Lie to me

minor fascism

Νεοφερμένος

Η minor fascism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Καλησπέρα σας από την ειδική ανταποκρίτρια στο θέμα της μικρής και μεγάλης οθόνης! Σαν πρώτο "official" post μου λοιπόν θα σας μιλήσω για την νέα μου αγάπη από την άλλη μεριά του Ατλαντικού, το Lie to me. Λοιπόν, η αγαπημένη λατρεία Tim Roth κάνει έναν...ψυχολόγο-κοινωνιολόγο ή τελωσπάντων κάτι τέτοιο, δεν τα πάω και τόσο καλά με τον κλάδο μου, και ας θεωρούμαι, τρομάρα μου, social scientist (ναι ναι μαμά, το λέει και στο πτυχίο:P). Αυτός λοιπόν είναι αυθεντία στο να "διαβάζει" άλλους ανθρώπους, τσεκάρωντας μικροεκφράσεις, γλώσσα του σώματος κλπ. Είναι ζωντανός ανιχνευτής ψεύδους ρε παιδί μου. Μαζί με την ομάδα του λοιπόν αναλαμβάνουν να διαλευκάνουν εγκλήματα, σκάνδαλα πολιτικών και άλλα τέτοια καλούδια.

Βασικά, είναι εντελώς σα το House MD από πλευρά δομής, είδαν δηλαδής οι άνθρωποι ότι πουλάει ο σάπιος αντικοινωνικός είρων άγγλος και επειδή η ΑΓΑΠΗ Hugh Laurie (:inlove::inlove::inlove:) ήταν πιασμένος πήραν την ΛΑΤΡΕΙΑ τον Ροθ. Συγνώμη για την έκφραση, αλλά είναι τόσο σκατιάρης που τον αγαπώ. Είναι λοιπόν σα το House, αφού έχουμε το κύριο περιστατικό του επεισοδίου, το δευτερεύον περιστατικό και ταυτόχρονα προσωπικές προστριβές του πρωταγωνιστή.

Θα το βρείτε στα γνωστά....online "καταστήματα" (εγώ προτιμώ να λέω ότι μου τα στέλνει ο "θείος από την Αμερική:whistle::whistle:). Μέχρι τώρα έχουν βγεί 9 επεισόδια.

Καλό θέαμα!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

minor fascism

Νεοφερμένος

Η minor fascism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Λοιπόν, update στη σειρά. Όπως φαίνεται και από τις βαθμολογίες που δέχτηκε, το πολύ να τραβήξει 2η σαιζόν. Καλή σειρούλα, αλλά τα τελευταία 3 επεισόδια (που είδα στα καπάκια χτες :D ) ήταν από το κακό στο χειρότερο...

Ελπίζω να στρώσει, μιας και είναι κρίμα και σε λίγο θα βγάζουν "ο House φούρναρης, ο House δικηγόρος κλπ κλπ". Ας είναι, όταν βγει σε διβιδι μάλλον θα το τσιμπήσουμε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top