×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αντιδράσεις σε Posts μου Παραθέσεις των Posts μου Αναφορές σε Εμένα Ενέργειες Συντονιστών Αόρατος Χρήστης

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68,975 μέλη και 2,478,734 μηνύματα σε 78,947 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 472 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Browsers' άπαντα

Άγγελος

Επιφανές Μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 35 ετών , επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 9,647 μηνύματα.

O Άγγελος έγραψε: στις 20:42, 03-07-09:

#141
Ο Chrome ειναι ο πιο αξιοπιστος και γρηγορος παιδια...
εγω αυτον χρησιμοποιουσα τοσο καιρο και εξαιρετικα σπανια κολλαγε και δεν φορτωνε μια σελιδα..τωρα δοκιμαζω παλι τον firefox 3.5 (λιγουρευτηκα παλι τα addons του,αλλα ηδη το εχω μετανιωσει)και ηδη δυο σελιδες του φορουμ δεν τις ανοιγε με τιποτα..αλλοτε τις ανoiγει με τη μια και πολυ γρηγορα και αλλοτε φορτωνει αιωνιως(και ειδικα μετα απο πολλη χρηση και πολλες σελιδες ) ...μου φαινεται θα ξαναγυρισω στο chrome...
δεν υπαρχει πιο αξιοπιστος browser οσο σκληρη χρηση και να του κανεις.....
-----------------
γιαυτο το μηνυμα τωρα ξερετε ποση ωρα περιμενα να το φορτωσει?
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Subject to change : 04-07-09 στις 01:50. Αιτία: posts merged
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Lorien

Επιφανές Μέλος

Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 4,331 μηνύματα.

O Lorien έγραψε: στις 19:47, 04-07-09:

#142
Παντως ενω χρησημοποιω Firefox απο τοτε που βγηκε, τελευταια κανει κατι κουλα. Πχ με vista δεν παιζει συχνα youtube videos και θελει logoff/logon (ή restart),...παντα οταν κανεις logoff/restart γινεται καποιο conflict και δεν κλεινει τα παραθυρα σωστα (ευτυχως κραταει τα sessions γιατι αλλιως θα ειχα κανει χαρακιρι καιρο τωρα),....και προχτες αποφασισε μονος του να μου σβησει ολους τα usernames που χρησημοποιω σε διαφορες σελιδες.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Estartu (τρελή κι αλλοπαρμένη)

Εκκολαπτόμενο Μέλος

H τρελή κι αλλοπαρμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών , επαγγέλεται IT και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα.

H Estartu (e)friends call me "Jok" .... έγραψε: στις 20:39, 04-07-09:

#143
χρησιμοποίησα τον firefox μόνο για μία εβδομάδα (τόσο τον άντεξα)

επειδή το πισι μου είναι "αντίκα" ήταν ποιο αργός και από τον ΙΕ !!!!
Opera είχα για αρκετούς μήνες και ήμουν αρκετά ευχαριστημένη μέχρι που άρχισε να μου
κάνει κάτι περίεργα "κολλήματα" και ο μόνος τρόπος ήταν να τον κλείσω και να τον ανοίξω
ξανά αλλιώς οι σελίδες δεν φόρτωναν !!!

τώρα δοκιμάζω το Google Chrome και μέχρι στιγμής πάει καλά - τον βρίσκω αρκετά
ξεκούραστο και σχετικά γρήγορο ...
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 10,251 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε: στις 20:43, 04-07-09:

#144
Ναι, αν αυτό που πρωτίστως σε ενδιαφέρει είναι η ταχύτητα του browser ως πρόγραμμα, τότε ο Firefox δεν είναι επιλογή (ούτε ο Internet Explorer, ούτε ο Safari πλέον). Πιστεύω ότι ο Chrome θα σε βολέψει, μιας και τον θεωρώ τον γρηγορότερο.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Άγγελος

Επιφανές Μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 35 ετών , επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 9,647 μηνύματα.

O Άγγελος έγραψε: στις 23:15, 04-07-09:

#145
Chrome θα σε βολέψει, μιας και τον θεωρώ τον γρηγορότερο.
δεν ειναι ο Chrome μονο πιο γρηγορος αλλα ο πιο σταθερος...η αποδοση του ειναι η σταθεροτερη..δεν κανει κουλα οπως το firefox..ο firefox ισως επειδη ειναι πανω απο ολα ανοιχτος και ελευθερος στη φιλοσοφια του ,γιαυτο ακριβως τον λογο ,του λειπει η σταθεροτητα και η σιγουρια..αν με εννοειτε τι εννοω...
2
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

iJohnnyCash (Panayotis Yannakas)

Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Επιχειρηματίας . Έχει γράψει 17,181 μηνύματα.

O iJohnnyCash έγραψε: στις 23:45, 04-07-09:

#146
δεν ειναι ο Chrome μονο πιο γρηγορος αλλα ο πιο σταθερος
Οκ, έστω, αλλά αν κάποιος είναι ο γρηγορότερος δεν σημαίνει ότι δεν είναι και ο πιο σταθερός.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Bill

Διακεκριμένο μέλος

Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 3,892 μηνύματα.

O Bill έγραψε: στις 23:54, 04-07-09:

#147
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος
ο firefox ισως επειδη ειναι πανω απο ολα ανοιχτος και ελευθερος στη φιλοσοφια του ,γιαυτο ακριβως τον λογο ,του λειπει η σταθεροτητα και η σιγουρια..αν με εννοειτε τι εννοω...
Δεν σε εννοώ.
Πώς ακριβώς συμβαίνει αυτό;
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

iJohnnyCash (Panayotis Yannakas)

Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Επιχειρηματίας . Έχει γράψει 17,181 μηνύματα.

O iJohnnyCash έγραψε: στις 00:02, 05-07-09:

#148
Ε ότι είναι γομάρι, ο firefox είναι ... (με μόλις 2 tab ανοιχτά)
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  2009-07-04_2359.png
Εμφανίσεις:  73
Μέγεθος:  73,9 KB
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Άγγελος

Επιφανές Μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 35 ετών , επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 9,647 μηνύματα.

O Άγγελος έγραψε: στις 00:11, 05-07-09:

#149
Δεν σε εννοώ.
Πώς ακριβώς συμβαίνει αυτό;
οταν ενα προγραμμα ειναι υπερβολικα ανοιχτο και ελευθερο και κυριως φτιαγμενο για φτιαχνει ο καθενας προσθετα γιαυτο ευκολα..Ε,μπορει να μην ειναι και τοσο σταθερο και αξιοπιστο...
η ελευθερια με τη σιγουρια και τη σταθεροτητα ειναι εννοιες αντιθετες(καπου στη μεση ειναι το καλυτερο)...
κοινως με το open source firefox νιωθω μια ασαφεια και μη σιγουρια...οπως ειπα και παραπανω..
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

iJohnnyCash (Panayotis Yannakas)

Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Επιχειρηματίας . Έχει γράψει 17,181 μηνύματα.

O iJohnnyCash έγραψε: στις 00:13, 05-07-09:

#150
Καμία σχέση, εξάλλου και ο chrome είναι opensource
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Άγγελος

Επιφανές Μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 35 ετών , επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 9,647 μηνύματα.

O Άγγελος έγραψε: στις 00:46, 05-07-09:

#151
φτιαχτηκε με ενα open source kit..αλλα οπως ειναι τωρα δεν ειναι τοσο ευκολο σαν το firefox να του φτιαξει προσθετα ο καθενας και να τα δεχτει..γιαυτο αλλωστε δεν υπαρχουν και προσθετα του...οταν φτιαχνεις κατι με κυριο σκοπο να μετατρεπεται ευκολα ,δεν το κανεις και τοσο συμπαγες στο τελος...
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

iJohnnyCash (Panayotis Yannakas)

Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Επιχειρηματίας . Έχει γράψει 17,181 μηνύματα.

O iJohnnyCash έγραψε: στις 03:12, 05-07-09:

#152
Μην μπερδεύεις το WebKit με το Chrome, άσχετως αν ο chrome έχει webkit, και το Chrome είναι opensource.

Άρα το πρόβλημα σου δεν είναι αν κάτι είναι opensource αλλά αν δέχεται addon
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Άγγελος

Επιφανές Μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 35 ετών , επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 9,647 μηνύματα.

O Άγγελος έγραψε: στις 10:09, 05-07-09:

#153
αλλά αν δέχεται addon

ναι..αν εχει τοσο ανοιχτη αρχιτεκτονικη που δεχεται ευκολα προσθετα...
αυτο ειναι ισως το προβλημα του firefox...υπερβολικα ανοιχτο και ευκολο για μετατροπες ,αλλα γιαυτο το λογο οχι τοσο σταθερο..
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Bill

Διακεκριμένο μέλος

Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 3,892 μηνύματα.

O Bill έγραψε: στις 10:35, 05-07-09:

#154
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος
ναι..αν εχει τοσο ανοιχτη αρχιτεκτονικη που δεχεται ευκολα προσθετα...
αυτο ειναι ισως το προβλημα του firefox...υπερβολικα ανοιχτο και ευκολο για μετατροπες ,αλλα γιαυτο το λογο οχι τοσο σταθερο..
Μα η ανοιχτή αρχιτεκτονική είναι αυτή που επιτρέπει στον καθένα να μπορεί να τη μελετήσει και να τη βελτιώσει.Κάτι που είναι ανοιχτό και μπορεί ο καθένας να το βελτιώσει εξελίσσεται πολύ πιο γρήγορα από ένα κλειστό λογισμικό.
Το πρόσθετα που προστίθενται στα επίσημα addons πάντα ελέγχονται, οπότε δεν κινδυνεύεις από χρήση επίσημου addon.

Κενά πάντα θα βρίσκουν να διορθώνουν.Εξάλου πρόκειται και για μια κούρσα για το ποιος θα κερδίσει μερίδιο στην αγορά και εντυπώσεις με το release κάποιου browser.Και πάντα θα σου εμφανίζουν updates για να σου δημιουργείται υποσυνείδητα η εντύπωση ότι είσαι πιο ασφαλής.

Γενικά ο καθένας χρησιμοποιεί ότι τον βολεύει, ie, firefox, chrome, safari.Το καθένα έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του, αλλά πλέον υπάρχει τέτοια εξέλιξη στους browsers που το να μιλάμε για τραγικά κενά ασφαλείας ή σταθερότητας δεν ξέρω κατά πόσο ευσταθεί.

Συνήθως η χρήση που γίνεται στον browser του κολλάει τη ρετσινιά, παρά η συμβατική χρήση.
Αν φορτώσω το firefox με extentions κι ένα σωρό μπιχλιμπίδια, λογικό είναι κάποιο από αυτά να τον βαραίνει και να κρεμάει ή να επηρεάζει τη συμπεριφορά του.Έτσι λοιπόν απογοητεύομαι από το firefox και λέω ότι μου σέρνεται, μου κάνει, μου ράνει και πάει λέγοντας.
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Άγγελος

Επιφανές Μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 35 ετών , επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 9,647 μηνύματα.

O Άγγελος έγραψε: στις 10:51, 05-07-09:

#155
Αν φορτώσω το firefox με extentions κι ένα σωρό μπιχλιμπίδια, λογικό
χωρις να εχω πολλα προσθετα και χωρις καθολου προσθετα ακομα...μπορει να μη φορτωνει για λεπτα ολοκληρα (εμενα μου κολλαει στο "αναμονη για τον ταδε σερβερ")στα καλα καθουμενα...οταν εχεις φτιαξει κατι με κυριο πυρηνα το να μπορει ευκολα να του βαζει κανεις χερι..τοτε μπορεις να μειωσεις τη σταθεροτητα....


.ισως να μην το καταλαβαινετε αυτο(σκεφτειτε το με ενα αυτοτκινητο ή με μια αλλη συσκευη,πχ τα αυτοκινητα με την πιο μελετημενη ,λεπτομερη,τεχνολογια και κατασκευη δεν ειναι και τα ευκολοτερα για τους μαστορες ,-το ξερω το παω μακρια..αλλα υπαρχει αναλογια.. με οποιαδηποτε κατασκευη..... )για ειναι της μοδας τα πολλα προσθετα και προβαλλεται οτι εχουν μονο θετικα...αλλα σκεφτειτε το...
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Άγγελος : 05-07-09 στις 10:59.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Bill

Διακεκριμένο μέλος

Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 3,892 μηνύματα.

O Bill έγραψε: στις 11:03, 05-07-09:

#156
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος
χωρις να εχω πολλα προσθετα και χωρις καθολου προσθετα ακομα...μπορει να μη φορτωνει για λεπτα ολοκληρα (εμενα μου κολλαει στο "αναμονη για τον ταδε σερβερ")στα καλα καθουμενα...οταν εχεις φτιαξει κατι με κυριο πυρηνα το να μπορει ευκολα να του βαζει κανεις χερι..τοτε μπορεις να μειωσεις τη σταθεροτητα.....ισως να μην το καταλαβαινετε αυτο(σκεφτειτε το με ενα αυτοτκινητο ή με μια αλλη συσκευη,πχ τα αυτοκινητα με την πιο μελετημενη ,λεπτομερη,τεχνολογια και κατασκευη δεν ειναι και τα ευκολοτερα για τους μαστορες ,-το ξερω το παω μακρια..αλλα υπαρχει αναλογια.. με οποιαδηποτε κατασκευη..... )για ειναι της μοδας τα πολλα προσθετα και προβαλλεται οτι εχουν μονο θετικα...αλλα σκεφτειτε το...
Η προβολή θετικών είναι καθαρά θέμα marketing.Όλοι οι browsers το κάνουν και κανείς δεν πρόκειται να σου πει ότι ο browser του έχει μελανά σημεία.

Σωστό το παράδειγμα με το αυτοκίνητο.
Γι αυτό λέω ότι είναι καθαρά θέμα προτίμησης.
Πάντα ψάχνουμε ένα tradeoff ανάμεσα στα χαρακτηριστικά, ανάλογα με τη χρήση που επιθυμούμε.
Επιλέγοντας κάτι απλά θυσιάζουμε κάτι για να αποκτήσουμε πλεονέκτημα σε ένα άλλο σημείο.
Παράδειγμα τα extensions του firefox.Κάποιοι προτιμάνε την ευκολία που σου παρέχει για να τον μετατρέψεις όπως θες, θυσιάζοντας κάποια άλλα πράγματα που θα είχαν αν χρησιμοποιούσαν πχ κάποιον πιο γρήγορο browser.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Άγγελος

Επιφανές Μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 35 ετών , επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 9,647 μηνύματα.

O Άγγελος έγραψε: στις 11:08, 05-07-09:

#157
επισης πολλα στοιχεια (πχ ορθογραφικος ελεγχος και αλλα πολλα)στο firefox πρεπει να τα βαλεις επιπλεον απαραιτητα σαν προσθετα ,ενω το chrome πχ τα εχει εξαρχης ενσωματωμενα και αρα με λιγοτερη επιβαρυνση του υπολογιστη...
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

iJohnnyCash (Panayotis Yannakas)

Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Επιχειρηματίας . Έχει γράψει 17,181 μηνύματα.

O iJohnnyCash έγραψε: στις 13:15, 05-07-09:

#158
Δεν είναι τόσο απλό το θέμα, δεν σημαίνει ότι αν κάτι είναι opensource μπορεί να γράψει όποιος θέλει κάτι για αυτό το project αρά να επηρεάσει την εξέλιξη του αρνητικά. Ούτε αν κάτι δέχεται addon, σημαίνει κάτι.

Όλα αυτά που αναφέρεις έχουν να κάνουν ποίος είναι εκείνος ο τρόπος που λειτουργεί η ομάδα, δηλαδή με ποίες συνθήκες βγαίνει μια νέα έκδοση, πόσο έλεγχο έχουν για τα addon, και φυσικά και πιο τέχνικες λεπτομέριες.

Δες για παράδειγμα η ομάδα της Google για τον browser τρέχει στην ουσία δυο project, το chrome και το Chromium. Η Apple στο iPhone όχι μόνο ασκεί τρομερό review πριν βγει ένα app στην αγορά, συγχρόνως έχει κλείσει το Multitasking.

Είναι χίλιες φορές καλύτερο και πιο ασφαλές να κρίνεις από το αποτέλεσμα και όχι από το αν κάτι είναι Opensource ή δέχεται addon κτλ
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Άγγελος

Επιφανές Μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 35 ετών , επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 9,647 μηνύματα.

O Άγγελος έγραψε: στις 13:50, 05-07-09:

#159
Είναι χίλιες φορές καλύτερο και πιο ασφαλές να κρίνεις από το αποτέλεσμα
μα απο το αποτελεσμα κρινω και την καθημερινη χρηση..απλα προσπαθω να βρω και μια πιο πισω λογικη..
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

gademis (Δημήτρης)

Τιμώμενο Μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 41 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. . Έχει γράψει 1,315 μηνύματα.

O gademis "ένα προσωπικό μήνυμα" έγραψε: στις 11:50, 15-02-10:

#160
Opera 10.50 beta 1
Με κύριο κράχτη την υπερ-speed-optimized javascript engine. Με just in time compiler και binary caching (ελπίζω να μήν έχει πολλά eval() στο στέκι θα μου κάψει το brach predictor )

Επίσης έχει και ωραίο εφφεδάκι για τα popups
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια