×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αντιδράσεις σε Posts μου Παραθέσεις των Posts μου Αναφορές σε Εμένα Ενέργειες Συντονιστών Αόρατος Χρήστης

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 69,092 μέλη και 2,482,484 μηνύματα σε 79,137 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 574 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Microsoft Word: Απορίες

vaggelis03`

Νεοφερμένος

Ο vaggelis03` αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 25 ετών . Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

O vaggelis03` έγραψε: στις 14:05, 08-07-08:

#1
Γειά σε όλους. Μόλις έκανα την εγγραφή μου στο forum και πρέπει να πω πως είναι υπέροχο, έχω ενθουσιαστεί. Λοιπόν, εγώ γενικά ενδιαφέρουμε για διάφορα προγράμματα υπολογιστών, κυρίως στην πλατφόρμα των windows. Βέβαια δεν ξέρω και πολλά ακόμα, αλλά ελπίζω να μάθω Θα ήθελα να ρωτήσω, αν μπορείτε να μου πείτε κάποιες λειτουργίες του MS Word (2007), ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ. Π.χ. για τα macros. Τι είναι τα macros; Πώς τα χρησιμοποιής; Πώς δημιουργείς ένα macro; Σε τι χρησιμεύουν; Όποια άλλη χρήσιμη-και όχι τόσο διαδεδομένη λειτουργεία του σκεφτείτε, παρακαλώ, παραθέστε την.

Ευχαριστώ, Βαγγέλης
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

herculesthemad (Ηρακλής)

Νεοφερμένος

Ο Ηρακλής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 26 ετών , επαγγέλεται Developer και μας γράφει απο Άνω Λιόσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα.

O herculesthemad έγραψε: στις 11:27, 04-08-08:

#2
Tα macros ή αλλιως vba (visual basic for application) είναι το κομμάτι στο word και γενικά στο office που μπορείς να γράψεις κώδικα .

και κάποια tutorial http://www.tutorialized.com/tutorials/MS-Word/Macros/1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

michael92 (Μιχάλης)

Περιβόητο Μέλος

Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 26 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 1,082 μηνύματα.

O michael92 έγραψε: στις 14:41, 12-08-08:

#3
Τα macros (μακροεντολές) δεν προυποθέτουν να γράφεις κώδικα, τουλάχιστον για το 90% των εντολών, απλά πατάς καταγραφή μακροεντολής και επιλέγεις διάφορες εντολές. Μετά αντιστοιχείς τις εντολές σε κουμπί ώστε να ην χρειάζεται να χάνεις πολύτιμο χρόνο. Πχ θα μπορούσες να κάνεις ένα κουμπί, αποθήκευση και κλείσιμο εγγράφου ή ένα κουμπί που να κάνει Ctrl + A, delete. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμα, ας είναι καλά το ECDL expert :p. Φυσικά με VBA μπορείς να κάνεις πιο εξειδικευμένες εργασίες αλλά δεν είναι καν απαραίτητες για σημαντικά projects.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

markip

Δραστήριο Μέλος

H markip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει απο Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 189 μηνύματα.

H markip έγραψε: στις 14:49, 04-11-08:

#4
αν καταλαβετε θελω ενα προγραμμα που να μετατρεπει τα ονοματα των αρχειων που επιλεγω σε επεξεργασιμο κειμενο για να δημιουργησω μια λιστα με τα αρχεια μου στο word. Eλπιζω να καταλαβετε τι εννοω.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Eruyomo (Μάνος)

Περιβόητο Μέλος

Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 34 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,476 μηνύματα.

O Eruyomo monsters under your bed έγραψε: στις 02:06, 05-11-08:

#5
Δεν καταλάβαμε τι εννοείς.
Δώσε ένα παράδειγμα.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Anarki (Αλέξης)

Επιφανές Μέλος

Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 2,904 μηνύματα.

O Anarki έγραψε: στις 02:37, 05-11-08:

#6
Θέλει να επιλέγει κάποια αρχεία στον windows explorer και να δημιουργείται αυτόματα μια λίστα (μοντελοποιημένη σε κείμενο, copyright Harry Manifavas) με τα ονόματα των αρχείων.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Eruyomo (Μάνος)

Περιβόητο Μέλος

Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 34 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,476 μηνύματα.

O Eruyomo monsters under your bed έγραψε: στις 23:03, 05-11-08:

#7
Χμου, κατάλαβα.

Regular expressions σε command line υποστηρίζουνε είπαμε τα windows;
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Anarki (Αλέξης)

Επιφανές Μέλος

Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 2,904 μηνύματα.

O Anarki έγραψε: στις 23:07, 05-11-08:

#8
Στήσε windows σε virtualbox και δοκίμασε
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

~kynthia (Κύνθια)

Δραστήριο Μέλος

H Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών . Έχει γράψει 337 μηνύματα.

H ~kynthia goodbye, Nerya. έγραψε: στις 04:34, 06-11-08:

#9
Νομίζω την καλύψατε πλήρως
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

markip

Δραστήριο Μέλος

H markip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει απο Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 189 μηνύματα.

H markip έγραψε: στις 20:33, 07-11-08:

#10
Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo
Χμου, κατάλαβα.

Regular expressions σε command line υποστηρίζουνε είπαμε τα windows;
Αρχική Δημοσίευση από Anarki
Στήσε windows σε virtualbox και δοκίμασε
Αρχική Δημοσίευση από Nerya
Νομίζω την καλύψατε πλήρως
παιδια δεν καταλαβα τιποτα απο αυτα που ειπατε. Πως μεσω εντολων(commands) θα κανω αυτο που θελω?
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Eruyomo (Μάνος)

Περιβόητο Μέλος

Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 34 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,476 μηνύματα.

O Eruyomo monsters under your bed έγραψε: στις 11:41, 08-11-08:

#11
Αρχική Δημοσίευση από markip
παιδια δεν καταλαβα τιποτα απο αυτα που ειπατε. Πως μεσω εντολων(commands) θα κανω αυτο που θελω?
Ναι.
https://collab.itc.virginia.edu/acce...%20folder.html
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

andreas157 (Ανδρέας)

Εκκολαπτόμενο Μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Μας γράφει απο Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 140 μηνύματα.

O andreas157 έγραψε: στις 20:58, 08-11-08:

#12
ή το PrintMaestro που δεν είναι free
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

djgiannis (Γιάννης)

Νεοφερμένος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 26 ετών και μας γράφει απο Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 25 μηνύματα.

O djgiannis έγραψε: στις 23:16, 07-02-09:

#13
Γεια χαρα σε ολους!
Παιδια κατεβαζω αρχαια κειμενα στον υπολογιστη και τις συλαβες οπου εχουν περισπωμενες και πνευματα δεν μου τις δειχνει και δειχνει απλα ενα τετραγωνο
Μπορειτε να με βοηθησετε πως να λυσω αυτο το προβλημα?
Ευχαριστω:thanks:
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

ultimater

Δραστήριο Μέλος

Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 197 μηνύματα.

O ultimater έγραψε: στις 01:20, 08-02-09:

#14
ποιο word ειναι?(2001,2007)?
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Iliaso

Επιφανές Μέλος

Ο Iliaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 5,469 μηνύματα.

O Iliaso έγραψε: στις 01:24, 08-02-09:

#15
δεν νμίζω ότι λύνεται...
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Unkown-User

Περιβόητο Μέλος

Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 1,038 μηνύματα.

O Unkown-User έγραψε: στις 01:27, 08-02-09:

#16
Αρχηγέ ψάξε στο google για πολυτονικές γραμματοσειρές και κάνε κουμάντο. Αν θελήσεις περισσότερες πληροφορίες tell me
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

djgiannis (Γιάννης)

Νεοφερμένος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 26 ετών και μας γράφει απο Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 25 μηνύματα.

O djgiannis έγραψε: στις 13:43, 08-02-09:

#17
Το 2007 εχω
-----------------------------------------
Λυθηκε το προβλημα οπως ειπε ο djohn επρεπε να καταβασω
πολυτονικές γραμματοσειρές
Ευχαριστω!:thanks:
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Unkown-User

Περιβόητο Μέλος

Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 1,038 μηνύματα.

O Unkown-User έγραψε: στις 13:55, 08-02-09:

#18
Αρχηγέ τα κατάφερες? Σόρυ για την "συντομία" του μνμτος. Αν θες λίγο πιο αναλυτικά πες μου.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

~Λένα~

Περιβόητο Μέλος

H ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,166 μηνύματα.

H ~Λένα~ έγραψε: στις 21:08, 08-02-09:

#19
Να σας ρωτησω γιατι εχω κολλησει, πως βαζουμε δυναμεις και αριθμους κατω απο το γραμμα?Δηλαδη αυτο που φαινεται κατω απο την εικονα?Λιγο γρηγορα αν μπορειτε...
Ευχαριστω
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Anarki (Αλέξης)

Επιφανές Μέλος

Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 2,904 μηνύματα.

O Anarki έγραψε: στις 21:11, 08-02-09:

#20
Δείκτης λέγεται αυτό.
Επιλέγεις αυτό που θες να πάει πιο χαμηλά και πας Format -> Font -> Subscript (η εναλλακτικά το shortcut ctrl + =).
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια