Έχουν περισσότερη διάθεση για σεξ οι άνδρες;

venividivici

Τιμώμενο Μέλος

Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23,236 μηνύματα.
H γυναίκα, αντικείμενο πόθου και ηδονής, στο κοινωνικό γίγνεσθαι κατά το παρελθόν αισθάνθηκε προσβεβλημένη και υποτιμημένη, μεταφράζοντας τον ρόλο της σαν σκεύους ηδονής μέσω του οποίου ο άνδρας ικανοποιεί τις βιολογικές του ανάγκες. Αυτή η εικόνα συνδέεται άμεσα με τη σεξουαλική έκφραση της σχέσης που έχει, αλλά και με τον εαυτό της, αφού επηρεάζεται από τη στάση και τη συμπεριφορά της και καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τη σεξουαλική διάθεση του συντρόφου της. Οσο και να φαίνεται υπερβολικό, η σεξουαλική εικόνα της σχέσης κατά βάση βρίσκεται στα χέρια της. Οχι βέβαια ότι ο άνδρας είναι έξω από το παιχνίδι και τη σεξουαλική αίσθηση. H δική της όμως παρουσία είναι που οδηγεί τη σεξουαλική ζωή της σχέσης και την ενισχύει ανάλογα με τη δική της συμπεριφορά.
Δεδομένου ότι στη γυναίκα η σεξουαλική επιθυμία είναι περισσότερο εγκεφαλική υπόθεση (γι' αυτό άλλωστε ο πόθος της για τον άνδρα εξαρτάται από τον πόθο του γι' αυτήν), η σεξουαλική της επαφή μαζί του έχει περισσότερα ποιοτικά στοιχεία συναισθηματικής κάλυψης και την κάνει να φέρεται διαφορετικά στις σεξουαλικές επιλογές της. Πολύ διαφορετικά απ' ό,τι ο σύντροφός της, ο οποίος περισσότερο ποσοτικά και πληθωρικά την αναζητεί στο κρεβάτι.
H σεξουαλική επιθυμία της γυναίκας φαίνεται να επηρεάζεται από την ανάγκη της να έχει οργασμό, κάτι που την οδηγεί συχνά στον φόβο της σεξουαλικής επαφής, στον πόνο της σεξουαλικής πράξης (δυσπαρευνία) αλλά και στην αγχωτική κατάσταση που βιώνει όταν ο οργασμός δεν είναι κολπικός. Στη συνεχή πίεση του μυαλού της παρατηρώντας τον οργασμό της χάνει τη σεξουαλική της επιθυμία, δημιουργώντας σεξουαλικό πρόβλημα που φορτίζει τη σχέση της και χρεώνει και τον σύντροφό της, που τον θεωρεί υπεύθυνο γιατί δεν μπορεί να τη φέρει σε οργασμική κορύφωση.
H γυναίκα επιθυμεί έναν άνδρα επειδή αυτός διαθέτει ισχυρή προσωπικότητα, ψυχική σταθερότητα, επειδή της προσφέρει ασφάλεια και κοινωνική αναγνώριση. Λιγότερο ενδιαφέρεται για τα σωματικά του προσόντα, όσο πραγματικά κοστολογεί τα ψυχικά του χαρίσματα και την ανάγκη του να είναι στο κέντρο των ενδιαφερόντων του. Αυτό δηλώνει τη μεγάλη της αλλαγή ως προς τη σεξουαλική της επιθυμία. Οταν ο σύντροφός της αρχίζει να χάνει το κύρος του, τότε αρχίζει να τον βλέπει λιγότερο άνδρα και να συνειδητοποιεί ότι έκανε λάθος επιλογή. Αρκετές φορές μάλιστα υποκρίνεται σεξουαλικά, προσφέροντας την εικόνα της μηχανικά στον σύντροφό της, χωρίς η ίδια να έχει σεξουαλική επιθυμία και διάθεση, σκεπτόμενη άλλα πράγματα, ακόμη και δυσάρεστα που την οδηγούν σε δυσφορική συμμετοχή - κάτι που ασφαλώς γίνεται αντιληπτό από τον σταθερό της σύντροφο.
Υποκρισία και φαντασιώσεις. H ίδια, φοβούμενη τον σεξουαλικό της ρόλο, παγιδεύεται στην υποκρισία, ώστε να μη θεωρηθεί προβληματική στη σεξουαλικότητά της ή να μην τον δυσαρεστήσει με τη διαπίστωση ότι δεν τον θέλει. H ίδια γυναίκα μπορεί να μην επιθυμεί, π.χ., τον σύζυγό της αλλά να έχει εντονότατη σεξουαλική διάθεση για κάποιον άλλον σύντροφο τον οποίο αρκετά συχνά καλεί φαντασιωσικά όταν βρίσκεται σε ερωτική περίπτυξη με τον μόνιμο σύντροφο. Είναι χαρακτηριστικό ότι με την πάροδο του χρόνου η γυναίκα γίνεται πιο σκληρή και επικριτική απέναντι στον σύντροφό της και πιο ορθολογικά αποφασιστική, ιδιαίτερα όταν αποκτήσει και παιδί. H σεξουαλική αλλαγή της είναι το τίμημα που πληρώνει ο άνδρας που την απογοητεύει, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις η μεταστροφή της δεν φτάνει μόνο στην άρνηση της σεξουαλικής επαφής μαζί του, αλλά οδηγείται σε αναζήτηση πιο ισχυρού αρσενικού, φτάνοντας στον χωρισμό, όταν λογικά διαπιστώσει ότι θέλει να φύγει, κάτι που το κάνει χωρίς ενδοιασμούς και οπισθογυρίσματα. H γυναίκα μπορεί να γίνει πολύ πιο σκληρή από τον άνδρα συναισθηματικά.

Από το άρθρο
Σεξουαλική επιθυμία και υγεία στη γυναίκα «Καλύτερα να προσποιηθώ ότι τον θέλω...»
ΘΑΝΟΣ Ε. ΑΣΚΗΤΗΣ | Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2003 από το ΤΟ ΒΗΜΑonline
Αν και σπανίως συμφωνώ με τον Ασκητή εδώ μάλλον έχει δίκιο

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, η διάθεση για σεξ, έρωτα, παιχνίδια ή ότι άλλο κάνει το ζευγάρι για την προσωπική του ευχαρίστηση είναι θέμα ανθρώπου και όχι φύλου,

εξαρτάται από τη διάθεση,

την ειλικρίνεια που υπάρχει στο ζευγάρι για την κοινή απόλαυση τους, μακριά απο προσποιήσεις και μεγάλα λόγια

και......και και
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Speedy

Δραστήριο μέλος

Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα.
Οι γυναίκες θέλουν και ευχαριστιούνται το σεχ 10 φορές περισσότερο απο ότι οι άντρες άλλα λόγω της δομής της κοινωνίας και της σεξουαλικής καταπίεσης των γυνακών, οι τελευταίες καταλήγουν να το ζητούν 10 φορές λιγότερο απο τους άνδρες.. αυτά..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mindcircus

Περιβόητο μέλος

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,956 μηνύματα.
τοτε γιατι το πορνο ειναι κυριως για ανδρες?

:loltooth:

Σορυ που γελαω αλλα ποιος τα λεει αυτα??:bleh:

λόγω της δομής της κοινωνίας και της σεξουαλικής καταπίεσης των γυνακών, οι τελευταίες καταλήγουν να το ζητούν 10 φορές λιγότερο απο τους άνδρες.. αυτά..


:confused:
κι αυτα... ποιος τα λεει παλι? Εχεις γνωρισει σεξουαλικα καταπιεσμενη γυναικα που οταν θελει σεξ δεν νιαουριζει???:/:
Θα με τρελανετε σημερα μαυτα που διαβαζω.
Οταν το θελουμε το ζηταμε. Δεν μπορω να πιστεψω πως σημερα υπαρχουν τοσο συντηρητικες γυναικες στα κρεβατια τους και... σεξουαλικα καταπιεσμενες.
Εγω ομολογω, δεν εχω γνωρισει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Obscura

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,515 μηνύματα.
Αληθινός διάλογος, 50s vs 00s.

-Τι σημαίνει "τελειώνουν";
-Ε να φτάνουν σε οργασμό.
-Χμ, λες και έχουν οργασμούς οι γυναίκες, προσποιούνται οι περισσότερες, προχθές το άκουγα στην τηλεόραση.
-Όχι; Όσες το έχω συζητήσει έχουν κατα μέσο όρο τρεις σε κάθε session.
-Ε;!;! Εγώ δεν ένοιωθα τίποτα! :eek:
-Μα πώς;!
-Ο παππούς σου φταίει φαίνεται!
-Μα το να έχει μία γυναίκα οργασμούς εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την ίδια.
-Δηλαδή;
-Το πόσο "καλή σχέση έχει με το σώμα της" (aka hint περί αυνανισμού) και τη σεξουαλικότητά της.
-Τι εννοείς;
- "..."
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
εγω εδωσα στοιχεια και μελετη που λενε ακριβως αυτα που λεω..οι γυναικες ΟΤΑΝ νιωθουν οργασμο μπορει να ειναι πιο ισχυρος απο των ανδρων..αλλα το νιωθουν πιο σπανια..ετσι λενε οι ερευνες τουλαχισοτν..το λεει το πχ το αρθρο πριν..

τωρα αν καποιοι δε θελουν να το δεχτουν για διαφορους λογους προβλημα τους..εγω ακουω επιχειριματα παντως..\επισης ειναι γνωστο απο ερευνες οτι η γυναικα φτανει σε ποργασμο πολυ πιο αργα απο τους ανδρες..οι ανδρες και σε 20 δευτερα ερεθιζονται..οι γυναικες αφηστε το καλυτερα..
τυχαιο ειναι που το μεγαλο θεμα ειναι η ικανοποιηση της γυναικας και οχι του ανδρα?ο ανδρας την εχει πολυ πιο ευκολη..η γυναικα..μυστηριο
ειναι περισσοτερο εγκεφαλικο στη γυναικα και λιγοτερο σωματικο.ρευστον και ασταθες..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Isiliel

Επιφανές μέλος

Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13,854 μηνύματα.
-Το πόσο "καλή σχέση έχει με το σώμα της" (aka hint περί αυνανισμού) και τη σεξουαλικότητά της.
-Τι εννοείς;
- "..."
Αναζητήστε και δείτε το The Vagina Monologues.
Όχι τις μεμονωμένες ιστορίες όμως... Το original, όπου καθημερινές γυναίκες μιλούν για τη σχέση τους με το αιδοίο τους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

suspiria

Διάσημο μέλος

Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,065 μηνύματα.
-Το πόσο "καλή σχέση έχει με το σώμα της" (aka hint περί αυνανισμού) και τη σεξουαλικότητά της.

That's all.

Ο άντρας όταν κάνει σεξ απλά γδύνεται και κάνει σεξ.

Η γυναίκα, φορτισμένη από τα στερεότυπα της δυτικής κοινωνίας, πρέπει να έχει ξυρισμένες μασχάλες, αποτριχωμένα πόδια, αποτριχωμένα γεννητικά όργανα, αποτριχωμένη περιοχή γύρω από τα γεννητικά όργανα, συν του να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι κατά πάσα πιθανότητα το μακιγιαζ με το οποίο έχει συνηθίσει να κυκλοφορεί θα καταρρεύσει. Αν η κοπέλα έχει και κάποιο φυσιολογικό πρόβλημα, όπως το να είναι το ένα στήθος της μεγαλύτερο από το άλλο, να έχει κυτταρίδα ή ραγάδες, να είναι μεγάλες οι ρώγες της, να έχει κάποια μεγάλη ελιά, ή τέλος πάντων οτιδήποτε που την κάνει να διαφέρει από τις άντερσον που πρωταγωνιστούν σε τσόντες, θα την αγχώνει καθ' όλη τη διάρκεια του σεξ.

Γι' αυτό το σεξ είναι εγκεφαλικό για τις γυναίκες.

Οι πατριαρχικές κοινωνίες έκαναν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα, προσδιόρισαν το σεξ ως μία πράξη α.σαρκική και β.πρόστυχη.

Υποδούλωσαν τις γυναίκες, τους επέβαλλαν κοινωνικά ιδανικά, όχι γι αυτές, γι αυτούς, για τον πού*σο τους αλλά πλέον οι γυναίκες σπουδάζουν και γίνονται δικηγόροι και ιατροί και είναι "ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ" απελευθερωμένες. Χαχαχα :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,009 μηνύματα.
γω εδωσα στοιχεια και μελετη που λενε ακριβως αυτα που λεω..οι γυναικες ΟΤΑΝ νιωθουν οργασμο μπορει να ειναι πιο ισχυρος απο των ανδρων..αλλα το νιωθουν πιο σπανια..ετσι λενε οι ερευνες τουλαχισοτν..

:eek::eek::eek:

Σπάνια; Τι λες παιδί μου;

Χριστούγεννα και Πάσχα ας πούμε;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.

ΠΙΟ σπανια....η λεξουλα μπροστα παιζει ρολο.:D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,009 μηνύματα.
Καλέ μου, ή οι γυναίκες που είχες δίπλα σου ήταν παγοκολόνες ή σκέψου μήπως κάνεις κάτι λάθος.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Καλέ μου, ή οι γυναίκες που είχες δίπλα σου ήταν παγοκολόνες ή σκέψου μήπως κάνεις κάτι λάθος.

ποσες φορες εχεις ακουσει για μη ικανοποιημενες γυναικες σεξουλικα και προσποιηση οργασμου..και ποσες φορες για τους ανδρες κατι αντιστοιχο... ?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

self-instructive depressing

Περιβόητο μέλος

Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6,397 μηνύματα.
ποσες φορες εχεις ακουσει για μη ικανοποιημενες γυναικες σεξουλικα και προσποιηση οργασμου..και ποσες φορες για τους ανδρες κατι αντιστοιχο... ?


Εγώ προσωπικά , η αλήθεια είναι ότι το άκουσα μόνο από γυναίκες . Ή έχεις δίκιο τελικά ή δεν έχω συνάψει ακόμα ειλικρινή ερωτική σχέση με άντρα
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ria82

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η silence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 203 μηνύματα.
Ο άντρας όταν κάνει σεξ απλά γδύνεται και κάνει σεξ.

Η γυναίκα, φορτισμένη από τα στερεότυπα της δυτικής κοινωνίας, πρέπει να έχει ξυρισμένες μασχάλες, αποτριχωμένα πόδια, αποτριχωμένα γεννητικά όργανα, αποτριχωμένη περιοχή γύρω από τα γεννητικά όργανα, συν του να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι κατά πάσα πιθανότητα το μακιγιαζ με το οποίο έχει συνηθίσει να κυκλοφορεί θα καταρρεύσει. Αν η κοπέλα έχει και κάποιο φυσιολογικό πρόβλημα, όπως το να είναι το ένα στήθος της μεγαλύτερο από το άλλο, να έχει κυτταρίδα ή ραγάδες, να είναι μεγάλες οι ρώγες της, να έχει κάποια μεγάλη ελιά, ή τέλος πάντων οτιδήποτε που την κάνει να διαφέρει από τις άντερσον που πρωταγωνιστούν σε τσόντες, θα την αγχώνει καθ' όλη τη διάρκεια του σεξ.

Γι' αυτό το σεξ είναι εγκεφαλικό για τις γυναίκες.


η αληθεια ειναι οτι υπαρχουν αυτα τα στερεοτυπα, δυστυχως!!
ΑΛΛΑ οταν μια γυναικα θελει να κανει σεξ, το ζηταει, το δειχνει, κουναει την ουριτσα της...:huglove:

δεν την νοιαζει(αν εχει μια σοβαρη σχεση αν τα ποδια της θα ειναι λιγο αξυριστα)
τωρα αν ειναι στις αρχες της σχεσης φροντιζει να ειναι παντα στην "τριχα"
δεν νομιζω να λεω κατι παραλογο...

οσον αφορα το αρχικο ποστ, δεν μπορω να κρινω ακριβως ποιος το ζηταει πιο πολυ, ειναι η χημεια που εχεις με τον αλλον, το τι θα σου βγαλει...
εξαρταται για μενα λοιπον απο τις περιπτωσεις!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mindcircus

Περιβόητο μέλος

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,956 μηνύματα.
Ναι αλλο αυτο
εγω εδωσα στοιχεια και μελετη που λενε ακριβως αυτα που λεω..οι γυναικες ΟΤΑΝ νιωθουν οργασμο μπορει να ειναι πιο ισχυρος απο των ανδρων

κι αλλο αυτο!
τοτε γιατι το πορνο ειναι κυριως για ανδρες

η οτι ειναι καταπιεσμενες σεξουαλικα και δεν ξερω γω τι.

Μη μας τρελαινεις! Τοσες ειμαστε εδω, τοσες στα λεμε! Εσυ επιμενεις?:) Ασε που οι γυναικες κατα πλειοψηφια αργουν να τελειωσουν κολπικα. Ναι δεκτο(ε και σιγα, ακομα περισσοτερη ενταση, περισσοτερη αντοχη και ελπιδα να φτασουν στο τελος, αυτο αναβει ακομα πιο πολυ) Αν ο αλλος ειναι καλος εραστης δε θελει και πολυ μια γυναικα να τελειωσει ειτε με τον ενα ειτε με τον αλλο τροπο. Αρκει ο αλλος να ξερει να χειριζεται την κατασταση και ναναι εμπειρος.

Οσο για τις ερευνες... ειμαι της αποψης πως αυτη ειναι μια αναλυση ατομικη και στην πραξη. Μπλα μπλα για το σεξ δε νομιζω πως βοηθα σε κατι, ισα ισα το αντιθετο.

Με τη σασπιρια θα συμφωνησω στο γεγονος οτι οι γυναικες ειναι κυριως εγκεφαλικες, χωρις αυτο να καθιστα τους αντρες τυπους που απλως γδυνονται και φευγουν.
Αντιθετα οταν αγαπουν γινονται πολυ πιο συναισθηματικοι απο εμας.
Ειναι ομως απολυτως φυσιολογικα ολαυτα, να σκεφτονται ετσι δυο παρτεναιρ!

Ειναι ευρεως γνωστο πως πρωτα χτυπα η κατω η καμπανα για τους ανδρες και η πανω καμπανα για τις γυναικες οταν πρωτοσυναντηθουν και υπαρξει Η χημεια.
Υπαρχει αλλη αραγε πιο τελεια διαφορετικοτητα??
φανταστικο!:)
(εδω θα προσθεσω την θεωρια μου πως για να κρατησει μια σχεση πρεπει να συνεχισει ο αντρας να ελκυει εγκεφαλικα τη γυναικα, και η γυναικα με τη σειρα της να συνεχισει να κρατα αμειωτο το ενδιαφερον του σεξουαλικα, αν αυτα παψουν ενα πολυ μεγαλο κομματι της επικοινωνιας της σεξουαλικης εχει χαθει, μετα γινονται φιλαρακια, αδερφακια κοκ,αυτο επιπροσθετα)
Σεξ κι επικοινωνια κατα την δικη μου αποψη ειναι οι πρωτευοντες παραγοντες για τη δημιουργια μιας καλης και υγιους σχεσης.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Great Chaos

Περιβόητο μέλος

Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 56 ετών, επαγγέλεται Συγγραφέας και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,911 μηνύματα.
τοτε γιατι το πορνο ειναι κυριως για ανδρες οπως και ολη η βιομηχανια του σεξ?
Αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει ως επιχείρημα, αντίθετα από αυτό που θέλεις εσύ ν' αποδείξεις με τη χρήση του: Τα πορνό απευθύνονται περισσότερο στους άντρες, επειδή εκείνοι δεν έχουν αρκετά ισχυρή σεξουαλική διάθεση και χρειάζεται να την τονώνουν συχνά, ενώ οι γυναίκες δεν έχουν ανάγκη από βοηθήματα...

εμποριο λευκης σαρκος κλπ.. οι ανδρες πορνοι" ειναι μονο για μεγαλες γυναικες και αλλους ανδρες που δυσκολευονται να βρουν sex.. ποια γυναικα θα πληρωνε εναν συνομιληκο ανδρα για να ερθει σε επαφη μαζι του ,ενω το αντιθετο συμβαινει σιγουρα πιο συχνα.. η γυναικα θελει κυριως το συναισθημα και τη σχεση..τη σωματικ επαφη την βλεπει κριως ως ενα μεσο.. νω ο ανδρας οχι..
Οι άνδες πόρνοι είναι σπανιότεροι από τις γυναίκες, επειδή όταν μια γυναίκα θέλει απλά και μόνο να πηδηχτεί, μπορεί απλά να πάει μια βολτούλα σ' ένα μπαρ, με κατάλληλη αμφίεση. Θα το βρει και τζάμπα, δεν συμφωνείς;:clapup:

ή να πουμε οτι οι γυναικες πορνοσταρ πληρωνονται πολυ περισσοτερο ,ενω οι ανδρες οι περισσοτεροι θα πηγαιναν εθελοντικα..:P
Οι άντρες πορνοστάρ έχουν ένα πλεονέκτημα που τους κάνει περιζήτητους στη συγκεκριμένη κινηματογραφική βιομηχανία: Ερεθίζονται υπό οποιεδήποτε συνθήκες (πράγμα που οι περισσότεροι εξ ημών αδυνατούμε να κάνουμε) και επίσης τελειώνουν όταν τους διατάξει ο σκηνοθέτης και ποτέ νωρίτερα (πράγμα που επίσης οι περισσότεροι δεν μπορούμε να πετύχουμε).

και τα τελευταια σημειωμενα τα εχομε παρατηρησει πιστευω πιο χαρακτηριστικα σε αρκετες γυναικες του φορουμ που βρισκουν σεξυ διασημες γυναικες(εν αντιθεσει με ανδρες.. το ρευστον του πραγματος που λεει ο επιστημονας απο πανω..
Παρατήρησες λεσβιακές τάσεις μέσα στο στέκι ρε θηρίο; Για πες, για πες...:P:D


μα οι ανδρες επηρεαζονται λιγοτερο απο το περιβαλλον στην σεξουαλικη τους συμπεριφορα ,γιατι εχουν πιο δυνατο σεξουλαλικο ενστικτο...
οσο ποιο δυνατος εισαι τοσο λιγοτερο επηρεαζεσαι απο το περιβαλλον..
Αυτά δεν είναι και πολύ αληθή: Όλο το πατριαρχικό πρότυπο στηρίζεται στην με κάθε τρόπο καταπίεσης της εκδήλωσης και της παραδοχής της σεξουαλικής επιθυμίας και ικανοποίησης από πλευράς των γυναικών. Μιλάμε για πολλές χιλιάδες χρόνια καταπίεσης έως "ευνουχισμού", με μέθοδο κι επιμονή. Από την άλλη πλευρά, η "ισχυρότερη σεξουαλική επιθυμία" που διαπιστώνεις από την πλευρά των αντρών, οφείλεται εν πολλοίς, επίσης στα κοινωνικά στερεότυπα, των οποίων όλοι και όλες είμαστε σε κάποιο βαθμό θύματα. Ο άντρας γαλουχείται να επιδεικνύει συνεχώς την σεξουαλική του δραστηριότητα, ακόμη κι όταν δεν είναι δραστήριος, και να διαλαλεί τη σεξουαλική του επιθυμία, ακόμη κι όταν δεν επιθυμεί πραγματικά. Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι Άγγελε και μην πιστεύεις όλα όσα λένε για τα μάτια του κόσμου οι κάθε λογής "γαμιάδες" που κυκλοφορούν γύρω σου. Η δική μου εμπειρία λέει ότι όσο περισσότερη δραστηριότητα έχει κάποιος, τόσο λιγότερο νιώθει την ανάγκη να τη διαλαλεί.


Εκτός από τα στερεότυπα που λέει η Michelle είναι και αυτό: για πολλές γυναίκες το σεξ ήταν τόσο χάλια που... δεν πολυθέλουν να το κάνουν συχνά...
Με είχαν ρωτήσει κάποτε, αν μπορώ να καταλάβω το κατά πόσον μια γυναίκα υποκρίνεται οργασμό. Η απάντησή μου ήταν ναι, αν κι αυτό όπως γνωρίζετε επισείει πονηρές ματιές και συγκαταβατικές κινήσεις της κεφαλής. Πράγματι, δύσκολα μπορείς να ξεχωρίσεις εάν τα αχ και βαχ που ακούς είναι αληθινά ή ψεύτικα. Επιμένω όμως, ότι υπάρχει ένα αλάνθαστο κριτήριο:

Όταν η γυναίκα έχει ορέξεις συχνά και σου ζητάει "κι άλλο", αυτό σημαίνει ότι δεν υποκρίνεται. Εάν σου λέει μεν πόσο της αρέσει το σεξ μαζί σου, όμως τις περισσότερες φορές "έχει πονοκέφαλο", "είναι κουρασμένη", ή χρειάζεται σαράντα ειδών αρωματικά άλατα για το μπάνιο και είκοσι δύο λογιών διαφορετικά θυμιάματα και κεριά για να φτιαχτεί, τότε πάει να πει πως υποκρίνεται, όσο πειστικά κι αν το κάνει αυτό...

οργασμός ήτανε αυτό ;
Όχι, ο Αη Βασίλης με τα δώρα των γιορτών. Εάν η Obs ήταν καλό κορίτσι όλη τη χρονιά...:hehe: :lol:

πατριαρχικές κοινωνίες.

ένα σχόλιο και μοναδικό:

όσο δεν υπολογίζετε τις ψυχές των γυναικών με το πουλί στο χέρι θα είστε :)
Το ίδιο σχόλιο μπορώ να κάνω και αντιστρόφως, αν και δεν ξέρω με τι είδους ζωντανό θα μείνετε εσείς στο χέρι...:P:D


That's all.

Ο άντρας όταν κάνει σεξ απλά γδύνεται και κάνει σεξ.
Μετά μας φταίνε τα στερεότυπα, όταν τα εκφράζουν οι άλλοι...:confused:

Η γυναίκα, φορτισμένη από τα στερεότυπα της δυτικής κοινωνίας, πρέπει να έχει ξυρισμένες μασχάλες, αποτριχωμένα πόδια, αποτριχωμένα γεννητικά όργανα, αποτριχωμένη περιοχή γύρω από τα γεννητικά όργανα, συν του να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι κατά πάσα πιθανότητα το μακιγιαζ με το οποίο έχει συνηθίσει να κυκλοφορεί θα καταρρεύσει. Αν η κοπέλα έχει και κάποιο φυσιολογικό πρόβλημα, όπως το να είναι το ένα στήθος της μεγαλύτερο από το άλλο, να έχει κυτταρίδα ή ραγάδες, να είναι μεγάλες οι ρώγες της, να έχει κάποια μεγάλη ελιά, ή τέλος πάντων οτιδήποτε που την κάνει να διαφέρει από τις άντερσον που πρωταγωνιστούν σε τσόντες, θα την αγχώνει καθ' όλη τη διάρκεια του σεξ.
Εγώ προσωπικά γνωρίζω πάρα πολλούς άντρες που κάνουν ευχαρίστως σεξ με παχουλές, με αξύριστες, με κοπέλες που έχουν κυτταρίτιδα, κλπ. Εάν οι γυναίκες μασάνε τόσο πολύ από τα πρότυπα της εποχής, είναι δικό τους πρόβλημα. Οι άντρες ΔΕΝ είναι τόσο εκλεκτικοί όσο τους νομίζετε...

Γι' αυτό το σεξ είναι εγκεφαλικό για τις γυναίκες.
Τι, παθαίνουν εγκεφαλικό οι γυναίκες όταν κάνουν σεξ; :lol:

Οι πατριαρχικές κοινωνίες έκαναν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα, προσδιόρισαν το σεξ ως μία πράξη α.σαρκική και β.πρόστυχη.

Υποδούλωσαν τις γυναίκες, τους επέβαλλαν κοινωνικά ιδανικά, όχι γι αυτές, γι αυτούς, για τον πού*σο τους αλλά πλέον οι γυναίκες σπουδάζουν και γίνονται δικηγόροι και ιατροί και είναι "ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ" απελευθερωμένες. Χαχαχα :P
Με αυτά συμφωνώ...

ποσες φορες εχεις ακουσει για μη ικανοποιημενες γυναικες σεξουλικα και προσποιηση οργασμου..και ποσες φορες για τους ανδρες κατι αντιστοιχο... ?
Ισχύει και για τους άντρες, αλλά συνήθως δεν το λένε. Μου έχει τύχει ουκ ολίγες φορές, απλά να εκσπερματώσω, χωρίς να νιώσω απολύτως κανέναν οργασμό και να παριστάνω πως βογγάω για να μην πληγώσω το έτερον ήμισυ. Η σεξουαλική μας ζωή είναι τόσο γεμάτη με μύθους εκατέρωθεν, που κάποιος θα εκπλαγεί εάν έχει αρκετή εμπειρία για να καταλάβει το πόσο λίγο ισχύουν αυτοί...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Οι άνδες πόρνοι είναι σπανιότεροι από τις γυναίκες, επειδή όταν μια γυναίκα θέλει απλά και μόνο να πηδηχτεί, μπορεί απλά να πάει μια βολτούλα σ' ένα μπαρ, με κατάλληλη αμφίεση. Θα το βρει και τζάμπα, δεν συμφωνείς;
ειναι προσφορα και ζητηση..οι ανδρες ζητουν περισσοτερο και πιο συχνα το σεξ και αυτο προσφερεται..απλο...
νομος της αγορας....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fantasmenos

Τιμώμενο Μέλος

Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Θεολόγος και μας γράφει απο Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4,026 μηνύματα.
ειναι προσφορα και ζητηση..οι ανδρες ζητουν περισσοτερο και πιο συχνα το σεξ και αυτο προσφερεται..απλο...
νομος της αγορας....

Και μπάφο ζητάει ο λαός αλλά δεν υπάρχει μεγάλη προσφορά. ΜΜΜ μπαίνει και ο παράγοντας νόμιμο-ηθικό
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Sweet_Butterfly

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Δάσκαλος/α. Έχει γράψει 347 μηνύματα.
εννοειται, δεν το συζητω...οι περισσοτεροι εκεινο σκεφτονται μονο
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

rascal_gd

Περιβόητο μέλος

Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 4,194 μηνύματα.
ένα σχόλιο και μοναδικό:

όσο δεν υπολογίζετε τις ψυχές των γυναικών με το πουλί στο χέρι θα είστε :)
Αρα για να σε οδηγησει μια γυναικα στο κρεβατι πρεπει πρωτα να υπολογισεις τη ψυχη της!

Δικαια ανταλλαγη!!!:thumbup:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ria17

Νεοφερμένος

Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 92 μηνύματα.
κοιταχτε .οι ανδρες εχουν μεγαλυτερη ορεξη και αναγκη για σεξ απο τις γυναικες..η φυση ετσι τα θελει νομιζω....αυτο πιστευω οτι ισχυει..
συμφωνω αλλα υπαρχουν κ γυναικες που το 9ελουν πολυυυυ!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top