Πως;
Ταξινόμηση;
Που;
![]() ![]()
Από
![]() ![]()
ή ημερών
Ποιος;
|
![]()
![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() |
Αλλά και ο δολοφόνος αν το πάρουμε διαφορετικά άρρωστος άνθρωπος δεν είναι? Για να οδηγηθεί κάποιος σε μία τέτοια πράξη, νομίζω ότι ψυχολογικά πρέπει να έχει πολλά τραύματα. Δεν μπορώ να καταλάβω δηλαδή αυτό τον διαχωρισμό που έκανες ειδικά για τους παιδόφιλους.
Εγώ σαν γενικό κανόνα λέω όχι στη θανατική ποινή...
Αλλά ακούγοντας κάποια γεγονότα στις ειδήσεις έχω πιάσει κάποιες φορές τον εαυτό μου να είμαι πολύ σκληρή που να λέω ότι σε αυτό το.. τέρας(!) θα του άξιζε κάτι τέτοιο...
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος
πρωτον,,η παιδεραστια ειναι επισημα αρρωστια ψυχικη επιστημονικα,,αυτοι οι ανθρωποι σιγουρα ειναι ψυχικα διαταραγμενοι..
ενω οι δολοφονοι οχι..δεν ειναι το ιδιο..
τωρα λεκτικα,,ναι,,πολλοι λεμε να τον σκοτωσουν ,κρεμασουν(εγω προσωπικα αν με πιστευεις βεβαια ποτέ δεν το εχω πει για κανεναν)..
αλλα η πραξη ειναι διαφορετικη.. εγω οταν ακουω τα της παιδδοφιλιας ,σκεφτομαι ποσο διεστραμμενος μπορει να ειναι ενας ανθρωπος..παντως μισος δεν νιωθω..
αρρωστοι ανθρωποι ειναι..
Αλλά εγώ πάντα σκεφτόμουν το θύμα - και αυτός είναι ο λόγος που ήμουν και σκληρή.
Από την άλλη όμως όταν κάποιος είναι τόσο άρρωστος ψυχικά υπάρχει περιθώριο βελτίωσης?
Γιατί έτσι θα μπορούσε ο καθένας να δηλώσει ψυχική ασθένεια για να αντιμετωπίσει μία ελαφρύτερη ποινή.. Πόσο δίκαιο είναι αυτό???
οι αναπηροι εχουν πιθανοτητα?γιατι κανουν τα παντα να τους θεραπευσουν?
εδω εχουμε αναπήρους στο μυαλο...
δεν σκοτωνουμε αρρωστους..τους θεραπευουμε.(απομονώνοντας τους βεβαια απο την κοινωνια)
.και μανιακοι ψυχωτικοι υπαρχουν που θελουν ψυχιατρειο και σκοτωνουν κοσμο,,τους βαζουν σε ειδικα ιδρυματα..
γιαυτο υπαρχουν αυστηροι γιατροι που εξεταζουν,,εχουν προβλεφθει αυτα..
(αλλωστε ολοι τρελοι το παιζουν στα δικαστηρια για να γλυτωσουν..,,,αν τους πιστευαν ολους οι δικαστες και οι γιατροι..)
Αρχική Δημοσίευση από D_G
Και όσοι πιστεύουν ότι υπερβάλλω, ας σκεφθούν τι θα πίστευαν, αν θύμα ήταν ή το παιδί τους, ή κάποιο ανίψι τους, ή κάποιο γνωστό και αγαπητό τους πρόσωπο.
Αρχική Δημοσίευση από z0itCa
Δεν αντιλέγω σε αυτό και όπως είδες το έγραψα και παραπάνω.. Αλλά μήπως και αυτό είναι άδικο?
Γιατί με τον θάνατο αυτού του ανθρώπου το μικρό παιδί δεν θα κερδίσει κάτι ούτε θα σβηστεί από το μυαλό του η αποτρόπαια αυτή πράξη...
Είμαι κατά.
αρρωστοι ανθρωποι ,που πρεπει να μπουν σε ιδρυμα-ασφαλειας εννοειται-
Like ![]() |
DrStrangelove, self-instructive depressing, Subject to change, Cherie, iJohnnyCash, Νωεύς, Chemwizard, QsLv, prinCess., Angelique., Apro |
Confused ![]() |
WhiteDrum, Jesus ate your cake |
Μα, είπα ότι ψήφισα όχι !
Είμαι κατά.
Αρχική Δημοσίευση από abracadabra!
Να μην θανατώνονται! Υπάρχει μεγαλύτερη λύτρωση, εξάλλου; Τους απαλλάσσεις από το κοινωνικό στίγμα, τους απαλλάσσεις από τις τύψεις που ενδέχεται να νιώσουν κάποτε. Είμαι υπέρ της ισόβιας κάθειρξης όμως. ΙΣΟΒΙΑΣ, χωρίς χάρες, χωρίς χαρίσματα. Συγγνώμη που είμαι κάπως έντονη, αλλά χθες σε μια δίκη ένας "παΤΕΡΑΣ" που βίαζε τις δύο του κορούλες ΑΠΟ ΤΑ 10 μέχρι τα 18, κρίθηκε ένοχος και θα φυλακιστεί ΜΟΝΟ για 20 χρόνια, που σημαίνει πως με καλή διαγωγή ίσως κάνει και λιγότερα χρόνια! Αν είναι ποτέ δυνατόν! Τα κοριτσάκια αυτά που έχουν προβλήματα και επισκέπτονται ψυχιάτρους από τα 18 τους;
Εγω λεω οχι,,γιατι ειναι βασικα αρρωστοι ανθρωποι ,που πρεπει να μπουν σε ιδρυμα-ασφαλειας εννοειται- για να γινουν καλα,και αν δεν γινουν τουλαχιστον να μην ενοχλουν τη κοινωνια τριγυρω..
και ενα ερωτημα..γιατι ειναι τοσο περισσοτεροι οι παιδοφιλοι ανδρες απο τις παιδοφιλες γυναικες?![]()
Δεν θεραπεύονται αυτά φίλε μου, είναι καταδικασμένοι δυστυχώς. Είναι η φύση τους αυτή.
σαν τους ομοφυλοφιλους ε?
συμφωνω
παντως για τα 20 χρονια φυλακη..δυστυχως καιο κοεμτζης που σκοτωσε 5 νομιζω,,μετα απο 20 χρονια βγηκε..οποτε..ασε..
παντως εκπλησσομαι απο τη σκληροτητα που δειχνετε εδω..και στην ητλεοραση..αυτη η ανθρωποφαγια..σφαχτε τους ,σκοτωστε τους,,με σοκαρει(εστω και στα λογια,,βασικα..)..
τι ναπω..
και ιδιαιτερα απο ανεκτικους ,και φιλελευθερους ανθρωπους που κατανοουν τους αλλους σε τοσα αλλα θεματα..όπως δεν ειμαι εγω οντας ενα φαλλοκρατικο,ρατσιστικο γουρουνι...8)
πώς βγαινει ξαφνικα αυτο το μισος.....
παντως χαιρομαι που μεχρι τωρα ολοι λενε οχι..![]()