Πως;
Ταξινόμηση;
Που;
![]() ![]()
Από
![]() ![]()
ή ημερών
Ποιος;
|
![]()
![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() |
Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos
Πολύ ενδιαφέρουσα άποψη! Θα ήθελα να τη συζητήσουμε λίγο. Πές μου, τι προτείνεις για τη φάση που θέλεις να κάνεις παιδιά;![]()
Αρχική Δημοσίευση από Nosaltres
Απλα τα κανεις!![]()
Αρχική Δημοσίευση από dooo
δεν φταίνε οι μακροχρόνιες σχέσεις για το ότι παίρνει κάποιος κιλά..ο μεταβολισμός γερνάει μαζί μας.
Και τότε πώς γίνεται να είμαι σήμερα 25 κιλά λιγότερα απ' ότι στα 28 μου;
Χωρίς τη "νομιμοποίηση" του κράτους ή της εκκλησίας; Θα βάλεις τα παιδιά σου σε θέση άμυνας στην άτιμη κενωνία (dishonnorable society) χωρίς αυτό να είναι επιλογή τους; Είναι ερωτήματα που αντιμετώπισα κι εγώ, όμως η αρχική σου άποψη που δίνει μεγαλύτερη σημασία στην ουσία της σχέσης και όχι στον τύπο που τη διέπει (γάμος, συμβίωση κλπ), ήταν και είναι και δική μου άποψη. Νομίζω ότι με αυτόν τον τρόπο αποφορτίζεις το γάμο από το μύθο του και επικεντρώνεσαι στο να διατηρήσεις τη σχέση, όσο βέβαια αυτή μπορεί να διατηρηθεί. Έτσι τουλάχιστον δεν ξεπέφτεις στη συμβατικότητα.
Αρχική Δημοσίευση από mania
Ο προορισμός του ανθρώπου ειναι να γενιέτε έλευθερος και να παιθένει ελέυθερος στην ψυχή άσχετα με το σώμα άλλα η ψυχή των ανθρώπων ειναι φυλακισμένη σε έναν κόσμο που έπιβάλει το γάμο και κατακρίνει τα παιδιά που γενήθηκαν έξω άπο αυτόν, έτσι τους έμαθαν έτσι μας έμαθαν και άς ελπίσουμε να μην το μάθουμε και αυτό στα παιδιά μας. Ναι να παντρευτεί κάποιος άλλα με καθαρό μυαλό και όχι γεμισμένο με χαζές ιδέες και ιδανικά που δεν ισχίουν στην σημερινή έποχή.
Ο γάμος μπορεί να καταλήξει προορισμός άλλα όχι υποχρεωτικά δεν πράπει να ειναι υποχρεωτικά, υποχρεωτικό πρέπει να ειναι να αφήνουν οι παλιοι τους νέους να τον διαλέγουν και όχι να τους τον ποτίζουν κάθε μέρα![]()
Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate
![]()
![]()
![]()
![]()
Σήμερα πια δεν ισχύει αυτό, όποιος δεν θέλει να παντρευτεί δεν παντρεύεται, και όποιος θέλει να κάνει παιδιά τα κάνει χωρίς απαραίτητα να είναι παντρεμένος.
Λάθος βγές πρός τα χωριά και πρώς τα νησιά να δείς τι γίνετε, άν μία κοπέλα είναι ανήπαντρη μητέρα πάνε να την φάνε και άν ειναι χρόνια κάποια χωρίς να παντρευτεί την λένε σπιτωμένη, κάνω λάθος; πού ειναι η ελευθερία; πόσες φορές ακούμε για κοπέλες που τα ρίχνουν στα χωριά γιατί δεν μπορούν να πούν ότι ειναι έγκυές εκτώς γάμου; Και κάτι άλλο παλιότερα λέγατε ότι η πρίκα σταμάτησε και το ξαναφερέ η Ρουμάνα στο φώς, υπάρχουν άπλα όχι στις μεγάλες πόλεις έλα πρός τα δώ να σου βγάλω μάτσο τις κοπέλες που τις κατακρίνουν![]()
Εντάξει μεμονομένες περιπτώσεις πάντα υπάρχουν αλλά αυτές δεν ορίζουν και τον κανόνα. Λόγω επαγγέλματος έχω γνωρίσει την επαρχία σε όλο της το μεγαλείο, και πολλές φορές συμβαίνουν όλα αυτά που περιγράφεις και ακόμα χειρότερα, όμως δεν είναι μέτρο σύγκρισης η επαρχία και μόνο.
Μήν το λές αυτό, άν συγκρίνεις όλα τα νησιά και τα χωριά με την αθήνα το κάλυψες, υπάρχουν και πολλά μάλιστα, όχι μεμονομένα άκουσέ με μηλάω με ανθρώπους σε όλη την ελλάδα και όλοι τα ίδια μου λένε![]()
Εγώ προσωπικά ανήκω στη δεύτερη κατηγορία![]()
Αρχική Δημοσίευση από XRZ
Και ναι, δεν είναι Αθήνα η Κέρκυρα αλλά και με 50.000 κόσμο δεν είναι το τελευταίο κωλοχώρι![]()
so do I στην παρούσα φάση αλλά ομολογώ ότι αν στα 30 μου (που θα αρχίζει να βαράει και το ...βιολογικό ρολόι αλλά Δήμητρα "Θοδωρή εγώ πότε θα γίνω μάνα?") πχ δεν έχω κάτι ... αξιόλογο στην ζωή μου [σε προσωπικό επίπεδο] δεν ξέρω πως θα επιδρούν στην ψυχολογία μου...
Αρχική Δημοσίευση από dooo
η μακροχρόνια σχέση σου πάντως δε φταίει ούτε και για αυτό![]()
Μιλούσα για το θέμα του μεταβολισμού. Το ότι έβαλα κιλά δεν οφείλεται στη σχέση μου, αφού μέσα στην ίδια σχέση τα έχασα. Αυτό που έχω όμως να παρατηρήσω είναι ότι οι φάσεις που πέρασε αυτή η σχέση έχουν άμεση σύνδεση με τις δικές μου μεταμορφώσεις.
so do I στην παρούσα φάση αλλά ομολογώ ότι αν στα 30 μου (που θα αρχίζει να βαράει και το ...βιολογικό ρολόι αλλά Δήμητρα "Θοδωρή εγώ πότε θα γίνω μάνα?") πχ δεν έχω κάτι ... αξιόλογο στην ζωή μου [σε προσωπικό επίπεδο] δεν ξέρω πως θα επιδρούν στην ψυχολογία μου...
Αυτή τη Δήμητρα Θοδωρή που λες δεν την ξέρω![]()