[06/12/2008] Νεκρός 16χρονος στα Εξάρχεια

Lorien

Περιβόητο μέλος

Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Διαφορες παρατηρησεις :

1. Τα ΜΜΕ κανουν ελλειπη και μαλλον φιλτραρισμενη αναμεταδοση. Ουτε μια φορα δεν ειδα εναν δημοσιογραφο να ειναι στο ιδιο πλανο με τα γεγονοτα απο πισω του. Οο στημενες καμερες, και αναμεταδοση απο κινητο τηλεφωνο και τα ιδια βιντεο να παιζουν εια αει, ενω τα γεγονοτα προχωρουν. Δε κανουν ζωντανη αναμεταδοση, αλλιως θα βλεπαμε και χρονικα τι συνεβη και ποση διαρκεια ειχε το καθετι, καθως και άλλα γεγονοτα οπως αυτα που περιεγραψε η Youki κ αλλοι.

2. Απαραδεκτο το να μη βγαινει σαφες ιατροδικαστικό πορισμα ή να μην ανακοινωνεται δημοσια το πραγματικο.

3. Δεν ειδα ενα καναλι να κανει ενα ρεπορταζ της προκοπης με στοιχεια, πχ για τον ανθρωπο αυτον (που ολοι τον βλεπουμε σαν τερας ενω οσο εγκληματικο κι αν ειναι αυτο που εκανε, σιγουρα δε ξερουμε τις αλλες πτυχες του), για τα ψυχολογικα τεστ , ποιος φταιει που δε γινονται, πως ειναι ενα τετοιο τεστ κλπ.

4. Οι καταστροφες βλακωδεις αφου πληττουν μικρο-ιδιωτες και δημοσιο (παλι εμας δλδ). Και θα γινει και κανα ατυχημα ξψφαλτσο για γαρνιτουρα.

5. Η αστυνομια απο κει που χρησημοποιει λανθασμενα τη βια, παιρνει εντολη να μην χρησημοποιει σχεδον καθολου; Να καθεται σταυγα της ; Γιατι δεν κηνυγησαν περισσοτερο αυτους τους ταραξιες ; Και θελει κυνηγι γιατι ευκολο ειναι να πεταξεις την κουκουλα ή το κασκολ και να το παιξεις "ειρηνικος διαδηλωτης" αμα δεις τα σκουρα. Φυσικα ξερουν για πολλους ποιοι ειναι, αλλα....

6. Οπλα μη θανασιμα, και καντε και λιγη δουλεια. Καμερες περισσοτερες να φαινεται τι κανουν, για να μην εχουμε γκρινια "αστυνομικη βιαιοτητα".

7. Χιλιαδες κοσμος λεει στην κηδεια. Αραξε ρε ασχετε ! εχεις παει ποτε στα νεκροταφεια Π.Φαληρου (Ν.σμυρνης,Καλλιθεας, ολα μαζι ειναι). Δε χωρανε καν, "χιλιαδες κοσμος", ελεος πια με τις υπερβολες εντυπωσεων. Ειναι νοοτροπια που αλλοιωνει την πραγματικοτητα, οπως πχ...

8....στο οτι εγινε ξαφνικα Βηρυτος εξω και δε μπορεις να κυκλοφορησεις. Αυτο θελουν να φοβομαστε να βγουμε στο δρομο. Και χαρη στα κατευθυνομενα ατομα, μαζι με τετοια συμβαντα, καθως και οσους φανατιζονται και πανε απο διπλα και ξεσπανε, το καταφερνουν ολο και περισσοτερο.

9. Το οτι το 15χρονο επινε μπυρα στα εξαρχεια μας μαρανε, ...ενω τα 15χρονα που βλεπουμε να πετανε πετρες και να σπανε και να μην ξερουν καν γιατι ! ...δε μας απασχολουνε οσο θα πρεπε...

10. Τα χριστουγγεννα αυτα ποσο γιορτινα θα ειναι ;

11. Ακομα και σε τετοιες καταστασεις, αντι να συσπειρωθουμε ολοι ασχετως κομματος και να κανουμε κατι ολοι μαζι, τσακωνομαστε μεταξυ μας, το ενα κομμα κατηγορει το αλλο, ολοι μαζι την κυβερνηση, και κινδυνευουμε, σε βαθος χρονου να μπει σε ενα φακελο κι αυτο το περιστατικο, και το μονο θα θα εχει απομεινει ως αποηχος θα ειναι "ειναι ολο και πιο επικινδυνο να κυκλοφορεις εξω σημερα"...αρα καποιοι θα εχουν πετυχει αυτο που ηθελαν...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Insomniac

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 876 μηνύματα.
Αγαπητε, προκειμενου να συζηταμε ομαλα, θα προτεινα να εισαι λιγοτερο ειρωνικος. :)

Κάψανε το Δένδρο έ; Τι κρίμα, μας χάλασαν την όμορφη γιορτή μας. Θα ήταν πολύ όμορφο η ζωή να συνεχιζόταν κανονικά μετά από τη δολοφονία, να κάναμε Χριστούγεννα σαν άνθρωποι, να γιορτάζαμε την Αγία Κατανάλωση, που ως γνωστόν έθρεψε από το βυζί της το μικρό Χριστούλη και γι' αυτό την τιμούμε κάθε χρόνο. Να μας άφηναν ήσυχους, να μη θυμόμαστε, γι' άλλη μια φορά να κοιτάξουμε αλλού...Ποιος τα γ@μεί τα δεκαπεντάχρονα παιδιά των άλλων; Τη γιορτή μας, μη μας χαλάτε τη γιορτή μας, στην οποία οι θλιμμένοι δεν χωράνε. Και η γαλοπούλα αγορασμένη με πιστωτική κάρτα, επίτόκιο 17,5%.

Γιορτή είναι η εξέγερση, το Δένδρο θα επιτελέσει τον πρωταρχικό του σκοπό· να την φωτίσει...

Πριν παραθεσεις κατι, θα σε παρακαλουσα να διαβαζεις καλυτερα το τι εχω γραψει. Στο συγκεκριμενο αποσπασμα λεω οτι υπαρχουν πιο καλοι τροποι αντιδρασης, με το "πιο καλος" να οριζεται ο τροπος που θα καταληξει να ειναι και ο πιο μαζικος. Αυτα που γραφεις εσυ, τα γραφεις ως απαντηση σε τι;

Επισης, εγω εγραψα οτι λυπουμαι και για τα καταστηματα που καηκαν, γιατι αυτα τα εχουν ανθρωποι που πρεπει αυριο να πληρωσουν υπαλληλους και να συντηρηρησουν οικογενειες. Αλλα...ποιος τις "γ@μει τις οικογενειες των αλλων"; Και τονισα τρις, οτι πρωτο μελημα μας ειναι ο θανατος του παιδιου, με δευτερευον τις καταστροφες. Αλλα για το οτι η προσοχη της κοινης γνωμης ειναι στις καταστροφες ευθυνονται αυτοι που τις κανουν, οχι αυτοι που κλαινε την περιουσια τους (και οχι οτι δεν θα κανουν ψωνια, οπως εμφανιζεις εσυ)

Νέοι που δεν σταμάτησαν για έλεγχο, απλοί και μη κουκουλοφόροι διαδηλωτές (ακούς εκεί θράσσος, διαμαρτυρόμενοι σε χώρα ορθοδόξων:D:P), τσιγγάνοι (εμείς δεν είμαστε ρατσιστές, αυτοί είναι παλιόγυφτοι:/:), μετανάστες που πεινούσαν κι έκλεψαν δύο καρπούζια, Σέρβοι τουρίστες. Ιδιαίτερη αγάπη προς τα νέα παιδιά.

2 Posts πιο πανω εγραφα για τα εγκληματα της αστυνομιας και την απαραδεκτη καταχρηση εξουσιας τους. Αλλα αν δεν καταδικασεις τα παντα ως κρατικη βια, βγαινεις και ρατσιστης απο πανω. 2η φορα: Τι σχεση ειχε το ποστ μου που παραθετεις με αυτα που απαντας;

Μάλισταααα

Και αυτός προς τα πού σημαδεύει αγαπητέ μου;(Βλέπε στα συνημμένα, το 1)

Ας δούμε και μια άλλη περίπτωση:


Η αλλη περιπτωση που αναφερεις...ειναι αυτος που εδειξα και εγω. Αυτος που και οι ιδιοι οι αυτοπτες μαρτυρες δηλωσαν οτι πυροβολουσε στον αερα. ;):)

Ο πρωτος σημαδευει - ως μ@λ@κας που ειναι - προς το πληθος...υποθετω (οχι οτι φαινεται, αλλα υποθετω). Υποθετω ομως οτι δεν πυροβολησε κιολας, ε;

10 μπ...(φτου κακά) των Ζήτα πυροβολούν ακατάπαυστα στον αέρα. Οι κάλυκες που μάζεψαν οι αυτόπτες μάρτυρες προέρχονται ακόμη και από 45άρια, τα οποία κατέχουν μέχρι σήμερα οι παλιοί Ζητάδες. Δεν υπάρχει άραγε κίνδυνος; Ούτε μία στο δισεκατομμύριο; Ποιος εθελοτυφλείς είπαμε;;;:P

Αν εσυ βλεπεις πιθανοτητα να τραυματιστει καποιος στην φωτο που δειχνω (και το βιντεο που παραθετεις εσυ) πες το ξεκαθαρα. Αλλα πες και γιατι. Γιατι δεν σημαδευει καθετα (βεβαια η λαμψη στο 1:56 ειναι καθετη), γιατι υπαρχει κοσμος γυρω του (δεν υπαρχει), γιατι υπαρχουν πολυκατοικιες απο πανω του (που;), κτλ. :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Phalanx

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Phalanx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 163 μηνύματα.
... περι αστυνομικής βίας η συνέχεια λοιπόν και όχι του αστυνομικού η βία. Η παράσταση θα κρατήσει για όσο ακόμα βολεύει. Άραγε ο κ. Μυτακίδης που κάποτε μας μάθαινε για το "μεγάλο κόλπο" τα ξέχασε όλα τωρα που έχει μαζί του τον τότε εχθρό. Ο κίνδυνος όμως δεν έρχεται απο αυτούς. Γιατι για κάθε μολότοφ 10 φασίστες γεννιούντε. Έτσι τα έχει η μοίρα που αυτοί αρχίζουν εκει που οι άλλοι τελειώνουν και θρέφουν ο ένας τον άλλον. Η ιστορία λέει οτι ο ένας απο τους δυο είναι πιο ανθεκτικός και όταν έρθει ... κάθεται.

Η κατηγορία για τον Ε.Φ. θα αλλάξει αλλα επίσημα μετα απο πολυ καιρό. Η πρόθεση απο την αμέλεια απέχει πολύ και ποινικά και ηθικά. Μένει να αποδείξει οτι ηταν αρκετά βλάκας και ανεκπαίδευτος για να το καταφέρει μόνο. Με ένα USP των 9 mm που είχε ( πιθανολογώ με βάση τα όπλα που έχουν οι Ε.Φ. , γιατι τα ρεπορτάζ γράφουν για περίστροφο , όχι πιστόλι αλλα το τι γράφουν είναι άλλη ιστορία ) είναι μέγιστο κατόρθωμα να επιχειρήσεις εκφοβιστική βολή και να βρείς πλήθος. Και για να τελειώνει η συζήτηση με βάση το νόμο "περι οπλοχρησίας" η εκφοβιστική βολή προβλέπετε όταν υπάρχει υπέρμετρη απειλή και πρέπει να παρακάμψεις τα ηπιότερα μέσα καταστολής ( παρουσία, διάλογος, σωματική δύναμη - λαβές, ράβδος, σπρέυ-δακρυγόνα .... όπλο ). Ο φόβος δεν δικαιολογεί τίποτα αλλα η συντριπτική αριθμιτική υπεροχή της απειλής εναντίων σου ή η χρήση κάποιου όπλου απο την άλλη μεριά ναι.

Σε κάθε περίπτωση στημένο το έργο και εμείς τα κοτόπουλα περιμένουμε την γέννηση του θεανθρώπου να φωτήσει με αγάπη τις καρδιές μας και με ελπίδα για ειρήνη στον κόσμο να υποδεχτούμε ... την καινούρια τηλεοπτική σεζόν.

Έβαλε ο λύκος το βοσκό να ξεσηκώσει τα πρόβατα για να επιτεθούν στα τσομπανόσκυλα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

@nt¤wnis|~|¤e

Δραστήριο μέλος

Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα.
Όταν ο εκφοβισμός βρίσκει στόχο,
ο αστυνομικός γίνεται αυτόματα ψυχοπαθής και μεμονωμένος.

2. Απαραδεκτο το να μη βγαινει σαφες ιατροδικαστικό πορισμα ή να μην ανακοινωνεται δημοσια το πραγματικο.
3. Δεν ειδα ενα καναλι να κανει ενα ρεπορταζ της προκοπης με στοιχεια, πχ για τον ανθρωπο αυτον (που ολοι τον βλεπουμε σαν τερας ενω οσο εγκληματικο κι αν ειναι αυτο που εκανε, σιγουρα δε ξερουμε τις αλλες πτυχες του), για τα ψυχολογικα τεστ , ποιος φταιει που δε γινονται, πως ειναι ενα τετοιο τεστ κλπ.

Έχει ακούσει κανείς να γίνεται λόγος από επίσημα πρόσωπα για δολοφονία; Όλοι μιλούν γενικόλογα εκφράζοντας την "οδύνη τους για το θάνατο", για "τον άδικο χαμό του παιδιού"..κλπ...αλλά κανείς δεν κάνει λόγο για δολοφονία.

Όπως βλέπουμε το μόνο που δεν έκανε η αστυνομία είναι να υπερασπιστεί τα μαγαζιά του καημένου του κοσμάκη, από τις επιθέσεις κλεφτών, του κοινού ποινικού δικαίου, πλιατσικολόγων, υμών των ιδίων που το μόνο μας όνειρο είναι να καταναλώσουμε, έστω και μέσα στην αναμπουμπούλα. Είχε βλέπετε δουλειά πολλή· να ξυλοκοπά τους διαδηλωτές. Είχε και κάθε συμφέρον, να αφήσει τον κόσμο ν' αγανακτήσει με τους "αναρχικούς" και να ξεχάσει τις δικές τους τις πομπές...
Επίσης, σε κάτι τέτοια - δεν πιστεύω να κάνω λάθος - το κυριότερο μέλημα της αστυνομίας δεν είναι τόσο το να προστατεύσει τον κοσμάκη, όσο το να προστατεύσει...την αστυνομία (η διμοιρία προστατεύει την άλλη διμοιρία).
Ο κόσμος, πάντως, φαίνεται να έχει χαμπαριάσει ότι δεν πρόκειται να δεχτεί καμία φοβερή προστασία. Στο Ηράκλειο νομίζω, μετά από παρόμοια γεγονότα εκεί, οι άνθρωποι έσπευσαν να φυλάξουν τα καταστήματά τους και να τα υπερασπιστούν από μόνοι τους. Νομίζω ότι μερικοί ήρθαν και σε σύγκρουση μάλιστα με κουκουλοφόρους!

Άλλος ένας μύθος: "Οι κουκουλοφόροι και η αστυνομία είναι άσπονδοι εχθροί και μισούνται θανάσιμα. Η τελευταία δε, αδυνατεί να τους συλλάβει, αφού δεν ξέρει ποιοι είναι, επειδή ακριβώς φορούν κουκούλες".
Μιλάμε για σχέση κουκουλοφόρων και αστυνομίας, για αστυνομικούς...με κουκούλα. Παλιότερα, όταν τα πρωτοάκουγα αυτά, νόμιζα ότι επρόκειτο για συνομοσιολογία λιακοπούλειου τύπου. Μια φορά ρώτησα τον πατέρα μου (ο οποίος σε κάτι τέτοια προσέχει τι λέει και είναι πολύ μετρημένος στα λόγια του) αν όλα αυτά είναι αλήθεια, και η απάντησή του ήταν: Καλά, αυτά είναι γνωστά πράματα! Τι; Δεν τα' ξερες;; :eek:
Δεν ξέρουμε όμως σε ποιο βαθμό υφίστανται...

7.ελεος πια με τις υπερβολες εντυπωσεων. Ειναι νοοτροπια που αλλοιωνει την πραγματικοτητα
Τα ΜΜΕ, πέρα από φιλτραρίσματα, συγκαλήψεις και τα γνωστά...φροντίζουν συνάμα ν' ανταποκρίνονται και στο "κοινό αίσθημα". Οι διαφημίσεις πάντα υπάρχουν... Μετά από την κηδεία, το συγκλονισμό για την "αδικοχαμένη παιδική ψυχή" και το δάκρυ κορόμηλο, ακολουθούν διαφημίσεις...you know... χριστουγεννιάτικες...

10. Τα χριστουγγεννα αυτα ποσο γιορτινα θα ειναι ;

Στην αρχή είχα κι εγώ την εντύπωση ότι πρόκειται απλώς για μεμονωμένα περιστατικά και δεν έδωσα και τόσο σημασία. Τώρα πλέον μιλάμε για ένα ιστορικό κοινωνικό φαινόμενο, και δεν ξέρουμε πώς θα καταλήξει...[/quote]
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Web developer και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 16,795 μηνύματα.

(Αυτό θα πει σύγκρουση γέλιου και κλάματος)

-petros
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
οι 3000 πολιτων και πανω μεταφραστηκαν απο τα μεγαλοκαναλα και τον πασοκα δημαρχο φουρα σε χρυσαυγιτες!Όλοι αυτοι χρυσαυγιτες?τα καναλια έχουν συντονισμενη ενημερωση...Πασοκ Συριζα ξεκαθαρα πλεον θελουν να ριξον την κυβερνηση!Το ΚΚΕ έδειξε απιστευτα υπευθυνη σταση..Μπραβο του!Τη χαρηκα την Παπαρηγα...!Πασοκ Συριζα θελουν να καψουν την Ελλαδα,για να παρουν την εξουσια!Αλλα σε ένα καραβι που βυθιζεται δεν μετραει ποιος είναι ο αρχηγος!τους χουλιγκανσ που χρησιμοποιουν και χαιδευουν τωρα θα τους βρουν μπροστα τους!

Πανω απο όλα η Ελλαδα και μετα τα κομματικα!Μπορει να το καταλαβει καποιος αυτο?καιγοντας τα δαση ή τις πολεις νομιζουν ότι θα κυβερνησουν...Αρχηγοι σε καμμενο τοπιο..
Δεν ριχνουν και καμια ατομικη βομβα λεω γω στην Ελλαδα?Τοτε θα κυβερνησουν σιγουρα!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Youki

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,378 μηνύματα.
Αχ...όσο θα συνεχίσουμε να ενημερωνόμαστε από τα κανάλια...θα πηγαίνουμε κατα διαόλου...:/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fandago

Διακεκριμένο μέλος

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,876 μηνύματα.
Και στο κάτω κάτω, τι θα πει για εκφοβισμό; Αυτές τις μέρες ειδικά. Έλεος
Καταργείται μήπως ο εκφοβισμός λόγω των ημερών; Δηλαδή μετά από πόσο διάστημα επιτρέπεται να γίνεται τέτοια χρήση πάλι;

[...]


Μου δίνεται η εντύπωση ότι μερικοί έχουν ξεχάσει να χρησιμοποιούν τη λογική τους και τους έχει συνεπάρει το συναίσθημα. Όσον αφορά τα υπόλοιπα με καλύπτουν οι θέσεις του Insomniac και του Phalanx.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

negative

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μοντέλο και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 398 μηνύματα.
Το γεγονός ότι έχουν γίνει όλα όσα έχουν γίνει μπορώ να τα κατανοήσω να ταυτιστώ να δηλώσω υπέρ σε πολλά από αυτά , αλλά μην νομίζει κανείς από όλους εμάς...ή μην ταυτίσει όλα αυτά που γίνονται σήμερα με καμία επανάσταση του παρελθόντος γιατί υπάρχει μια μεγάλη διαφορά.Σήμερα εξελίσσετε μια βίαιη αντίδραση με αφορμή τον θάνατο ενός αθώου...στους δρόμους υπαρχουν παιδιά εννέα χρονών πετούν πέτρες και ασκούν βία.....υπάρχει θυμός οργή αγανάκτηση για μια κατάσταση που άρχισε χρόνια πριν.....μόνο που αυτοί που φωνάζουν πετούν πέτρες διαδηλώνουν το κάνουν χωρίς καμία ελπίδα.Αγωνίζονται αλλά δεν βλέπουν να υπάρχει λύση.Στην δικτατορία οι νέοι αγωνίστηκαν για την δημοκρατία.....σήμερα?Θέλουν να γκρεμίσουν κάτι το διεφθαρμένο το παρωχημένο αλλά δεν υπάρχει κάτι με το οποίο θα το αντικαταστήσουμε.....αφού όλα τα κόμματα ζούνε σε έναν δικό τους κόσμο......χωρίς καμία διάθεσης ουσιαστικής αυτοκριτικής.
Μπαίνουμε σε μια άλλη εποχή με μια βίαιη κοινωνία.....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

fantasmenos

Τιμώμενο Μέλος

Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Θεολόγος και μας γράφει απο Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4,026 μηνύματα.
Καταργείται μήπως ο εκφοβισμός λόγω των ημερών; Δηλαδή μετά από πόσο διάστημα επιτρέπεται να γίνεται τέτοια χρήση πάλι;

Πότε επιτρέπεται η χρήση πάλι; Όταν απέναντι έχει ένα κουκουλοφόρο αμφιβόλου προέλευσης ο οποίος τα σπάει και βρίσκεται στις ίδιες γραμές με την αστυνομία. Χθες έμαθα στην Πάτρα οι πολίτες έκαναν το αυτονόητο. Βγήκαν να προστατέψουν τις περιουσίες τους. Μαζί με αυτούς βγήκαν και τα καλόπαιδα οι χρυσαυγίτες. Οι τελευταίοι μάλιστα ακούγεται ότι (ξανα)έδρασαν μαζί με τους αστυνομικούς. Λογικό όταν η αντίδραση στιγματίζεται σαν τρομοκρατία από επιτήδειους. Στο δρόμο κατέβηκε τόσος κόσμος αλλά στους πιο πολλούς θα μείνουν τα επεισόδια σε λίγο καιρό. Χθες στα 5 μέτρα από τους κουκουλοφόρους βρίσκονταν τα ματ αλλά τους έβλεπαν να πετάνε μολότοφ. Εκεί σε ένα πεδίο μάχης ούτε εκφοβισμούς είχαν ούτε τίποτα άλλο. Τους κοίταζαν. Ώραιοι οι εκφοβισμοί αλλά χθες τα επεισόδια στην κηδεία ήταν μακριά από οποιοδήποτε άσυλο. Χθες γιατί δεν τους έπιασαν, ήταν ανάδρομος ο ερμής;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

borat

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης.- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,323 μηνύματα.

(Αυτό θα πει σύγκρουση γέλιου και κλάματος)

-petros
Όλα καλά στο βίντεο, αλλά τη στιγμή που δείχνει τον Καραμανλή να πλένει το αίμα από τα χέρια του σπάστηκα. Είναι χοντρό ρε γαμώτο.:/:
Αχ...όσο θα συνεχίσουμε να ενημερωνόμαστε από τα κανάλια...θα πηγαίνουμε κατα διαόλου...:/:
Είναι οι ίδιοι που μας έπεισαν πως αναρχικοί, αντιεξουσιαστές και βάνδαλοι είναι το ίδιο πράγμα!:/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Angie_Ann

Διάσημο μέλος

Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,330 μηνύματα.
Τα κανάλια πρώτα έλεγαν ότι οι κουκουλοφόροι είναι η 'λαική όργη', μετά έγιναν αναρχικοί, μετά μπάλαχοι, μετά ασφαλίτες και συνεργάτες των ΜΑΤ, μετά μπλέχτηκαν και οι Χρυσαυγίτες στο κόλπο...

Αν θυμάστε μάλιστα την πρώτη μέρα τον επεισοδίων πολλοί τα επιδοκίμαζαν, τώρα έχουν αλλάξει τροπάρι...

Ορθή και αντικειμενική ενημέρωση!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fandago

Διακεκριμένο μέλος

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,876 μηνύματα.
Πότε επιτρέπεται η χρήση πάλι;
[...]
Χθες γιατί δεν τους έπιασαν, ήταν ανάδρομος ο ερμής;
Έχω αναφέρει και εγώ ότι μπορεί να υπάρχει υποκίνηση για όσα γίνονται με απώτερους σκοπούς. Σχολίασα απλά πως το γεγονός ότι έγινε ό,τι έγινε με την δολοφονία του παιδιού, δεν καταργεί αυτομάτως την ανάγκη (όταν φυσικά υπάρχει) για εκφοβισμό με αυτό τον τρόπο. Δεν έχω δει το βίντεο για το οποίο μιλάτε για να ξέρω αν όντως ήταν τέτοια η πρόθεση, αλλά εμπιστεύομαι τον λόγο του Insomniac σε αυτό. :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fantasmenos

Τιμώμενο Μέλος

Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Θεολόγος και μας γράφει απο Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4,026 μηνύματα.
Τα κανάλια πρώτα έλεγαν ότι οι κουκουλοφόροι είναι η 'λαική όργη', μετά έγιναν αναρχικοί, μετά μπάλαχοι, μετά ασφαλίτες και συνεργάτες των ΜΑΤ, μετά μπλέχτηκαν και οι Χρυσαυγίτες στο κόλπο...

Αν θυμάστε μάλιστα την πρώτη μέρα τον επεισοδίων πολλοί τα επιδοκίμαζαν, τώρα έχουν αλλάξει τροπάρι...

Ορθή και αντικειμενική ενημέρωση!

Angie Ann άλλο μια αυθόρμητη αντίδραση και άλλο η συνεχιζόμενη τρομοκρατία από πληρωμένους κουκουλοφόρους. Τουλάχιστον μέσα στην βλακεία τους τα ΜΜΕ δεν είναι συνεργάτες των παρακρατικών ομάδων (γιατί αν αποδειχθεί ότι οι κουκουλοφόροι έχουν σχέση με την αστυνομία έτσι ονομάζονται)

Οι χρυσαυγίτες δεν μπορούσαν να μην είναι μέσα σε αυτό. Το επιτάσσει η θέση τους
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lorien

Περιβόητο μέλος

Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.

(Αυτό θα πει σύγκρουση γέλιου και κλάματος)-petros
Θα ηταν ακομα καλυτερο το βιντεο αν δεν ηταν κομματοποιημενο. Εν ετει 2008 ακομα συνεχιζεται η πλυση εγκεφαλου οτι η πηγη ολων των κακων ειναι το "αντιπαλο κομμα". Και δυστυχως πολλοι τα πιστευουν. Πότε θα ωριμάσουμε ;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Rempeskes

Επιφανές μέλος

Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8,045 μηνύματα.
H ελληνοφρένεια κομματικοποιημένη...;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Angie_Ann

Διάσημο μέλος

Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,330 μηνύματα.
Angie Ann άλλο μια αυθόρμητη αντίδραση και άλλο η συνεχιζόμενη τρομοκρατία από πληρωμένους κουκουλοφόρους. Τουλάχιστον μέσα στην βλακεία τους τα ΜΜΕ δεν είναι συνεργάτες των παρακρατικών ομάδων (γιατί αν αποδειχθεί ότι οι κουκουλοφόροι έχουν σχέση με την αστυνομία έτσι ονομάζονται)

Οι χρυσαυγίτες δεν μπορούσαν να μην είναι μέσα σε αυτό. Το επιτάσσει η θέση τους

Άρα συμφωνούμε ότι σχέση μεταξύ των καταστρεπτικών επεισοδίων και τον ειρηνικών διαδηλώσεων δεν υπάρχει, επομένως δεν τα σπάει η "λαική οργή" ...

ΓΙΑΤΙ να είναι υπεύθυνες παρακρατικές οργανώσεις για τα επεισόδια; Τι έχουν να κερδίσουν ακριβώς; Εγώ πάντως είμαι σίγουρη ότι μετά τα πρόσφατα γεγονότα η κυβέρνηση θα έχει -δικαίως- κατρακυλήσει στις δημοσκοπήσεις χειρότερα και από ότι είχε κατρακυλήσει με το Βατοπέδι. Γιατί δηλαδή να προκαλέσουν μια κατάσταση που πιθανόν να τους αναγκάσει να φύγουν από την εξουσία; Μήπως δεν ζητάνε πολλοί την παραίτηση της κυβέρνησης; Εκτός βέβαια και αν πρόκειται όντως για παρακρατικές ομάδες όχι όμως κατευθυνόμενες από την παρούσα κυβέρνηση.

Όσο για τους Χρυσαυγίτες, δείτε και ένα βίντεο που ένας πατρινός πολίτης τους ευχαριστεί και οι δημοσιογραφίσκοι του ΑΝΤ1 έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους... Όχι ότι τους υποστηρίζω αλλά έχει πλάκα το όλο θέμα.

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Rempeskes

Επιφανές μέλος

Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8,045 μηνύματα.
Όχι ότι τους υποστηρίζω αλλά έχει πλάκα το όλο θέμα.


Ότι ο κόσμος, όταν η πολιτεία αδιαφορεί, αναγκαστικά θα στραφεί σε αυτούς που του πουλούν προστασία; :/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Angie_Ann

Διάσημο μέλος

Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,330 μηνύματα.
Ότι ο κόσμος, όταν η πολιτεία αδιαφορεί, αναγκαστικά θα στραφεί σε αυτούς που του πουλούν προστασία; :/:

Για την αντίδραση των δημοσιογράφων μιλούσα, ίσως να μην το διατύπωσα σωστά...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Rempeskes

Επιφανές μέλος

Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8,045 μηνύματα.
Ότι κόμπλαραν μόλις ακούστηκε πως το αυγό του φιδιού αποκτά λαϊκό έρεισμα;

Εξακολουθώ να μην το βρίσκω αστείο...:/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top