Απαγόρευση καπνίσματος ή άτμισμα σε δημόσιους χώρους

Lorien

Περιβόητο μέλος

Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Sorry παιδια, αλλά γραψατε πολλοι και απαντω μαζεμενα :


@love_angel
:

γιατι οσοι καπνιζουν ολοι αρρωσταινουν και ολοι πεθαινουν??
ειμαστε με τα καλα μας??
Πρεπει να πεθαιναν ολοι ανεξαιρετως για να πουμε οτι ειναι ειναι πολυ βλαβερο ; 5 εκατομυρια ατομα παγκοσμιως δε σου λεει κατι ; Οτι εχει 20 καρκινογονα πανω, ή οτι εχει μεχρι και ραδιενεργες ουσιες, δε μας αρκει ;:/:

και τι σημασια εχει ποιος εφταιγε? ο μηχανοβιος ο αλλος, και ο καθε μηχανοβιος δε νοσηλευεται στο νοσοκομειο σε περιπτωση ατυχηματος?
Σαφως και εχει σημασια. Το μηχανοβιο τον αντιστοιχησατε με τον καπνιστη. Ο συγκεκριμενος μηχανοβιος υπεστη το ατυχημα, δε το προκαλεσε, ητοι, και αυτοκινητο να ειχε παλι θα το ειχε υποστει. Δεν ειναι οτι ολα τα ατυχηματα τα προκαλουν τα μηχανακια. Ισα ισα, λιγοτερα ειναι. Ο καπνιστης ομως "προκαλει" συνεχως βλαβες αρα επιβαρυνει συνεχως τα ταμεια. Και δεν προσφερει και τιποτα πισω. Τουλαχιστον αυτος με το μηχανακι παει στη δουλεια του και προσφερει. Ειναι ακυρο το επιχειρημα απο οπου και αν το πιασουμε. Ενταξει εκεινος το ανεφερε, απλά ας μην μεινουμε εκει.


@Neraida :

Εαν η πρεμουρα σας ειναι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τοση μεγαλη, εισηγηθειτε περι καπνοαπαγορευσης. Γιου νοου, αντιστοιχης της ποτοαπαγορευσης στην Αμερικη στις αρχες του 20ου αιωνα να δεις μετα τι ομορφα που θα ειναι τα πραγματα...
Εγω σαν καπνιστης θα ασχολουμουν με την αδιαφορια μου, και το τι αναγκαζω εμμεσως ολους γυρω μου να υποστουν : ειτε κακο στην υγεια τους, ειτε το οτι τους βαζω στη δυσκολη θεση να πρεπει να διαλεξουν να θυσιαζουν παντα ή την υγεια ή την παρεα τους. Οποιος το κανει αυτο, απλα δε σεβεται και δεν ενδιαφερεται για τον ανθρωπο που θελει να ειναι διπλα του.

Ναι αμε, τοσο δολοφονος, οσο και αυτοι που χρησιμοποιουν φυτοφαρμακα στις σοδειες τους, οσο και εκεινες οι οικογενειες που εχουν στην κατοχη τους 5-6 αυτοκινητα για να κανουν τη δουλεια τους, οπως ισχυριζονται, οσο και εκεινοι που πωλουν ολες τις αηδιες στα τζανκφουνταδικα κ.ο.κ...Ο καταλογος ειναι μεγαλος ντιαρ...
1. Ποσοι πεθαναν φετος απο φυτοφαρμακα ; Ποσοι απο καπνισμα ; .....ενα αυτο. Ποσοι πεθαναν απο καυσαεριο αυτοκινητων φετος ; Ποσοι απο καπνισμα ; ...δευτερο αυτο....Και τριτον, ναι και τα φαστφουνταδικα κανουν κακο και άλλα πολλα. Και τι μαυτο ; επειδη κανουν κι αλλα κακο, αποδυναμωνει αυτο το ποσο βλαπτει το τσιγαρο, που μαλιστα βλαπτει πολυ περισσοτερο απο ολα αυτα μαζι ; :confused:

Εγω θα σου προτεινα να τα βρεις με την παρεα σου...Προσωπικα παντως, δεν υπηρχε περιπτωση να συμβιβαζομουν μαζι σου. Η ολη υστερια σου και μονο θα μου προκαλουσε απιστευτη αντιδραση...Πληροφοριακα...Οποτε κουλαρε λιγο, διτοτι δε σε βλεπω καλα με τους φιλους σου καπνιστες!
Ευτυχως εχω προς το παρον λιγους καπνιστες με τους οποιους συχναζω. Αλλά το προβλημα ειναι οτι γενικα στη ζωη, στην Ελλαδα αν το 60% καπνιζουν, θα συναντουμε πολλους. Παντως ταν το "να τα βρω με την παρεα μου" σημαινει οτι θα πρεπει ή να μην αλλαξει τιποτα και να εισπνεω καπνο, ή να αναγκαζομαι να μην πηγαινω μαζι με τα ατομα που θελω (δεδομενου οτι εκεινα θα ενδιαφερει πιο πολυ το τσιγαρο απο οτι μια παρεα), τοτε βρασε ρυζι...

Ε αφου ειμαστε τοσο αναισθητα παιδια, μη μας κανετε παρεα...
Και μετα βεβαια θα παραπονειστε οτι ειμαστε ρατσιστες και δε σας κανουμε παρεα, ή οτι νιωθετε παραγκωνισμενοι και θα εχουμε σκηνικά Ξανθοπουλος, κλαψ,λυγμ,κλπ...

Συγγνωμη, και επιλογες υπαρχουν, και προσωπικα με τσαντιζει πολυ περισσοτερο οταν σε μια οικογενεια αντιστοιχουν περισσοτερα αυτοκινητα ακομα και απ οσους οδηγουν.
Στις επιλογες φοβαμαι πως η πλειοψηφια των καπνιστων δε θα συμπεριλαμβανουν το "οκ παμε και δε θα καπνισω" (που στο κατω κατω, καλο στην υγεια τους κανει)...Οι οικογενειες που λες ειναι λιγες και δεν αποτελουν προβλημα.

Μη συναναστρεφεσαι τους καπνιστες...και αυτο, απλουστατο ειναι.
Γουαου, σου βρηκα λυση! Δεν ειναι ολοι οι καπνιστες σαν και μενα παντως...Μπορει εγω να δινω μεγαλη σημασια στο εαν θα μπορω να καπνισω, αλλα η αδερφη μου π.χ δινει πολυ μικροτερη...Θα τα βρειτε παντως, μην ανησυχεις...υπαρχουν σιγουρα σημαντικοτερα θεματα που θα σε απασχολουν, απο το τι θα γινει, εαν σε καποια εξοδο σου με εναν καπνιστη φιλο μαλλωσετε για το που θα πατε...
Φοβερη λυση. Δλδ επαληθευεται αυτο που φοβομαστε. Οτι ο καπνιστης θα βαλει το τσιγαρακι πανω απο την παρεα και θα επιβαλλει εμμεσα στον μη καπνιστη ή να εισπνεει καπνο, ή να μεινει μονος του.

Σημασια εχει οτι κοστιζει και ο ενας και ο αλλος...
Και ασε τα ο ιδιος ή ο αλλος. Στην τελικη, το τσιγαρο δεν ειναι παρανομο.
Δε νομιζω. Το τσιγαρο κοστιζει απειρως περισσοτερο απο τον μηχανοβιο που θα τυχει να εμπλακει σε ατυχημα και θα τυχει να μη φοραει και κρανος....

Και απορω που ενιστασαι οταν αναφερομαστε σε υστερια, ενω ειναι διακριτη σε ολο το μηκος του μηνυματος σου...
Προφανως υπαρχει και άλλη εννοια της λεξεως "υστερια" που αγνοω. Παντως δεν αναφερθηκατε γενικα σε υστερια, αλλα συγκεκριμενα σε υστερια να μην εχουν οι καπνιστες μαγαζια να πανε.Η οποία τελικα δεν υπηρξε...
Εγω αντιδρω οπως αντιδρω γενικοτερα σε άλλα επιχειρηματα που δε στεκουν.


@cibyllian :

Lorien .... υποβαθμίζω το επίπεδο της συζήτησης εγώ, όταν λέω ότι "σε λίγο θα μας βάλετε περιβραχιόνιο όπως οι Ναζι" και δεν την υποβαθμίζεις εσύ όταν λες ότι είμαστε "δολοφόνοι"
Ναι γιατι με αυτο που ειπες εσυ μας λες φασιστες, ενω εγω ειπα οτι θεωρητικα απο μια οπτικη ειστε συνεργοι σε φονο. Το οποιο ισχυει. Άλλο τωρα αν δε σας αρεσει.

Επίσης εξήγησε μου τι ακριβώς ζητάς στο θέμα με τις παρέες, διότι δεν έχω καταλάβει. Λες ότι οι καπνιστές θα θέλουν να πάνε σε μέρη όπου θα καπνίσουν, οκ .... εσύ μην πας αν ενοχλείσαι. Δεν καταλαβαίνω.
Το σχολιασε και ο Insomniac. Λεω οτι εχω την εντυπωση (μπορει να ειναι και λαθος) οτι η πλειοψηφια καπνιστων, θα "απαιτει" απο τους μη καπνιστες φιλους του, ειτε να ερθουν στο μαγαζι καπνιστων, ειτε να ερθουν μαζι τους στο χωρο καπνιστων μαγαζιου που εχει ξεχωριστους χωρους. Ετσι θα βαζουν τους μη καπνιστες στη δυσκολη θεση 1.ειτε να συνεχισουν να βλαπτουν την υγεια τους, 2.ειτε να υποβαθμισουν σημαντικα την κοινωνικη τους ζωη, αφου δε θα μπορουν να ειναι με τα ατομα που θελουν...γιατι αυτα πρακτικα τους λενε "για να κανουμε παρεα, θα χαλας την υγεια σου". Αυτο ειχα πει. Και σε αυτο ρωτησα λυση. Και οντως μια απο τις απαντησεις ηταν "μη κανεις παρεα καπνιστες"...Οπως και η δικη σου αποτι ειδα απο την επομενη παραγραφο σου. Απο κει και περα, καπου ειναι αστειο να μιλησει καπνιστης οτι του στερουν δικαιωματα κλπ..

Επίσης μη παρουσιάζεις τους καπνιστές ως τους σούπερ εγωϊστές, που θα απαιτούν να πάνε μόνο σε μέρη καπνιστών. Έλεος δεν είμαστε εμείς τα εγωϊστικά γουρούνια που θέλουμε να γίνει το δικό μας, ενώ εσείς είσαστε πάντα τα θύματα. Πως τα παρουσιάζεις έτσι;
Το γουρουνια δε χρειαζεται, ουτε το ειπα. Αλλά δε νομιζω οτι παρουσιαζω κατι ετσι σκοπιμα. Αυτη τη νοοτροπια εχω συναντησει στην πλειοψηφια καπνιστων που γνωριζω. Και μη ξεχνας οτι υπαρχει και το θεμα εθισμου. Και της συνηθειας. Καταλαβαινω οτι ο καπνιστης που δε καπνιζει, εκεινη την ωρα εχει (αλλοτε αλλου βαθμου) συνδρομο στερησης (ασχετα αν συχνα ουτε ο ιδιος το παραδεχεται). Ισως οπως ειπε η Idril καλο θα ηταν να το δουν σαν ευκαιρια να το κοψουν, αντι να μιλανε για καταπατηση των δικαιωματων τους.

Προσωπικά, αν και καπνίστρια, αν ήθελα να δω έναν φίλο μου μη καπνιστή και είχε πρόβλημα να πάμε κάπου που θα μπορούσα να καπνίσω (γιατί κάποιοι δεν έχουν και τόσο πρόβλημα) τότε θα πήγαινα και στην κορυφή του Εβερεστ, όχι μόνο σε μη καπνιστών. Και ξέρεις γιατί; Γιατί το να δω τον φίλο μου, έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία από το αν θα μπορώ ή όχι να καπνίσω μαζί με τον καφέ μου.
Αυτο ειναι προς τιμην σου και δυστυχως νομιζω οτι ανηκεις σε μειοψηφια.:/:

Όπως ξέρω βέβαια ότι και οι μη καπνιστές φίλοι μου, αν θέλουν κι αυτοί να με δουν, θα κάνουν μια υποχώρηση μια στο τόσο να έρθουν σε ένα μέρος καπνιστών. Κι επειδή τους αγαπάω δεν πρόκειται να τους αναγκάζω κάθε φορά να υποστούν κάτι που δεν αντέχουν και επειδή με αγαπάνε δεν πρόκειται να απαιτούν κάθε φορά να πηγαίνουμε σε μη καπνιστών!
Εδω διαφωνουμε. Και ισως αυτο δε θελετε να καταλαβετε γιατι πολυ ψυχρα, δε σας βολευει. Η θυσια-υποχωρηση που κανεις εσυ που καπνιζεις, να πας σε μη καπνιστων, ειναι πολυ μικροτερης σημασιας, απο αυτη που ζητας απο τον μη καπνιστη, δλδ να ερθει στο καπνιστηριο. Γιατι με τη μια ισα ισα κανεις καλο και στην υγεια σου, και απλα δε σαρεσει η αισθηση οτι κατι λειπει, ενω με την αλλη ο αλλος θετει την υγεια του σε κινδυνο για σενα. Εχει τεραστια διαφορά.
-----------------------

Είδες να ισχυρίζεται κανείς από τους καπνιστές του forum ότι δεν είναι εξαρτημένος*; Μιλάμε για νικοτίνη, όχι για σοκολάτα και μακαρονάδες.
Ισως εκεινο το μελος που του εβαλε αρνητικη πχ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Ναι αμε, τοσο δολοφονος, οσο και αυτοι που χρησιμοποιουν φυτοφαρμακα στις σοδειες τους, οσο και εκεινες οι οικογενειες που εχουν στην κατοχη τους 5-6 αυτοκινητα για να κανουν τη δουλεια τους, οπως ισχυριζονται, οσο και εκεινοι που πωλουν ολες τις αηδιες στα τζανκφουνταδικα κ.ο.κ...Ο καταλογος ειναι μεγαλος ντιαρ...

εγω λεω με αυτη τη λογικη,μα επιτρεψουμε και τα αλλα ναρκωτικα ελευθερα πλην του τσιγαρου1αφου βλαπτει το καυσαεριο,τι θα μας κανει λιγη κοκαινη?:whistle:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

love_angel

Επιφανές μέλος

Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11,721 μηνύματα.


@love_angel
:


Σαφως και εχει σημασια. Το μηχανοβιο τον αντιστοιχησατε με τον καπνιστη. Ο συγκεκριμενος μηχανοβιος υπεστη το ατυχημα, δε το προκαλεσε, ητοι, και αυτοκινητο να ειχε παλι θα το ειχε υποστει. Δεν ειναι οτι ολα τα ατυχηματα τα προκαλουν τα μηχανακια. Ισα ισα, λιγοτερα ειναι. Ο καπνιστης ομως "προκαλει" συνεχως βλαβες αρα επιβαρυνει συνεχως τα ταμεια. Και δεν προσφερει και τιποτα πισω. Τουλαχιστον αυτος με το μηχανακι παει στη δουλεια του και προσφερει. Ειναι ακυρο το επιχειρημα απο οπου και αν το πιασουμε. Ενταξει εκεινος το ανεφερε, απλά ας μην μεινουμε εκει.

ναι ειναι ακυρο. και συ ομως το υποστηριζεις. πραγματικα ελεος με την επιβαρυνση των ταμειων. δεν θα ασχοληθω περαιτερω. συνεχιστε να πιστευεται οτι γουσταρετε περι αυτου.

ακου εκει επιβαρυνει τα ταμεια.

σε λιγο θα μας ζητηθει να γραψουμε γραπτη δηλωση συγνωμης στον πρωθυπουργο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lorien

Περιβόητο μέλος

Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Γιαυτο και ειπα "Ειναι ακυρο το επιχειρημα απο οπου και αν το πιασουμε. Ενταξει εκεινος το ανεφερε, απλά ας μην μεινουμε εκει." Εγω το υποστηριξα μονο και μονο γιατι πηγατε και απο κει να βγαλετε οτι εχετε δικιο.
Αλλωστε τοσα άλλα συζηταμε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
εγω λεω με αυτη τη λογικη,μα επιτρεψουμε και τα αλλα ναρκωτικα ελευθερα πλην του τσιγαρου1αφου βλαπτει το καυσαεριο,τι θα μας κανει λιγη κοκαινη?:whistle:

Εγω παλι λεω, να απαγορευσουμε τα αλκοολουχα ποτα, τη χρηση αυτοκινητων, τη λειτουργια βιομηχανιων, τη χρηση φυτοφαρμακων, εντομοκτονων κ.ο.κ...:whistle:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
καλα ,αν εισαι υπερ των ναρκωτικων ,δεν μπορω να πω κατι...:whistle:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
καλα ,αν εισαι υπερ των ναρκωτικων ,δεν μπορω να πω κατι...:whistle:

Εαν δεν καταλαβες, οτι με το μηνυμα μου, ηθελα να παρατηρησω, οτι εισαι ισοπεδωτικος, ειναι δικο σου προβλημα...
Το σιγουρο ειναι, οτι το παραπανω συμπερασμα σου εκτος απο ατοπο, ακυρο, ειναι και αυθαιρετο...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ηρώ

Διακεκριμένο μέλος

Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6,569 μηνύματα.
Εγω παλι λεω, να απαγορευσουμε τα αλκοολουχα ποτα, τη χρηση αυτοκινητων, τη λειτουργια βιομηχανιων, τη χρηση φυτοφαρμακων, εντομοκτονων κ.ο.κ...:whistle:

Nαι, μόνο που το τσιγάρο δεν απαγορεύεται. Περιορίζεται.

Αν ερχόταν κάποιος και ψέκαζε με εντομοκτόνο το χώρο σου με το έτσι θέλω, αν έριχνε τα λήμματα της βιομηχανίας του στην περιοχή σου, σαφώς και θα σε ενοχλούσαν.

Πάντως και για τα παραπάνω υπάρχει σχετική νομοθεσία και περιοριστικοί κανονισμοί.

Βλέπε : απαγόρευση οδήγησης μετά την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, βιολογικός καθαρισμός, φίλτρα.. κοκ:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
εγω λεω το απλο..οτι το τσιγαρο θα επρεπε να αντιμετωπιζεται απο την πολιτεια όπως και όλα τα αλλα ναρκωτικα...,


Nαι, μόνο που το τσιγάρο δεν απαγορεύεται. Περιορίζεται.

σωστο..όλοι οι εξωτερικοι χωροι ειδικα τωρα το καλοκαιρι που τα τραπεζακια ειναι ολα εξω..ειναι ελευθερες για καπνισμα...όπως και οι ιδιωτικοι χωροι μη εργασιας..τα σπιτια δηλαδη...
Ελλαδα ειμαστε,εχουμε καλο καιρο δεν ειμαστε γερμανια ή Σουηδια να παγωνει ο τετοιος μας για βγουμε εξω...
επισης σε όλα τα μερη προβλεπεται καπνιστηριο...κλειστειτε μεσα και ντουμανιαστε..:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

WhiteDrum

Διάσημο μέλος

Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Γιατρός και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,786 μηνύματα.
Πλέον υπάρχει θέμα [split]Μηχανή Vs Αυτοκίνητο και αυτοκινητιστικά δυστυχήματα

και

[split] Πόσο φοβάστε την ακτινοβολία που εκμπέμπουν τα κινητά;

έτσι ώστε να μην ξεφεύγουμε από το θέμα :)
απλή υπενθύμιση, συνεχίζομεν ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.

@Neraida :

Εγω σαν καπνιστης θα ασχολουμουν με την αδιαφορια μου, και το τι αναγκαζω εμμεσως ολους γυρω μου να υποστουν : ειτε κακο στην υγεια τους, ειτε το οτι τους βαζω στη δυσκολη θεση να πρεπει να διαλεξουν να θυσιαζουν παντα ή την υγεια ή την παρεα τους. Οποιος το κανει αυτο, απλα δε σεβεται και δεν ενδιαφερεται για τον ανθρωπο που θελει να ειναι διπλα του.


Κανενας δεν αναγκαζει κανεναν.
Ποσες φορες ρε συ Λοριεν πρεπει να επαναλαβω οτι ειναι θεμα επιλογων και διαθεσης?!
Εαν εγω ειτε λογω συνηθειας ειτε εθισμου συνδυαζω την εξοδο μου με το καπνισμα και αφου δεν εχω σκοπο να σταματησω να καπνιζω, τι ακριβως περιμενεις να κανω με τους μη καπνιστες φιλους μου?
Ε οχι, δεν μπορω σε μονιμη βαση να συμβιβαστω με αποχη. Εαν ηταν ετσι, θα ηθελα και να το κοψω, πραγμα που
ομως δεν ισχυει. Αυτη ειμαι, εαν με θελουν ετσι οπως ειμαι, καλως, εαν οχι παλι καλως.
Ολοι δεν ταιριαζουν με ολους.

1. Ποσοι πεθαναν φετος απο φυτοφαρμακα ; Ποσοι απο καπνισμα ; .....ενα αυτο. Ποσοι πεθαναν απο καυσαεριο αυτοκινητων φετος ; Ποσοι απο καπνισμα ; ...δευτερο αυτο....Και τριτον, ναι και τα φαστφουνταδικα κανουν κακο και άλλα πολλα. Και τι μαυτο ; επειδη κανουν κι αλλα κακο, αποδυναμωνει αυτο το ποσο βλαπτει το τσιγαρο, που μαλιστα βλαπτει πολυ περισσοτερο απο ολα αυτα μαζι ; :confused:

Τα φυτοφάρμακα, σύμφωνα με έρευνες της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (WHO, 1990) προκαλούν δηλητηρίαση σε 1 με 1.5 εκατομμύριο ανθρώπους παγκοσμίως κάθε χρόνο, οι οποίοι είτε είναι αγρότες που τα χρησιμοποιούν, είτε εργάτες που τα παρασκευάζουν, είτε καταναλωτές αγροτικών προϊόντων πρόσφατα ραντισμένων με φυτοφάρμακα, είτε χρήστες από λάθος.

Σου φαινεται μικρο το νουμερο μηπως?

Περι ατμοσφαιρικης μολυνσης τα εχουμε πει και σε προηγουμενα ποστ...ανερχονται οι θανατοι σε 2,4 εκ το χρονο παγκοσμιως...

Απορω ομως γιατι τα θελεις τα νουμερα...
Δεν υποννοησα ποτε οτι επειδη κανουν κι αλλα πραγματα κακο, μειωνεται η επικινδυνοτητα και βλαβεροτητα του τσιγαρου. Τα ανεφερα, οπως επισης εχω πει κι αλλη φορα, επειδη διακρινω μια υστερια με το θεμα του καπνισματος. Βεβαια εσυ δεν τη χαρακτηριζεις υστερια, αλλα δε σε ειδα πουθενα να φωναζεις και για τα υπολοιπα που ειναι βλαβερα για την υγεια μας.


Ευτυχως εχω προς το παρον λιγους καπνιστες με τους οποιους συχναζω. Αλλά το προβλημα ειναι οτι γενικα στη ζωη, στην Ελλαδα αν το 60% καπνιζουν, θα συναντουμε πολλους. Παντως ταν το "να τα βρω με την παρεα μου" σημαινει οτι θα πρεπει ή να μην αλλαξει τιποτα και να εισπνεω καπνο, ή να αναγκαζομαι να μην πηγαινω μαζι με τα ατομα που θελω (δεδομενου οτι εκεινα θα ενδιαφερει πιο πολυ το τσιγαρο απο οτι μια παρεα), τοτε βρασε ρυζι...
Εφοσον δε θα ειναι διατεθημενοι να το κοψουν οριστικα, αφου μονο ετσι θα ησουν ευχαριστημενος, τι θες να σου κανω εγω?
Ας επιλεξεις για παρεα μονο ατομα τα οποια δεν καπνιζουν ή τουλαχιστον δεν τους ενοχλει να βρισκονται σε μονιμη βαση σε μερη οπου απαγορευεται το καπνισμα. Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα...

Και μετα βεβαια θα παραπονειστε οτι ειμαστε ρατσιστες και δε σας κανουμε παρεα, ή οτι νιωθετε παραγκωνισμενοι και θα εχουμε σκηνικά Ξανθοπουλος, κλαψ,λυγμ,κλπ...
Με περισσια σιγουρια αναφερεις το ποσο θα κλαιγομαστε, εαν δε μας κανετε παρεα...
Το να μη δεχομαι το χαρακτηρισμο "μιασμα" απο κανεναν, δε σημαινει οτι θα αρχισω τα κλαψ, λυγμ κιολας.
Τα εχεις λιγο μπερδεψει, κυριος!:)


Στις επιλογες φοβαμαι πως η πλειοψηφια των καπνιστων δε θα συμπεριλαμβανουν το "οκ παμε και δε θα καπνισω" (που στο κατω κατω, καλο στην υγεια τους κανει)...
Αντε παλι...Δε θα λυσω εγω τα προβληματα των παρεαν ανα την Ελλαδα. Το ειπαμε αυτο.
Ο καθενας ειναι κυριος του εαυτου του και κανει τις επιλογες του. Απο τη στιγμη που ειναι καπνιστης, θα κανει αυτο που τον ευχαριστει περισσοτερο. Βρες τα και εσυ με την παρεα σου, οπως θα κανουν και ολοι. Υπαρχουν καπνιστες που θα συμβιβαστουν, υπαρχουν και εκεινοι οι σκληροπυρινικοι, που δεν προκειται να το κανουν. Αυτο ειναι γεγονος. Εγω τι θες να σου κανω?!

Φοβερη λυση. Δλδ επαληθευεται αυτο που φοβομαστε. Οτι ο καπνιστης θα βαλει το τσιγαρακι πανω απο την παρεα και θα επιβαλλει εμμεσα στον μη καπνιστη ή να εισπνεει καπνο, ή να μεινει μονος του.
Ενα πραγμα αδυνατεις να καταλαβεις. Δικαιωμα του να βαλει την ευχαριστηση του τσιγαρου πανω απο την παρεα του οποιουδηποτε. Εαν εσυ δεν μπορεις να το δεχτεις, καλα θα κανεις, αφου προκειται για την υγεια σου. Υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια.

Δε νομιζω. Το τσιγαρο κοστιζει απειρως περισσοτερο απο τον μηχανοβιο που θα τυχει να εμπλακει σε ατυχημα και θα τυχει να μη φοραει και κρανος....
Αντε παλι με τα νουμερα...ε αυτη τη φορα δε θα σου κανω τη χαρη να ψαξω παλι...ο γκουγκλ δεν ειναι κολληταρι μου...:redface:
Για μενα σημασια εχει οτι κοστιζει και ειμαι ιδιαιτερα επιφυλακτικη σε σχεση με το "απειρως", που ανεφερες...

Προφανως υπαρχει και άλλη εννοια της λεξεως "υστερια" που αγνοω. Παντως δεν αναφερθηκατε γενικα σε υστερια, αλλα συγκεκριμενα σε υστερια να μην εχουν οι καπνιστες μαγαζια να πανε.Η οποία τελικα δεν υπηρξε...
Εγω αντιδρω οπως αντιδρω γενικοτερα σε άλλα επιχειρηματα που δε στεκουν.
Μαλιστα, το διαβασαμε κι αυτο σημερα...
Αλλα δε φταις εσυ...εγω φταιω που καθομαι και απαντω σε ενα θεμα, που στην τελικη απλα επαναλαμβανομαστε.

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lorien

Περιβόητο μέλος

Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Δε συννενοουμαστε. Δεν ειπα καπου οτι ο καπνιστης θα αναγκασει τον μη καπνιστη σε κατι συγκεκριμενο. Ειπα θα τον αναγκασει να διαλεγει μεταξυ υγειας και παρεας. Aυτο ειναι fact. Και λεω ο χριστιανιος-σατανιστης-παγανιστης-βουδιστης, οτι αυτο δε θα πρεπε να το επιβαλει κανενας σε κανεναν. Ο μη καπνιστης παντως δε το επιβαλλει στον καπνιστη.

Ε οχι, δεν μπορω σε μονιμη βαση να συμβιβαστω με αποχη. Εαν ηταν ετσι, θα ηθελα και να το κοψω, πραγμα που ομως δεν ισχυει.
Δεν ειπε κανενας σε μονιμη βαση. Στο κλειστο μαγαζι που θα πας μερικα βραδια το μηνα λεμε. Και δε μιλαμε για σενα προσωπικα.

Οσο για τα φυτοφαρμακα : γραφει δηλητηριαστηκαν. Οχι πεθαναν.
Οτι και παραδειγμα εχετε φερει, ειναι ακυρο, για τους λογους που εξηγηθηκαν ηδη. Μη το κουραζουμε.

Απορω ομως γιατι τα θελεις τα νουμερα...
Δεν υποννοησα ποτε οτι επειδη κανουν κι αλλα πραγματα κακο, μειωνεται η επικινδυνοτητα και βλαβεροτητα του τσιγαρου. Τα ανεφερα, οπως επισης εχω πει κι αλλη φορα, επειδη διακρινω μια υστερια με το θεμα του καπνισματος. Βεβαια εσυ δεν τη χαρακτηριζεις υστερια, αλλα δε σε ειδα πουθενα να φωναζεις και για τα υπολοιπα που ειναι βλαβερα για την υγεια μας.
Τα νουμερα πρεπει να αναφερθουν μοιραια απο τη στιγμη που φερνετε σαν επιχειρηματα, αλλες πηγες βλαπτικες. Εστω για να στηριξετε οτι αντιδρουμε υπερβολικα στο καπνισμα. Ακομα και για να στηριχτει αυτο, πρεπει τα νουμερα να βοηθουν. Ε και δε βοηθουν. Διοτι οχι μονο ειναι μικροτερα, αλλά οπως ειπα ηδη 2-3 φορες, ειναι παραδειγματα και που ειναι πιο δυσκολο να κανουμε κατι γιαυτα, και που υπαρχουν ηδη νομοι, και που αποτελουν αρνητικη πλευρα απο κατι που ωφελει (πχ ηλεκτρικο ρευμα, αυτοκινηση, αεροπλανα κλπ). Επομενως φυσικα και θα ειναι πιο εντονη η αντιδραση σε κατι σαν το τσιγαρο. Και ειδικα οταν τωρα αρχιζει να υπαρχει νομος που επιδρα καθημερινα στη ζωη μας. Και φυσικα με νοιαζει περισσοτερο ο καπνος στα 20 εκατοστα, απότι αν η ντοματα που εφαγα ειχε ουσιες που ισως βλαπτουν και που δε μπορω να κανω κατι γιαυτο εκτος απο το να εχω δικες μου ντοματες.

Με περισσια σιγουρια αναφερεις το ποσο θα κλαιγομαστε, εαν δε μας κανετε παρεα...
Το να μη δεχομαι το χαρακτηρισμο "μιασμα" απο κανεναν, δε σημαινει οτι θα αρχισω τα κλαψ, λυγμ κιολας.
Τα εχεις λιγο μπερδεψει, κυριος!:)
Βασικα σποντα ηταν για οσους μας ειπαν ρατσιστες κλπ. Απλα την διανθισα λιγο, μην το παιρνεις μετηρτοις. Εδω θα βαζετε τσιγαρο πανω απο παρεα, σιγα μη κλαψετε με το αν σας πουν μιασματα :whistle:

Ενα πραγμα αδυνατεις να καταλαβεις. Δικαιωμα του να βαλει την ευχαριστηση του τσιγαρου πανω απο την παρεα του οποιουδηποτε. Εαν εσυ δεν μπορεις να το δεχτεις, καλα θα κανεις, αφου προκειται για την υγεια σου. Υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια.
Πουθενα δεν ειπα οτι δε μπορω να το δεχτω. Ειπα να ξεκαθαριζουμε οτι κατι τετοιο σημαινει οτι δε σεβονται τους αλλους και τοτε να μην παραπονιουνται αν τους λεμε πρεζακηδες εθισμενους παρτακηδες. Και θα σημαινει οτι η παρεα, η φιλια ή οτιδηποτε αλλο, δεν ηταν οσο σημαντικο οσο νομιζαμε. Απλα τα ξεκαθαριζω.

Μαλιστα, το διαβασαμε κι αυτο σημερα...
Αλλα δε φταις εσυ...εγω φταιω που καθομαι και απαντω σε ενα θεμα, που στην τελικη απλα επαναλαμβανομαστε.
Ειρωνεια χωρις αντιλογο. :/: Δε χριζει σχολιασμου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

spider

Νεοφερμένος

Ο spider αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα.
με ενοχλει που το θεμαμου διαβαστηκε 291 φορες και πηρε 16 απαντησεις αλλα εξακολουθω και γραφω γιατι με εκφραζει ! με ενοχλει η φασαρια στην συγκεκριμενη ταβερνα αλλα παω γιατι μου αρεσει το φαγητο !με ενοχλει ο θορυβος απο την εξατμιση του Γ.... αλλα τον κανω παρεα γιατι ειναι ωραιος τυπος !με ενοχλει που ο Π..... κανει 2--3 τσιγαρλικια απο χασισακι το μηνα αλλα παω σπιτιτου γιατι περναω ωραια και εχει και παγωμενη μπυρα !με ενοχλει στα Μ Μ Μ το στριμοξιδι αλλα μπαινω γιατι παω στην δουλεια μου !με ενοχλει που εχεις φαει το σκορδο της αρκουδας και ρευεσαι στην παρεα αλλα ρε φιλε σε παω γιατι εισαι σταρατος !με ενοχλει το σκουλαρικι που φορας αλλα βλεπω περα απ,αυτο και οτι βλεπω μου αρεσει !με ενοχλει στο στομαχι και μου κανει κακο το ποτο αλλα το πινω γιατι μου κανει κεφαλι ! με ενοχλει το ντουμανι απο τους καπνους και η τσιτα μουσικη στο κεντρο αλλα παω γιατι μου αρεσει ο τραγουδιστης ! με ενοχλει το τσιγαροσου αλλα το ανεχομαι γιατι μου αρεσεις ! θα μπορουσα να γραψω αλλα τοσα αλλα θα αρκεστω σε αυτα . ο καθε ενας ειναι υπευθυνος και υπολογος για τις πραξεις του ,θα αλαξει γιατι το θελει ο ιδιος και οχι ο αλλος .ειμαι αυτος που ειμαι και σε οποιον αρεσω ,για τους αλλους δεν θα μπορεσω .εγω θα παω σε χωρο καπνιστων και ας μην καπνιζω γιατι θα μου αρεσει η παρεα που συνοδευω .ας μαθουμε να συμβιβαζομαστε με τις καταστασεις .λιγο νερο στο κρασι δεν βλαπτει οπως και το γκριζο στην ζωημας .αν σε μια παρεα 10 ατομων 5 καπνιζουν και 5 οχι γινονται 2 παρεες,και αν κατι αλλο ενοχλει θα γινουν 3---4--- και μετα ΜΟΝΟΣ .και αντιο σχεσεις .οσον αφορα το μετρο δεν θα το κρινω εγω .. θα κριθει μονοτου εν καιρω .Υ.Γ. 1 μου κανει κακο ησκονη που αναπνεω στη δουλειαμου αλλα συνεχιζω γιατι πρεπει να ζησω την οικογενειαμου .Υ.Γ. 2 υπαρχουν τοσα πολλα που μας κανουν κακο στην υγειαμας ( βλ. μεταλαγμενα, αμιαντο ,χλωριο ,καυσαεριο ) και ομως τα υπερκαταναλωνουμε ! ας ανεχτουμε και το τσιγαρακι του διπλανου γιατι θα χασουμε και τους φιλους μας .φιλικα spider ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lorien

Περιβόητο μέλος

Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Με λιγα λογια, σκυβεις κεφαλι στο βωμο της υγειας σου γιατι εισαι της νοοτροπιας "μια ζωη την εχουμε, για να μην κάνει και καμια υποχωρηση ο καπνιστης φιλος μου, δε με χαλαει να εισπνεω τοξικα".

Και γιατι δε το αντιστρεφεις και να πεις για τον καπνιστη :

"ας ανεχτει το να μη καπνισει για λιγες ωρες (η να καπνισει εξω) , για να μη χασει τις παρεες του"

Γιατι να κανεις εσυ πισω, που εχεις δικιο, και οχι ο καπνιστης που εχει αδικο ;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

rascal_gd

Περιβόητο μέλος

Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 4,194 μηνύματα.
Νομιζω οτι οι τοποθετησεις και των δυο (spider-lorien) ειναι πολυ σωστες και πανω σ'αυτη τη βαση ισως θα επρεπε να δουμε το θεμα. Πανω δηλαδη στην ανοχη του ενος για τον αλλον και απ'οτι καταλαβαινω η ζυγαρια καθεται στη μεση. Δεν χρειαζεται ξαφνικα να ειμαστε τοσο αφοριστικοι για καποιες αδυναμιες.

Πρεπει να κουλαρουμε λιγο. Ισως να αναψουμε ενα τσιγαρακι...:) (εκτος κι αν δεν μπορει να ανεχτει τον καπνο ο διπλανος μας που δεν ειναι και πια τιποτα φοβερο αναμεσα σ'ολα αυτα που κανουν κακο καθημερινα στην υγεια του)

Ποσοι απο μας που φωναζουμε για το παθητικο καπνισμα ζεστενουμε σε καθημερινη βαση το φαγητο μας στα μικροκυματα; Εκει ο καρκινος δεν μας πειραζει...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Ειρωνεια χωρις αντιλογο. :/: Δε χριζει σχολιασμου.

Ειρωνεια ε?
Χωρις αντιλογο, ε?
Δε χρηζει σχολιασμου, ε?
Ρε συ Λορυ, εχω κουραστει να επαναλαμβανω τα ιδια και τα ιδια, που μονο μερικοι, μαζι με σενα μεσα, αδυνατουν να δουν.
Ε στην τελικη, ας κανει ο καθενας ο,τι γουσταρει με οποιον γουσταρει, Για τα λοιπα, περι ορεξεως λυροπιτα!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δειμος

Νεοφερμένος

Ο Δειμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα.
προφανως μερικοι κοιτανε αλλα δεν βλεπουν...
και μωροι και κοροιδευουν...
ωιμε...

Θα το πω αλλη μια φορα.
Απο την στιγμη που ζουμε σε μια κοινωνια και οτι κανει ο ενας επηρεαζει τον αλλο
τοτε ΝΑΙ θα σας ζηταμε τον λογο οσο επιμενετε να καπνιζετε...
Αν δεν σας αρεσει πηγαινετε σε οποιο πολιτισμενο κρατος ανεχεται τους καπνιστες...
Αμα βρειτε κανενα πειτε το...
Και μην ακουσω οτι για οποιονδηποτε λογο δεν σας αρεσει η Ελλαδα γιατι και εσεις δεν θελετε να αλλαξει...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lorien

Περιβόητο μέλος

Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Ποσοι απο μας που φωναζουμε για το παθητικο καπνισμα ζεστενουμε σε καθημερινη βαση το φαγητο μας στα μικροκυματα; Εκει ο καρκινος δεν μας πειραζει...
Ολα αυτα τα παραδειγματα ειναι δεκτα...με τη διαφορά οτι
1. σε μερικα απο αυτα (κινητα, μικροκυματα) δεν εχει αποδειχθει κατι και οι αποψεις διιστανται.
2. ολα τα παραδειγματα αυτα δε βλαπτουν οσο το τσιγαρο
3. ολα ειναι πραγματα που τουλαχιστον προσφερουν και κατι, δεν ειναι απλα ενα ναρκωτικο

Εαν εχουμε τετοιο σκεπτικο οτι "ελα μωρε ολα βλαπτουν" δε κανουμε τπτ. Ισως μαλιστα να συνετελεσε και αυτο το σκεπτικο στο να εχουμε σημερα ενα σωρο βλαπτικες πηγες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

spider

Νεοφερμένος

Ο spider αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα.
φφιλε Lorien < σκυβω > το κεφαλι ( κατα τη γνωμησου ) για τον ιδιο λογο που εσυ θα σκυψεις το κεφαλι και θα κανεις υποχωρησηστην σχεσησου για να μην τη διαλυσεις . για τον λογο που θα περιμενεις καρτερικα στην ουρα στην τραπεζα και δε θα τσαμπουκαλευτεις για να πας πρωτος .για τον λογο που θα < φυγεις > απο ενα καυγα για να μη βρεθεις μπλεγμενος χωρις να φταις !για τον λογο πουθα κανεις τη χαρη στην παρεα να δεις το χχ εργο που δεν σου αρεσει η να πας εκδρομη στο βουνο και ας εισαι θαλασσινος . Φιλε Lorien αν σκεφτεις ολλα αυτα τοτε θα θυμηθεις αναλογες φορες που καποιοι αλλοι εκαναν ακριβως τα ιδια για να ευχαριστησουν εσενα που δεν θελεις να < σκυβεις > το κεφαλι . βεβαια ολα τα προαναφερομενα ισχειουν και εφαρμοζονται με υποχορησεις αμφοτερων και οχι μονοπλευρα . δεν θα σκυψω το κεφαλι στην αδικια , στην εκμεταλευση στην πουστια ,στο πισωπλατο μαχαιρωμα στην ατιμωση και αλλα τετοια σοβαρα κατα την γνωμημου θεματα . ισως με τον καιρο και αφου <φας μερικες σφαλιαρες απο την ζωη > να μαθεις να εκτιμας αναλογα τα πραγματα και να τα βαζεις με σειρα συμφωνα με τη σοβαροτητα τους .δε νομιζω τελικα οτι για ενα θεμα τετοιου επιπεδου αξιζει να χασεις μια παρεα ενα φιλο μια σχεση εναν συγκενη η οποιον αλλον εχεις διπλασου .ας επικεντρωθουμε σε πιο σοβαρα πραγματα και ας κανουμε τη ζωημας πιο ευκολη !!!!! ΜΠΟΡΟΥΜΕ .

ΦΙΛΗ ΝΕΡΑΙΔΑ τι ειναι λυροπιτα ?????
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

love_angel

Επιφανές μέλος

Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11,721 μηνύματα.
@Lorien

αν υποθεσουμε οτι γνωριζεις μια κοπελα, που σαρεσει πολυ και σαν εμφανιση και σαν χαρακτηρας ειδικα σε εχει εκπληξει ευχαριστα και σεχει ''σκλαβωσει''. νιωθεις δηλαδη οτι εδω εισαι, ειναι το αλλο σου μισο. και αρεσεις και σαυτην. και βγαινεται ραντεβου. και τσουπ!! βγαζει το πακετο απο την τσαντα (ειστε σε εξωτερικο χωρο :P) τι θα κανεις? δε θα δωσεις σε μια την ευκαιρια σε μια σχεση πολλα υποσχομενη, επειδη εκεινη εκανε το τραγικο αμαρτημα να καπνιζει?? ή θα τις απαγορευσεις να καπνιζει? ή θα πηγαινετε σε διαφορετικα μαγαζια?
και καλα εκει πες οτι συμβιβαζεται η κοπελα δεν καπνιζει.
οταν θα στε μαζι σπιτι? δε θα την αφηνεις να καπνιζει?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top