική ανατροφή, διευκόλυνση δημιουργίας κοινωνικών δεσμών, επίλυση ενδοφυλετικών συγκρούσεων κ.α.) ενθαρρύνει τη φυσική επιλογή συγκεκριμένων χαρακτηριστικών και έτσι συμβάλλει στην κατεύθυνση της εξέλιξης του είδους, επηρεάζοντας διαχρονικά τη φυσιολογία, τη μορφολογία και την κοινωνική συμπεριφορά των ζώων.
Πηγη
Η ομοφυλοφιλία δεν είναι ένα φαινόμενο που εμφανίζεται αποκλειστικά στους ανθρώπους. Οι επιστήμονες έχουν καταγράψει περισσότερα από 450 είδη ζώων τα οποία εμπλέκονται σε ομοφυλοφιλικές σεξουαλικές πρακτικές. Ορισμένα από αυτά επιλέγουν να ζευγαρώσουν τόσο με ετερόφυλους όσο και με ομόφυλους εκπροσώπους του είδους τους ενώ άλλα επιλέγουν αποκλειστικά ομόφυλους ερωτικούς συντρόφους και μάλιστα γίνονται ζευγάρια για μεγάλα χρονικά διαστήματα, ακόμη και για όλη τους τη ζωή.
Οι ανακαλύψεις των ειδικών δείχνουν, σύμφωνα με τους επιστήμονες, ότι οι σεξουαλικές προτιμήσεις είναι ντετερμινιστικά καθορισμένες, όπως αναφέρει το Livescience.
Αυτά είναι τα 10 πιο γνωστά είδη ζώων στα οποία η ομοφυλοφιλία είναι συχνό φαινόμενο.

Μπονόμπος
Αυτό το είδος πιθήκου θεωρείται ο πιο στενός βιολογικός συγγενής του ανθρώπινου είδους. Σχεδόν στο σύνολό τους οι μπονόμπος εμπλέκονται λίγο ή πιο συχνά σε ομοφυλοφιλικές σεξουαλικές επαφές με στόχο τη σεξουαλική ικανοποίηση. Τα 2/3 των ομοφυλοφιλικών αυτών επαφών σημειώνεται μεταξύ των θηλυκών του είδους.
Μακάκες

Οι μακάκες αναπτύσσουν ισχυρούς δεσμούς και τις περισσότερες φορές είναι αυστηρά μονογαμικοί εκτός... από την περίοδο της αναπαραγωγής. Τόσο τα αρσενικά όσο και τα θηλυκά έχουν σεξουαλικές επαφές με ομόφυλους αλλά μόνο για αυτό που θα λέγαμε εμείς οι άνθρωποι one night stand. Κατόπιν γυρνούν στο σύντροφο τους.
Καμηλοπαρδάλεις
Μια στις 20 αρσενικές καμηλοπαρδάλεις είναι ομοφυλόφιλοι. Συνήθως εκφράζουν την ερωτική τους προτίμηση προς κάποιο μέλος του κοπαδιού τρίβοντας το λαιμό τους στο λαιμό του άλλου ζώου.
Δελφίνια
Οι ομοφυλοφιλικές επαφές στο είδος αυτό είναι εξίσου συχνές με τις ετεροφυλοφιλικές. Τα αρσενικά του είδους είναι αμφισεξουαλικά αλλά περνούν και περιόδους που είναι αμιγώς ομοφυλόφιλα. Συχνά μάλιστα χρησιμοποιούν τα ρύγχη τους για να διεγείρουν τα γεννητικά όργανα του συντρόφου τους.
Βίσωνες

Καθώς τα θηλυκά ζευγαρώνουν με τα αρσενικά μόνον μια φορά το χρόνο και μόνον για αναπαραγωγικούς σκοπούς, οι ομοφυλοφιλικές σεξουαλικές επαφές είναι πολύ συχνότερες από τις ετεροφυλοφιλικές.
Αντιλόπες
Κατά την περίοδο της αναπαραγωγής, τα θηλυκά ζευγαρώνουν με άλλα θηλυκά περίπου δυο φορές την ώρα. Συχνά χρησιμοποιούν τα πόδια τους για να διεγείρουν τη σύντροφό τους.
Κύκνοι
Ένα στα πέντε ζευγάρια του είδους είναι ομοφυλόφιλο. Μια στις τέσσερις οικογένειες έχει γονείς του ιδίου φύλου. Κάποιες φορές, ομοφυλόφιλα αρσενικά ζευγαρώνουν με θηλυκά μόνον και μόνον για να αποκτήσουν απογόνους. Μόλις το θηλυκό γεννήσει, το διώχνουν από τη φωλιά, κλωσσούν τα αυγά και μεγαλώνουν τα μικρά με τον αρσενικό, ομοφυλόφιλο σύντροφό τους.
Θαλάσσιοι ελέφαντες

Μέχρι να φτάσουν την ερωτική ενηλικίωση τους, περίπου στα τέσσερα τους χρόνια, τα αρσενικά εμπλέκονται αποκλειστικά σε ομοφυλόφιλες σεξουαλικές πρακτικές. Τα ενήλικα αρσενικά είναι τυπικά αμφισεξουαλικά. Πολύ συχνά τα γκέι ζευγάρια έχουν καταγραφεί να κοιμούνται αγκαλιά κοντά στο νερό.
Γκρίζες φάλαινες
Οι ζωολόγοι έχουν καταγράψει πολύ συχνά περιστατικά που 5 αρσενικές φάλαινες εμπλέκονται ταυτόχρονα σε σεξουαλικές επαφές. Περίπου το 40% των αρσενικών έχουν ομοφυλοφιλικές σχέσεις ενώ ένα μικρό ποσοστό είναι αποκλειστικά ομοφυλόφιλο.
Κόκορες της Γουιάνα

Επίσης τα μισά αρσενικά του είδους έχουν συχνές ερωτικές επαφές με ομόφυλούς τους ενώ κάποια δεν ζευγαρώνουν ποτέ με θηλυκά, ούτε καν για αναπαραγωγή.
Πηγη
Γκουγκλαρε οσο θες...και δες τι θα βρεις.
Και σε λιοναρια ακομα υπαχρει ομοφυλοφιλια,βλεπε αναλογα ντοκιμαντερ.
Οποιος δεν ξερει,καλυτερα να μασαει τσιχλα.
Η ομοφυλοφιλια ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ φυσικο ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.Και ΔΕν ειμαι ομοφυλοφιλη.
Υπηρχε ανεκαθεςν στην φυση,υπαρχει και θα εξακολουθει να υπαρχει.
Οι θρησκειες το εκαναν μη φυσιολογικο,και η ειρωνια ειναι οτι στους κολπους της εκκλησιας..ενα τεραστιο ποσοστο ειναι ομοφυλοφιλοι...:laugh::laugh::laugh:
Βλεπε σκανδαλα βατικανου,βλεπε και δικα μας σκανδαλα με κατι ωραιοτατους μητροπολιτες.
Μεχρι και τα ζωα,ειναι πιο προχω!
Μάλιστα, στην τελευταία περίπτωση, έχουν παρατηρηθεί και περιστατικά «υιοθεσίας», όπως σε ένα γερμανικό ζωολογικό κήπο, όπου ένα ζευγάρι «ομοφυλόφιλων» πιγκουίνων πρόσφατα επώασαν ένα αυγό και ανέθρεψαν από κοινού το μωρό, που είχε απορριφθεί προηγουμένως από τους βιολογικούς πιγκουίνους γονείς του!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Unseen skygge

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,218 μηνύματα.
Εξαρτάται τι εννοούμε φυσιολογικό.
Αν με τον όρο φυσιολογικό εννοουμε αυτόν που συμβαίνει από την Φύση τότε Ναι η ομοφυλοφιλία είναι φυσιολογική Αφού εξαρτάται από το DNA.
Αν εννοούμε ένα συνηθισμένο φαινόμενο τότε Όχι δεν είναι. Η ομοφυλοφιλία αποτελεί μια χρωμοσωμικη ανωμαλία όποτε δεν θα μπορούσε να είναι ο κανόνας.Ωστοσο υπάρχει σε αισθητά ποσοστά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Chemwizard

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλεται Χημικός και μας γράφει απο Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3,379 μηνύματα.
Δε φτάνει που διαβάζω από μερικούς πράγματα που δε σχετίζονται με τη φύση, δε σχετίζονται με την επιστήμη αλλα ούτε και την ελληνική γλώσσα, χρησιμοποιούνται και πηγές και το θέμα γίνεται προκλητικό.

Πάμε ερμηνευτικά για αρχάριους :

Φυσιολογικό με την αυστηρή έννοια, είναι οτιδήποτε ανταποκρινεται στη φυσιολογία. Δύο ομόφυλοι αδυνατούν να τεκνοποιησουν, διότι δεν ανταποκρίνεται στην αναπαραγωγή η φυσιολογία τους.

Είναι λοιπόν οι ομοφυλοφιλοι απαραιτητα λάθος της φύσης; Οχι αγαπητοί ασχετοι με την επιστήμη ομοφοβικοί μου φίλοι (οποιοσδήποτε νιωθει πως ανήκει στην κατηγορία).

Δυο οι πιθανότητες : ή η φύση μετά απο δισεκατομμύρια χρόνια εξέλιξης είναι χαζή, ή εσείς δεν πάτε το σκεπτικό σας παραπέρα.

Fun fact: σύμφωνα με μια εκδοχή, οι άνδρες κυνηγοί που έφευγαν από τη σπηλιά, χρειαζόταν να αφήνουν καποιους πίσω, ώστε να υπάρχει μυική δυναμη να υπερασπιστεί τα γυναικοπαιδα σε οποιαδήποτε απειλή ή εργασία. Και ποιον θα εμπιστεύονταν; Καποιον που δε θα εβαζε στο μάτι τις γυναίκες τους, και δε θα επιδιωκε να σκοτώσει τα παιδιά τους ωστε να κάνει δικά του. Αντιστοιχα μπορεί να υπάρχουν φαινομενα στα ζώα, αλλα και αντίστοιχοι λογοι για τη γυναικεία ομοφυλοφιλια.

Θα πρέπει οι ομοφυλοφιλοι να μην υιοθετούν: Δεν υπάρχει λόγος να μην, απλά και μόνο επειδή είναι ομοφυλοφιλοι. Οι χλευαστές κι οι ρατσιστές είναι ακαταλληλοι για γονείς. Όχι οι ιδιοι.

Όσο για τη λέξη διαστροφή, τώρα τι να σχολιάσω; Ότι εχει την πρώτη λέξη "ψυχιατρική" το δικό σου λήμμα, ενώ ο ίδιος ο Φρόιντ παραδέχθηκε πως δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει ψυχιατρική βάση κι η επιστήμη πλησίαζει όλο και περισσότερο στη βιολογική;

Μπα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
Δεν χρειάζεται να είσαι επιστήμονας πυραύλων για να γνωρίζεις ότι οι άνδρες και οι γυναίκες είναι ανατομικά, βιολογικά, φυσιολογικά, ψυχολογικά, ορμονικά, και νευρολογικά διαφορετικοί μεταξύ τους. Αυτές οι μοναδικές διαφορές παρέχουν δια βίου οφέλη για τα παιδιά που δεν μπορούν να αναπαραχθούν από τους “νομικούς” γονείς ιδίου φύλου παίζοντας διαφορετικούς ρόλους των δύο φύλων ή επιχειρώντας να υποκαταστήσουν το χαμένο αρσενικό ή θηλυκό πρότυπο στο σπίτι.
Did anyone say call the scientist? Καταρχάς λυπάμαι που έχεις αυτές τις απόψεις, όχι επειδή τις έχεις, αλλά επειδή χρησιμοποίησες το όνομα της Επιστήμης για να αποδείξεις το λόγο σου. Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος σε αυτό που γράφεις.
Είναι φανερό ότι δεν έχεις γνώσεις επί βιολογίας και νευρολογίας (ευελπιστώ όσοι άλλοι γνωρίζουν να απαντούν σε αυτές τις τοποθετήσεις σχετικά με το φύλο αναλογώς). Για να σε βοηθήσω λοιπόν αυτό που ονομάζεται ανθρώπινος εγκέφαλος είναι ένα εργαλείο της εξέλιξης όχι για την επιβίωσή σου, αλλά για την εύρεση ερωτικού συντρόφου. Αν θέλεις πηγές σε αυτό μετά χαράς να σε βοηθήσω... Εκτός αυτού, ο εγκέφαλος μας περιέχει αρκετά ανατομικά και λειτουργικά κέντρα τα οποία είναι σεξουαλικά διαφοροποιημένα. Αυτό τι σημαίνει; Ότι υπάρχουν περιοχές που είναι διαφορετικές μεταξύ ετεροφυλόφιλων ανδρών και γυναικών. Η διαφοροποίηση του εγκεφάλου συμβαίνει κατά την εμβριακή ηλικία και εξαρτάται στην ποσότητα των ορμονών που υπάρχουν στην κυκλοφορία του αίματος. Υπάρχουν έρευνες που έχουν εξερευνήσει τις διαφορές στον εγκέφαλο (αλλά και άλλες βιολογικές παραμέτρους) μεταξύ ετεροφυλόφιλων και ομοφυλόφιλων και να εξηγήσουν σεξουαλική ταυτότητα πχ https://www.karger.com/Article/Pdf/182597 , https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1002/hbm.23908 , https://www.pnas.org/content/105/30/10273 . https://www.cambridge.org/core/jour...orientation/511B2CD0B2260CC2123BF1A8E903FF21# , https://academic.oup.com/endo/article/145/2/478/2499800 , https://science.sciencemag.org/content/253/5023/1034.long , https://www.pnas.org/content/89/15/7199 .
Εκτός αυτών έχουν ερευνηθεί και διάφορες κινητικές ικανότητες που είναι διαφορετικές μεταξύ ανδρών και γυναικών και φαίνεται πως οι ομοφυλόφιλοι είναι κάπου "ενδιάμεσα" https://link.springer.com/article/10.1007/BF01541855 . Εκτός αυτού βρέθηκε πέρσυ (ίσως σου ξέφυγε) πως η ομοφυλοφιλία μπορεί να οφείλεται και στο ανοσοποιητικό σύστημα της μητέρας που επιτιθεται σε μια πρωτεινη του εγκεφάλου του εμβρύου https://www.pnas.org/content/early/2017/12/05/1705895114 .
Μπορούμε να ανοίξουμε ολόκληρη συζήτηση και σου έχω βάλει αρκετά λινκς παραπάνω να διαβάσεις και να συζητήσουμε τοσο με εσένα όσο και με άλλους. Αλλά όχι να ακούω πράγματα του τύπου όπως αυτά που λες. Επιστημονικές αποδείξεις υπάρχουν, αν εσύ αγνοείς να τις δεις είναι δικό σου πρόβλημα. Επίσης, οι διαφορές μεταξύ των φύλων που λες δεν έχει να κάνει με το εάν είναι άντρας ή γυναίκα, λόγω σεξουαλικής διαφοροποίησης και ένας άντρας μπορεί να αποκτήσει θηλυκά συμπεριφορικά χαρακτηριστικά. Σχετικά με τη συμπεριφορά προς τον απογονο και τις διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών μπορούμε να μιλήσουμε επίσης αλλά προς το παρον βλέπω ελλείψεις σε πιο βασικά πράγματα... Αν όλα αυτά είναι δύσκολα να τα διαβάσεις, μετά χαράς να αφήσω χρόνο σε καμμία βδομάδα να τα γράψω πιο εκλαικευμένα.
Σε ευχαριστώ και παρακαλώ το όνομα της Επιστήμης να χρησιμοποιείται όταν υπάρχουν αποδείξεις και εμπεριστατωμένες απόψεις. Λόγια του αέρα και δίπλα η λέξη Επιστήμη ή επιστήμονας θα σε συμβούλευα να μην ξαναχρησιμοποιηθούν στο μέλλον, εκτός κι αν έχεις να υποστηρίξεις αυτό που λες. Καλό σου διάβασμα:thumbup:

α ναι και συγγνωμη αν οι ομοφυλοφιλοι ειναι τα τερατα της φυσης, εξελικτικα η ομοφυλοφιλια δεν εξηγειται, οπως προειπα εχει να κανει με το σεξ ;) ο καθενας ας το απολαυσει οπως θέλει
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,361 μηνύματα.
Σε ευχαριστώ και παρακαλώ το όνομα της Επιστήμης να χρησιμοποιείται όταν υπάρχουν αποδείξεις και εμπεριστατωμένες απόψεις. Λόγια του αέρα και δίπλα η λέξη Επιστήμη ή επιστήμονας θα σε συμβούλευα να μην ξαναχρησιμοποιηθούν στο μέλλον, εκτός κι αν έχεις να υποστηρίξεις αυτό που λες. Καλό σου διάβασμα:thumbup:
Καλε...το λεει η εκλησια και το αγιο ορος λεμε...τους επιστημονες θα ακουμε;:laugh::laugh::laugh:
Η εκκλησια..που εχει στους κολπους της..τοσους ομοφυλοφιλους.Κια δεν κατηγορω τους ομοφυλοφιλους παπαδες.ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩ..ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥς ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥς...Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΝΝΟΙΑ ΝΑΙ;Η απολυτη υποκρισια ναι;Που οχι οι απλοι παπαδες που μπορουν να παντρευονται,αλλα αυτοι με τα αξιωματα...πρεπει και καλα να ειναι ΑΓΑΜΟΙ...και οχι μονο δεν ειναι αγαμοι..αλλα κατηγορουν τους ομοφυλοφιλους,οταν ποσοι απο αυτους,,εχουν πιαστει στα πρασαα.Κουλα,ρουλα,σουλα;Αχχαχαχαχαχαχα,,...και παει λεγοντας.
Αλλα και ομοφυλοφιλους να μην ειχε...χεσμενη την εχω.Και δεν μιλαω για τον Χριστο,αλλα για την εκκλησια.
Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
Αυτά είναι τα ροζ βίντεο με την τρανσέξουαλ που «έκαψαν» τον Μητροπολίτη Ησύχιο [βίντεο]


Πηγή: Αυτά είναι τα ροζ βίντεο με την τρανσέξουαλ που «έκαψαν» τον Μητροπολίτη Ησύχιο [βίντεο] | iefimerida.gr
Λοιπον...τις προσωπικες του αποψεις ο καθενας,,,τις ρατσιστικες και μισανθρωπικες,ας μην τις ντυνει με την επιστημη και την φυση.ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.Με την εκκλησια ναι..ας ταυτιζεται.ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ.Η φυση μιλαει...και την βλεπουμε.Απο εκει και περα το τι λεει το αγιο ορος,απο ποτε ειναι αποδειξη για κατι ή επιστημη;Χεστηκαμε τι λεει το αγιο ορος,που αναθεμα και αν ειναι αγιο.Σορυ.αλλα ανεξιθρησκεια εχουμε..θαρρω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Στωικος

Νεοφερμένος

Ο Στωικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20 μηνύματα.
Στο κεφαλαιο της σχεσης εκκλησιας- ομοφυλοφιλων να προσθεσω την "αδελφοποιηση"

Παρ' ότι στην σύγχρονη εποχή, η ομοφυλοφιλία αποτάσσεται -υποκριτικά- από την χριστιανική Εκκλησία, ως κάτι ανόσιο και μιαρό, εν τούτοις δεν ήταν ανέκαθεν αυτή η στάση της...

Στο Βυζάντιο, η ιδιαιτερότητα αυτή, όχι μόνο ήταν ανεκτή, αλλά είχε ουσιαστικά και την εκκλησιαστική κάλυψη, καθώς η νόμιμη συμβίωση ή και γάμος μεταξύ ομοφυλόφιλων, δεν ήταν σπάνιο φαινόμενο.

Καθώς, η ομοφυλοφιλία, δεν ήταν -ούτε και είναι- άγνωστο φαινόμενο στις τάξεις της Εκκλησίας (τουναντίον μάλιστα), για να δώσει μια νομιμοφάνεια στις σχέσεις αυτές, επινόησε την λεγόμενη «αδελφοποίηση» (ή «αδελφοποιία»). Με την ορολογία αυτή, νοείται η με θρησκευτική τελετή -δήθεν πνευματική- ένωση δύο ανδρών, για την οποία γράφτηκε και επίσημη ευχή «εις Αδελφοποιίαν πνευματικήν», που διαβαζόταν από τον ιερέα μπροστά από το Ευαγγέλιο. Η «Ακολουθία της Αδελφοποιίας» όμως, είναι ολόιδια με την Ακολουθία του –γνωστού ετερόφυλου- Γάμου (ζευγάρι εμπρός από τον ιερέα, Ευαγγέλιο, κεριά, κουμπάρος, συγγενείς κ.τ.λ.).

Στην πραγματικότητα δηλαδή, δεν πρόκειται για καμμία πνευματική ένωση, αλλά για κανονικό γάμο μεταξύ ανδρών και ευλογία από τον ιερέα της σαρκικής ομοφυλόφιλης ένωσης. Αυτό ομολογείται και από το ίδιο το «Πηδάλιον», στο οποίο αναφέρεται χαρακτηριστικά, ότι οι άνδρες κατά την αδελφοποιησία «υπανδρεύονται αναμεταξύ των». Το «Πηδάλιον» απαγορεύει τέτοιες τελετές χαρακτηρίζοντας τους νυμφίους ως «ψευδαδελφοποιητούς», που ικανοποιούν «τας ηδονάς και τα σαρκικά των θελήματα»: «Η δε λεγομένη αδελφοποιησία είναι εμποδισμένη από το λε’ κεφ. του ιγ΄ τίτλου του ε’ βιβλίου του νόμου (σελ. 217, της Γιουρ Γραικόρ.) τελείως να μην γίνεται, και αποβεβλημένη εστίν από την Εκκλησίαν του Χριστού… Όθεν η τοιαύτη αδελφοποιησία όχι μόνον δεν γίνεται, ή λογίζεται τελείως εμπόδιον εις το να υπανδρεύωνται αναμεταξύ των οι τοιούτοι ψευδαδελφοποιητοί, αλλ’ ουδέ όλως πρέπει να γίνεται. Απόβλητον γάρ εστι τούτο από την Εκκλησίαν του Χριστού, ως πολλών κακών και απωλείας πρόξενον ψυχικής εις τους περισσοτέρους, και ύλη δια να πληρόνουν τινες τας ηδονάς και τα σαρκικά των θελήματα, καθώς η δοκιμή μυρία έδειξε τα παραδείγματα κατά διαφόρους καιρούς και τόπους». («Πηδάλιο», «Περί συνοικεσίων», κεφάλαιο Ι’).

Τις ίδιες λέξεις (αδελφοποίησις, αδελφοποίητος) χρησιμοποιούν οι ιστορικοί στην περίπτωση της ένωσης στην εκκλησία των μετέπειτα Αρμένιου αυτοκράτορα του Βυζαντίου, Βασιλείου Α' και του μοναχού Νικολάου...

Περί το 840, ρακένδυτος, με ένα ραβδί στο χέρι κι ένα δισάκι στον ώμο έφτασε ο Βασίλειος μια Κυριακή απόγευμα αναζητώντας την τύχη του στην Κωνσταντινούπολη. Αφανισμένος από την κούραση, κατασκονισμένος κι ενώ κόντευε να νυχτώσει πλάγιασε κάτω από τα προπύλαια της εκκλησίας του Αγίου Διομήδη, που βρήκε μπροστά του, όπου δεν άργησε να αποκοιμηθεί βαθιά, χωρίς καθόλου να προσέξει και όπως έτυχε.

Ο Νικόλαος, ηγούμενος του μοναστηριού, που παράρτημά του ήταν η εκκλησία (σύμφωνα με το Theophanes Continuatus, 5.9, σελ.223, ή προσμονάριος σύμφωνα με τον Συμεών το Λογοθέτη, «Περί Μιχαήλ και Θεοδώρας», 11, εκδ. Μπέκερ, σελ. 656) με έκπληξή του βλέπει τον καλοφτιαγμένο κοιμώμενο νέο. Το πρωί τον ξυπνά, τον προσκαλεί να τον ακολουθήσει και τον καθίζει στο τραπέζι. Του κάνει λουτρό και του δίνει καινούρια ρούχα («λούσας αυτόν και ιμάτιον περιβαλών»), συζούν («ομώροφον είχε και ομοδίαιτον», «Χρονικό» του Γεωργίου του Μοναχού στον Ίστριν, 2:5) και τελικά η γνωριμία τους πολύ σύντομα καταλήγει σε γάμο· ενώνονται με τελετή στην εκκλησία: «Τη δευτέρα ημέρα απελθών μετ’ αυτού εις το λουτρόν ήλλαξεν αυτόν και ελθών εν τη εκκλησία εποίησεν αδελφοποίησιν μετ’ αυτού και συνηυφραίνοντο εν αλλήλοις» (Γεωργίου Μοναχού στον Μόραβτσικ, σελ. 120.) Η τελευταία φράση θυμίζει το βιβλικό «και συνευφραίνου μετά γυναικός της νεότητός σου» (“Παροιμίαι”, 5:18), που αναφέρεται σε σχέση άνδρα και γυναίκας.

Στην ένωση αυτή, δεν υπάρχει καμμία νύξη φυλετικής ή οικογενειακής παραμέτρου για τη σχέση, ούτε για ανταλλαγή αί#ματος. Δεν έχει στρατιωτική σημασία, ούτε αναφέρονται συνθήκες, που να την προκάλεσαν (π.χ. διάσωση από κίνδυνο, σοβαρή ασθένεια κ.λπ.) Τόσο ο Βασίλειος όσο και ο Νικόλαος είχαν ζώντες αδελφούς με τους οποίους διατηρούσαν τακτικές και στενές επαφές, έτσι η πράξη τους δεν ήταν αποτέλεσμα επιθυμίας να αποκτήσουν αδελφό. Για τον -αγράμματο- Βασίλειο αναφέρονται τουλάχιστον δύο αδελφοί, οι Βάρδας και Μαριανός, οι οποίοι μάλιστα τον βοήθησαν στην μετέπειτα οργάνωση της δολοφονίας του αυτοκράτορα Μιχαήλ Γ΄, ο δε Νικόλαος είχε αδελφό έναν γιατρό, ο οποίος φρόντισε να έρθει ο Βασίλειος σε επαφή με την αυτοκρατορική αυλή.

Πρόκειται καθαρά για μια προσωπική σχέση, που έγινε για τους προσωπικούς λόγους του καθενός. Ο ηγούμενος «ευφραίνετο» από τον καλοφτιαγμένο Βασίλειο, ο οποίος, αν δεν είχε βρει τον ηγούμενο, πιθανόν θα συνέχιζε να κοι#μάται στους δρόμους. Για την ιστορία, ας αναφερθεί πως ο Βασίλειος έκανε και δεύτερο γάμο με άνδρα, αυτή τη φορά με τον γιο μιας πλούσιας χήρας, τον Ιωάννη.

Για λόγους κοινωνικού κατατρεγμού η Εκκλησία -αντίθετη στην παράδοσή της- με εγκυκλίους της (7/2/1834, 26/9/1862) απαγόρευσε τελικά την τελετή της αδελφοποιίας, απειλώντας με τιμωρίες τους παραβάτες λαϊκούς και ιερείς. Αδελφοί και αδελφές λέγονται οι μοναχοί/ές, αδελφάτα τα θρησκευτικά σωματεία, ενώ από την τελετή της αδελφοποιίας προέκυψε και ο χαρακτηρισμός των ομοφυλοφίλων: Αδελφές.

ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ

Αρα μηπως τελικα για το συγκεκριμενο θεμα να επιστρεψουμε στον μεσαιωνα ;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Angelique.

Διακεκριμένο μέλος

Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,200 μηνύματα.
Καλε...το λεει η εκλησια και το αγιο ορος λεμε...τους επιστημονες θα ακουμε;:laugh::laugh::laugh:
Η εκκλησια..που εχει στους κολπους της..τοσους ομοφυλοφιλους.Κια δεν κατηγορω τους ομοφυλοφιλους παπαδες.ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩ..ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥς ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥς...Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΝΝΟΙΑ ΝΑΙ;Η απολυτη υποκρισια ναι;Που οχι οι απλοι παπαδες που μπορουν να παντρευονται,αλλα αυτοι με τα αξιωματα...πρεπει και καλα να ειναι ΑΓΑΜΟΙ...και οχι μονο δεν ειναι αγαμοι..αλλα κατηγορουν τους ομοφυλοφιλους,οταν ποσοι απο αυτους,,εχουν πιαστει στα πρασαα.Κουλα,ρουλα,σουλα;Αχχαχαχαχαχαχα,,...και παει λεγοντας.
Αλλα και ομοφυλοφιλους να μην ειχε...χεσμενη την εχω.Και δεν μιλαω για τον Χριστο,αλλα για την εκκλησια.
Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
Αυτά είναι τα ροζ βίντεο με την τρανσέξουαλ που «έκαψαν» τον Μητροπολίτη Ησύχιο [βίντεο]


Πηγή: Αυτά είναι τα ροζ βίντεο με την τρανσέξουαλ που «έκαψαν» τον Μητροπολίτη Ησύχιο [βίντεο] | iefimerida.gr
Λοιπον...τις προσωπικες του αποψεις ο καθενας,,,τις ρατσιστικες και μισανθρωπικες,ας μην τις ντυνει με την επιστημη και την φυση.ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.Με την εκκλησια ναι..ας ταυτιζεται.ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ.Η φυση μιλαει...και την βλεπουμε.Απο εκει και περα το τι λεει το αγιο ορος,απο ποτε ειναι αποδειξη για κατι ή επιστημη;Χεστηκαμε τι λεει το αγιο ορος,που αναθεμα και αν ειναι αγιο.Σορυ.αλλα ανεξιθρησκεια εχουμε..θαρρω.
Μ'αρέσει που πολλοί δεν γουστάρετε τις απόψεις της Έφης ρε παιδιά.

Έτσι ακριβώς όπως τα λές είναι, Έφη, τα είπα και πιο πριν και τα έχω ξαναπεί.

Για όσους πατάνε το κλίκ για να μπούν σε αυτή την κοινόνητα πρέπει να γνωρίζουν πως οι περισσότεροι εδώ μέσα είμαστε επιστήμονες και όταν είναι να πάρουμε μέρος σε συζήτηση οποιουδήποτε είδους,
το κάνουμε με τις ανάλογες αποδείξεις.

Ο καθένας στον τομέα του.

Σας έχουν κάνει τόσο brainwash , excuse moi, brain damage τόσα χρόνια με την εκκλησία και τους παπάδες,
που δεν βλέπετε τον δίπλα σας, τον συνάνθρωπο σας που αν είναι λίγο πιο... "κουνιστός", γιατί εσείς όλοι έτσι τους λέτε,
τρώνε δημόσιο bullying και κατακραυγή.

Από τους ίδιους τους συντηρούκλες γονείς,
από το ευρές περιβάλλον που συναντάνε και τέλος, από τους ίδιους τους τους "φίλους".

Έχω έναν φίλο μου ομοφυλόφιλο ο οποιός ερχόταν Θεσσαλονίκη για να βρεί δουλειά το παιδί και ούτε η ίδια του η αδελφή δεν τον δεχόταν στο σπίτι. Δεν της είχε πεί καν ότι του αρέσουν οι άντρες και έμενε θυμάμαι σε φίλες του.

Τώρα πάλι κάποια στιγμή θα έρθει για δουλειά, είναι νοσηλευτής ο άνθρωπος, δεν είναι κανένας πουθενάς και ψάχνει να κάνει τη ζωή του σε μια μεγάλη πόλη μακρυά από το χωριό που μένει ήδη.

Και η ίδια του η αδελφή... δεν του έδωσε ποτέ βοήθεια, ίσα ίσα της κρύβεται.

Αυτά τα μυαλά μας φτάσαν ως εδώ σήμερα. Που κοιτάτε μερικοί μόνο το ποιος πηδάει ποιον.

Εσείς, εξυπνάκηδες, πηδάτε καμία το βράδυ; :whistle: Αναρωτιέμαι ώρες ώρες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,842 μηνύματα.
Καλε...το λεει η εκλησια και το αγιο ορος λεμε...τους επιστημονες θα ακουμε;:laugh::laugh::laugh:
Η εκκλησια..που εχει στους κολπους της..τοσους ομοφυλοφιλους.Κια δεν κατηγορω τους ομοφυλοφιλους παπαδες.ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩ..ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥς ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥς...Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΝΝΟΙΑ ΝΑΙ;Η απολυτη υποκρισια ναι;Που οχι οι απλοι παπαδες που μπορουν να παντρευονται,αλλα αυτοι με τα αξιωματα...πρεπει και καλα να ειναι ΑΓΑΜΟΙ...και οχι μονο δεν ειναι αγαμοι..αλλα κατηγορουν τους ομοφυλοφιλους,οταν ποσοι απο αυτους,,εχουν πιαστει στα πρασαα.Κουλα,ρουλα,σουλα;Αχχαχαχαχαχαχα,,...και παει λεγοντας.
Αλλα και ομοφυλοφιλους να μην ειχε...χεσμενη την εχω.Και δεν μιλαω για τον Χριστο,αλλα για την εκκλησια.
Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
Αυτά είναι τα ροζ βίντεο με
Πηγή: Αυτά είναι τα ροζ βίντεο με την τρανσέξουαλ που «έκαψαν» τον Μητροπολίτη Ησύχιο [βίντεο] | iefimerida.gr

Μεμονομενο περιστατικό...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 929391

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Μικρότερος δεν θα το πίστευα, αλλά πλέον βλέπω ότι η προπαγάνδα στα σχολεία πιάνει τόπο. Ότι μεταδώσουν στα παιδιά ορισμένοι, κατευθείαν αυτά το επαναλαμβάνουν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

pluton

Δραστήριο μέλος

Ο pluton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 555 μηνύματα.
Επειδή κάποιοι άμεσα ή έμεσα αναφέρθηκαν σ αυτά που δημοσίευσα, έχω να παρατηρήσω ότι είναι αδύνατη η παράθεση επιχειρημάτων από εμένα διότι αυτόματα ονομάζονται "ρατσιστικά".... άρα τι να γράψει κανείς;... ας γίνει μια "συζήτηση" που θα συμφωνείτε που θα ακούγεται μόνο ότι νομίζεται ότι είναι το σωστό... και αυτό είναι όλο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυγή όντος

Διάσημο μέλος

Ο Sniffing Joe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Οδηγός ταξί και μας γράφει απο Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,006 μηνύματα.
Πλούτωνα, συμφωνώ μαζί σου όταν λες πως μια τέλεια ετερόφυλη οικογένεια είναι καλύτερη από μια τέλεια ομόφυλη οικογένεια. Αλλά στα πλαίσια της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια δεν συγκρίνουμε δύο τέλειες οικογένειες, μια ετερόφυλη και μια ομόφυλη. Αντ'αυτού συγκρίνουμε μια κατεστραμμένη οικογένεια και την πιθανότητα για ένα υποκατάστατο αυτής.
Οπότε, για να το ξεκαθαρίσουμε, το πραγματικό ερώτημα δεν είναι αυτό: «Είναι η ομόφυλη οικογένεια καλύτερη από την ετερόφυλη;». το πραγματικό ερώτημα είνια αυτό: «Είναι η ομόφυλη οικογένεια καλύτερη από ένα παιδί που έχει χάσει τους γονείς του;».

Αυτά είναι, κατά την γνώμη μου, τα πραγματικά πλαίσια της συζήτησης.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,842 μηνύματα.
Στην Ελλάδα pluton κυριαρχεί η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς. Οι περισσότεροι αγνοούν στοιχειώδης δημοκρατικές αξίες.

Το χειρότερο είναι ότι κάποια μέλη του forum δεν μπορούν να καταλάβουν ότι ίδιοι είναι ρατσιστές: π.χ. με τους ιερείς, τους χριστιανούς, σε αυτούς που ψήφισαν ΝΔ/ΠΑΣΟΚ, στο φιλελευθερισμό σε αυτούς που έχουν iPhone/iMac κ.λπ.

Η Πούπυ έβαλε άνω ένα video για τον πρωην Μητροπολίτη Ησύχιο και τον ταυτοπιεί με όλους τους ιερείς που έχουν κάποιο αξίωμα!!!! Αυτό το πράγμα είναι σαν να ταυτοποιείς όλους τους Πακιστανούς με κάποιον βιαστή ομοεθνή του, τους ομοφυλόφιλους με κάποιον επιδειξία. Έχουμε επιστήμονες εδώ μέσα ( βιολόγους, διεθνολόγους, ιατρούς) που χρησιμοποιούν την "αυθεντία" τους χωρίς επιχειρήματα. Δεν είναι μόνο η Πούπυ αλλά μια μεγάλη μερίδρα του φορουμ που δρα έτσι.

Σκέφτομαι και εγώ αν αξίζει να γράφω σε τέτοια θέματα. Το να λέω ότι δεν μπορεί να επιτρέψει ένα δικαστήριο να μεγαλώσει ένα παιδί χωρίς το γυναικείο φύλο και να δέχομαι εκφράσεις τύπου "ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ" δεν με πειράζει. Αυτό που με πειράζει είναι να υπέρχει επικρότηση σε αυτό το μήνυμα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Guest 190013

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Επειδή κάποιοι άμεσα ή έμεσα αναφέρθηκαν σ αυτά που δημοσίευσα, έχω να παρατηρήσω ότι είναι αδύνατη η παράθεση επιχειρημάτων από εμένα διότι αυτόματα ονομάζονται "ρατσιστικά".... άρα τι να γράψει κανείς;... ας γίνει μια "συζήτηση" που θα συμφωνείτε που θα ακούγεται μόνο ότι νομίζεται ότι είναι το σωστό... και αυτό είναι όλο.

Και μένα έχουν ονομαστεί ποικιλοτρόπως όσα λέω, πχ μόλις ονομάστηκαν ρατσιστικά, με είδες να σταματάω να εκφέρω άποψη; Δεν είναι δικαιολογία αυτή, αυτοθυματοποίηση είναι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

SkyBlu

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η SkyBlu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 243 μηνύματα.
Ε όχι. Το μεγαλύτερο μέρος των (τελευταίων τουλάχιστον) ποστ έκρινε την εγκυρότητα των επιχειρημάτων που χρησιμοποίειτε για να στηρίξετε την άποψή σας. Ας μην αυτο-θυματοποιούμαστε δημιουργώντας εντυπώσεις όταν κάποιος μας αντιπαρατίθεται συγκροτημένα και τυπικά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,589 μηνύματα.
Εξαρτάται. Οταν το παιδι ειναι μικρο και δεν έχει την ικανοτητα να κρινει αν θα ήθελε να ζήσει με δύο γονεις του ιδιου φύλου.

Δεν μπορεις να επιβάλλεις σε εναν straight ανθρωπο να μεγαλώσει με δυο γονεις του ιδιου φύλου ενω τα προτυπα του θέλει να ειναι διαφορετικά. Επειδη οι δυο αυτοι γονεις επέλεξαν να το υιοθετήσουν. Αυτο το ρώτησαν; Κακά τα ψέμματα οσο ανοιχτομυαλος και να ειναι κάποιος οταν ειναι ετεροφυλοφιλος η σκέψη του βρισκεται γυρω απο το θηλυκό και το αρσενικο ως δυο οντότητες που δημιουργουν τον θεσμο της οικογένειας. Η υιοθέτηση και η μετέπειτα ζωή του με δύο ανθρωπους απο το ιδιο φύλο έρχονται σε συγκρουση με την βιολογική του θέση γυρω απο την οικογένεια.



Μου θυμιζει το παράδοξο των παππούδων αν ταξιδέψει κάποιος στο παρελθον και σκοτώσει τον παππού του τοτε πως γινεται να υπάρξει; ετσι και εδω οταν κάποιος ετεροφυλοφιλος μεγαλώσει με μαμα και μπαμπά αντρα τοτε πως οταν θα κάνει οικογένεια θα δεχτει την γυναικα ώς μάνα για το παιδι του; τι θα πει στο παιδι του αυτη ειναι η μαμά σου αλλα η γιαγιά σου ειναι ένας άντρας;


Αν ηταν ομοφυλοφιλος τοτε θα μπορούσε να το αποδεχτει γιατι και αυτος αυριο μεθαυριο αυτο θα αναζητήσει. Μην κοιτάμε μονο την πάρτη μας.-
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,019 μηνύματα.
Όταν ο πατέρας είναι αλκοολικός και δέρνει τη μάνα και το ίδιο είναι οκ; Όταν ο πατέρας την κάνει και μένει μόνο με τη μάνα είναι οκ; Όταν οι γονείς είναι φτωχοί και δεν έχει να φάει είναι οκ; Αυτά τα πρότυπα είναι αποδεκτά μόνο γιατί ο πατέρας πήδηξε τη μητέρα;

Επειδή δεν κοιτάμε την πάρτη μας θέλουμε να μην μένουν τα ορφανά παιδιά σε ιδρύματα αλλιώς σκασιλα μας θα λέγαμε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top