Η επικαιρότητα εν συντομία

Bill_1992

Περιβόητο μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,713 μηνύματα.
Νέο βίντεο-σοκ με βιασμούς βρεφών!
''Ακόμη και οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος υπέστησαν σοκ από DVD με βιασμούς βρεφών το οποίο είχε στην κατοχή του 45χρονος ιδιωτικός υπάλληλος που συνελήφθη σήμερα ύστερα από σήμα της Ιντερπόλ.''
Αίσχος...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

WhiteDrum

Διάσημο μέλος

Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Γιατρός και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,786 μηνύματα.
Αηδία. :sick: Δεν ντρέπονται να ασελγούν εις βάρος μιας τόσο μικρής και απροστάτευτης ψυχούλας; Ελπίζω να είναι βαρύτατη η ποινή για αυτόν τον αρρωστημένο και για όποιους συνεργούς του. Που μεταφέρουν τη βρωμιά τους στο ευαίσθητο σωματάκι ενός μωρού :eek: Πραγματικά, αν μάθαινα ότι έκανε κάτι τέτοιο κάποιος στο δικό μου παιδί θα έκανα τα αδύνατα δυνατά για να κάνω τη ζωή του κόλαση.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Oralee

Τιμώμενο Μέλος

Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15,765 μηνύματα.
Τα Νεοελληνικά "Νταχάου"
Παραθέτω αυτούσια την επιστολή της Κατερίνας Γκουλιώνη, κρατούμενης στις Φυλακές Ελαιώνα Θηβών, προς τον Συνήγορο του Πολίτη. Ήταν άλλωστε και η τελευταία της ενέργεια μέσα στην απόγνωση της. Κατά την μεταγωγή της από την Θήβα σε φυλακές της Κρήτης ,βρέθηκε νεκρή μεσα στο πλοίο που την μετέφερε. Η Κατερίνα Γκουλιώνη περιγράφει τις συνθήκες κράτησης της.
Καταγγέλλει την καθημερινή βαρβαρότητα και τον βάναυσο καθημερινό βιασμό που υπέστη. Απλά υπογράφω για την ανατιγραφή. Παραμένει το βασικό ερώτημα για το ένα ,κατά πόσο και πώς προτίθεται ,αν προτίθεται ,να παρέμβει ο Συνήγορος του Πολίτη. Για την Κατερίνα Γκουλιώνη είναι ήδη αργά. Ενδεχομένως ωστόσο μία παρέμβαση του να σώσει μερικές ζωές κρατουμένων στα νεολληνικά Νταχάου.

Καταγγελία προς τον συνήγορο του πολίτη

της κρατούμενης Γκουλιώνη Αικατερίνης

Ελεώνας Θηβών (20-02-09),

Είμαι 41 ετών σήμερα, εξαρτημένη από την ηρωίνη από τα 17 μου. Τόσα χρόνια αρρώστια και εξάρτηση από μία ουσία που αν δεν την είχα δε θα μπορούσα να είμαι όρθια για να δύναμαι να εργαστών, για να μπορέσω να ζήσω.

Τον χειρότερο εφιάλτη, όμως, που οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν αυτονόητο συνεπακόλουθο της εξάρτησης, δεν είχα ποτέ φανταστεί ότι θα τον ζήσω έτσι όπως τον ζω και όπως καθημερινώς απειλούμαι ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να υποστώ.

Αυτό το «αυτονόητο συνεπακόλουθο της εξάρτησης», λοιπόν, είναι η φυλάκιση η οποία, ουσιαστικά σημαίνει την αιχμαλωσία και την ομηρία μου από τους δεσμοφύλακες που ελέγχουν κι επεμβαίνουν ακόμη και στα γεννητικά μου όργανα και στʼ απόκρυφα σημεία του σώματός μου.

Όποτε μπαίνω στην φυλακή είτε γιατί εισάγομαι πρώτη φορά είτε γιατί επιστρέφω από δικαστήριο είτε γιατί πήγα νοσοκομείο δέχομαι την εξής επίθεση, η οποία ονομάζεται «έρευνα»:

Η δεσμοφύλακας με υποχρεώνει να βγάλω όλα μου τα ρούχα, με βάζει να σκύψω, νʼ ανοίξω τους γλουτούς, να βήξω και παρατηρεί τον πρωκτό μου. Πολλές φορές βρίσκει ευκαιρία να παρατηρήσει γυμνό σώμα και με κοιτάει καλά καλά, μου φέρεται προσβλητικά, ειρωνικά, θρασύτατα, σα ναʼ μαι το τελευταίο σκουπίδι.

Μετά μου δίνουν άλλα ρούχα, από την αποθήκη τους, παράτερα και εξευτελιστικά, μου παίρνουν το σουτιέν γιατί, λέει, «απαγορεύεται» να το φοράω στην απομόνωση γιατί λέει, δήθεν μπορεί να αυτοκτονήσω μʼ αυτό, μου δίνουν παπούτσια μεγαλύτερο μέγεθος απʼ το δικό μου και περπατάω σαν παλιάτσος και με οδηγούν στο φαρμακείο. Εκεί, με βάζουν να καθίσω σε γυναικολογική καρέκλα και η δεσμοφύλακας βάζει το δάχτυλό της στο αιδοίο μου μέσα στον κόλπο. Στην συνέχεια υποχρεούμαι να ουρήσω μπροστά στην δεσμοφύλακα για να κάνουν το ναρκωτέστ.

Μια φορά, στο χαρτί που ήταν τοποθετημένο στην γυναικολογική καρέκλα όπου μʼ έβαλαν να κάτσω είδα μία τρίχα από προηγούμενη ερευνηθείσα. Η αποστείρωση στα εργαλεία τους είναι κάτι που ενίοτε θυμούνται. Σε άλλες βάζουν διαστολείς και σκουριασμένους, πολλές φορές, τους βάζουν το δάχτυλό τους και συγχρόνως πιέζουν προς τον ορθό ή και από επάνω στη βουβωνική χώρα σε σημείο που η κρατούμενη να πονάει. Τα ειρωνικά σχόλια και τα σόκιν «αστειάκια» των δεσμοφυλάκων δεν λείπουν από το «ρεπερτόριό» τους.

Προσφάτως που αρνήθηκα την κολπική έρευνα και από τον γυναικολόγο, διότι ανεξαρτήτου μορφώσεως, ειδικεύσεως και μορφωτικού επιπέδου το να σου χώνει ο καθείς τα δάχτυλά του είναι τουλάχιστον «απρεπές», θα έλεγα, και ζητούσα υπερηχογράφημα, με απείλησαν ότι θα με δέσουν όλη νύχτα με τη χειροπέδα στο κάγκελο και αυτή την απειλή συγκεκριμένα την ξεστόμισε η δεσμοφύλακας που τελεί χρέη νοσοκόμας στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θηβών (Κ.Κ.Γ.Ε.Θ.) Γκαβάνα Στέλα παρουσία της υπαρχιφύλακα Σαμπάνη Σωτηρίας, μου είπε πως αφού είμαι κρατούμενη πρέπει να δεχτώ την κολπική κι αυτή που δεν είναι, είναι «άλλο πράμα». Εν ολίγοις αυτό που μου είπαν και λένε είναι ότι αφού είμαι κρατούμενη πρέπει να μου κάνουν ότι θέλουν και να μην αντιδράω.

Με οδήγησαν στην υποδιευθύντρια Καφρίτσα Αγλαϊα, η οποία μου είπε πως αφού αρνούμαι την κολπική έρευνα ότι βρεθεί από ναρκωτικά στην φυλακή θα το χρεώσει σʼ εμένα και πως θα με κρατήσει πολλές ημέρες στην απομόνωση. Όταν της ζήτησα να μου κάνει υπερηχογράφημα διότι δεν αντέχω άλλο αυτόν τον βιασμό της κολπικής μου είπε πως δεν έχει αυτή τη δυνατότητα. Της απάντησα ότι δεν είμαι υποχρεωμένη να πληρώνω εγώ τη δική τους ανεπάρκεια και με οδήγησαν στην απομόνωση όπου ούτως ή άλλως θα με οδηγούσαν, κάνοντας κολπική ή μη.

Στην απομόνωση με έκλεισαν σʼ εάν κελί όπου έπρεπε να χτυπάω το κουδούνι για ναʼ ρθει η δεσμοφύλακας να μου ανοίξει να πάω στην μία τουαλέτα που είναι κοινή για όλες τις κρατούμενες στον χώρο αυτόν και παρακολουθούμενη από κάμερα.

Την ώρα της αφόδευσης σε παρακολουθεί η δεσμοφύλακας από την κάμερα κι όταν δει τα περιττώματά σου τότε της ζητάς την άδεια να τραβήξεις καζανάκι.

Εκτός του ότι είμαι αναγκασμένη να κάνω την ανάγκη μου μπροστά σε δεσμοφύλακα είμαι υποχρεωμένη να κάνω 8 αφοδεύσεις για να με βγάλουν από την απομόνωση αλλά κι αυτό, πάλι, εξαρτάται από τις διαθέσεις τους.

Οι περισσότερες κρατούμενες αναγκάζονται να παίρνουν καθαρτικό για να επιτύχουν αυτές τις κενώσεις και αρκετές φορές είτε δεν έρχεται η δεσμοφύλακας να τους ανοίξει την πόρτα είτε είναι άλλη κρατούμενη στην τουαλέτα και στην κυριολεξία ενεργούνται επάνω τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιες δεσμοφύλακες τις εξευτελίζουν γιατί ενεργήθηκαν επάνω τους ή τους λένε απειλητικά ότι «εδώ είναι Θήβα και το κουδούνι για να πας τουαλέτα θα το χτυπάς όταν έχεις μεγάλη ανάγκη», την οποιά «μεγάλη ανάγκη» την κρίνει η δεσμοφύλακας ή της λένε με δυσφορία «πάλι τουαλέτα θέλεις;» και άλαλ τέτοια με ανείπωτη απανθρωπιά και σαδισμό.

Μου έχει συμβεί να μη μου ανοίγει η δεσμοφύλακας την πόρτα του κελιού για να πάω στην τουαλέτα και ανγκαζόμουν να ουρώ σε πλαστικό μπουκάλι νερού και αργότερα να έχω πρόβλημα με το έντερό μου από την συγκράτηση των κοπράνων. Στο τέλος, έφτασα στο σημείο να κλωτσάω την πόρτα του κελιού για να μου ανοίξει, να μου φέρεται προκλητικά και υποτιμητικά και επειδή την αποκάλεσα «κότα» έγραψε μία ψευδή αναφορά (η κα Δανιηλίδου Χαρίκλεια ει΄ναι η εν λόγω δεσμοφύλακας) σε συνεργασία με τον αρχιφύλακα Γαλάνη Ιωάννη που ήταν υπηρεσία εκείνη την ημέρα και σε αυτόν αναφερόταν η κα Δανιηλίδου, με πέρασα πειθαρχικό κι ο υποτελής σε αυτούς, εισαγγελέας Πρασσάς Γεώργιος με τιμώρησε με πειθαρχική ποινή εγκλεισμού σε κελί της απομόνωσης για πέντε μέρες με, επιπροσθέτως παράνομη, στέρηση καφέ, τσιγάρου και τηλεφώνου.

Πειθαρχικό το οποίο παραγράφεται σε δυο χρόνια πράγμα που σημαίνει πως εκτός του μαρτυρίου που υπέστην δεν θα αποφυλακισθώ με υφʼ όρων απόλυση, δεν θα πάρω άδεια και οι άρρωστοι γονείς μου και η 21χρονη κόρη μου θα περιμένουν πολύ για να με δουν και να τους στηρίξω.

Όλα αυτά συνέβησαν στη γυναικεία φυλακή Κορυδαλλού, αλλά αυτοί οι κύριοι υπηρετούν σήμερα στη Θήβα όπως και ο αρχιφυλακεύων Κοράκης Παναγιώτης, ο οποίος στην εδώ απομόνωση της Θήβας μου είπε πως παρʼ όλες τις 8 κενώσεις κλπ δικαιούται «βάσει του εσωτερικού κανονισμού» να με κρατήσει έξι ημέρες στην απομόνωση. Ο εσωτερικός κανονισμός δεν γράφει κάτι τέτοιο, αντίθετα λέει πως η τριήμερη κράτηση στην απομόνωση γίνεται μʼ εντολή εισαγγελέα και παρατείνεται εφόσον έχουν βρεθεί απαγορευμένες ουσίες στο σώμα του κρατούμενου και δεν μπορούν να αφαιρεθούν.

Μπάνιο δεν μπορείς να κάνεις στην απομόνωση ειδικό χώρο κράτησης τον ονομάζουν λες και αλλάζοντας όνομα σε κάτι παύει και η φρίκη- γιατί όταν τύχει να έχει ζεστό νερό δεν είναι εκεί η δεσμοφύλακας και όταν είναι εκεί μπορεί να σε βγάλει από το κελί για να κάνεις μπάνιο, το νερό να είναι κρύο και να επιμένει πως είναι ζεστό βγάζοντάς σε τρελή.

Όταν και αν κάνεις μπάνιο σε παρατηρεί. Έτσι, μένουμε χωρίς μπάνιο για 7 μέρες και άνω. Καφέ, νερό υποχρεούσαι να παραγγείλεις μόνο από το καφενείο της φυλακής το οποίο λειτουργεί για τους δεσμοφύλακες και δουλεύουν σε αυτό κρατούμενες. Την τελευταία φορά που κρατήθηκα στην απομόνωση πλήρωσα 20 ευρώ στο καφενείο. Με αυτά τα χρήματα μπορούσα να περάσω περίπου είκοσι μέρες αγοράζοντας καφέ, ζάχαρη κλπ ενώ τα πλήρωσα μέσα σε πέντε μέρες. Αλλά εδώ η διαχείριση των χρημάτων μας εξαρτάται από τις ορέξεις της υπηρεσίας του Κ.Κ.Γ.Ε.Θ.

Όταν λοιπόν, αποφασίσουν οι ασύδοτοι βασανιστές μας να μας βγάλουν από την απομόνωση πρέπει να περάσουμε το ίδιο μαρτύριο της σωματικής έρευνας και της κολπικής εισβολής. Αυτό το ίδιο μαρτύριοι της έρευνας μπορεί ανά πάσα στιγμή να μου το κάνουν και στο θάλαμο, όπου μένω, όταν υπάρχει υπόνοια για ύπαρξη απαγορευμένων ουσιών. Μπαίνουν μέσα στο θάλαμο, μας ξυπνάνε, μας κάνουν σωματική και κολπική έρευνα, μας βγάζουν έξω από τον θάλαμο και ανακατεύουν όλα μας τα πράγματα πετώντας τα κάτω. Μετά χάνουμε πράγματα μας γιατί τα πετάνε ή τα παίρνουν και πρέπει να τακτοποιήσουμε ολόκληρο το θάλαμο για να μπορέσουμε να κοιμηθούμε.

Κάποτε ήμουν άνθρωπος με όνειρα, με όρεξη για μάθηση, με κερδοφόρα επιχείρηση, με όρεξη για δημιουργία.

Σήμερα, όλος αυτός ο πόνος, η κακοποίηση, ο βιασμό του σώματος και της ψυχής που έχω υποστεί με κάνουν να ονειρεύομαι πως τους σκοτώνω όλους αυτούς που πληρώνονται για να βασανίζουν αδύναμους ανθρώπους.

Σφίγγοντας τα δόντια σιγοψιθυρίζω «και για το πείσμα σας, γουρούνια, θα αντέχω» ελπίζοντας να έρθει κάποια μέρα που θα σταμτήσουν να απλώνουν τα βρώμικα, διεστραμμένα χέρια τοςυ επάνω σε αδύναμους ανθρώπους. Το ξέρω πως ο κόσμος δεν αλλάζει, ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ, όμως, φτάνει να μην αδιαφορούμε.

Ποτέ δεν πρόκειται να ξεπεράσω τα όσα υπέστην και υπόκειμαι μεσα στη φυλακή.

Γκουλιώνη Κατερίνα

Πηγή
:( :'(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ophelia

Διάσημο μέλος

Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,434 μηνύματα.
Προσπάθησε να σκοτώσει την πεθερά του με...αντιαρματική ρουκέτα!

:confused:
Σε ποινή φυλάκισης 6,5 ετών καταδικάστηκε 26χρονος Βόσνιος, ο οποίος είχε εκτοξεύσει αντιαρματική ρουκέτα κατά της πεθεράς του, θεωρώντας την υπεύθυνη για το ναυάγιο του γάμου του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, ο Μίροσλαβ Μϊλιτς εγκαταλείφθηκε από τη σύζυγό του τον περασμένο Νοέμβριο, καυγάδισε άγρια με την πεθερά του και στη συνέχεια επέστρεψε με έναν εκτοξευτήρα ρουκέτας, την οποία και έριξε εναντίον του σπιτιού της τελευταίας.

Από την έκρηξη η άτυχη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ τόσο η σύζυγος όσο και ο πατέρας της, που βρίσκονταν επίσης στο σπίτι κατά την επίθεση, γλίτωσαν με ελαφρά τραύματα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο απελπισμένος σύζυγος προσπάθησε στη συνέχεια να δώσει τη χαριστική βολή στην πεθερά του με ένα καλάσνικοφ, αλλά ευτυχώς αστόχησε.

Σημειώνεται ότι μετά τον πόλεμο της Βοσνίας (1992-1995) οι αρχές της βαλκανικής χώρας καταβάλλουν ακόμα και σήμερα προσπάθειες περισυλλογής των όπλων, πολλά από τα οποία συνεχίζουν να κατέχουν οι πολίτες.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δεν πάμε καλά μου φαίνεται...:whistle:

Πηγή:https://www.skai.gr/master_story.php?id=115592
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

The Djinn

Τιμώμενο Μέλος

Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,513 μηνύματα.
Υπόθεση Φριτζλ και στην Ιταλία

Σχεδόν μια εβδομάδα μετά την καταδίκη του αυστριακού πατέρα-αιμομίκτη Γιόζεφ Φριτζλ σε ισόβια κάθειρξη, είδε το φως της δημοσιότητας μια παρόμοια υπόθεση, αυτή τη φορά στην Ιταλία. Ένας 64χρονος έμπορος από το Τορίνο συνελήφθη από την αστυνομία, καθώς επί 25 χρόνια κρατούσε φυλακισμένη και βίαζε την κόρη του.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η έρευνα ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο, όταν η 34χρονη σήμερα Λάουρα (ψευδώνυμο που δόθηκε στην κακοποιημένη κοπέλα) κατέθεσε αγωγή εναντίον του αδελφού της, τον οποίο κατηγόρησε ότι τη βίασε και την φυλάκισε παρά τη θέλησή της επί δύο εβδομάδες, όταν κατέφυγε σε εκείνον, έπειτα από έναν καυγά με τον πατέρα της.

Όπως προέκυψε, ο πατέρας προέτρεπε και τον 41χρονο σήμερα γιο του να κακοποιεί με τον ίδιο τρόπο και τις δικές του κόρες…

Ο 64χρονος βίαζε την κόρη του από την ηλικία των εννέα ετών και δεν της επέτρεπε να βγει από το σπίτι χωρίς εκείνον. Την κρατούσε κλεισμένη μέσα σε ένα δωμάτιο χωρίς φως και την είχε υποχρεώσει να σταματήσει το σχολείο από την πέμπτη τάξη (περίπου στα 13 της χρόνια).

Ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση, Πιέτρο Φόρνο, δήλωσε ότι ο πατέρας υποστηρίζει «πως σύμφωνα με έναν οικογενειακό νόμο, η πρωτότοκη κόρη προορίζεται γι' αυτόν».

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε και ο γιος του 64χρονου, ως ύποπτος για σεξουαλική κακοποίηση και εξαναγκασμό σε σεξουαλική πράξη των τεσσάρων κοριτσιών του, ηλικίας 6, 8, 12 και 20 ετών, καθώς σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο πατέρας του τον προέτρεπε να ακολουθήσει το παράδειγμά του.


 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

The Djinn

Τιμώμενο Μέλος

Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,513 μηνύματα.
Για δολοφονία Αμερικανού δημοσιογράφου κατηγορείται 16χρονος ομογενής
Ένας 16χρονος ομογενής στη Νέα Υόρκη κατηγορείται για τη δολοφονία γνωστού δημοσιογράφου.
Ο Γιάννης Κατέχης οδηγήθηκε στο Ποινικό Δικαστήριο του Μπρούκλιν όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμού και παράνομη κατοχή φονικού μέσου.
Ο αρχηγός της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης Ρέιμοντ Κέλι, ανακοίνωσε ότι το βράδυ της περασμένης... Παρασκευής ότι ο κατηγορούμενος σκότωσε τον 47χρονο δημοσιογράφο Τζορτζ Ουέμπερ, που εργαζόταν για χρόνια στο ραδιόφωνο του ABC.

Ο κ. Κέλι υποστήριξε ότι οι ντέντεκτιβ έχουν συγκεντρώσει ενοχοποιητικά στοιχεία για τον κατηγορούμενο που βρήκαν στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του θύματος.
Οι αστυνομικές αρχές ισχυρίζονται ότι για τη σύλληψη του 16χρονου βοήθησε και ο Έλληνας πατέρας του που κατάγεται από το Μαθράκι της Κέρκυρας και σύμφωνα με μαρτυρίες, ο ανήλικος κατηγορούμενος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος ανταποκρίθηκε σε αγγελία του θύματος που είχε αναρτήσει στον ιστοχώρο «Craig list» και με την οποία ζητούσε «ερωτικό σύντροφο», υπογραμμίζοντας ότι ήθελε «να τον πνίξει με ερωτικές πράξεις» και ότι θα τον αντάμειβε. Πάντα σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης, ο κατηγορούμενος φέρεται να μαχαίρωσε το δημοσιογράφο πενήντα φορές.

Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Νιου Γιορκ Ποστ», η Αστυνομία ανακάλυψε τον Τζορτζ Ουέμπερ με τα πόδια του δεμένα και εκτιμούν, όπως σημειώνεται, ότι το θύμα έβγαλε μαχαίρι για να ελευθερωθεί και όχι για να επιτεθεί στον 16χρονο, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ανάκρισης είπε ότι είχε πιει βότκα μαζί με το θύμα και έκαναν χρήση κοκαϊνης. Επίσης, υποστήριξε ότι ο δημοσιογράφος έβγαλε μαχαίρι και τον απείλησε, αλλά κατάφερε να του το αρπάξει και να τον μαχαιρώσει.
Στην προσωπική σελίδα του στο «myspace» o Γιάννης Κατέχης εμφανίζεται θαυμαστής του Σατανά, έχοντας φωτογραφίες με τατουάζ και, μεταξύ άλλων, διακρίνονται γραφές με τον αριθμό 666.


'Ελληνικης καταγωγης ε?...:hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tsipouro

Διάσημο μέλος

Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,037 μηνύματα.
Για υπερβολική χρήση βίας και βασανιστήρια κατηγορείται η ΕΛ.ΑΣ.

Για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατηγορεί την Ελλάδα η Διεθνής Αμνηστία κάνοντας λόγο για σορεια παραβιάσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων που διαπράχθηκαν, σύμφωνα με ισχυρισμούς, από αστυνομικούς εναντίον πολιτών και περιλαμβάνουν υπερβολική χρήση βίας και πυροβόλων όπλων, βασανιστήρια ή άλλες μορφές κακομεταχείρισης, αυθαίρετη κράτηση και στέρηση της άμεσης πρόσβασης σε δικηγόρους. «Για πολλοστή φορά, αστυνομικοί στην Ελλάδα κατηγορούνται για χρήση υπερβολικής βίας εναντίον διαδηλωτών ή για στέρηση των δικαιωμάτων κρατουμένων. Η απόκριση της αστυνομίας στην πρόσφατη αναταραχή αποτελεί την κορύφωση ενός εδραιωμένου μοτίβου σοβαρών παραβιάσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων από μέλη των σωμάτων ασφαλείας»

Καθώς τα γεγονότα κατά τις βίαιες διαδηλώσεις που συγκλόνισαν την Ελλάδα τους τελευταίους μήνες βρίσκονται πλέον υπό αστυνομική και δικαστική έρευνα, η Διεθνής Αμνηστία απευθύνει έκκληση στις ελληνικές αρχές να αδράξουν την ευκαιρία και να αντιμετωπίσουν τα χρόνια προβλήματα αστυνόμευσης.

Σε σύντομη έκθεση που δημοσιεύεται σήμερα διεθνώς, με τίτλο Ελλάδα: Καταγγελίες για καταπατήσεις κατά την αστυνόμευση διαδηλώσεων, η Διεθνής Αμνηστία επισημαίνει μοτίβα παραβιάσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων που διαπράχθηκαν, σύμφωνα με ισχυρισμούς, από αστυνομικούς εναντίον πολιτών και περιλαμβάνουν υπερβολική χρήση βίας και πυροβόλων όπλων, βασανιστήρια ή άλλες μορφές κακομεταχείρισης, αυθαίρετη κράτηση και στέρηση της άμεσης πρόσβασης σε δικηγόρους.

«Για πολλοστή φορά, αστυνομικοί στην Ελλάδα κατηγορούνται για χρήση υπερβολικής βίας εναντίον διαδηλωτών ή για στέρηση των δικαιωμάτων κρατουμένων. Η απόκριση της αστυνομίας στην πρόσφατη αναταραχή αποτελεί την κορύφωση ενός εδραιωμένου μοτίβου σοβαρών παραβιάσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων από μέλη των σωμάτων ασφαλείας», επισήμανε η Νίκολα Ντάκγουερθ, Διευθύντρια του Προγράμματος Έρευνας και Δράσης της Διεθνούς Αμνηστίας για την Ευρώπη και την Κεντρική Ασία.

Ο φόνος του 15χρόνου Αλέξη Γρηγορόπουλου από ειδικό φρουρό στις 6 Δεκεμβρίου 2008, πυροδότησε εκτεταμένες διαδηλώσεις, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις εξελίχθηκαν σε ταραχές.

Από το τέλος των διαδηλώσεων τον περασμένο Ιανουάριο, η Διεθνής Αμνηστία λαμβάνει σωρεία καταγγελιών για παραβιάσεις από αστυνομικούς. Η οργάνωση έχει θέσει υπόψη του Υπουργού Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλου έναν αριθμό υποθέσεων από το Δεκέμβριο 2008 και τον Ιανουάριο 2009, στις οποίες, όπως υποστηρίζεται, αστυνομικοί αυθαίρετα συνέλαβαν, κακομετα*χει*ρί*στηκαν και έθεσαν υπό κράτηση ειρηνικούς διαδηλωτές, ενώ εμπόδισαν κρατουμένους, ανάμεσά τους και ανήλικους, να επικοινωνήσουν αμέσως με τους δικηγόρους τους.

«Η κυβέρνηση πρέπει να αξιοποιήσει αυτά τα περιστατικά ως καταλύτη προκειμένου να συστήσει μια επιτροπή έρευνας με ευρύ αντικείμενο, η οποία να διερευνήσει όχι μόνο τα πρόσφατα γεγονότα, αλλά επίσης θεσμικά ζητήματα, συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης της αστυνομίας στη χρήση πυροβόλων όπλων και βίας», τόνισε η Νίκολα Ντάκγουερθ.

Η Διεθνής Αμνηστία επισημαίνει ότι οι ελληνικές αρχές έχουν ευθύνη και υποχρέωση, βάσει του διεθνούς δικαίου, να διασφαλίζουν την προστασία και την ακεραιότητα ανθρώπων και περιουσιών και αναγνωρίζει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα μέλη των σωμάτων ασφαλείας, όταν αστυνομεύουν βίαιες διαδηλώσεις. Είναι επίσης καθήκον των αρχών, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, να διασφαλίζουν ότι η αστυνόμευση των διαδηλώσεων πραγματοποιείται με τρόπο σύμφωνο με τα διεθνή θεσμικά κείμενα, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που αφορούν τη χρήση βίας.

Η οργάνωση καλεί τις ελληνικές αρχές να αντιμετωπίσουν τα μοτίβα των καταπατήσεων, τα οποία έχουν οδηγήσει σε έλλειψη εμπιστοσύνης του κοινού απέναντι στην αστυνόμευση.

Πηγή: Virus Media
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Resident Evil

Διακεκριμένο μέλος

Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,959 μηνύματα.
Ένοπλη επίθεση σε αστυνομικούς
Δύο αστυνομικοί που ερευνούσαν καταγγελία για κλοπή αυτοκινήτου στην Κυψέλη, κοντά στο σχολικό συγκρότημα της Γκράβας, τραυματίστηκαν από πυρά αγνώστων.Οι δύο αστυνομικοί (πρώην ειδικοί φρουροί που έγιναν αστυφύλακες με το τελευταίο Προεδρικό Διάταγμα) ήταν μέλη της νεοσύστατης ομάδας «Δ», που αποτελούνταν από δέκα αστυνομικούς με πέντε δίκυκλα, οι οποίοι περιπολούσαν στην περιοχή στο πλαίσιο δοκιμών για την αναγνώριση δρόμων και την εξοικείωση στο χώρο.

Η ομάδα έφτασε στην περιοχή, μαζί με έναν αστυνομικό της ομάδας «Ζ» και εκεί άρχισαν τις έρευνες. Οι δύο αστυφύλακες 30 και 26 ετών, κατευθύνθηκαν προς την οδό Σκιάθου, όπου είδαν ένα άτομο σε μοτοσικλέτα και επιχείρησαν να τον ελέγξουν.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, την ώρα που ο 30χρονος αστυφύλακας ήλεγχε τον ύποπτο και κάποια στιγμή προσπάθησε να του περάσει χειροπέδες, ενώ ο 26χρονος αστυνομικός τον κάλυπτε, μια γυναίκα πλησίασε και τους απέσπασε την προσοχή ισχυριζόμενη ότι ο ύποπτος ήταν ο φίλος της.
Την ώρα εκείνη ένα δεύτερο άτομο που δεν είχαν αντιληφθεί, πλησίασε τους αστυνομικούς και πυροβόλησε με πιστόλι, με αποτέλεσμα να τραυματίσει στον αυχένα τον 30χρονο αστυφύλακα.

Σημειώνεται, ότι και οι δύο φορούσαν κράνη και αλεξίσφαιρα γιλέκα, αλλά η σφαίρα βρήκε τον αστυφύλακα στο κενό ανάμεσά τους. Ο δεύτερος αστυνομικός προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά ο δράστης τον πυροβόλησε, με αποτέλεσμα η σφαίρα να τον τραυματίσει στο κεφάλι κάτω από το κράνος, χωρίς όμως να του προκαλέσει σοβαρό τραύμα.

Αμέσως μετά οι δύο δράστες και ενώ οι αστυνομικοί ήταν πεσμένοι στο έδαφος αιμόφυρτοι, τους άρπαξαν τα όπλα και τα κινητά τηλέφωνα βγάζοντας τις ζώνες τους και εξαφανίστηκαν με τη μοτοσικλέτα τους.

Ο 26χρονος αστυφύλακας μόλις οι δράστες απομακρύνθηκαν κατάφερε να σηκωθεί και με το κινητό τηλέφωνο της γυναίκας ειδοποίησε την υπηρεσία του και ασθενοφόρο. Η γυναίκα συνελήφθη.

Και οι δύο διεκομίσθηκαν στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου ο 30χρονος εισήχθη στο χειρουργείο και η κατάσταση της υγείας του θεωρείται κρίσιμη, ενώ ο δεύτερος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Αμέσως μετά το περιστατικό εξαπολύθηκε από την Αστυνομία άγριο ανθρωποκυνηγητό αλλά οι δράστες δεν έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής.

Μάλιστα, έχει τεθεί σε επιφυλακή όλη η δύναμη της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και ανακαλούνται οι άδειες των αστυνομικών, προκειμένου να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι δύο κακοποιοί.
Αστυνομικές πηγές εκφράζουν οργή και υποστηρίζουν ότι πρόκειται για εν ψυχρώ «εκτέλεση», ωστόσο επισήμως αποφεύγουν ακόμη να αναφερθούν σε τρομοκρατική ή μη επίθεση.
=====================================================================================


26 και 30 ετών... Θα μπορούσαν να είναι φίλοι μου...
Ναι, το ξέρω ότι είναι η δουλειά τους και είμαι η πρώτη που το λέω, αλλά ...:/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Resident Evil

Διακεκριμένο μέλος

Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,959 μηνύματα.
(συγγνώμη για το διπλό ποστ)
"Έσβησε" 29χρονος λόγω... απεργίας
Ντροπή. Ένας ακόμη νέος άνθρωπος «θυσιάστηκε» στον βωμό της ανυπαρξίας του κράτους και της απίστευτης ραθυμίας της ελληνικής κοινωνίας.
Μέρα μεσημέρι. Μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων πολιτών. Μπροστά στους αστυνομικούς, που προσπάθησαν να τον σώσουν. Στην καρδιά της πόλης κι όχι στα κακοτράχαλα βουνά της ελληνικής επαρχίας.
Κι όλα αυτά γιατί; Επειδή, για άλλη μια φορά, το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ήρθε όταν ήταν πλέον αργά.
Πόσες φορές έχουμε ακούσει τέτοιες καταγγελίες... Κι όμως. Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Κι αν δεν γίνουν άμεσα οι απαιτούμενες ενέργειες, αύριο θα είναι και πάλι αργά για κάποιον άλλο συνάνθρωπό μας.
ΑΘΗΝΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΣΕ 3 ΩΡΕΣ
Ήταν λίγο πριν τις 12 χθες το μεσημέρι, όταν οι αστυνομικοί του τμήματος Καλλίπολης είδαν έναν 29χρονο άντρα να κάθεται για αρκετή ώρα ακίνητος σε ένα παγκάκι. Τον πλησίασαν. Είδαν ότι δεν ήταν σε καλή κατάσταση και προσπάθησαν να τον βοηθήσουν. Του έδωσαν νερό. Η κατάστασή του όμως χειροτέρευε.
Ώρα 11.45. Οι αστυνομικοί καλούν ασθενοφόρο. Η γνωστή φωνή της τηλεφωνήτριας, που έχει την κλήση σε αναμονή. Επιμένουν. Η ώρα περνάει και τα τηλεφωνήματα γίνονται ολοένα και περισσότερα. Πουθενά όμως το ασθενοφόρο. Το 29χρονο παιδί χειροτερεύει, αλλά κανείς δεν είναι γιατρός για να γνωρίζει τι πρέπει να κάνει. Πρέπει να τον μετακινήσουν; Η μήπως όχι; Έχει αρχίσει να μελανιάζει. Τα τηλέφωνα συνεχίζονται.
Η ώρα έχει φτάσει τρεις και όλο αυτό το διάστημα οι άνδρες του Α.Τ. Καλλίπολης, προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρατήσουν το νεαρό στην ζωή. Εκείνη την ώρα έρχεται το ασθενοφόρο.
Το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι να σωθεί ο άνθρωπος. Μάταια όμως. Σβήνει λίγη ώρα αργότερα, χωρίς ακόμη να έχει διευκρινιστεί αν πέθανε κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο ή ήταν ήδη νεκρός.
ΕΙΧΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
Οι αστυνομικοί σε έντονο ύφος, αφού έβλεπαν ότι μπροστά τους χάνεται μια ζωή, απαίτησαν από το πλήρωμα του ασθενοφόρου να μάθουν γιατί άργησαν τόσο πολύ. Η απάντηση που πήραν ήταν ότι αυτό οφειλόταν στην απεργία και στο μειωμένο προσωπικό την συγκεκριμένη ημέρα.
Όπως ήταν φυσικό, οι τραυματιοφορείς και ο γιατρός του ασθενοφόρου κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις στο αστυνομικό τμήμα της Καλλίπολης. Κι εκεί, με απόφαση του εισαγγελέα, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στα δικαστήρια του Πειραιά με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος.
Ωστόσο, ο εισαγγελέας τους άφησε ελεύθερους, αφού δεν προέκυψε κάτι επιβαρυντικό σε βάρος τους, και παράλληλα άσκησε δίωξη κατά παντός υπευθύνου. Για τον εντοπισμό ευθυνών θα διενεργηθεί έρευνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πλήρωμα του ασθενοφόρου υποστήριξε ότι έσπευσαν στο συμβάν αμέσως μόλις ειδοποιήθηκαν ως το πρώτο διαθέσιμο όχημα.
ΕΚΑΒ: ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΒΑΡΔΙΑ
Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, ο χρόνος που χρειάστηκε το ασθενοφόρο για να φτάσει στον τόπο του συμβάντος από τη στιγμή της κλήσης ήταν 1.45'. Υπήρχε προσωπικό ασφαλείας λόγω της απεργίας, λένε, και ως εκ τούτου τα ασθενοφόρα ήταν λιγότερα.
Ακόμη κι έτσι όμως να είναι, υπάρχει κάποιος που να μπορεί να δικαιολογήσει την 3ωρη καθυστέρηση σε μία Αττική που ήταν άδεια από αυτοκίνητα, αφού δημόσιος και ιδιωτικός τομέας, απεργούσε;
===================================================================================


Όπως το λέει η πρώτη λέξη του άρθρου. ΝΤΡΟΠΗ!



 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

The Djinn

Τιμώμενο Μέλος

Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,513 μηνύματα.
Τελικα το τριτοκοσμικο πηγαδι στο οποιο εχουμε πεσει σαν χωρα φαινεται να μην εχει πατο...:/:
Συγχαρητηρια για ακομα μια φορα προς απαντες.Φορεις, κρατος, κοινωνια,απεργους, ολους.
Τωρα τουλαχιστον ειχαν και την δικαιολογια της απεργιας.Γιατι τις "κανονικες μερες" ειναι γνωστο το ποσο αμεση (φωτια θα πεσει να με καψει) ειναι η αποστολη ασθενοφορων.
Γι'αυτο στην Ελλαδα πλεον εχουν τοσο περαση τα μεντιουμ.Να μαθαινεις κανα δυο-τρεις μερες πριν τι θα σου συμβει, να καλεις απο τοτε το ασθνοφορο, οποτε μπας και σε προλαβει.

Τις προαλλες στο Μπαρι που ειμαι ενα αυτοκινητο χτυπισε ενα παιδακι απο την Ασια.Κατω απο το σπιτι μου, το οποιο ναι μεν ειναι "κεντρο" αλλα ειναι μεσα σε στενα και σε δρομους που δεν περνα ουτε ποδηλατο μερκες φορες.
Καλεσαμε ασθενοφορο κατα τις 15.50.
Στις 15.56 ειχε ερθει ενα αυτοκινητο πρωτων βοηθειων για να φροντισει το παιδακι μεχρι να ερθει το ασθενοφορο.
Και στις 16.00 ειχε ερθει και το ασθενοφορο.
Εκει δεν ηξερα αν επρεπε να κλαψω ή να γελασω.
Σε μερικες χωρες μεχρι να ερθει καποιος να σε βοηθησει κρατας χρονομετρο.
Στην Ελλαδα κρατας ημερολογιο...:(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kalypso

Περιβόητο μέλος

Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Πραγματικά αυτό το πράγμα δε νομίζω ότι συμβαίνει αλλού- μόνο στη χώρα μας! :S Το νοσοκομείο ήταν σε απόσταση αναπνοής, ο άνθρωπος ήταν έξω από το αστυνομικό τμήμα- δεν μπορούσαν να τον μεταφέρουν με ένα περιπολικό εφόσον έβλεπαν πως έχει περάσει τόση ώρα και το ασθενοφόρο δεν έρχεται;! Ήταν καλύτερα να τον αφήσουν εκεί να ξεψυχήσει, για να μην τον μετακινήσουν;!
Άκουσα πως αν πέθανε από γαστρορραγία ή κάτι τέτοιο και πως αν είχε μεταφερθεί νωρίτερα θα υπήρχαν σοβαρές πιθανότητες να επιβιώσει. :worry:
Επίσης... άκουσα και το χειρότερο... ειπώθηκε το ότι "ίσως" ήταν χρήστης ουσιών. Αν αυτό δεν είναι χαζοφήμη από αυτές που βγάζουν κατα καιρούς οι δημοσιογράφοι για να πασπαλίσουν με δράμα τα άρθρα και τις ειδήσεις τους, τότε ένα έχω να πω- ντροπή τους δύο φορές! Λες και οι χρήστες δεν είναι άνθρωποι- δεν έχουν δικαίωμα στη ζωή εκείνοι...
αΙντε πια! :mad::mad:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

borat

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης.- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,323 μηνύματα.
Καλυψώ, ορισμένες φορές το να μεταφέρεις έναν άνθρωπο με έντονο πρόβλημα δεν είναι ασφαλές.
Επίσης δε ξέρω αν εφημέρευε το Τζάνειο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kalypso

Περιβόητο μέλος

Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Καλυψώ, ορισμένες φορές το να μεταφέρεις έναν άνθρωπο με έντονο πρόβλημα δεν είναι ασφαλές.
Επίσης δε ξέρω αν εφημέρευε το Τζάνειο.

Ναι βρε Μποράτι, σύμφωνοι. Μα από το να τον αφήσουν εκεί να αφήσει την τελευταία του πνοή ο άνθρωπος στο παγκάκι, και από τη στιγμή που το ασθενοφόρο έβλεπαν πως δεν ερχόταν,
θα ήταν καλύτερα να τον πάνε ή να τον αφήσουν εκεί- που το μόνο σίγουρο ήταν πως δεν θα μπορούσε να τον βοηθήσει κάποιος;...

Το αν το Τζάνειο εφημέρευε, με αφήνει παγερά αδιάφορη. Εντελώς όμως! :worry:
Δηλαδή αν ένας άνθρωπος πάθαινε κάτι έξω από την πύλη του Τζανείου, θα του έλεγαν "ωπ, συγγνώμη- περίμενε να πάρουμε τηλ να έρθουν να σε πάνε σε ένα άλλο νοσοκομείο!";
Νοσοκομείο είναι- δεν μπορεί να δεχθεί έναν ασθενή που φαίνεται να έχει τόσο σοβαρό πρόβλημα; Τόσο δύσκολο είναι πια;
... :S


πς. δεν πάνε σε σενα τα νεύρα Μπορ, απλά με έχει αναστατώσει η όλη ιστορία. Μην το παρεξηγήσεις :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Resident Evil

Διακεκριμένο μέλος

Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,959 μηνύματα.

Δηλαδή αν ένας άνθρωπος πάθαινε κάτι έξω από την πύλη του Τζανείου, θα του έλεγαν "ωπ, συγγνώμη- περίμενε να πάρουμε τηλ να έρθουν να σε πάνε σε ένα άλλο νοσοκομείο!"

Bασικά...Ναι.

[όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο ακριβώς έτσι θα συνέβαινε.]
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kalypso

Περιβόητο μέλος

Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Bασικά...Ναι.

[όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο ακριβώς έτσι θα συνέβαινε.]

Δεν μου φαίνεται παράξενο...
Μου φαίνεται σκληρό, απάνθρωπο, τραγικό και γελοίο!

Κι επειδή έτσι συμβαίνει, δε σημαίνει πως έτσι πρέπει να συμβαίνει... Λυπάμαι, πραγματικά :worry::(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

borat

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης.- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,323 μηνύματα.
Δεν μου φαίνεται παράξενο...
Μου φαίνεται σκληρό, απάνθρωπο, τραγικό και γελοίο!

Κι επειδή έτσι συμβαίνει, δε σημαίνει πως έτσι πρέπει να συμβαίνει... Λυπάμαι, πραγματικά :worry::(
Aπόλυτο δίκιο έχεις, αλλά έτσι θα γινόταν.:/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

The Djinn

Τιμώμενο Μέλος

Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,513 μηνύματα.
Καλυψώ, ορισμένες φορές το να μεταφέρεις έναν άνθρωπο με έντονο πρόβλημα δεν είναι ασφαλές.

Σωστοτατο.
Αλλα τo να περιμενεις ασθενοφορο ειναι παντως θανασιμο.Δυστυχως στην Ελλαδα εχουμε φτασει να παιζουμε με τις πιθανοτητες ή μαλλον με... πιθανισοτητες,:worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Rempeskes

Επιφανές μέλος

Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8,045 μηνύματα.
Επίσης... άκουσα και το χειρότερο... ειπώθηκε το ότι "ίσως" ήταν χρήστης ουσιών. Αν αυτό δεν είναι χαζοφήμη από αυτές που βγάζουν κατα καιρούς οι δημοσιογράφοι για να πασπαλίσουν με δράμα τα άρθρα και τις ειδήσεις τους, τότε ένα έχω να πω- ντροπή τους δύο φορές! Λες και οι χρήστες δεν είναι άνθρωποι- δεν έχουν δικαίωμα στη ζωή εκείνοι...
Να ένα ενδιαφέρον στοιχείο που ίσως συνδέεται άμεσα
με την αρχικά χαμένο χρόνο
λόγω της συμπεριφοράς της αστεινομίας.



--------------------------------------------
Και κάτι εντελώς εκτός της ελληνοφρενικής μας πραγματικότητας.

Ένα νέο μοναδικής σημασίας, με επιπτώσεις σε κάθε γνωστικό τομέα της ανθρώπινης δραστηριότητας: Ρομπότ-επιστήμονας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

kalypso

Περιβόητο μέλος

Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ ζητούν ανέλκυση του Sea Diamond

πιο τρανταχτό παράδειγμα πως τα κόμματα δεν δίνουν δεκάρα ,
δεν ξέρω αν έχω δει...


Το χρονοδιάγραμμα «για την άντληση των υγρών καυσίμων και των άλλων επικίνδυνων υλικών που έχει μέσα του το βυθισμένο καράβι», αλλά και το πότε προβλέπεται να γίνει η ανέλκυσή του κρουαζιερόπλοιου «Sea Diamond» ζητάει να μάθει με ερώτησή της προς τον πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.
Επίσης η κα. Παπαρήγα ζητάει να μάθει και τι μέτρα έχουν παρθεί: «για τον καταλογισμό ευθυνών στη συγκεκριμένη εταιρεία και την αποκατάσταση της ζημιάς που προξένησε στη θάλασσα και το περιβάλλον της Σαντορίνης».



Ε ναι- ζητάει να τα μάθει τώρα που οι εκλογές κοντοζυγώνουν. Το πλοίο βρισκόταν στο βυθό επί δύο χρόνια, και περα από εκείνο το καλοκαίρι ανάθεμα κι αν ακούστηκε ποτέ κάτι γι αυτή την ιστορία από τα ΜΜΕ ή τον οποιονδήποτε πολιτικό. :worry:
πραγματικά ψάχνουν και τα βρίσκουν;.. για να φορτώσουν κι άλλα στην κυβέρνηση και να φανούν εκείνοι καλοί; μα καλά, για τόσο στον κόσμο μας μας έχουν... :S
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

borat

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης.- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,323 μηνύματα.
Αφησαν πίσω τους φυλλάδια
Νέο χτύπημα των «Ρομπέν των φτωχών» σε σούπερ μάρκετ της Νέας Φιλαδέλφειας

Σε σούπερ μάρκετ της Νέας Φιλαδέλφειας έκαναν την εμφάνισή τους το μεσημέρι της Τρίτης οι αποκαλούμενοι «Ρομπέν των φτωχών».Περίπου 20 κουκουλοφόροι εισέβαλλαν στις 13:30 στο σούπερ μάρκετ «Dia» στη διασταύρωση Νικολάου Τρυπιά και Βρυούλων και γέμισαν καρότσια με διάφορα εμπορεύματα, τα οποία μοίρασαν σε παρακείμενη λαϊκή αγορά.
Φεύγοντας από το σούπερ-μάρκετ, οι δράστες άφησαν πίσω τους φυλλάδια, με το σύνθημα «θα μοιράσουμε τα πλούτη σας».
Οι δράστες αναζητούνται.



Κλικ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top