H Stitchpunk έγραψε: στις 18:37, 10-04-17:

Πως;
Ταξινόμηση;
Που;
![]() ![]()
Από
![]() ![]()
ή ημερών
Ποιος;
|
![]()
![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() |
Αρχική Δημοσίευση από BLUE SEA
Το κατάλαβε βέβαια και μου ζήτησε συγνώμη, αλλά εγώ κατέβασα δύο ηρεμιστικά, για να μπορέσω να κοιμηθώ κι ακόμα δεν με έχουν πιάσει.
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ειλικρινά με κατασκλαβώνετε, απλώς δεν θέλω να στενοχωρώ τους/τις άλλους/ες. Έτσι λειτουργώ σε όλους τους τομείς της ζωής μου.
Όσο για τη μητέρα μου, επειδή κατάλαβε ότι πριν δύο μέρες με πίεσε, τώρα έχει πάει στο άλλο άκρο. Μου λέει συνέχεια πόσο περήφανη νιώθει για εμένα, ότι δεν υπάρχει άλλη κόρη σαν κι εμένα, ότι για εκείνη είμαι η καλύτερη όπως είμαι, ότι δεν εννοούσε ότι είπε το Σαββατο κτλ. Εγώ όμως στενοχωριέμαι πιο πολύ με αυτές τις ακραίες αντιδράσεις: ενώ πριν δύο μέρες με επέκρινε κυρίως επειδή δεν έχω παντρευτεί, χτες και σήμερα με αποθεώνει. Νομίζει ότι μ' ευχαριστεί μ' αυτόν τον τρόπο, εγώ όμως νιώθω ενοχές που έκλαιγα. Δεν ήθελα να την κάνω νανιώσει ότι με στενοχώρησε, ακόμα κι αν είναι έτσι.
Εκεί είναι η ουσία!Αν είμαι πραγματική χριστιανή, δεν πρέπει να λυγίζω. Δυστυχώς τα προηγούμενα μηνύματά μου μου απέδειξαν ότι δεν είμαι σωστή χριστιανή.
Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς
Η έννοια καταπίεση είναι πολύ σχετική. Πολλά περιστατικά τα οποία όταν ήμαστε παιδιά μας έδιναν την εντύπωση ότι οι γονείς μας καταπίεζαν, τώρα καταλαβαίνουμε ότι εντέλει μας ωφέλησαν. Πάντως ένα πράγμα που με έκανε να δυσφορώ κυρίως με τη μητέρα μου είναι ότι πολλές φορές ιδίως όταν πηγαίναμε κάπου, με καπέλωνε πολλές φορές και ενώ μπορεί να με ρωτούσαν κάτι, απαντούσε αυτή για μένα. Δεν της κρατάω βέβαια κακία...
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ειλικρινά με κατασκλαβώνετε, απλώς δεν θέλω να στενοχωρώ τους/τις άλλους/ες. Έτσι λειτουργώ σε όλους τους τομείς της ζωής μου.
Όσο για τη μητέρα μου, επειδή κατάλαβε ότι πριν δύο μέρες με πίεσε, τώρα έχει πάει στο άλλο άκρο. Μου λέει συνέχεια πόσο περήφανη νιώθει για εμένα, ότι δεν υπάρχει άλλη κόρη σαν κι εμένα, ότι για εκείνη είμαι η καλύτερη όπως είμαι, ότι δεν εννοούσε ότι είπε το Σαββατο κτλ. Εγώ όμως στενοχωριέμαι πιο πολύ με αυτές τις ακραίες αντιδράσεις: ενώ πριν δύο μέρες με επέκρινε κυρίως επειδή δεν έχω παντρευτεί, χτες και σήμερα με αποθεώνει. Νομίζει ότι μ' ευχαριστεί μ' αυτόν τον τρόπο, εγώ όμως νιώθω ενοχές που έκλαιγα. Δεν ήθελα να την κάνω νανιώσει ότι με στενοχώρησε, ακόμα κι αν είναι έτσι.
Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς
Επίσης θα πρότεινα, αν δεν το έχεις κάνει ήδη, να μιλήσεις και στον ψυχίατρό σου για τους λόγους που μένεις με την μητέρα σου, και τι συναισθήματα σου δημιουργεί. Η πικρή αλήθεια είναι ότι θα ζήσεις περισσότερα χρόνια από την μητέρα σου, και αν συνεχίσεις να περιστρέφεις την ζωή σου γύρω από τα δικά της θέλω αποκλειστικά, με την "δικαιολογία" ότι σε χρειάζεται και είναι μεγάλη γυναίκα, θα καταλήξεις κάποια στιγμή με απωθημένα και χωρίς να έχεις μάθει να επενδύεις στον εαυτό σου. Είσαι νέα γυναίκα και το να αρχίσεις να ξαναφτιάχνεις σιγά σιγά την ζωή σου δεν είναι κατακριτέο. Και με το "ξαναφτιάξεις" δεν το εννοώ με την έννοια του συντρόφου ή της οικογένειας, γιατί έχεις ήδη γράψει σε διάφορα threads ότι δεν είσαι υπέρ τους, αλλά με την έννοια του να επαναπροσδιορίσεις την σχέση σου με διάφορους ανθρώπους με επίκεντρο τον εαυτό σου.
Αρχική Δημοσίευση από fockos
Στο αγροτικό που είμαι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι έγκαταλειμενοι απο τα παιδιά τους και δυστυχώς πολλοί θα φύγουν ´´αδικά´ και τα παιδιά τους θα το βαφτίσουν φυσικά αίτια... και γεμάτο υποκρισία θα τρέχουν για τις κληρονομιές .
Καλά κανείς και ειςαι απόλυτη μακάρι να ήταν όλοι απόλυτοι σαν και εςενα σε αυτο το θέμα οι περισσοτεροι εδώ μεσα θα παρκάρουν τους γονείς τους σε ένα γηροκομείο ή θα πληρώςουν μια γυναίκα να τους προσέχει και θα εχουν την ψευδαίσθηση οτι νοιάζονται.
σε αυτο το θέμα οι περισσοτεροι εδώ μεσα θα παρκάρουν τους γονείς τους σε ένα γηροκομείο ή θα πληρώςουν μια γυναίκα να τους προσέχει και θα εχουν την ψευδαίσθηση οτι νοιάζονται.
οι περισσοτεροι εδώ μεσα θα παρκάρουν τους γονείς τους σε ένα γηροκομείο ή θα πληρώςουν μια γυναίκα να τους προσέχει και θα εχουν την ψευδαίσθηση οτι νοιάζονται.
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover
[I]Όταν είσαι πολύ down πχ, και ξέρεις πως θέλεις να ξεσπάσεις, πες της πως πηγαίνεις μια βόλτα. Και όντως βόλτα θα πηγαίνεις. Κάπου ήσυχα. Σίγουρα θα υπάρχει ένα μέρος που σε ηρεμεί.
Αν έχεις και κάποιον πολύ καλό φίλο και έχει χρόνο, πηγαίνετε για ένα καφέ κάπου ήρεμα ή μια βόλτα μαζί. Βοηθάει πολλές φορές να μοιραζόμαστε τον πόνο.