×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αντιδράσεις σε Posts μου Παραθέσεις των Posts μου Αναφορές σε Εμένα Ενέργειες Συντονιστών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,872 μέλη και 2,444,673 μηνύματα σε 76,856 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 224 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Περίεργη κατάσταση

Valder

Επιφανές Μέλος

Ο Valder αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 35 ετών , επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6,629 μηνύματα.

O Valder Winners do not make excuses έγραψε: στις 18:22, 09-01-19:

#21
Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum
Λυκ δεν χρειάζεται να φας τα μούτρα σου για να μάθεις να αποφεύγεις καταστάσεις και άτομα. Γι αυτό γίνεται και συζήτηση. Γι αυτό θα τροποποιήσω λίγο αυτό που είπες : "το ταίρι που θεωρεί ότι του αξίζει" ή "που του αξίζει εκείνη την περίοδο". Αν δεν σε καθορίζει μια κακή στιγμή, δεν σε καθορίζει και μια κακή επιλογή. Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο λες και δεν συσχετισΘήκαμε με τσόφλια εμείς στα νιάτα μας.

Κι εγω χάρηκα που σε ξαναείδα στο στέκι ντράμι μου αλλά αν ήθελες να φιλοσοφήσουμε, μπορούσαμε να το κάνουμε και χωρίς όλο αυτό το μπέρδεμα που ανάθεμα κι αν κατάλαβα από που το εκπόρευσες.

Ουδέποτε είπα να φάει τα μούτρα της η κοπέλα, ουδέποτε είπα ότι η επιλογή είναι κακή ή ότι θα την καθορίσει ή ότι κάνει κάτι λάθος που πρέπει να διορθώσει. Εκείνη έχει καθορίσει την επιλογή της, όχι η επιλογή της εκείνη.

Διάβασα προσεκτικά αυτά που είπε, τα ξαναδιάβασα για να κρίνω με τι τρόπο τα είπε και συμπέρανα ότι η επιλογή της γι αυτό που επιθυμεί και για τον τρόπο σκέψης της, είναι η ιδανική.

Μάλιστα θα το πάω και ένα βήμα παραπέρα και θα πω ότι όσο κάνει αυτή την επιλογή να απασχολεί αυτό τον νεαρό, δε θα αναλώνει το χρόνο άλλων που πιθανώς και να μη της ταιριάζουν. Εκεί ξεκινάνε άλλωστε τα προβλήματα, όταν προσπαθείς να κολλήσεις δυο κομμάτια που δεν κολλάνε.

Αυτά εδω τα δυο μια χαρά τα βλέπω να κολλάνε. Για σένα τσόφλια, για μεταξύ τους διαμάντια. Και όχι δεν είμαι ρομαντικός -όπως μπορεί να ξεγελάσει κάποιους το ύφος μου- και τα λέω αυτά, ακραιφνώς πραγματιστής είμαι.
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Χρήστες

Βρείτε παρόμοια