Η επικαιρότητα εν συντομία

fielda

Πολύ δραστήριο μέλος

Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται IT. Έχει γράψει 1,276 μηνύματα.
Σιγά μη δε βρίσκαμε τρόπους να αποφύγουμε τη δουλειά... Στο Πανεπιστήμιό μου (και φαντάζομαι όχι μόνο στο δικό μου) υπήρχαν μέχρι και αφίσες τοιχοκολημένες διαφόρων τέτοιων εταιρειών. Απίστευτο! :worry:

Από πρώτο χέρι γνωρίζω ότι την εκπόνηση των εργασιών δεν την αναλαμβάνουν καθηγητές "υψηλού επιπέδου" όπως ισχυρίζονται αλλά απόφοιτοι των διαφόρων σχολών μέχρι και φοιτητές ακόμα. Πρόσφατα ένας φίλος μου από τη σχολή (ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι σε μεγαλύτερο έτος και δεν έχει πάρει ακόμα πτυχίο) μου πρότεινε να κάνω μία τέτοια εργασία επί πληρωμή γιατί ο ίδιος είχε αναλάβει πολλές και δεν προλάβαινε... Προσωπικά αρνήθηκα γιατί ήταν ένα μάθημα εκτός της κατεύθυνσής μου και επιπλέον δεν ήθελα να κάνω άλλες εργασίες. Εδώ τις δικές μου με τα χίλια ζόρια τις έκανα :P

Η αλήθεια είναι ότι στα Πανεπιστήμια λίγοι είναι αυτοί που θα ασχοληθούν με μία εργασία με ενδιαφέρον, οι περισσότεροι ψάχνουν να τις βρουν έτοιμες είτε από άλλους συμφοιτητές είτε με διάφορουν τρόπους μέσω internet κτλ. Γι αυτό δε μου κάνει καθόλου εντύπωση που έχει γίνει επιχείρηση η εκπόνηση εργασιών. Έχω και παράδειγμα από μία φίλη μου η οποία, όταν της είπα το θέμα της πτυχιακής μου, με ρώτησε: "Θα την κάνεις μόνη σου;; Δώσε καλύτερα κάπου το θέμα να σου την κάνουν. Εγώ αυτό θα κάνω" :worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Rempeskes

Επιφανές μέλος

Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8,045 μηνύματα.
Πτυχία πρετ-α-πορτέ


Αίσχος, πραγματικά αίσχος,
οι δικές μου τιμές είναι πιο συμφέρουσες.

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

The Djinn

Τιμώμενο Μέλος

Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,513 μηνύματα.
Σαν συνεχεια του: #1737

"Έφυγε" η Ελουάνα Ενγκλάρο
Την τελευταία της πνοή, άφησε η 37χρονη Ελουάνα Ενγκλάρο, η υπόθεση της οποίας είχε διχάσει τον πολιτικό κόσμο της Ιταλίας και είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής της κρατικής τηλεόρασης στην ιταλική πρωτεύουσα, η 37χρονη ξεψύχησε στην κλινική του Ούντινε, της οποίας η διοίκηση είχε δεχτεί να μειώσει σιγά σιγά τη σίτιση και τη χορήγηση νερού στην κοπέλα που βρίσκόταν σε κώμα εδώ και 17 χρόνια.


«Ναι έφυγε» είπε ο πατέρας της Beppino στον γιατρό που πήρε τηλέφωνο για να του ανακοινώσει το θάνατο της κόρης του. «Δεν θέλω όμως να πω τίποτα. Θέλω μόνο να μείνω μόνος» είπε ο κ. Englaro όπως μεταφέρει η Corriere della Sera.

Σημειώνεται οτι από την Παρασκευή είχε ξεκινήσει η σταδιακή μείωση της παροχής τροφής και νερού στην Ελουάνα, έπειτα από ευνοϊκή δικαστική απόφαση ανώτατου δικαστηρίου. Όπως δήλωσε ο καθηγητής Ντεφάντιμ της χορηγούνταν ηρεμιστικά για να καταπραϋνθούν οι μυϊκοί σπασμοί.

Η απρόσμενη αυτή εξέλιξη κατά την οποία τα πραγματικά γεγονότα πρόλαβαν τις πολιτικές εξελίξεις, είναι αναμενόμενο να έχει επιπτώσεις και στην πολιτική της Ιταλίας για την ευθανασία. Η ιταλική Γερουσία εξετάζει ούτως ή άλλως το νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μπερλουσκόνι που απαγορεύει την πρακτική της διακοπής της ζωής.

Ο ιταλός πρωθυπουργός που υποστηρίζεται στην απόφασή του από την Καθολική Εκκλησία και τη μεγάλη μερίδα των πιστών Ιταλών, είχε δηλώσει οτι αν επρόκειτο για τη δική του κόρη δεν θα λάμβανε μια τέτοια απόφαση. Ως απάντηση ο πατέρας της Ελουάνα - που προσπαθεί εδώ και δέκα χρόνια να πραγματοποιήσει την επιθυμία της κόρης του να φύγει από τη ζωή - τον είχε κατηγορήσει οτι προβαίνει σε θεατρινισμούς.

Το νομοσχέδιο που κατέθεσε ο «Καβαλιέρε» με την υποστήριξη της Αγίας Έδρας αναμένεται να υπερψηφιστεί από τη Γερουσία καθώς οι συντηρητικές δυνάμεις έχουν ισχυρή πλειοφηφία στο Σώμα. Θα ακολουθήσει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Όπως αναφέρει η Corriere della Sera, η συζήτηση επί του θέματος ξεκίνησε στη Γερουσία τη Δευτέρα (9/2) στις 19:00, ενώ η ψηφοφορία θα διεξαχθεί την Τρίτη (10/2) στις 8:30 με 9:30 το πρωί.

Η υπόθεση της Ελουάνα είχε συγκινήσει όλη την Ιταλία και αποτελεί αντικείμενο δικαστικής και πολιτικής διαμάχης που διαρκεί εδώ και 10 χρόνια. Με αφορμή τη μεταφορά της τη νύχτα της 2ας Ιανουαρίου σε νοσοκομείο του Ούντινε όπου θα μπορούσε να πεθάνει με την αποσύνδεση των μηχανημάτων που την κρατούν στη ζωή, το θέμα επανήλθε στην επικαιρότητα προκαλώντας έντονη πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ της κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.

Ο πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας Τζόρτζιο Ναπολιτάνο αρνήθηκε να υπογράψει το πρωθυπουργικό διάταγμα που απαγορεύει την ευθανασία της Ελουάνα στη βάση ότι αψηφά την απόφαση της Δικαιοσύνης (σ.σ.: στα τέλη του 2008 ο πατέρας της απέσπασε έπειτα από δεκαετή δικαστικό αγώνα απόφαση που επιτρέπει τη διακοπή της τεχνητής σίτισης της κόρης του, λέγοντας ότι αυτή ήταν η επιθυμία της), ενώ ο αρχηγός του Σοσιαλιστικού Κόμματος Βάλτερ Βελτρόνι δήλωσε ότι θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο, θεωρώντας ότι «για τόσο ευαίσθητα ζητήματα ούτε το Κράτος ούτε η πολιτική πρέπει να επεμβαίνουν».

Η αντιπολίτευση, μάλιστα, διοργανώνει διαδήλωση κατηγορώντας τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι ότι επιχειρεί να εκμεταλλευθεί πολιτικά το ανθρώπινο δράμα. Απαντώντας στη δήλωση του ιταλού πρωθυπουργού ότι ο ίδιος δεν θα το έκανε ποτέ κάτι τέτοιο στην κόρη του, ο πατέρας της Ελουάνα, Μπεπίνο Ενγκλάρο του απάντησε ότι κάνει θεατρινισμούς.

Έξω από την κλινική του Ούντινε, όπου νοσηλευόταν η 37χρονη γυναίκα, γίνονται καθημερινά διαδηλώσεις τόσο υποστηρικτών όσο και πολέμιων του δικαιώματός της στην ευθανασία.



Η επόμενη ημέρα του θανάτου της Ελουάνα
«Είναι μια στιγμή πόνου και εθνικού πένθους» δήλωσε ο ιταλός πρόεδρος Τζόρτζιο Ναπολιτάνο, μία ημέρα μετά το θάνατο της 37χρονης Ελουάνα Ενγκλάρο, που επί 17 χρόνια βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση και η οποία απεβίωσε ξαφνικά στις 19:35 τη Δευτέρα (9/2), την τέταρτη ημέρα από τη διακοπή σίτισής της. Για «δολοφονία» έκανε λόγο ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.



Την Τρίτη (10/2), αναμένεται να μεταβεί στην κλινική όπου νοσηλευόταν η Ελουάνα, ο πατέρας της Μπεπίνο, και ίσως και η μητέρα της Σατουρνία, η οποία είναι βαριά άρρωστη. Σε τηλεφωνική συνομιλία, ο κ. Μπεπίνο περιορίστηκε να πει: «Είμαι λίγο καλύτερα, ευχαριστώ». Μετά το θάνατο της κόρης του, είχε δηλώσει: «Ναι έφυγε. Δεν θέλω όμως να πω τίποτα. Θέλω μόνο να μείνω μόνος».

Σημειώνεται ότι από την περασμένη Παρασκευή είχε ξεκινήσει η σταδιακή μείωση της παροχής τροφής και νερού στην Ελουάνα, έπειτα από ευνοϊκή δικαστική απόφαση ανώτατου δικαστηρίου. Ο άμεσος θάνατός της αιφνιδίασε την χώρα αλλά και τους γιατρούς της, οι οποίοι είχαν δηλώσει ότι η ασθενής μπορεί να επιβιώσει μέχρι τις 17 ή 19 Φεβρουαρίου.

Το βράδυ της Δευτέραs, τα πνεύματα ήταν τόσο οξυμμένα έξω από την κλινική όπου νοσηλευόταν η Ελουάνα, που χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία προκειμένου να αποτραπούν επεισόδια. Η υπόθεση, η οποία επανέφερε τη συζήτηση για το δικαίωμα στην ευθανασία, δίχασε την κοινωνία και τον πολιτικό κόσμο της χώρας.

Η δεξιά κυβέρνηση, το Βατικανό και όλοι οι πολέμιοι της ευθανασίας κατηγόρησαν σύσσωμοι την οικογένεια της Ελουάνα, τη δικαιοσύνη, ακόμη και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος αρνήθηκε να υπογράψει επείγον προεδρικό διάταγμα για την απαγόρευση της διακοπής της σίτισής της.

Η αριστερή αντιπολίτευση και οι οργανώσεις πολιτών που είχαν πολλαπλασιάσει τις διαδηλώσεις υποστήριξης προς την οικογένεια Ενγκλάρο, ανακοίνωσαν ότι αναστέλλουν όλες τις δημόσιες διαμαρτυρίες «σε ένδειξη σεβασμού για τον θάνατο της Ελουάνα».

Μπερλουσκόνι: «Η Ελουάνα δολοφονήθηκε»

«Η Ελουάνα δεν πέθανε από φυσικό θάνατο, αλλά δολοφονήθηκε. Σκοτώθηκε ενώ οι βουλευτές συζητούσαν τη συνταγματικότητα του κυβερνητικού νομοσχεδίου» το οποίο προέβλεπε την απαγόρευση της διακοπής σίτισης της Ελουάνα, δήλωσε την Τρίτη ο ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Κατά τη συζήτηση στη Γερουσία το βράδυ της Δευτέρας, κυβέρνηση και αντιπολίτευση, πάντως, συμφώνησαν επί της αναγκαιότητας ψήφισης, εντός δύο εβδομάδων, του νομοσχεδίου το οποίο θα διευθετεί το επίμαχο θέμα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Resident Evil

Διακεκριμένο μέλος

Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,959 μηνύματα.

Ευνούχισε τον εραστή της γιατί δεν χώριζε από τη γυναίκα του



Σε κρίσιμη κατάσταση, στην εντατική μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων νοσηλεύεται ένας 45χρονος άνδρας, που πλήρωσε με τον χειρότερο τρόπο τα εξωσυζυγικά του παραστρατήματα.
Ο 45χρονος, που κατάγεται από χωριό της Άρτας και είναι πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, διατηρεί το τελευταίο χρονικό διάστημα ερωτική σχέση με μια 35χρονη.
Το… μεγάλο λάθος του ήταν να υποσχεθεί στην 35χρονη ότι θα χωρίσει προκειμένου να ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας.
Απηυδισμένη από τις συνεχείς δικαιολογίες που της προέβαλε, η σύντροφος του 35χρονου, του ζήτησε να συναντηθούν στην ερωτική τους φωλιά, ένα κεντρικό ξενοδοχείο της Άρτας.
Εκεί, η 35χρονη πήρε την εκδίκησή της…
Την ώρα που βρίσκονταν γυμνοί στο κρεβάτι, τον αιφνιδίασε, δαγκώνοντάς τον στα γεννητικά του όργανα. Η μανία της γυναίκας ήταν τέτοια, που κατάφερε να του κόψει τον ένα όρχι και να τραυματίσει σοβαρά τον άλλο.
Τις κραυγές του 45χρονου, που σφάδαζε στους πόνους άκουσαν οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου, που εισέβαλαν στο δωμάτιο και είδαν τον άνδρα σε μια λίμνη αίματος. Η σύντροφός του ήταν ξαπλωμένη δίπλα του και με χαρακτηριστική απάθεια παρακολουθούσε το μαρτύριό του.
Ο 45χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου εξακολουθεί να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
====================================================================================

Τώρα αν πω... προσοχή που το...δίνετε, θα με πείτε αναίσθητη?!?!? :whistle::P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ηρώ

Διακεκριμένο μέλος

Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6,569 μηνύματα.
Την ώρα που βρίσκονταν γυμνοί στο κρεβάτι, τον αιφνιδίασε, δαγκώνοντάς τον στα γεννητικά του όργανα. Η μανία της γυναίκας ήταν τέτοια, που κατάφερε να του κόψει τον ένα όρχι και να τραυματίσει σοβαρά τον άλλο.
Τις κραυγές του 45χρονου, που σφάδαζε στους πόνους άκουσαν οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου, που εισέβαλαν στο δωμάτιο και είδαν τον άνδρα σε μια λίμνη αίματος. Η σύντροφός του ήταν ξαπλωμένη δίπλα του και με χαρακτηριστική απάθεια παρακολουθούσε το μαρτύριό του.
:'(

Iιιιγιάχ..
Φρικιαστικό.

Πήρε πάντως εκδίκηση και για τη σύζυγο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

solstice

Νεοφερμένος

Ο solstice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
Διευρυμένη συνεργασία στο Αφγανιστάν με διάθεση στρατιωτικών ελικοπτέρων για τον εφοδιασμό των ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων και ενδεχομένως με άδεια για τη μεταφορά οπλισμού μέσω της επικράτειάς της, προτίθεται να προσφέρει η Ρωσία στις ΗΠΑ και τη Συμμαχία, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των σχέσεών της με την κυβέρνηση Ομπάμα.
Ειδικότερα, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες, κατόπιν συνάντησης με ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία υπό τον Χαβιέρ Σολάνα, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, δήλωσε ότι θα εξεταστεί η χορήγηση άδειας στο ΝΑΤΟ και τις Ηνωμένες Πολιτείες να μεταφέρουν οπλισμό μέσω της ρωσικής επικράτειας στο Αφγανιστάν.
Η Ρωσία έχει επιτρέψει στο παρελθόν τη διέλευση ευρωπαϊκού μη στρατιωτικού εξοπλισμού από το έδαφός της. Χθες, σημειώθηκε στην Καμπούλ μπαράζ επιθέσεων κατά κυβερνητικών κτηρίων με απολογισμό 26 νεκρούς, επιπλέον των οκτώ καμικάζι, και 55 τραυματίες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fandago

Διακεκριμένο μέλος

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,876 μηνύματα.
Μα εκδίκηση είναι αυτή ρε παιδιά; Δηλαδή Του αφήνεις του άλλου πρόβλημα για όλη του τη ζωή, επειδή δεν παράτησε τη γυναίκα του για τον παράνομο δεσμό του; Η κοπέλα είναι άρρωστη και πρέπει να την πάνε σε ψυχιατρείο. :mad:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ηρώ

Διακεκριμένο μέλος

Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6,569 μηνύματα.
Μα εκδίκηση είναι αυτή ρε παιδιά; Δηλαδή Του αφήνεις του άλλου πρόβλημα για όλη του τη ζωή, επειδή δεν παράτησε τη γυναίκα του για τον παράνομο δεσμό του; Η κοπέλα είναι άρρωστη και πρέπει να την πάνε σε ψυχιατρείο. :mad:
Mια χαρά εκδίκηση είναι.
Κι εγώ αυτό θα έκανα στη θέση της.. ανάθεμα σε αυτόν που θα βρεθεί στο διάβα μου.
Μπουχαχα πλακίτσα και μάλιστα αποτυχημένη :P

Αυτό που είπα για εκδίκηση ήταν για τη σύζυγο. Θα νιώθει σίγουρα περίεργα και με ανάμικτα αντιθετικά συναισθήματα. Από τη μία λύπη επειδή τον αγαπάει, και από την άλλη "μωρέ καλά σου κανε"
Η θύτρια δεν πήρε εκδίκηση, αφού θα φάει ούτε κι εγώ ξέρω πόσα χρόνια φυλακή.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

fandago

Διακεκριμένο μέλος

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,876 μηνύματα.
Και που ξέρεις εσύ πως το πήρε η σύζυγος; Μπορεί να ήξερε για τις απιστίες του άντρα της και όμως να ζούσε με αυτό για χ ψ λόγους. Πλέον έχει γίνει περίγελος...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ηρώ

Διακεκριμένο μέλος

Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6,569 μηνύματα.
Και που ξέρεις εσύ πως το πήρε η σύζυγος; Μπορεί να ήξερε για τις απιστίες του άντρα της και όμως να ζούσε με αυτό για χ ψ λόγους. Πλέον έχει γίνει περίγελος...
Αυτός, όχι η σύζυγος.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fandago

Διακεκριμένο μέλος

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,876 μηνύματα.
Αυτός, όχι η σύζυγος.
Νομίζεις ότι αν κάποιος απατάει την γυναίκα του και μαθευτεί στην γειτονιά, στην κοινωνία που ζούμε ο άντρας θα γίνει περίγελος; :confused:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ηρώ

Διακεκριμένο μέλος

Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6,569 μηνύματα.
Νομίζεις ότι αν κάποιος απατάει την γυναίκα του και μαθευτεί στην γειτονιά, στην κοινωνία που ζούμε ο άντρας θα γίνει περίγελος; :confused:
Ναι. :confused:
Όπως και αν έκανε κάτι τέτοιο η γυναίκα του.

Και στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για ταπείνωση.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fandago

Διακεκριμένο μέλος

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,876 μηνύματα.
Ενδιαφέρον θέμα λοιπόν, ας γίνει split.

Εγώ πάλι θεωρώ ότι ναι μεν οι περισσότεροι θα πουν "ντροπή στο γαϊδούρι", κάποιοι θα πουν "ε τον μπαγασάκο πως τις είχε δύο", αλλά για την γυναίκα θα πουν οι περισσότεροι πάλι "καλά αυτή δεν καταλάβαινε τίποτα;" και ελάχιστοι "την κακομοίρα". Οπότε έχουμε ανάμεικτα συναισθήματα για τον άντρα και μόνο αρνητικά για την γυναίκα. :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ηρώ

Διακεκριμένο μέλος

Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6,569 μηνύματα.
Ενδιαφέρον θέμα λοιπόν, ας γίνει split.

Εγώ πάλι θεωρώ ότι ναι μεν οι περισσότεροι θα πουν "ντροπή στο γαϊδούρι", κάποιοι θα πουν "ε τον μπαγασάκο πως τις είχε δύο", αλλά για την γυναίκα θα πουν οι περισσότεροι πάλι "καλά αυτή δεν καταλάβαινε τίποτα;" και ελάχιστοι "την κακομοίρα". Οπότε έχουμε ανάμεικτα συναισθήματα για τον άντρα και μόνο αρνητικά για την γυναίκα. :)

Μίλησες για το ποιος θα ρεζιλευτεί.
Στην περίπτωση λοιπόν που θα μαθευτεί (όπως μαθεύτηκε) κάτι τέτοιο για μένα ρεζιλεύεται αυτός που κερατώνει τον άλλον, ειδικά αν υπάρχουν και παιδιά. Αυτός είναι που τους έφερε σε θέση για παράδειγμα τώρα να μπορεί να συζητάει για την οικογένειά του όσοι μαθαίνουν την είδηση και πολύ περισσότερο φυσικά ο κοινωνικός τους περίγυρος.
Πιστεύεις σε αυτή την περίπτωση πως κάποιος θα λυπηθεί τη γυναίκα; :lol:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fandago

Διακεκριμένο μέλος

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,876 μηνύματα.
Βασικά δεν μπορείς να ξέρεις αν δεν έχεις δει την γυναίκα. Μπορεί να λένε όλοι "λογικό που την κεράτωνε, απορώ που την παντρεύτηκε εξαρχής". Αν η γυναίκα ήταν η καλύτερη και σε όλα κυρία, πολύ πιθανό να μην την κεράτωνε. Σαφώς και αν ο τύπος ήταν γενικώς παιχνιδιάρης, δεν θα πουν τίποτα άλλο πέραν του "αναμενόμενο ήταν".

Σε αυτή την περίπτωση εγώ έκανα τις εξής σκέψεις για τον κάθε εμπλεκόμενο:
άντρας: άουτς, καλά δεν είχε δει πόσο τρελή ήταν η ερωμένη του; Μεγάλη βλακεία του να δίνει υποσχέσεις που δεν μπορεί να κρατήσει
ερωμένη: καλά τρελή για δέσιμο. Εμ θέλει να χωρίσει τον άλλο, εμ ζητάει και τα ρέστα
γυναίκα: τώρα όχι μόνο έφαγε κέρατο, αλλά έχει γίνει και η οικογένεια της περίγελος. Άραγε δεν καταλάβαινε τίποτα τόσο καιρό,έκανε τα στραβά μάτια ή δεν ενδιαφερόταν;
παιδιά: κρίμα να την πληρώνουν αυτά ενώ είναι τα μόνα που δεν φταίνε σε τίποτα
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Idril

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1,435 μηνύματα.
Αυτό κι αν είναι είδηση...

Sexotic Festival στην Θεσσαλονικη

Δύο πορνοστάρ διεθνούς ακτινοβολίας, σέξι κοπέλες, όμορφα αγόρια, προκλητικά εσώρουχα και ερωτικά βοηθήματα «πρωταγωνιστούν» στο πρώτο ερωτικό φεστιβάλ που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη. Στόχος του «Sexotic» είναι η απενοχοποίηση της ερωτικής δραστηριότητας.

Με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, τις Αποκριές αλλά και τις «χρυσές δουλειές» του κλάδου, οι εταιρίες που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σχετίζονται με το σεξ αποφάσισαν να διοργανώσουν από 13 έως 15 Φεβρουαρίου ένα φεστιβάλ το οποίο θα ξεχειλίζει από ερωτισμό.

Γκεστ σταρ θα είναι η Monica Sweetheart και η Ellen Saint, δύο πασίγνωστες πορνοστάρ οι οποίες έχουν καθηλώσει χιλιάδες άνδρες με τις υποκριτικές τους ικανότητες. Θα περιφέρονται στους χώρους του «Enastron Hall», όπου θα φιλοξενηθεί το φεστιβάλ, μοιράζοντας αυτόγραφα και βγαίνοντας φωτογραφίες με τους θαυμαστές τους.

Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η κ. Ευαγγελία Σαράφη. Μιλώντας στον ΕΤ ξεκαθαρίζει ότι το φεστιβάλ δεν είναι πορνογραφικό αλλά καθαρά ερωτικό και βαμμένο ροζ. Πριν από λίγες μέρες, ήρθε σε επικοινωνία με το Τμήμα Ηθών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης παρέχοντας τις απαραίτητες διευκρινίσεις για τη διοργάνωση. Μάλιστα, ζήτησε την παρουσία ανδρών της Ασφάλειας προκειμένου να μη δημιουργηθούν «περίεργες» ή «άσχημες» καταστάσεις.

«Αυτό που επιδιώκουμε είναι να “ανοίξουμε” τα sex shops, τα video clubs, τα strip shows, τα καταστήματα με σέξι εσώρουχα αλλά και τα εξειδικευμένα ξενοδοχεία ακόμη περισσότερο στο ευρύ κοινό», ξεκαθάρισε. Φιλοδοξία των διοργανωτών είναι να βλέπουν όλο και πιο πολλούς άνδρες, αλλά κυρίως γυναίκες, να απολαμβάνουν τον έρωτα χωρίς να αισθάνονται άσχημα γιʼ αυτό.

Στο φεστιβάλ συμμετέχουν 37 επιχειρήσεις από τη Θεσσαλονίκη. Κατά τη διάρκεια της τριήμερης διοργάνωσης και ανά δεκάλεπτο, 30 καλλίγραμμα κορίτσια και δέκα αγόρια θα κάνουν strip show στην πίστα του «Enastron Hall» διασκεδάζοντας τους επισκέπτες.

Κορυφαία στιγμή του φεστιβάλ θα είναι η ανάδειξη της Miss Sexotic. Ο διαγωνισμός είναι «κλειστός» και τον τίτλο θα διεκδικήσουν έντεκα συγκεκριμένες κοπέλες-μοντέλα από τις βαλκανικές χώρες. Με την κοντύτερη να έχει ύψος 1,92 μ. και την ψηλότερη να ξεπερνά τα δύο μέτρα, η ανάδειξη της Miss Sexotic δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.

Σύμφωνα με την κ. Σαράφη, η παγκόσμια οικονομική κρίση δεν έχει πλήξει τους πελάτες της. «Ο τζίρος στα sex shops πέρυσι σημείωσε κατακόρυφη αύξηση σε σχέση με το 2007», υπογράμμισε, κάνοντας ταυτόχρονα γνωστό ότι το best seller των συγκεκριμένων καταστημάτων είναι το… «Κάμα Σούτρα», για το οποίο οι υπεύθυνοι των καταστημάτων προχωρούν σε νέες παραλαβές κάθε δεύτερη εβδομάδα!

Το εισιτήριο κοστίζει δέκα ευρώ, εκτός από τη 14η Φεβρουαρίου, μέρα που η είσοδος για τις γυναίκες θα είναι ελεύθερη. Το Σαββατοκύριακο το φεστιβάλ θα λειτουργεί από τη μία το μεσημέρι έως τα μεσάνυχτα, ενώ τη 13η Φεβρουαρίου οι πόρτες θα ανοίξουν στις 5 το απόγευμα και θα κλείσουν τα μεσάνυχτα. «Απαγορεύεται η είσοδος σε ανηλίκους, άτολμους και υπερσυντηρητικούς», κατέληξε η κ. Σαράφη.

Οι αριθμοί της ροζ showbiz

180 sex shops υπάρχουν στην Ελλάδα. Τα 21 βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη

60% αυξήθηκε η επισκεψιμότητα των γυναικών στα sex shops την τριετία 2005-2008

400% αυξήθηκε ο τζίρος των sex shops το 2008

30 καλλίγραμμα κορίτσια και δέκα αγόρια θα κάνουν strip show στην πίστα του «Enastron Hall» ανά δεκάλεπτο

Ποιος τη χάρη μας δηλαδή!:D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kakerlak

Περιβόητο μέλος

Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 6,204 μηνύματα.
Πτώση αεροσκάφους της εταιρείας Continental, με 48 επιβάτες σε σπίτια, στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης. Οι νεκροί, μέχρι στιγμής, είναι 49. Ανάμεσά τους, όλοι οι επιβάτες του αεροσκάφους και ένας κάτοικος της περιοχής, αν και εφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός θα αυξηθεί. Επί τόπου έχουν σπεύσει σωστικά συνεργεία, αλλά και ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής που επιχειρούν να κατασβέσουν τη φωτιά. Μάρτυρες αναφέρουν ότι είδαν το αεροπλάνο να πέφτει πάνω στα σπίτια και άκουσαν μια τρομακτική έκρηξη. (07:35)
https://www.zougla.gr/index.php
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

kalypso

Περιβόητο μέλος

Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Σύγκρουση δορυφόρων
Η πρώτη σύγκρουση δορυφόρων σε τροχιά στην Ιστορία, έχει προκαλέσει τεράστια ανησυχία στη διεθνή κοινότητα και τις ανά τον κόσμο χώρες με διαστημικά προγράμματα για τον αριθμό και τη διαχείριση των «διαστημικών σκουπιδιών».

Οι δύο δορυφόροι -ο ιδιωτικής εταιρείας τηλεπικοινωνιακός αμερικανικός δορυφόρος Iridium Satellite LLC και ο ρωσικός απενεργοποιημένος στρατιωτικός δορυφόρος Cosmos 2251- συγκρούσθηκαν το βράδυ της Τρίτης πάνω από τη Σιβηρία σε ύψος 780 χιλιομέτρων, αφήνοντας πίσω τους ένα σύννεφο θραυσμάτων.

Το ύψος στο οποίο έλαβε χώρα η σύγκρουση είναι εξαιρετικά κρίσιμο, καθώς αυτό χρησιμοποιείται από πολλούς μετεωρολογικούς και τηλεπικοινωνιακούς δορυφόρους, ενώ λίγο πιο χαμηλά βρίσκεται ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός (ΙSS).
Οπως ανέφερε αξιωματούχος της ρωσικής υπηρεσίας διαστήματος, «εάν απειληθεί με οποιονδήποτε τρόπο από τα θραύσματα ο ISS τότε θα υπάρξει ανακοίνωση».
Σημειώνεται ότι ο ISS, ο οποίος περιφέρεται γύρω από τη Γη με ταχύτητα 8 χιλιομέτρων το δευτερόλεπτο σε ύψος 350 χιλιόμετρων από την επιφάνεια του πλανήτη, έχει τη δυνατότητα να αλλάξει εύκολα την τροχιά του σε περίπτωση που αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα.
Προς το παρόν η Αμερικανική Υπηρεσία Διαστήματος (NASA) και η Ρωσική Roscomos, παρακολουθούν στενά την πορεία των θραυσμάτων, τα μικρότερα από τα οποία, σύμφωνα με αναφορές, φτάνουν τα 10 εκατοστά σε μήκος.
Οπως ανακοίνωσε το Αμερικανικό Κέντρο Κοινών Διαστημικών Επιχειρήσεων αυτή τη στιγμή παρακολουθούν την πορεία 500- 600 νέων «διαστημικών σκουπιδιών», που προστέθηκαν στα 18.000 ήδη υπάρχοντα.
Σε ειδική έκθεσή της η NASA ανέφερε πως οι αξιωματούχοι υπολογίζουν ότι η απειλή από τα εν λόγω «σκουπίδια» αναμένεται να αυξηθεί.
Θραύσματα
Παρ όλα αυτά θεωρούν ότι ο κίνδυνος είναι μέσα στα αποδεκτά όρια. Μεταξύ άλλων οι ειδικοί αναφέρουν ότι τα περισσότερα από τα θραύσματα θα καούν κατά την είσοδό τους στην ατμόσφαιρα της Γης και έτσι δεν αποτελούν σημαντικό κίνδυνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το μέγεθος της έκρηξης δεν έχει μετρηθεί και αναμένεται να καθοριστεί ύστερα από μερικές εβδομάδες.

Από την πλευρά της η Ευρωπαϊκή Ενωση, που τα τελευταία χρόνια αναπτύσσει ταχύτατα το δικό της διαστημικό πρόγραμμα κάλεσε όλες τις κυβερνήσεις με αντίστοιχα προγράμματα να συζητήσουν τη θεσμοθέτηση κανόνων για τις ειρηνικές και στρατιωτικές δραστηριότητες στο Διάστημα. Στο κείμενο που παρουσίασε στη διάσκεψη για τον αφοπλισμό, η προεδρία της ΕΕ (που αυτήν την περίοδο έχει η Τσεχία), ανέφερε ότι η προσπάθεια καθορισμού κανόνων θα μπορούσε να αποτρέψει συγκρούσεις οι οποίες θα μετέτρεπαν το διάστημα σε θέατρο πολέμου.


πηγή

------------------------------------------

Δεν είμαστε καλά... :worry::confused:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Resident Evil

Διακεκριμένο μέλος

Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,959 μηνύματα.
πατέρας στα ...13 :worry:

Μπορεί να βρίσκεται ήδη στην εφηβεία, αλλά η εμφάνισή του παραπέμπει σε ένα αγόρι μετά βίας 10 ετών. Και όμως, ο Βρετανός Άλφι Πάτεν επεφύλασσε μία μεγάλη έκπληξη στους γονείς του. Έγινε πατέρας του παιδιού που έφερε στον κόσμο η 15χρονη κοπέλα του.
«Νόμιζα ότι θα ήταν καλό να κάναμε ένα παιδί», δήλωσε ο Άλφι στην εφημερίδα Sun. «Όταν το έμαθε η μαμά μου, νόμιζα ότι θα μπλέξω. Θέλαμε το μωρό αλλά φοβόμαστε πώς θα αντιδρούσε ο κόσμος», πρόσθεσε ο 13χρονος γονιός.
Το νεαρό ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο, περίπου 3 κιλών κοριτσάκι, που θα την ονομάσει Μέισι Ροξάν. Εντύπωση δε, προκαλεί το γεγονός ότι τα δύο παιδιά έκαναν σεξ μία φορά στα 12 τους, χωρίς προφύλαξη. Όταν η Σαντέλ έμαθε ότι περιμένει παιδί ήταν ήδη 12 εβδομάδων έγκυος, αλλά, δεν το αποκάλυψε στους γονείς της, μέχρι και έξι εβδομάδες μετά, όταν πια η μητέρα της Πένι, παρατήρησε ότι η κόρη της «φούσκωνε».

Ο πατέρας του αγοριού, Ντένις, ανησυχεί ότι ο γιός του δεν αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της κατάστασης αλλά πρόσθεσε πως δείχνει ότι πραγματικά θέλει να γίνει ένας καλός και υπεύθυνος πατέρας.


Όπως ήταν φυσικό, τα παιδιά δε μένουν μαζί, αλλά, το καθένα στο σπίτι του με τους δικούς του. Το νεογέννητο μένει μαζί με τη μαμά του και ο Άλφι το επισκέπτεται συχνά. Μερικές φορές, όμως, μένει στο σπίτι της φίλης του. Ωστόσο, ο 13χρονος δεν είναι ο νεότερος πατέρας στη Μ. Βρετανία. Το 1998, ένα παιδί 12 ετών έκανε παιδί με μία 15χρονη γειτόνισσά του.

======================================================================================

Kαλέεεεε... Αυτό είναι ...μωρό!!! (Για τον πατέρα λέω! ) :confused::worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Resident Evil

Διακεκριμένο μέλος

Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,959 μηνύματα.
Θείος ασελγούσε στην 9χρονη ανιψιά του

Νέα συγκλονιστική υπόθεση παιδεραστίας συγκλονίζει το Πανελλήνιο.
Επί τρία χρόνια ασελγούσε σε βάρος της 9χρονης, σήμερα, ανιψιάς του, ο 57χρονος Γιώργος Ιορδάνου, έμπορος υποδημάτων. Μετά από επιχείρηση της Ασφάλειας Μαρκοπούλου το βράδυ της Τετάρτης, ο δράστης συνελήφθη και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.
Το «παιχνίδι»
Σχεδόν μια φορά την εβδομάδα, επισκεπτόταν το σπίτι στο Μαρκόπουλο Αττικής, όπου έμενε ο αδελφός της τρίτης συζύγου του με την οικογένειά του, που ήρθαν πριν 15 χρόνια από την Αλβανία, στη χώρα μας και με την πρόφαση, ότι ήθελε να βοηθήσει το 9χρονο κορίτσι στα μαθήματά του, ασελγούσε σε βάρος του.
«Θα παίξουμε ένα παιχνίδι», είπε, πριν τρία χρόνια στο αγγελούδι. «Όποιος χάνει θα πρέπει να αγγίζει τα γεννητικά όργανα του άλλου». Το κοριτσάκι αντιστάθηκε, αλλά με την απειλή, ότι θα κάνει τα ίδια και στη μικρότερη αδελφή της, ο 57χρονος κατάφερε να το λυγίσει.
Πότε έπαιρνε το κορίτσι μαζί του με το αυτοκίνητο, για να πάρει τσιγάρα και σοκολάτες από το περίπτερο και πότε με την πρόφαση, ότι θα το βοηθήσει στο διάβασμα έμπαινε στο δωμάτιό του και εκπλήρωνε τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του.
Επί τρία χρόνια κατάφερνε με τις απειλές να κερδίζει τη σιωπή της. Μέχρι που οι πληγές στην ψυχή του 9χρονου κοριτσιού άρχισαν να γίνονται εμφανείς στο σώμα, αλλά και στην ψυχολογία της. Έφτασε στο σημείο να ματώνουν τα χείλη της και να αρνείται να πάει στο σχολείο.
Τότε, αποκάλυψε το μυστικό στους γονείς της. Ο πατέρας, οικοδόμος στο επάγγελμα και η μητέρα, υπάλληλος σούπερ μάρκετ, κατήγγειλαν το περιστατικό στην Ασφάλεια Μαρκοπούλου, το μεσημέρι της Τετάρτης.
Αμέσως, το κοριτσάκι εξετάστηκε από ειδικό παιδοψυχολόγο που επιβεβαίωσε ότι υπάρχει διαταραχή στη συμπεριφορά του παιδιού.
Η Ασφάλεια, σε συνεννόηση με την οικογένεια, έστησαν την επιχείρηση για την επʼ αυτόφωρο σύλληψη του δράστη και την έθεσαν σε εφαρμογή το ίδιο βράδυ, καθώς ο 57χρονος θα επισκεπτόταν το σπίτι τους με τη 33χρονη σύζυγό του.
Με το πρόσχημα, ότι θα βοηθήσει την ανιψιά του στο διάβασμα, ο Ιορδάνου μπήκε στο δωμάτιο της μικρής και έκλεισε την πόρτα. Η μητέρα είχε κρυφτεί στη ντουλάπα και οι αστυνομικοί έξω από το σπίτι περίμεναν μια κλήση στο τηλέφωνο για να εισβάλουν. Λίγα λεπτά αργότερα, ο 57χρονος κατέβασε το παντελόνι της 9χρονης και άρχισε να τη θωπεύει. Η μητέρα δεν άντεξε. Βγήκε από τη ντουλάπα για να σώσει το παιδί της και οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο δωμάτιο και συνέλαβαν το δράστη.
«Δεν μπορώ να ελέγξω το πάθος μου»
Στην κατάθεσή του, στους αστυνομικούς, ο κατηγορούμενος ομολόγησε τις πράξεις του. «Δεν μπορώ να ελέγξω το πάθος μου», είπε, με κυνικότητα στους αστυνομικούς.

==================================================================


Να πας σε έναν ψυχολόγο να στο ελέγξει, άρρωστε καραγκιόζη!!! Το παιδάκι τι σου έφταιξε και το βασάνισες σωματικά και ψυχολογικά??? :mad::mad:

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top