O DrStrangelove έγραψε: στις 17:45, 09-03-10:

Πως;
Ταξινόμηση;
Που;
![]() ![]()
Από
![]() ![]()
ή ημερών
Ποιος;
|
![]()
![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() |
Like ![]() |
LAZARUS, Νωεύς, Great Chaos, Noisette, rascal_gd, Δεσμώτης, Subject to change, alis |
Confused ![]() |
love_angel, da capo |
Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove
'Εγραψα ότι για την γυναίκα ή τον άντρα που κάνει τον σταυρό του περνώντας από την εκκλησία,όπως για παράδειγμα όταν βρίσκεται μέσα στο λεοφωρείο, κάτι που το παρατηρώ πολύ συχνά, ότι κάτι δείχνει αυτό, και το εννοώ, γιατί δεν καταλαβαίνω τί δουλειά έχει ένας θρησκευτικός συμβολισμός να γίνεται δημόσια. Επιπλέον θεωρώ ότι όλα τα δημόσια σταυροκοπήματα κυρίως γίνονται τελείως μηχανικά και από συνήθεια απουσιάζοντας η παραμικρή εσωτερικότητα, και ότι η λατρεία του όποιου θεού πρέπει να περιορίζεται μέσα στους ιερούς χώρους, εκτός αν μιλάμε για κάποιες θρησκείες όπως οι wiccan που τις τελετές τους τις κάνουν και ελεύθερα, στην φύση, αλλά και τότε μακρυά από τα βλέματα του υπόλοιπου κόσμου. Το ίδιο πρόβλημα θα είχα και με έναν σατανιστή που περνώντας έξω από την ίδια εκκλησία την μούτζωνε. Και ναι, μου δείχνουν πάρα πολλά όλα αυτά για τον χαρακτήρα και την νοοοτροπία ενός ανθρώπου, και δεν μου αρέσει καμμία εξωτερική και δημόσια εκδήλωση λατρευτικής πίστης. Συνήθως βλέπω ότι συαροκοπιούνται κάτι γιαγιάδες. Πιστεύω ότι κάτι τέτοιες δημόσιες θεατρικότητες δεν αρμόζουν σε συνειδητό πιστό με εσωτερικότητα. Ακόμα θεωρώ η πράξη αυτή είναι τελείως μηχανική και επιφανειακή.
Like ![]() |
D_G, Νωεύς, moonlight, love_angel, Μελιώ, Myrtle, fantasmenos, woochoogirl, JellyFish |
Confused ![]() |
Great Chaos, Δεσμώτης |
Αρχική Δημοσίευση από mpourou
Αν δε σας αρέσει, κοιτάξτε αλλού...
Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos
Το πρόβλημα με αυτόν που σταυροκοπιέται επιδεικτικά και δημοσίως είναι ακριβώς αυτό όμως: Δεν θέλει να κοιτάξουμε αλλού, αλλά κάνει ό,τι περνάει απ' το χέρι του για να κοιτάξουμε προς την πλευρά του.
Αρχική Δημοσίευση από love_angel
μεγα λαθος. ο χριστιαννος κανει το σταυρο του ασυναισθητα περνωντας απο μια εκκλησια.
Αρχική Δημοσίευση από Isiliel
Ασυναίσθητα; Μα τότε τι νόημα έχει;![]()
Μου θυμίζει ολίγον το σκυλάκι του Παβλόφ και τα εξαρτημένα αντανακλαστικά.
Ανάβει λαμπάκι, τρέχουν σάλια. Ξεπροβάλει εκκλησία, κάνουμε σταυρό.
Τουλάχιστον αφού πιστεύετε, αφιερώστε 2 λεπτά από το χρόνο σας και δώστε νόημα στο σταυρό που κάνετε. Μην τον κάνετε για να τον κάνετε.
σκοπος μου ηταν αν δειξω οτι δεν το κανει κανεις για επιδειξη. ειναι γελοιο. και προσβλητικο για τους χριστιαννους.
και να διεξω οτι εκκλησια και ''σταυροκοπημα'' ειναι στοιχεια αλληλενδετα και οτι ουδεμια σχεση εχουν με επειδιξιομανια.
Αρχική Δημοσίευση από Isiliel
Παρ' όλα αυτά υποστήριξες ότι γίνεται ασυναίσθητα, σαν αυτοματισμός. Και εγώ ρωτώ τι αξία έχει κάτι τέτοιο;
μεγα λαθος. ο χριστιαννος κανει το σταυρο του ασυναισθητα περνωντας απο μια εκκλησια. προσωπικα το κανω παντα και δε με ενδιαφερει αν θα με δουν οι αλλοι, τι θα σκεφτουν.
για μενα ενας ανθρωπος που θα σχολιασει το γεγονος οτι εκανα το σταυρο μου και οτι αναψα ενα κερακι περνοντας απο μια εκκλησια ποσως με ενδιαφερει τι θα σκεφτει για μενα. εχω ηδη απο αυτα καταλαβει τι σοι ποιοτητας ανθρωπος ειναι. με ενδιαφερει η γνωμη μονο σοβαρων ανθρωπων.![]()
...σκοπος μου ηταν αν δειξω οτι δεν το κανει κανεις για επιδειξη. ειναι γελοιο. και προσβλητικο για τους χριστιαννους.
και να διεξω οτι εκκλησια και ''σταυροκοπημα'' ειναι στοιχεια αλληλενδετα και οτι ουδεμια σχεση εχουν με επειδιξιομανια.
περνωντας απο την εκκλησια αισθανομαι την αναγκη ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ (εννοωντας χωρις να κατσω να σκεφτω τι θα σκεφτει ο κομπλεξικος διπλα μου που θα αρπαχτει επειδη εγω κανω το σταυρο μου) να κανω το σταυρο μου.
ουφφφ δεν αντεχω. δε ξερω αν το γνωριζεις ΑΛΛΑ υπαρχει τροπος να διαφωνεις ΧΩΡΙΣ να προσβαλλεις και να θιγεις τα πιστευω του αλλου πληροφοριακα.
Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos
Το πρόβλημα με αυτόν που σταυροκοπιέται επιδεικτικά και δημοσίως είναι ακριβώς αυτό όμως: Δεν θέλει να κοιτάξουμε αλλού, αλλά κάνει ό,τι περνάει απ' το χέρι του για να κοιτάξουμε προς την πλευρά του.
Αρχική Δημοσίευση από Neraida
Οντως θα θελει να προσελκυσει βλεματα, εαν το πραττει με σκοπο την επιδειξη...
Αλλα ποσο σιγουρος εισαι οτι ο/η χ που κανει το σταυρο του εχει αυτον το σκοπο...?
Διοτι το σχολιο σου αυτο δινει την εντυπωση πως δεν πιστευεις οτι μπορει να γινεται λογω π.χ εσωτερικης αναγκης...
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος
ο χειροτερος σταυρος ειναι ο σταυρός "μπουζουκι" ή "μαντολίνο" ή αλλιως ο "πλεκω καλτσες"
ή κανε κατι καλα και πληρως ή μην το κανεις καθολου ρε φιλε..![]()
Και όταν προσεύχησαι, μη έσο ως οι υποκριταί, διότι αγαπώσι να προσεύχονται ιστάμενοι εν ταις συναγωγαίς και εν ταις γωνίαις των πλατειών, δια να φανώσι εις τους ανθρώπους, αληθώς σας λέγω, ότι έχουσι ήδη τον μισθόν αυτών...
σκοπος μου ηταν αν δειξω οτι δεν το κανει κανεις για επιδειξη. ειναι γελοιο. και προσβλητικο για τους χριστιαννους.
Αρχική Δημοσίευση από Ιερεμίας (κθ΄) 29:11-13
Διότι εγώ γνωρίζω τας βουλάς τας οποίας βουλεύομαι περί υμών, λέγει Κύριος, βουλάς ειρήνης, και ουχί κακού, διά να δώσω εις υμάς το προσδοκώμενον τέλος. Τότε θέλετε κράξει προς εμέ, και θέλετε υπάγει και προσευχηθή εις εμέ, και θέλω σας εισακούσει. Και θέλετε ζητήσει, και ευρεί, όταν με εκζητήσητε εξ όλης της καρδίας υμών.