Ζώδια

Τί ζώδιο είστε;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 299)
  • Κριός

    Ψήφοι: 21 7.0%
  • Ταύρος

    Ψήφοι: 24 8.0%
  • Δίδυμοι

    Ψήφοι: 30 10.0%
  • Καρκίνος

    Ψήφοι: 28 9.4%
  • Λέων

    Ψήφοι: 25 8.4%
  • Παρθένος

    Ψήφοι: 22 7.4%
  • Ζυγός

    Ψήφοι: 29 9.7%
  • Σκορπιός

    Ψήφοι: 24 8.0%
  • Τοξότης

    Ψήφοι: 16 5.4%
  • Αιγοκερως

    Ψήφοι: 27 9.0%
  • Υδροχόος

    Ψήφοι: 33 11.0%
  • Ιχθεις

    Ψήφοι: 20 6.7%

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
ΚΡΙΟΣ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ
Αρετές:Πρωτοπορία ,εμψύχωση, αυτοθυσία, ενθουσιασμός, αγαθότητα. Κακίες:εγωπάθεια, εγωισμός, απερισκεψία, επιπολαιότητα, ζήλια, επιθετικότητα.

Ο Κριός είναι το βρέφος του ζωδιακού κύκλου. Ο εμψυχωτικός, εύθυμος και αθώος χαρακτήρας του, τον κάνουν ευχάριστο σαν φίλο ή σαν παρέα. Ο ρόλος του αρχηγού-όπως το κριάρι στο κοπάδι-είναι στη φύση του. Η έμφυτη ανοιξιάτικη ορμή του είναι ο λόγος που δύσκολα θα συγκρατήσει τα βιαστικά λόγια του και τις γρήγορες πράξεις του, αψηφώντας τον κίνδυνο και τις συνέπειες. Υπερενεργητικός και δραστήριος, δεν θα τον δείτε να κάθετε ούτε στιγμή. Είναι ιδεαλιστής, βάζει μεγάλους στόχους και δεν τον ενδιαφέρει πόσο θα κουραστεί για να τους πετύχει. Ατρόμητος μαχητής της ζωής θα ορμήσει σε δύσκολες μάχες, χωρίς πληρωμή, αρκεί να πάρει το τρόπαιο της νίκης. Προσφέρει την βοήθειά του απλόχερα σε όσους την χρειάζονται, όμως χρειάζεται την ηθική αναγνώριση. Ένα ευχαριστώ του είναι αρκετό για να πάρει την επιβεβαίωση της σωστής έκφρασής του. Η αχαριστία τον πληγώνει και τον εξοργίζει. Ενθουσιάζεται πολύ εύκολα ιδιαίτερα με καινούργιες ιδέες. Μαθαίνει γρήγορα και απεχθάνεται τις διαταγές και τις υποδείξεις. Αλλάζει τακτικά τις εργασίες που θα ασχοληθεί είτε γιατί δεν βρίσκει την ελευθερία που χρειάζεται, είτε γιατί πλήττει .Όταν ασχοληθεί με κάτι που του αρέσει, τότε θα τον δείτε μεταξύ των πρώτων, αν όχι πρώτο. Υπάρχουν στιγμές όπου παρουσιάζει ένα τελείως εγωιστικό πρόσωπο, όπου κλεισμένος στον κόσμο του, δεν μπορεί να ακούσει κανένα. Θα χρειαστεί να τον βγάλετε, με προσοχή από εκεί, γιατί διαφορετικά μπορεί να γίνει έξαλλος. Αν ο αγαπημένος σας είναι Κριός, τότε έχετε ένα ιππότη-τουλάχιστον στην αρχή-που θα κάνει τα πάντα για να σας ικανοποιήσει. Βάζει στο υψηλότερο βάθρο το αγαπημένο του πρόσωπο και πληγώνεται πολύ όταν ανακαλύψει το αντίθετο. Αλλά πολύ σύντομα, θα ξεχαστεί με κάτι καινούργιο. Σαν παιδί του Άρη είναι αρκετά επιθετικός και πολεμοχαρής στις συζητήσεις και τις αντιδράσεις του. Αν κατανοήσετε αυτή την φύση του, τότε θα καταλάβετε ότι δεν το κάνει από κακία, αλλά γιατί η αδρεναλίνη του είναι λίγο περισσότερο ανεβασμένη από το φυσιολογικό. Δεν θα αργήσει να σας κάνει πρόταση γάμου, αλλά σαν σύζυγος θα είναι λίγο δικτάτορας για σας και πολύ φιλελεύθερος για τον εαυτό του. Μπορεί να έχει πάνω από ένα γάμο στο ενεργητικό του γιατί παρασύρετε εύκολα από τον αυθορμητισμό του.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
Ψυχολόγος- Αθλητής- Ερευνητής- Μηχανικός- Ασφαλιστής- Στρατιωτικός- Επιχειρηματίας.



ΤΑΥΡΟΣ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ
Αρετές: Υπομονή, επιμονή, τρυφερότητα, στοργή, αντοχή, εκλεκτικότητα, φιλότιμο. Κακίες: Πείσμα, ξεροκεφαλιά, μνησικακία, οκνηρία, τεμπελιά, βραδυκινησία.

Ο Ταύρος είναι το παιδί και ο σταθερός τύπος του ζωδιακού κύκλου. Οι αισθήσεις του είναι πολύ ανεπτυγμένες και αυτός είναι ο λόγος, που θέλει να γεύεται τα πιο νόστιμα φαγητά (καλοφαγάς),να βλέπει ένα όμορφο σπίτι, να τον αγγίζουν απαλά,( βελούδινα, μεταξωτά) υφάσματα, να μυρίζει ωραίες μυρωδιές, να ακούει ποιοτική μουσική. Οι ανεπτυγμένες αισθήσεις του ίσως είναι αυτές που τον κάνουν να είναι από τους πρώτους στον κατάλογο των καλλιτεχνών. Τα υλικά αγαθά παίζουν μεγάλο ρόλο γι' αυτόν και θα παλέψει σκληρά μέχρι να δημιουργήσει τα δικά του αποκτήματα, χρησιμοποιώντας την εργατικότητα, την υπομονή και την επιμονή του. Ύστερα θα προτιμήσει τον ήσυχο καναπέ του σπιτιού του, την ήρεμη και άνετη ζωή. Το φιλότιμο είναι μια έννοια που του ταιριάζει πολύ. Η υπομονή είναι ένα από κυριότερα χαρακτηριστικά του και θα αντέξει πολλά μέχρι να του την εξαντλήσεις .Όταν όμως ανάψει το κόκκινο λαμπάκι της αντοχής του, τότε καλύτερα να εξαφανιστείς, γιατί θα δεις τον ταύρο σε υαλοπωλείο. Αργεί πολύ να πάρει μια απόφαση, γι' αυτό είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο, να του την αλλάξεις. Αν το αγαπημένο σας πρόσωπο είναι Ταύρος, θα πρέπει να του αποδείξετε ότι ανήκετε μόνο σε αυτόν -κτητικός- και να είστε αποκλειστικά μαζί του. Αν εφοδιαστείτε με πολύ υπομονή μέχρι να αποφασίσει να παντρευτεί, τότε θα δείτε πως άξιζε τον κόπο. Θα έχετε ένα από τους πιο πιστούς, σταθερούς και τρυφερούς σπιτόγατους, που θα μοιραστεί μαζί σας, όλες τις ανέσεις που εξασφάλισε για τον εαυτό του.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
Ηθοποιός, οικονομολόγος, κτηματίας, χρηματιστής, εργολάβος οικοδομών, τραπεζίτης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ
Αρετές: Εξυπνάδα, αντίληψη, επικοινωνία, ευελιξία, προσαρμοστικότητα.

Κακίες:Πονηριά, διπλοπροσωπία, υποκρισία, ιδιοτροπία, ασυνέπεια.
Ο Δίδυμος είναι ο επικοινωνιακός τύπος του ζωδιακού κύκλου. Προικισμένος με έμφυτο το ταλέντο στον γραπτό και προφορικό λόγο, γίνεται ιδανικός στις δημόσιες σχέσεις. Είναι εύστροφος, ευφυής και ετοιμόλογος σε κάθε συζήτηση. Έχει μεγάλη ευκολία στην εκμάθηση ξένων γλωσσών. Προσαρμόζεται με ευκολία σε διαφορετικές συνθήκες και απεχθάνεται την ρουτίνα. Οι ασχολίες του είναι πάντα πολλές και διαφορετικές. Είναι ανήσυχος, νευρικός και συχνά αγχώδης, ενώ αδυνατεί να παραμείνει σε μία θέση για αρκετή ώρα. Η προσοχή του διασπάται συνεχώς από οτιδήποτε δεν έχει ξαναδεί ή ξανακούσει, κάτι που μπορεί να γίνει η αιτία για ελλιπή ολοκληρωμένη γνώση. Γίνεται ιδιαίτερα περίεργος για κάθε καινούργιο. Είναι πολυμήχανος, πολύξερος και έξυπνος. Σε αρνητικές επιδράσεις γίνεται διπλοπρόσωπος ή πονηρός. Μπορεί να γίνει ασυνεπής στα ραντεβού του, γιατί κάτι άλλο στην διαδρομή του, πιθανόν να τράβηξε την προσοχή του. Παρόλα αυτά, θα σε πείσει εύκολα για το επόμενο ραντεβού, με ένα πλατύ χαμόγελο. Αν το αγαπημένο σας πρόσωπο είναι Δίδυμος, θα σας είναι δύσκολο να πιστέψετε, ότι αυτό το άτομο με τόσες γνωριμίες και τόσες δημόσιες σχέσεις, θα σας είναι πιστό. Μη ξεχνάτε τη φύση του, αφήστε τον ελεύθερο και αυτός με το μυαλό του θα βρίσκεται κοντά σας, αρκεί να τον πιστέψετε.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
Πολιτικός, δημοσιογράφος, μεταφραστής, ηθοποιός, μίμος, τηλεφωνητής , συγγραφέας , πωλητής.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ

Αρετές:Ευαισθησία, οικονομία, υπομονή, προστατευτικότητα, φροντίδα.
Κακίες:Καχυποψία, ανασφάλεια, παραξενιά, τσιγκουνιά, φιλαργυρία. Ο Καρκίνος είναι ο οικογενειακός τύπος του ζωδιακού κύκλου. Η ψυχολογία του είναι παρόμοια με του εφήβου. Δυσκολεύεται να πάρει μία θέση και αλλάζει συνεχώς διαθέσεις, όπως και οι φάσεις της σελήνης. Είναι πολύ ευαίσθητος, παράξενος και ιδιότροπος. Η οικογένεια του, οι ρίζες του και ιδιαίτερα η ζεστή αγκαλιά της μαμάς του, του δίνει την ασφάλεια που τόσο χρειάζεται. Νιώθει δεμένος με το παρελθόν του και οι αναμνήσεις του μπορούν να γεμίζουν με ευχαρίστηση το παρόν. Ο άγνωστος κόσμος του εξάπτει την περιέργεια, αλλά η ευαίσθητη φύση του δεν είναι σίγουρη, αν μπορεί να αντέξει την σκληρότητα που νιώθει ότι υπάρχει στον έξω κόσμο. Ευαίσθητος στον πόνο των άλλων, συγκινείται εύκολα και αισθάνεται την ανάγκη να βοηθά. Άλλες φορές είναι κλεισμένος στον εαυτό του και αρνείται να ακούσει οτιδήποτε εξωτερικό. Η ανασφάλεια του τον κάνει αγχώδη και ανήσυχο. Είναι μυστικοπαθής και εσωστρεφής με τα προβλήματά του. Γίνεται επιτυχημένος στην εργασία που θα διαλέξει γιατί έχει επιμονή. Έχει πολύ ανεπτυγμένο το αίσθημα της οικονομίας και της προστασίας. Όπως ο κάβουρας πάει ένα βήμα μπρος και δύο πίσω, έτσι και ο Καρκίνος, είναι επιφυλακτικός στις αποφάσεις του. Αν το αγαπημένο σας πρόσωπο είναι Καρκίνος, θα χρειαστεί πολύ καιρό να σας ανοίξει τον εαυτό του. Θα αργήσει να πάρει την απόφαση να παντρευτεί, όταν όμως το αποφασίσει θα είναι υποδειγματικός προστατευτικός και στοργικός σύζυγος, βάζοντας πάνω από όλα την οικογένεια του.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
Αρχαιολόγος, ιστορικός, κτηματίας, ασφαλιστής, παιδαγωγός, νοσοκόμος, επιχειρηματίας, τραπεζίτης.





ΛΕΩΝ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ
Αρετές: Γενναιοψυχία, θάρρος, υπερηφάνεια, εντιμότητα.

Κακίες: Αλαζονεία, εγωκεντρισμός, καταπίεση, ματαιοδοξία

Ο Λέων είναι ο δημιουργικός και οργανωτικός τύπος του ζωδιακού κύκλου. Η γενναιοψυχία είναι από τα βασικότερα χαρακτηριστικά, του δυναμικού παιδιού του Ήλιου. Ο υπερήφανος βασιλιάς ξέρει πως θα οργανώσει το βασίλειο του, ώστε να δουλεύει αποδοτικά και σταθερά. Ζεστός και δυνατός σαν τον κυρίαρχο πλανήτη του, δίνει απλόχερα τη λάμψη, την ζωντάνια και την αγάπη του. Είναι από τα πιο γενναιόδωρα, ανοιχτόκαρδα και μεγαλόψυχα άτομα. Είναι ευαίσθητος και πρόθυμος να βοηθήσει και να υπερασπιστεί τους αδύνατους. Του αρέσει να εντυπωσιάζει, να διασκεδάζει και να ψυχαγωγεί το περιβάλλον του. Θα ξοδέψει πολλή ενέργεια και χρήματα μέχρι να αποσπάσει τον θαυμασμό και την παραδοχή από τον κόσμο του. Οι κόλακες θα τον βλέπουν σαν εύκολο θύμα τους, προκειμένου για να του πάρουν οτιδήποτε. Είναι έτοιμος για κάθε γενναία δράση, μια ψυχή γεμάτη θάρρος και τόλμη, μπροστά στις προκλήσεις της ζωής. Αν το αγαπημένο σας πρόσωπο είναι Λέων, τότε να είστε σίγουροι θα γίνετε για αυτόν η βασίλισσα ή ο βασιλιάς του, ανεξάρτητα με το ποιος είστε, αρκεί να είστε στην καρδιά του. Θα είναι στοργικός, προστατευτικός και τρυφερός, αλλά μπορεί να γίνει σε ζηλιάρης ή δυνάστης, προκειμένου να κρατήσει το ταίρι του μακριά από τα βλέμματα επίδοξων κατακτητών. Η δύναμη ή η δόξα του μπορεί να μετατραπούν εύκολα σε αλαζονεία ή σνομπισμό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
Ηθοποιός, χορευτής, διευθυντής, επιχειρηματίας, ελεύθερος επαγγελματίας.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ

Αρετές: Ανάλυση, κριτική, μεθοδικότητα, υπηρεσία, εργατικότητα, παρατηρητικότητα.
Κακίες: Σχολαστικότητα, κακεντρέχεια, ιδιοτροπία.

Ο Παρθένος είναι ο ώριμος τύπος του ζωδιακού κύκλου ανάμεσα στα πρώτα έξι(6) ζώδια.
Το βασικότερο χαρακτηριστικό του είναι η αναλυτικότητα και η τελειομανία του. Η κριτική του φύση είναι λόγος που δεν αφήνει να περάσει απαρατήρητη η παραμικρή λεπτομέρεια γύρω του. Εξετάζει με τρομερή σχολαστικότητα το όποιο θέμα, κάτι που πολλές φορές γίνεται η αιτία να χάνει την γενική εικόνα . Η τάξη, η ακρίβεια και η μεθοδικότητα είναι οι αρετές που θα τον κάνουν
να έχει πάντα συνέπεια στα ραντεβού του, πεντακάθαρα ρούχα, τακτοποιημένα συρτάρια και αστραφτερό σπίτι. Είναι παράδειγμα εργατικότητας, με μεγάλη αντοχή και μπορεί να βγάλει σε πέρας την πιο σκληρή δουλειά, αρκεί να έχει τον χρόνο και τα εργαλεία που θα χρειαστούν.
Ο Παρθένος είναι το ζώδιο της προσφοράς και της υπηρεσίας. Του αρέσει να βοηθά τον περιβάλλον του και να προσφέρει τις υπηρεσίες του όπου μπορεί .Συχνά τα προβλήματα των άλλων προστίθενται μαζί με τα δικά του -και έχει πολλά-προκαλώντας του αϋπνίες και στρες. Του αρέσει να κλείνετε στον εαυτό του και να αναλύει τα δεδομένα πολλές ώρες, αναζητώντας λογικές, πρακτικές και ξεκάθαρες λύσεις. Δύσκολα θα σας πει τα δικά του προβλήματα. Είναι σεμνός, διακριτικός, ντροπαλός και μετριόφρων. Συχνά μοιάζει να είναι απόμακρος, απλησίαστος
ή ψηλομύτης. Είναι προσεκτικός με την υγεία του-συχνά τσεκ-απ- την υγιεινή διατροφή, το σώμα του. Τα νεύρα είναι το ευαίσθητο σημείο του και συχνά πάσχει από άγχος ή νευρασθένειες. Η καλλιτεχνική του φύση αναδεικνύει συχνά διασημότητες στον κόσμο του θεάματος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
Κριτικός κιν/φου, θεάτρου, γραμματέας, λογιστής, ερευνητής, διαιτολόγος, μικροβιολόγος, ηθοποιός, τραγουδιστής.



ΖΥΓΟΣ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ

Αρετές: Αρμονία, συνεργασία, ομορφιά, δικαιοσύνη.
Κακίες: Αδικία, μισαλλοδοξία, νευρικότητα, ναρκισσισμός.

Ο Ζυγός είναι ο συνεργατικός τύπος του ζωδιακού κύκλου. Ισορροπεί και ολοκληρώνεται μόνο μέσω των άλλων, ενώ του είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσει επαγγελματικά ή ερωτικά μόνος του. Αποτελεί το καλό παράδειγμα στις σχέσεις και είναι ο τύπος που βάζει πρώτο τον απέναντι και ύστερα τον εαυτό του. Η έμφυτη ευγένεια του, το πλατύ χαμόγελο του και η προσφορά του στους συνανθρώπους, δεν αφήνουν ασυγκίνητο όποιον τον πλησιάσει. Η ομορφιά και η αρμονία είναι οι έννοιες που βρίσκουν σύμμαχους τα παιδιά της Αφροδίτης. Λατρεύει την πολυτέλεια, τα ωραία πράγματα, τα ακριβά ρούχα, κοσμήματα και τα λουλούδια. Ότι κακόγουστο ή άσχημο επηρεάζει άμεσα την διάθεση του, κάνοντας τον νευρικό, αντιδραστικό ή αγχώδη. Ο Ζυγός προσπαθεί να φέρει την αρμονία και την ισορροπία στο περιβάλλον του με κάθε τρόπο, η διπλωματία είναι το φυσικό προσόν του. Η χειρότερη στιγμή του είναι όταν κληθεί να πάρει μια απόφαση, ταλαντεύεται σαν την ζυγαριά που δεν μπορεί να κλείνει πουθενά. Αυτή η αναποφασιστικότητα και η αναβλητικότητα τον κάνει πολλές φορές να φαίνεται ότι τεμπελιάζει .Οι ευαισθησίες του Ζυγού συχνά βρίσκουν διέξοδο στις τέχνες. Είναι ερωτευμένοι με τον έρωτα και μένουν πιστοί στον σύντροφό τους,όσο καιρό είναι ερωτευμένοι.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
Διπλωμάτης, εκτιμητής, τραγουδιστής, σχεδιαστής μόδας ,αισθητικός, κομμωτής, διακοσμητής, καλλιτέχνης.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ Αρετές : Αποφασιστικότητα, επιμονή, διόραση, φαντασία, οξυδέρκεια.
Κακίες : Ζήλια, μνησικακία, αδιαλλαξία, εκδικητικότητα, καχυποψία.

Ο Σκορπιός είναι ο ισχυρός και σκληρός τύπος του ζωδιακού κύκλου. Τα παιδιά του Πλούτωνα ξεχωρίζουν από τα έντονα χαρακτηριστικά του προσώπου τους η του σώματος τους. Παρουσιάζουν ήρεμη και ήσυχη εμφάνιση, μα από μέσα τους κρύβεται ο πιο έντονος και παθιασμένος τύπος που έχετε συναντήσει ποτέ. .Έχουν την αποφασιστικότητα και την αντοχή του ισχυρού πολεμιστή. Όταν αποφασίσουν να κάνουν κάτι, θα το κάνουν χωρίς να μπορεί κανείς να τους αλλάξει γνώμη. Η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη όταν αποφασίσουν να κατακτήσουν το στόχο τους. Αν χρειαστεί να τους δείτε-ως αντίπαλος- τότε θα ήταν καλύτερα να λείπετε. Η δύναμη που έχουν οι Σκορπιοί είναι πολλή μεγάλη και αυτό το ξέρουν. Ο μαγνητισμός τους σχεδόν υπνωτίζει και όταν θέλουν να πείσουν τον χρησιμοποιούν στο έπακρο. Έχουν την ικανότητα να διεισδύουν και να διαισθάνονται καταστάσεις και πρόσωπα πολύ εύκολα. Η αυτοκυριαρχία και η αυτοσυγκράτηση τους είναι αρετές τους που πολλοί θα ζήλευαν. Είναι εσωστρεφείς, κλειστοί και μυστικοπαθείς χαρακτήρες. Αν ζητήσεις τη γνώμη τους για κάτι, τότε περίμενε την πιο ευθεία απάντηση χωρίς κολακείες και υπαινιγμούς .Η δυνατή μνήμη τους δεν ξεχνά ποτέ το καλό ή το κακό που τους κάνανε. Έλκονται από τα μυστήρια της ζωής, το σεξ, τους κινδύνους. Ενδιαφέρονται βαθιά για τα θρησκευτικά θέματα. Η ζωή τους συνήθως περιλαμβάνει πολλές έντονες καταστάσεις και γεγονότα. Αν το αγαπημένο σου πρόσωπο είναι Σκορπιός, θα σ' αγαπάει δυνατά και με πάθος, όμως έχε πάντα στον νου σου, ότι δεν παίζουμε με την φωτιά. Μην ξεχνάς ότι δεν δείχνει αισθήματά του και είναι αρκετά ζηλιάρης. Είναι τρυφερός, στοργικός και αρκετά κτητικός.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

Πολιτικός, επιχειρηματίας, ντετέκτιβ, ψυχίατρος, αστυνομικός, στρατιωτικός, θεραπευτής, ζωγράφος, ποιητής.


ΤΟΞΟΤΗΣ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ
Αρετές: Αισιοδοξία, ειλικρίνεια, τιμιότητα, τόλμη, ευθυμία.
Κακίες: Αγένεια, απερισκεψία, αστάθεια, θράσος.
Ο Τοξότης είναι ο φιλόσοφος του ζωδιακού κύκλου. Τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι η φιλοσοφική του άποψη για την ζωή, η ζωντάνια και η ειλικρίνεια του. Είναι πρόσχαρος, εύθυμος και πολύ φιλικός. Η εντιμότητα, η ειλικρίνεια και η ευθύτητα ιδιαίτερα στα λόγια του, πιθανόν να σας φέρουν πολλές φορές σε τρομερή αμηχανία. Όταν καταλάβει κάποια γκάφα που έκανε, θα στεναχωρηθεί και θα προσπαθήσει να τη μπαλώσει και εκεί θα τα κάνει χειρότερα. Στο παιδί του Δία του αρέσουν τα πειράγματα και θεωρείται ο σάτυρος του ζωδιακού κύκλου. Αν όμως φανεί κάποιος που θα παρεξηγήσει τις καλές του προθέσεις, δεν θα διστάσει να επιτεθεί κατά μέτωπο, άμεσα, με λόγια σκληρά ή πράξεις. Οι προθέσεις του δεν είναι σχεδόν ποτέ κακές. Εξωστρεφής χαρακτήρας με χιούμορ, του αρέσει να διασκεδάζει τους γύρω του, αν και πολλές φορές γίνεται υπερβολικός. Αγαπάει την μελέτη, τα ταξίδια, τις εξερευνήσεις και τα σπορ. Λατρεύει τα ζώα και μπορεί να τα αφιερώνει πολύ χρόνο για βοήθεια. Είναι μια αστείρευτη πηγή ζωντάνιας, συχνά ανήσυχος και απεχθάνεται την απραξία.
Ο Τοξότης ανήκει στους ένθερμους υποστηρικτές της ανεξαρτησίας και της ελευθερίας. Είναι ζωτικής σημασίας γι' αυτόν να αισθάνεται ελεύθερα ακόμα και μέσα στο γάμο του. Πρέπει να μάθει πως η νευρικότητα του, πρέπει περιοριστεί προκειμένου να μη κουράσει τον σύντροφο του η το περιβάλλον του.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
Δικαστικός, αστυνομικός, εξερευνητής, κτηνίατρος, εκδότης, γυμναστής, γιατρός, συγγραφέας,
καθηγητής, δάσκαλος.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ
Αρετές: σύνεση, πειθαρχία, σεβασμός, ωριμότητα, υπομονή.
Κακίες: απαισιοδοξία, μικροψυχία, τσιγκουνιά, υστεροβουλία, ψυχρότητα.

Ο Αιγόκερως είναι ο ορθολογιστής του ζωδιακού κύκλου. Γνωρίζει τι θα πει " παν μέτρο άριστον " και θα το τηρήσει. Είναι ο τύπος που πολύ δύσκολα θα τον παρασύρουν τα πάθη της ζωής. Ο σοβαρός και ώριμος χαρακτήρας του καταλαβαίνει ότι οι επιδείξεις ισχύος και προβολής δεν ανήκουν στην ανθρώπινη φύση. Η εμπειρία του είναι μεγάλη όπως των γερόντων. Αν και ξέρει πως θα χρησιμοποιήσει τα πάντα γύρω του, για να πετύχει τους στόχους του, νιώθει μέσα του την ματαιότητα της ύλης και μελαγχολεί. Οι τέχνες, (μουσική, ζωγραφική, ποίηση), η θρησκεία, θα γίνουν ο δρόμος για τις υπαρξιακές του αναζητήσεις. Η οικογένεια και οι παραδόσεις είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες στην ζωή του. Οι αρχές και οι νόμοι για τον Αιγόκερω δημιουργήθηκαν για την τάξη, την ισορροπία και για την υπεράσπιση των αδυνάτων και είναι κάτι που ξέρει να σέβεται από πολύ μικρός. Κάτω από τον σοβαρό του ύφος κρύβει μια αρκετά ευαίσθητη ψυχή, που θα συγκινηθεί στο άκουσμα μιας θλιβερής ιστορίας και θα βοηθήσει όσο μπορεί. Η πειθαρχία, η τάξη και η οικονομία είναι έμφυτα στοιχεία στον Κρόνιο χαρακτήρα του. Πολλές φορές γίνεται υπερβολικά πεισματάρης στις αποφάσεις και τις ιδέες του και είναι πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο να του τις αλλάξεις. Αν το αγαπημένο σας πρόσωπο είναι Αιγόκερως, η οικογένεια και οι ρίζες σας θα εξεταστούν προσεκτικά, μέχρι να αποφασίσει να ενώσει την ζωή του μαζί σας. Θα τηρεί τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του στο γάμο και θα απαιτεί σοβαρότητα και παράδοση από σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
Δικαστής, δάσκαλος, πολιτικός, τραπεζικός ή δημ. υπάλληλος, ζωγράφος, επιχειρηματίας.




ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ Αρετές:Φιλία, ιδεαλισμός, ανεξαρτησία, οραματισμός, ανθρωπισμός, αλληλεγγύη, κοινωνικότητα.
Κακίες:Αντίδραση, αδιακρισία, ανησυχία, αντικομφορμισμός, περιέργεια, αδιαφορία.

Ο Υδροχόος είναι ο ιδεαλιστής και κοινωνικός τύπος του ζωδιακού κύκλου. Η πνευματικότητά του ξεπερνά την υλιστική άποψη για την ζωή. Οραματίζεται πάντα ένα καλύτερο αύριο και δεν διστάζει να πάει κόντρα στις αρχές και τους υπάρχοντες νόμους, εν ονόματι ενός μεγάλου οράματος .Είναι λάτρης της ανεξαρτησίας ,επαναστάτης και ικανός μεταρρυθμιστής. Το ανήσυχο και εφευρετικό πνεύμα του αναζητά συνεχώς καινούργιες ιδέες και ερεθίσματα, ενώ ο νους του ταξιδεύει συχνά και με ευκολία στο μέλλον. Η κοινωνία και οι φίλοι βρίσκονται γι' αυτόν στην πρώτη γραμμή των ενδιαφερόντων του. Οι ανθρωπιστικές του ιδιότητες τον δραστηριοποιούν συχνά σε εκδηλώσεις αγάπης και προσφοράς σε οικουμενικά θέματα ή προβλήματα του πλανήτη μας. Συμμετέχει και ενδιαφέρεται πραγματικά για τους ανθρώπους και κάνει ότι μπορεί για να επέμβει και αν γίνετε να αλλάξει άνισες καταστάσεις . Θα τον δείτε να παλεύει για τα κοινά μέσα από ομάδες, συλλόγους ή φιλανθρωπικά ιδρύματα μέσα σε αντίξοες και σκληρές συνθήκες, παραμελώντας συχνά τις ερωτικές του σχέσεις ή την οικογένεια του. Η συχνή ενασχόλησή του με τα κοινά θα κάνει τους οικείους του να τον κατηγορήσουν, για αμέλεια, αδιαφορία ή ψυχρότητα. Ο Υδροχόος είναι από τα ζώδια που μπορεί να διδάξει τι σημαίνει πραγματική φιλία. Είναι έτοιμος να θυσιάσει με προθυμία ακόμη και τον μεγάλο έρωτά του για την ανάγκη κάποιου φίλου του. Η νέα τεχνολογία είναι το στοιχείο που μπορεί να ικανοποιήσει την περίεργη και διερευνητική φύση του. Αν το αγαπημένο σας πρόσωπο είναι Υδροχόος, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για έντονη κοινωνική ζωή και πάντα πρόθυμοι να τον ακολουθείται σε όλες τις ασχολίες του, με τα κοινά και τους φίλους του.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

Πολιτικός, αστρονόμος, εκδότης τύπου, κοινωνιολόγος, τηλεπαρουσιαστής, μπάρμαν, εφευρέτης, προγραμματιστής.




ΙΧΘΕΙΣ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ Αρετές: Συμπόνια, κατανόηση, ταπεινοφροσύνη, συμπάθεια, δεκτικότητα, συμπαράσταση, ευαισθησία.
Κακίες: Αδιαφορία, καχυποψία, δειλία, μαζοχισμός, αδράνεια.

Ο Ιχθύς είναι ο δεκτικός τύπος στο ζωδιακό κύκλο. Είναι ο άνθρωπος που θα δείξει μεγάλη κατανόηση στα ανθρώπινα λάθη ή τις αδυναμίες και θα συμπαρασταθεί ζεστά και συμπαθητικά σχεδόν πάντοτε. Είναι ευαίσθητος στον πόνο των συνανθρώπων του και ιδιαίτερα των ηλικιωμένων. Η συμπόνια θα τον φέρει πολλές φορές, αντιμέτωπο με περιθωριακά άτομα, όπου μπορεί να εμπλακεί και ο ίδιος σε περίεργες δραστηριότητες. Ο Ιχθύς συχνά ταλαντεύεται μεταξύ αμαρτίας και αγιοσύνης. Η διαίσθηση και η διόραση είναι αρετές που έχει ή μπορεί να καλλιεργήσει. Αντιλαμβάνεται και καταλαβαίνει χωρίς πολλές λογικές εξηγήσεις το περιβάλλον του. Η αδικία και η ανισότητα τον θλίβουν αφάνταστα. Του αρέσει να απομονώνεται στον καναπέ του σπιτιού του, να ονειροπολεί και να στοχάζεται με τις ώρες. Οι θρησκευτικές του ανησυχίες είναι έντονες και τα μυστήρια τον τραβούν σε μεγάλο βαθμό. Η ευαίσθητη φύση του θα βρει συχνά διέξοδο στις τέχνες, όπου μπορεί να γίνει πολύ καλός ζωγράφος, ποιητής ή ηθοποιός.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
Ηθοποιός, ζωγράφος, ποιητής, συγγραφέας, μέντιουμ, ιερέας, νοσοκόμος, σχεδιαστής μόδας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ηρώ

Διακεκριμένο μέλος

Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6,569 μηνύματα.
ΙΧΘΕΙΣ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ Αρετές: Συμπόνια, κατανόηση, ταπεινοφροσύνη, συμπάθεια, δεκτικότητα, συμπαράσταση, ευαισθησία.
Κακίες: Αδιαφορία, καχυποψία, δειλία, μαζοχισμός, αδράνεια.

Ο Ιχθύς είναι ο δεκτικός τύπος στο ζωδιακό κύκλο. Είναι ο άνθρωπος που θα δείξει μεγάλη κατανόηση στα ανθρώπινα λάθη ή τις αδυναμίες και θα συμπαρασταθεί ζεστά και συμπαθητικά σχεδόν πάντοτε. Είναι ευαίσθητος στον πόνο των συνανθρώπων του και ιδιαίτερα των ηλικιωμένων. Η συμπόνια θα τον φέρει πολλές φορές, αντιμέτωπο με περιθωριακά άτομα, όπου μπορεί να εμπλακεί και ο ίδιος σε περίεργες δραστηριότητες. Ο Ιχθύς συχνά ταλαντεύεται μεταξύ αμαρτίας και αγιοσύνης. Η διαίσθηση και η διόραση είναι αρετές που έχει ή μπορεί να καλλιεργήσει. Αντιλαμβάνεται και καταλαβαίνει χωρίς πολλές λογικές εξηγήσεις το περιβάλλον του. Η αδικία και η ανισότητα τον θλίβουν αφάνταστα. Του αρέσει να απομονώνεται στον καναπέ του σπιτιού του, να ονειροπολεί και να στοχάζεται με τις ώρες. Οι θρησκευτικές του ανησυχίες είναι έντονες και τα μυστήρια τον τραβούν σε μεγάλο βαθμό. Η ευαίσθητη φύση του θα βρει συχνά διέξοδο στις τέχνες, όπου μπορεί να γίνει πολύ καλός ζωγράφος, ποιητής ή ηθοποιός.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
Ηθοποιός, ζωγράφος, ποιητής, συγγραφέας, μέντιουμ, ιερέας, νοσοκόμος, σχεδιαστής μόδας.

Bρε νεράιδα φοβερό!:eek:

Για όλους εσάς που δε με ξέρετε.. έτσι,μα έτσι ακριβώς είμαι!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

lakta13

Νεοφερμένος

Η lakta13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 48 μηνύματα.
Εγώ πώς θα βρω τον οροσκόπο μου;Έχω γεννηθεί Αμερική 11 το πρωί!Οκ μέχρι εδώ έτσι;;Λοιπόν εδώ όμως η ώρα που γεννήθηκα είναι 6 ώρες αργότερα με ώρα Ελλαδας....τελικά τί οροσκόπο έχω;Στα δύσκολα σε θέλω.;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Tetragrammaton

Διάσημο μέλος

Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Συνταξιούχος και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2,671 μηνύματα.
ΖΥΓΟΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
Διπλωμάτης, εκτιμητής, τραγουδιστής, σχεδιαστής μόδας ,αισθητικός, κομμωτής, διακοσμητής, καλλιτέχνης.

@@ μηχανικός θα γίνω.:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Εγώ πώς θα βρω τον οροσκόπο μου;Έχω γεννηθεί Αμερική 11 το πρωί!Οκ μέχρι εδώ έτσι;;Λοιπόν εδώ όμως η ώρα που γεννήθηκα είναι 6 ώρες αργότερα με ώρα Ελλαδας....τελικά τί οροσκόπο έχω;Στα δύσκολα σε θέλω.;)

Καλως ηρθες καλο μου....
Για αρχη...επεξεργασου το μηνυμα σου και μετετρεψε τα γκρικλις σε ελληνικα...βρισκεται στους ορους εγγραφης;)
Και εαν μου δωσεις την ημερομηνια γεννησης σου θα μπορεσω να σε βοηθησω με τον ωροσκοπο σου...;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Δανάη

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1,127 μηνύματα.
@@ μηχανικός θα γίνω.:P

και περίμενες τα ζώδια για να το καταλάβεις??:bleh:
(κακία)

και γω πάντως μη νομίζεις:


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

Δικαστής, δάσκαλος, πολιτικός, τραπεζικός ή δημ. υπάλληλος, ζωγράφος, επιχειρηματίας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Bill

Επιφανές μέλος

Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ

Αρετές:Ευαισθησία, οικονομία, υπομονή, προστατευτικότητα, φροντίδα.
Κακίες:Καχυποψία, ανασφάλεια, παραξενιά, τσιγκουνιά, φιλαργυρία. Ο Καρκίνος είναι ο οικογενειακός τύπος του ζωδιακού κύκλου. Η ψυχολογία του είναι παρόμοια με του εφήβου. Δυσκολεύεται να πάρει μία θέση και αλλάζει συνεχώς διαθέσεις, όπως και οι φάσεις της σελήνης. Είναι πολύ ευαίσθητος, παράξενος και ιδιότροπος. Η οικογένεια του, οι ρίζες του και ιδιαίτερα η ζεστή αγκαλιά της μαμάς του, του δίνει την ασφάλεια που τόσο χρειάζεται. Νιώθει δεμένος με το παρελθόν του και οι αναμνήσεις του μπορούν να γεμίζουν με ευχαρίστηση το παρόν. Ο άγνωστος κόσμος του εξάπτει την περιέργεια, αλλά η ευαίσθητη φύση του δεν είναι σίγουρη, αν μπορεί να αντέξει την σκληρότητα που νιώθει ότι υπάρχει στον έξω κόσμο. Ευαίσθητος στον πόνο των άλλων, συγκινείται εύκολα και αισθάνεται την ανάγκη να βοηθά. Άλλες φορές είναι κλεισμένος στον εαυτό του και αρνείται να ακούσει οτιδήποτε εξωτερικό. Η ανασφάλεια του τον κάνει αγχώδη και ανήσυχο. Είναι μυστικοπαθής και εσωστρεφής με τα προβλήματά του. Γίνεται επιτυχημένος στην εργασία που θα διαλέξει γιατί έχει επιμονή. Έχει πολύ ανεπτυγμένο το αίσθημα της οικονομίας και της προστασίας. Όπως ο κάβουρας πάει ένα βήμα μπρος και δύο πίσω, έτσι και ο Καρκίνος, είναι επιφυλακτικός στις αποφάσεις του. Αν το αγαπημένο σας πρόσωπο είναι Καρκίνος, θα χρειαστεί πολύ καιρό να σας ανοίξει τον εαυτό του. Θα αργήσει να πάρει την απόφαση να παντρευτεί, όταν όμως το αποφασίσει θα είναι υποδειγματικός προστατευτικός και στοργικός σύζυγος, βάζοντας πάνω από όλα την οικογένεια του.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
Αρχαιολόγος, ιστορικός, κτηματίας, ασφαλιστής, παιδαγωγός, νοσοκόμος, επιχειρηματίας, τραπεζίτης.
Κοντά πέφτει.
Ανασφαλής και παράξενος μπορεί να είμαι , τσιγγούνης με τίποτα.:P
@@ μηχανικός θα γίνω.:P
Εγώ πάλι όπως φαίνεται λάθος κλάδο διάλεξα.:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fandago

Διακεκριμένο μέλος

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,876 μηνύματα.
Να σχολιάσω λίγο στο δικό μου;
ΖΥΓΟΣ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ

Αρετές: Αρμονία, συνεργασία, ομορφιά, δικαιοσύνη.
Κακίες: Αδικία, μισαλλοδοξία, νευρικότητα, ναρκισσισμός.
Και δικαιοσύνη και αδικία; Διχασμένη προσωπικότητα...:P
Ισορροπεί και ολοκληρώνεται μόνο μέσω των άλλων, ενώ του είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσει επαγγελματικά ή ερωτικά μόνος του.
Πειράζει που μόνο σε ένα πράγμα πάει το μυαλό μου; :redface::worry:
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
Διπλωμάτης, εκτιμητής, τραγουδιστής, σχεδιαστής μόδας ,αισθητικός, κομμωτής, διακοσμητής, καλλιτέχνης.
Έχω αποτύχει, ούτε καν... :worry::P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nininaou

Διάσημο μέλος

Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2,455 μηνύματα.
Ξέρει κανείς από Ωροσκόπους;
Eεε...?:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.

Nininaou

Διάσημο μέλος

Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2,455 μηνύματα.

lakta13

Νεοφερμένος

Η lakta13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 48 μηνύματα.
15/03/78 παιδια θα μου κανετε παρατηρησεις αν κανω κατι λαθος να μαθαινω :redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Να βρω τον ωροσκόπο μου:D

Βρε Ρηνιω...στο αλλο θεμα με τα ζωδια εαν ανατρεξεις..θα δεις οτι σου ειχα δωσει και τον ωροσκοπο σου:P

εντιτ: Σκορπιος δλδ!!:P

15/03/78 παιδια θα μου κανετε παρατηρησεις αν κανω κατι λαθος να μαθαινω :redface:

Ωραια, 11 το πρωι, Αμερικη....αλλα σε ποια πολη?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Nininaou

Διάσημο μέλος

Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2,455 μηνύματα.
Βρε Ρηνιω...στο αλλο θεμα με τα ζωδια εαν ανατρεξεις..θα δεις οτι σου ειχα δωσει και τον ωροσκοπο σου:P

εντιτ: Σκορπιος δλδ!!:P

Άαα, νόμιζα ότι μιλούσε για το ζώδιο. Δεν είχα καταλάβει ότι αναφερόταν στον ωροσκόπο...:whistle:
Ευχαριστώ και πάλι;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Άαα, νόμιζα ότι μιλούσε για το ζώδιο. Δεν είχα καταλάβει ότι αναφερόταν στον ωροσκόπο...:whistle:
Ευχαριστώ και πάλι;)

Εαν διαβαζες τα πινακακια που σου ειχα παραθεσει:P θα εβλεπες οτι λεει για ολους τους πλανητες σου:P:P

Τιποτα καλε....τι ευχαριστεις?!:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nininaou

Διάσημο μέλος

Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2,455 μηνύματα.
Εαν διαβαζες τα πινακακια που σου ειχα παραθεσει:P θα εβλεπες οτι λεει για ολους τους πλανητες σου:P:P

Τιποτα καλε....τι ευχαριστεις?!:P

Παραιτούμαι!:P
Ποια πινακάκια?:worry::worry::worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

lakta13

Νεοφερμένος

Η lakta13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 48 μηνύματα.
λοιπον γεννηθηκα 15-03-78 στη πενσελβανια της αμερικης στισ 11 το πρωι
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Παραιτούμαι!:P
Ποια πινακάκια?:worry::worry::worry:

Αυτο...για δες!


λοιπον γεννηθηκα 15-03-78 στη πενσελβανια της αμερικης στισ 11 το πρωι

Δεν αρκει το στειτ...θελω και πολη....Δλδ, Φιλαδελφια, Πιτσμπουργκ κ.λ.π.:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

lakta13

Νεοφερμένος

Η lakta13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 48 μηνύματα.
πιτσμπουργκ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nininaou

Διάσημο μέλος

Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2,455 μηνύματα.
Αυτο...για δες!

Έεε...:redface:,
τώρα κατάλαβα.
(Τρόμαξα όταν είδα τον τεράστιο κύκλο):(:worry:...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top