Ηριάννα: Στη φυλακή για 13 χρόνια από ένα αναξιόπιστο DNA

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,243 μηνύματα.
Αυτό ακριβώς με έκανε να απορήσω. Δεν θυμάμαι καμιά άλλη περίπτωση δικαζόμενου για οποιοδήποτε λόγο (εκτός αν ήταν ανήλικος) που το ονοματεπώνυμό του και η φωτογραφία του να μην δημοσιεύονταν ελεύθερα. Μήπως εδώ υπάρχει κάποια ειδική απόφαση του δικαστηρίου;

Δεν είναι απλό ζήτημα η δημοσιοποίηση των προσωπικών δεδομένων, γιατί αρχικά προσκρούει σε θεμελιώδη δικαιώματα των κατηγορουμένων. Αυτά τα δικαιώματα μπορούν να καμφθούν για λόγους προστασίας του κοινωνικού συνόλου και ενεργοποίησης της κοινωνίας στην υπόθεση. Γι' αυτό, για παράδειγμα, βλέπουμε κατά κόρον να δημοσιεύονται οι φωτογραφίες κατηγορουμένων για βιασμό, ώστε να τους αναγνωρίσουν τα θύματα και να βρουν το θάρρος να πάνε να καταθέσουν.
Οπως ειπαν 113 βιοεπιστιμονες η στατιστικη που εκαναν ηταν λανθασμενη, επτρεψε μου να εμπιστευομαι αυτους και την δικη μου κριση περισοτερο απο εσενα η των δικαστων (των ιδιων που αθωωνουν την ΧΑ και το νουρ1)
Η περίπτωση της Χρυσής Αυγής δεν έχει καμία ομοιότητα με αυτή της Ηριάννας και χρησιμοποιείται ως επιχείρημα για πολιτικούς λόγους. Ο Μιχαλολιάκος και ο Κασιδιάρης δεν έχουν αθωωθεί, γιατί δεν έχει τελειώσει η δίκη. Αφέθηκαν ελεύθεροι, γιατί το ανώτατο όριο της προσωρινής κράτησης για κακουργήματα είναι 18 μήνες. Εκ του νόμου κάποιος που δεν έχει δικαστεί δεν μπορεί να είναι προφυλακισμένος για περισσότερο από 18 μήνες και οι δικαστές ήταν υποχρεωμένοι εκ του νόμου να τους αφήσουν.
Libertus, αν μπορείς, στείλε μου και την φώτο της.

χμμμ θα έβαζα περισσότερες πηγές. Βασικά, θα έβαζα το ίδιο το αρχείο της σχολής που έχει όλα τα ονόματα των φοιτητών. Ωστόσο, ψάχνω εδώ και μία ώρα και το σχόλιο που αναφερόταν σε αυτό έχει μυστηριωδώς χαθεί... τέλος πάντων, το όνομα στο αρχείο, στο reddit κτλ αυτό είναι πάντως.
Για να είμαι ειλικρινής, αυτό που είπα για το παρουσιαστικό της είναι από προσωπική πηγή. Δεν υπάρχει φωτογραφία της στο διαδίκτυο.Το επίθετό της είναι πράγματι αυτό που βρήκες. Υπάρχει και εδώ. Έχει κάνει στο ΕΚΠΑ το μεταπτυχιακό για τη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας, αν αυτό βοηθάει στην έρευνά σου.
Mετά τη προτροπή του epote κάθισα και έψαξα την υπόθεση πιο καλά.
1) Σύμφωνα με τους δικαστές η αναλογία να ταιριάξει το DNA σε άλλον άτομο είναι 1 προς 667.788.611 και είναι σχεδόν αδύνατον να υπάρχουν άλλο με αυτά τα χαρακτηριστικά στην Ελλάδα.
Προσωπικά θεωρώ τη απόφαση των δικαστών σωστή. Αν ο ισχυρισμός 1 είναι λάθος τότε φταίνε οι ειδικοί του DNA. Παρόλα αυτά δεχόμενος την υπεράσπιση και 1 προς 100.000 να πέσει η αναλογία δεν αθωώνεται στα μάτια μου. Η τύπισα είναι ένοχη.
Εάν έτσι έχουν τα πράγματα, τότε είναι σίγουρα ενοχή. Το θέμα είναι πως υπάρχει και αντίθετη άποψη για την εγκυρότητα του δείγματος, που δεν επικράτησε στην κρίση των δικαστών. Γι' αυτό όπως είπα και προηγουμένως, είναι χρέος των ειδικών DNA να ξεκαθαρίσουν στην έφεση τα πράγματα, αφού οι δικαστές προφανώς δεν είναι ειδικοί σε τέτοια θέματα και απλώς κρίνουν τα πορίσματα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,842 μηνύματα.
Οπως ειπαν 113 βιοεπιστιμονες η στατιστικη που εκαναν ηταν λανθασμενη, επτρεψε μου να εμπιστευομαι αυτους και την δικη μου κριση περισοτερο απο εσενα η των δικαστων (των ιδιων που αθωωνουν την ΧΑ και το νουρ1
H οικογένεια έβαλε δικό της βιοπιστήμονα να εξετάσει τα δείγματα τον Δρ. Φιτσιάλο Γεώργιο (Δρ. Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής, Γενικός Διευθυντής του ιδιωτικού εργαστηρίου DΝΑlogy «Ευρωπαικό Κέντρο Γενετικής και Ταυτοποίησης DNA»),

Η ανακοίνωση των βιοεπιστημόνων ήταν η εξής:
Στην προσπάθειά μας να αξιολογήσουμε τα αποτελέσματα του πορίσματος διαπιστώσαμε κάποια επιστημονικά σφάλματα στην ταυτοποίηση των δύο δειγμάτων (δείγμα από γεμιστήρα εκτός όπλου και δείγμα από την Ηριάννα) τα οποία παραθέτουμε για να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση της ταυτοποίησης.


Αναλύθηκαν 15 γενετικοί τόποι των οποίων η εξέταση απαιτείται για την πλήρη ταυτοποίηση των δύο δειγμάτων. Εκτός των 7 γενετικών δεικτών που εμφάνισαν συμβατότητα, υπάρχουν άλλοι 5 οι οποίοι έχουν επικυρωθεί από διπλή ανάλυση και δεν είναι πλήρως συμβατοί με το γενετικό προφίλ της Ηριάννας Β. Λ. και επιπλέον 3 οι οποίοι δεν έχουν δώσει καθόλου αποτέλεσμα. Η εγκληματολόγος της Δ/νσης Εγκλ/κών Ερευνών της αστυνομίας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το δείγμα από το γεμιστήρα εκτός όπλου προέρχεται από την Ηριάννα, βασιζόμενη μόνο στους 7 γενετικούς τόπους.
Με βάση τα ηλεκτροφερογράμματα τα οποία προσκομίστηκαν από την Αστυνόμο, η εικόνα που παρουσιάζει το γενετικό προφίλ που αντιστοιχεί στο δείγμα που συλλέχθηκε από τον γεμιστήρα εκτός όπλου είναι χαρακτηριστική των υλικών κακής ποιότητας ή χαμηλής ποσότητας DNA.
Στην ακόλουθη στατιστική ανάλυση δεν συμπεριελήφθη όλο το προφίλ αλλά μόνο όσοι γενετικοί δείκτες ήταν πλήρως συμβατοί με το γενετικό προφίλ της Ηριάννας Β. Λ. ενώ οι υπόλοιποι αγνοήθηκαν καθώς αν είχαν συμπεριληφθεί τότε η κατηγορούμενη θα είχε αποκλειστεί ως δότρια του γενετικού υλικού. Πολύ σημαντικό είναι ότι η συγκεκριμένη στατιστική ανάλυση με βάση τις αρχές δικανικής γενετικής δεν δίνει μοναδικότητα. Συμπερασματικά, το συγκεκριμένο γενετικό προφίλ δεν αποδίδεται σε ένα άτομο.
Η αξιοπιστία των τεστ DNA δεν είναι σε καμία περίπτωση διασφαλισμένη. Για την κατάληξη σε ένα, πέραν πάσης αμφιβολίας, αξιόπιστο αποτέλεσμα απαιτείται τήρηση αυστηρότατων κανόνων ορθού χειρισμού, που ξεκινάνε από το τρόπο που συλλέχθηκε το δείγμα στον τόπο του εγκλήματος μέχρι την τελική στατιστική ανάλυση. Κατά τον χρόνο διενέργειας των πραγματογνωμοσυνών, το εργαστήριο στο οποίο υλοποιήθηκαν οι αναλύσεις DNA δεν διέθετε διαπίστευση κατά το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 17025:2005, η οποία χορηγείται από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) και διαπιστεύει την ορθή εργαστηριακή πρακτική.
Aκόμα και αν τηρούνται όλοι οι κανόνες διασφάλισης αποστειρωμένης και σωστής διαδικασίας που οδηγούν σε εργαστηριακά αλάνθαστα αποτελέσματα, δεν διασφαλίζεται (και σε καμία περίπτωση δεν προκύπτει) η ορθή ερμηνεία του αποτελέσματος. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις και έρευνες που καταδεικνύουν πόσο εύκολο είναι να μεταφερθεί DNA ενός ατόμου σε άσχετους χώρους και στη συνέχεια να ανιχνευθεί εκεί. Το μερικό γενετικό προφίλ που ανιχνεύθηκε κατά την ανάλυση του δείγματος μπορεί κάλλιστα να προέρχεται από γενετικό υλικό που έχει εναποτεθεί στο πειστήριο μέσω δευτερογενούς ή και τριτογενούς μεταφοράς και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υποστηριχθεί η άμεση επαφή του δότη με αυτό.
Στο πόρισμα της εγκληματολόγου της αστυνομίας φαίνεται να μην τηρούνται τα όρια και οι ορολογίες που έχουν θεσπιστεί και εφαρμόζονται από τη διεθνή επιστημονική εγκληματολογική κοινότητα. Ενδεικτικά αναφέρουμε την άρνηση της Αστυνόμου ότι πρόκειται πράγματι για δείγμα χαμηλής ποιότητας, το οποίο καθίσταται σαφές από το προφίλ των ηλεκτροφερογραμμάτων. Κάθε επιστήμονας έχει χρέος να τηρεί αυστηρούς κανόνες και να κινείται εντός πλαισίων που καθορίζονται από διεθνή πρότυπα. Οποιαδήποτε απόκλιση θα πρέπει να θέτει υπό αμφισβήτηση την ορθότητα της εργαστηριακής πρακτικής και κατ’ επέκταση την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων.



Σε συμφωνία με το πόρισμα του Δρ Φιτσιάλου (γενετιστή πραγματογνώμονα που κλήθηκε από την οικογένεια της Ηριάννας Β. Λ.), οι παραπάνω παρατηρήσεις σε συνδυασμό με τη μη δυνατή επανεξέταση του δείγματος καθότι χρησιμοποιήθηκε όλο κατά την αρχική και μοναδική εξέταση, μας ωθεί στο εξής συμπέρασμα:

Η μερική ταυτοποίηση των δύο δειγμάτων ΔΕΝ θα μπορούσε να αποτελέσει αυτοτελές τεκμήριο ενοχής της Ηριάννας Β. Λ. . Με τη σειρά μας, ως βιολόγοι και ως πολίτες, εν όψει της αίτησης αναστολής (εκδίκαση 17/07/2017) και λόγω της παντελούς απουσίας άλλων επιβαρυντικών στοιχείων ζητούμε την αποφυλάκιση και ακολούθως την αθώωση της Ηριάννας Β. Λ. .

Τα επιστημονικά πορίσματα που αφορούν σε γενετικό υλικό επιδέχονται διαφόρων ερμηνειών ακόμη και όταν προέρχονται από ποιοτικώς και ποσοτικώς αξιόπιστα δείγματα. Οι δικαστικές αποφάσεις κατά συνέπεια δεν μπορούν να βασίζονται μόνο σε αυτά, πόσο μάλλον σε περιπτώσεις όπως της Ηριάννας όπου το δείγμα έδωσε ελλιπέστατα και ανακριβή αποτελέσματα. Η τήρηση αυστηρών κανόνων και η θέσπιση αυστηρών πλαισίων κατά τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα θα πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα έτσι ώστε να αποφευχθούν ανάλογες περιπτώσεις στο μέλλον. Ο κίνδυνος να παγιωθεί μια τέτοια πρακτική είναι κίνδυνος για το σύνολο της κοινωνίας.



Βασίλης Παπαδόπουλος, υποψήφιος Δρ. Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών

Ελπινίκη Νίνου, υποψήφια Δρ. Τμήματος Βιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών

Άρτεμις Μιχαήλ, υποψήφια Δρ. Τμήματος Βιολογίας Πανεπιστημίου Πατρών

Δρ. Μαρίνα Πανταζοπούλου, Stockholm University

Μάντια Καραμπέτσου, M.Sc., υποψήφια Δρ. Τμήματος Βιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών

Δρ. Παναγιώτης Γιαννόγκωνας, Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών Ακαδημίας Αθηνών

Δρ. Νίκος Μαλισσόβας, Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών Ακαδημίας Αθηνών

Δρ. Ευαγγελία Εμμανουηλίδου, Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών Ακαδημίας Αθηνών

Δρ. Αλεξία-Βικτώρια Πολυσίδη, Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών Ακαδημίας Αθηνών

Δρ. Μεθόδιος Ξημεράκης, Harvard University

Δρ. Νικόλαος Κωνσταντινίδης, New York University

Δρ. Παναγιώτα Τσουνάπη, School of Medicine, Tottori University, Yonago, Japan

Δρ. Χαρά Χάρσου, University of Edinburg

Δρ. Γιώργος Παπαφωτίου, Charité – Universitätsmedizin Berlin

Δρ. Θέμις Τουμανίδου, University of Catalonia

Δρ. Πασχαλιά Καπλή, Βιολόγος

Δρ. Σέβη Φιλιππίδου, Μοριακή Βιολόγος

Δρ. Καραγεωργη Μαριάνθη, Νευροεπιστημες και Εξέλιξη

Δρ. Όλγα Παππά, Πανεπιστήμιο Θράκης

Κωνσταντίνος Αποστολάκης, M.Sc., υποψήφιος Δρ. Τμήματος Μοριακής Βιολογίας, University of Aberdeen

Δάφνη Αντωνίου, υποψήφια Δρ. Τμήματος Βιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών

Γιώργος Μπάρκας, υποψήφιος Δρ. Τμήματος Βιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών

Βάσια Συκιώτη, M.Sc., υποψήφια Δρ. Τμήματος Φαρμακευτικής Πανεπιστημίου Πατρών

Άννα Μέμου, M.Sc., υποψήφια Δρ. Τμήματος Βιοτεχνολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Ιωάννα Αριανόγλου, M.Sc., υποψήφια Δρ. Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών

Ελένη Βασσιλάκη, M.Sc., υποψήφια Δρ. Τμήματος Βιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών

Θέμις Κοκκίνου, υποψήφια Δρ. Ιατρικής Σχολής, Karolinska Institutet, Stockholm

Μπάμπης Γαλουζής, υποψήφιος Δρ. Γενετικής

Μαρίνα Σταματίου, M.Sc. Μοριακής Βιοτεχνολογίας, University of Aberdeen

Γεωργής Φλωριώτης, M.Sc. Bιοτεχνολογίας

Ευφροσύνη Δουβίτσα, υποψήφια Δρ. ΠΕ/ΕΑΑ

Βαγγέλης Μπάρτζος, Μοριακός Βιολόγος

Γιώργος Ιατρου-Μοριακός Βιολόγος

Μπέλμπας Χρήστος, M.Sc. Βιοηθικής

Ιωάννα Μυρονίδη, M.Sc. Molecular Life Sciences

Ιλιάδου Δανάη-Ιατρός

Γιώργος Αποστολόπουλος, Βιολόγος
https://epitropesdiodiastop.blogspot.gr/2017/07/blog-post_26.html

Ακόμα και αυτοί παραδέχονται ότι έχουμε συμβατότητα στους 7 από τους 15 δείκτες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,842 μηνύματα.
Έστω ότι στη θέση της ήταν ένας τυχαίος πολίτης .Νομίζετε ότι θα είχε τόση θερμή υποστήριξη από πολιτικούς των δυο μεγάλων κομμάτων, ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου, δημοσιογράφων.

Όχι. Ξέρετε πόσοι χάνουν τα σπίτια τους, καταδικάζονται ενώ είναι αθώοι και είναι "ανώνυμοι" χωρίς καμιά υποστήριξη. Διαβάζω τη ανακοίωνση βιοεπιστημόνων και είναι για γέλια. Όταν βγάζεις μια επιστημονική ανακοίωση αυτή επιβάλλεται αυτή να έχει πηγές για να μπορεί να επαληθεύσει ο καθένας την ορθότητα τους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,581 μηνύματα.
Σιγα μην ειχε ακικο .... ένας τυχαίος πολιτης δεν μπορει να τον εκμεταλευτει κάποιος πολιτικά για να κανει την φιγουρα του στα κοινωνικα δικτυα.


Ο άλλος έλεγε για τον Αρξαλιαν.... το παιδι σκοτωθηκε άδικα εννοείται αλλα ρε μεγαλε εσενα ποτε σε πηρε ο πονος
τον ήξερες τον άνθρωπο;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PeterTheGreat

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα.
Αν και είμαι σίγουρος ότι είχε τουλάχιστον κάποια σχέση, αλλιώς δεν θα γινόταν τέτοιος ντόρος, θεωρώ ότι πρέπει να αθωωθεί. Υπάρχουν πολλά 'περίεργα' σημεία στην υπόθεση, και το ότι δεν τηρήθηκαν τα διεθνή πρότυπα ISO στην ανάλυση από μόνο του θα έπρεπε να ακυρώνει την εγκυρότητα του στοιχείου.

Με κίνδυνο να το πάω σε επίπεδο "ο θείος μου στην δίωξη", συγγενής στο ΕΣΥΔ είπε το ίδιο, δηλαδή ότι αν και προσωπικά πιστεύει ότι είναι ένοχη, δεν θα έπρεπε τέτοια τσαπατσούλικη ανάλυση DNA να γίνει δεκτή σε δικαστήριο, ειδικά εάν για μυστήριους λόγους δεν υπάρχει άλλο δείγμα για επανάληψη. Και μιλάμε για άνθρωπο που πολιτικά ακούει την λέξη αριστερά και αρχίζει να ανεβάζει πίεση.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Stickerbush

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Πεισματάρης Γορίλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 896 μηνύματα.
Αυτό ακριβώς. Ήταν το δικό της DNA αυτό που εντοπίστηκε στις έρευνες της αντιτρομοκρατικής; Κατά πάσα πιθανότητα ναι.
Έπρεπε να καταδικαστεί; Σε καμία περίπτωση. Η δίκη ήταν παρωδία, τα ενοχοποιητικά στοιχεία λειψά. Ακούστηκε ακατάσχετη μπουρδολογία κατά τη δίκη από την έδρα, όπως για παράδειγμα ότι το ταξίδι στη Βαρκελώνη στοιχειοθετεί συναναστροφή με Καταλανούς εξτρεμιστές.

Η αποφάσεις λαμβάνονται διά της λογικής, της απόδειξης, του νόμου. Όχι επειδή "πιστεύω ότι είσαι ένοχος". Ε, και γω το πιστεύω. Χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι για τα πιστεύω μου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,842 μηνύματα.

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,209 μηνύματα.
Πήρε αυτο που της άξιζε.Αντε να πάρουν σειρά και άλλοι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δημοσιοκαφρος-γραφος

Διακεκριμένο μέλος

Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 6,852 μηνύματα.
για μένα αποδεικτικά στοιχεία 100% δεν υπάρχουν μόνο αυτό μπορώ να πω
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,842 μηνύματα.
Για να αποδείξω τα λεγόμενα μου σε αυτό το post https://www.e-steki.gr/showpost.php?p=4356745&postcount=44

Πάρτε παράδειγμα το 19χρονο μοντέλο που πιάστηκε στο Χονγκ Κονγκ. Είδατε καμιά αριστερή οργάνωση να την υπερασπίζεται; Κανένα τραγουδιστή να αφιερώνει τραγούδια για την ελευθέρωσή της. Όχι και ούτε θα δείτε γιατί δεν ανήκει στον ίδιο "ιδεολογικό" χώρο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Η Ηριάννα δεν ειναι μοντέλο αλλά ακαδημαϊκός.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DarthFederer

Διάσημο μέλος

Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,281 μηνύματα.
Η Ηριάννα δεν ειναι μοντέλο αλλά ακαδημαϊκός.

Η Ηριαννα ειναι φιλη μπαχαλακηδων. Για τους φιλους της, το αν ειναι αθωα ή ενοχη δεν εχει σημασια. Ηταν μια ακομα ευκαιρια να σπασουν το κεντρο και να κανουν επεισοδια. Απλα επειδη υπηρχαν και αμφιβολιες για την καταδικη της, ειχαν και μια "αυρα" αδικιας τα επεισοδια.

Απο την αλλη, για την Κυβερνηση ηταν μια ωραια ευκαιρια επιδειξης αριστεροσυνης. Τωρα την γραψανε στα παπαρια τους, και αθωα να ειναι και να σαπισει στη φυλακη, για την Κυβερνηση δεν καιγεται καρφακι. Χεστηκαν για τη μοιρα της, να βρουν ενα ωραιο θεμα να περασουν την εβδομαδα ηθελαν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Chemwizard

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλεται Χημικός και μας γράφει απο Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3,379 μηνύματα.
Ελεύθερα τα παιδιά.

Επιτέλους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,019 μηνύματα.
Χάρηκα. :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Wild_Boy

Διάσημο μέλος

Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,257 μηνύματα.
Δεν μ' αρέσει να το σκέφτομαι τόσο ως νίκη του κινήματος αλληλεγγύης, αλλά ως ήττα της προσπάθειας εκφοβισμού από το αστικό κράτος και τη δικαιοσύνη του.

Θα ήταν μεγάλο πλήγμα σε οποιοδήποτε ψήγμα δικαίου έχει απομείνει να επικρατήσει η πλευρά της εισαγγελέως που σχεδόν παραδέχτηκε ότι οι δύο νέοι δικάζονται για τις κοινωνικές σχέσεις τους. Ανεκδιήγητο άτομο σε τέτοια καίρια θέση, έφτασε στο σημείο να αποκοιμηθεί την ώρα των αγορεύσεων.

ΕΥΤΥΧΩΣ δεν ποινικοποιήθηκαν σήμερα οι κοινωνικές συναναστροφές. Ο αγώνας ενάντια στον τρομονόμο συνεχίζεται.
Εύχομαι να ζήσουν ελεύθεροι πλέον τη ζωή τους.
Εδώ μπορείτε να δείτε το ιστορικό του σημερινού εφετείου.

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,019 μηνύματα.
Μόνο που σκέφτομαι τα λεφτά που θα πάρει αυτή τώρα για να κάνει συνεντεύξεις, να γράψει κάνα βιβλίο και ίσως να γίνει και κανένα ντοκιμαντέρ για την ιστορία της σεληνιάζομαι.:dwarf:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,209 μηνύματα.
Αισχος δυο εγκληματιες ελευθεροι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Chemwizard

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλεται Χημικός και μας γράφει απο Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3,379 μηνύματα.

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,209 μηνύματα.
Δεν θα κοιμηθω το βραδυ.
Αλλα λογικο ειναι ελλαδα ειναι εδω πολυ εγκληματιες ειναι εξω πχ φραντζης.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top