Πως;
Ταξινόμηση;
Που;
![]() ![]()
Από
![]() ![]()
ή ημερών
Ποιος;
|
![]()
![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() |
Τράβα τη σε ψυχολόγο,πείστην οτι κάνει κακό στον εαυτό της και πρόσφερέ της την κατάλληλη συμπαράσταση~
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος
ναι,,η μονη λυση σε τετοια ακραια κατασταση
εχω περασει αναλογες εμμονικες αγχωτικεςκαταστασεις,,πολυ πιο ψυχολιγκου συναισθηματικου επιπεδου
αλλα οταν αυτοτραυματιζεσαι πια
γρηγορα στο γιατρο..
οχι ψυχολογο,,αλλα ψυχιατρο,που ειναι και ψυχαναλυτες οι περισσοτεροι
ισως θα επρεπε να παρει και καποια ηρεμιστικα
(ο ψυχιατρος τα ξερει αυτα εννοειται..)
και γενικότερα πιστεύω ότι ψυχίατρος συστήνεται σε πολύ ΑΚΡΑΙΕΣ καταστάσεις,
και η συγκεκριμένη περίπτωση δε μου φαίνεται ακραία προς το παρών,
οταν χαρακωνεσαι δεν ειναι ακραιο?
παμε καλα?
ας κανει οτι θελει φυσικα..
και ο ψυχολογος αν ειναι καλος και οχι ψυχρος σκιτζης οπως οι περισσοτεροι
μπορει να κανει δουλεια
αλλα ο αλλος να χαρακωνεται,,(καλα δεν βαζει κατι για να κλεινουν οι πληγες?)
ε,ναιειναι ακραιο
προσεχε φιλε,,βοηθα την κοπελα σου,,για να το κανει αυτο και να ποναει ετσι τον εαυτο της ποναει μεσα της,,
υποφερει..
Αρχική Δημοσίευση από Zo0bito
SOS
Ψαχνω απεγνοσμενα βοηθεια! Η κοπελα μου αυτοτραυματηζετε (χαρακονετε) και δεν ξερω τι να κανω τα εχω παιξει τρεμω ολοκληρος . . . ! Εχθες τα φτιαξαμε και σημερα το εμαθα ειδα και τισ πληγες στα χερια ..!
Ειμαστε και οι δυο 16 στα 17 και δεν ξερω πως μπορω να την αποτρεψω απο αυτην την κακια συνηθεια!
Φοβαμαι ακομα ην κανει και τιποτα που δεν θα μπορει να το μετανιωσει ! Δεν ξερω και τι πρεπει να της πωωωωω!
Αρχική Δημοσίευση από DrHouse
Η κοπελα ειναι αρρωστη,και εσεις λετε να της μιλησουν οι ''δικοι της'' ή φιλοι της?
Πρεπει να την δει ειδικος.
Αρχική Δημοσίευση από Mercury
Δεν έχεις άδικο,άλλωστε πιό ευκολα μιλας σε καποιον ξένο και ουδέτερο,παρά σε κάποιον πιό οικείο.
Ωστόσο θα πρέπει να γίνει προσεκτική επιλογή του ψυχολόγου(για ψυχίατρο δεν το συζητάω κάν,το βρίσκω υπερβολικό) και να τον έχει ενημερώσει κάποιος πρίν απο την συνεδρία για το τί ακριβώς συμβαίνει.
γιατι πρεπει ντε και σωνει το κοριτσακι να εχει προβλημα..?
Αρχική Δημοσίευση από Zo0bito
SOS
Ψαχνω απεγνοσμενα βοηθεια! Η κοπελα μου αυτοτραυματηζετε (χαρακονετε) και δεν ξερω τι να κανω τα εχω παιξει τρεμω ολοκληρος . . . ! Εχθες τα φτιαξαμε και σημερα το εμαθα ειδα και τισ πληγες στα χερια ..!
Ειμαστε και οι δυο 16 στα 17 και δεν ξερω πως μπορω να την αποτρεψω απο αυτην την κακια συνηθεια!
Φοβαμαι ακομα ην κανει και τιποτα που δεν θα μπορει να το μετανιωσει ! Δεν ξερω και τι πρεπει να της πωωωωω!
Αρχική Δημοσίευση από SheldonCooper
Εχουν περασει κατι παραπανω απο 2 μηνες που χωρισα με την κοπελα μου την οποια λατρευα και οσο μπορουσα τις τα εδινα ολα, στο ενδιαμεσο υπαρχει ενα διαστημα που μιλουσαμε και ενα που δεν μιλουσαμε. Να πω οτι ηταν σχεση εξ-αποστασεως(οχι απλα μεσω internet βρισκομασταν) και για αυτο πιστευω πως δεθηκα τοσο πολυ μαζι της. Ολο αυτο το καιρο εγω προσπαθουσα να τις αλλαξω γνωμη και να συνεχισουμε να ειμαστε μαζι αλλα ηταν πολυ αρνητικη, πιστευε πως δεν θα τα καταφερουμε και μου ειπε να παει ο καθενας παρακατω. Δυστυχως ομως δεν ειναι τοσο ευκολο οσο ακουγεται, απ'οτι καταλαβα αυτη πηγε παρακατω αλλα εγω ειμαι ακομα εκει και τωρα κατα καιρους βλεπω διαφορα που γραφει και ξερω πως δεν ειναι για μενα. Νιωθω τοσο χαλια που πριν 2 βδομαδες ξεκινησα να κοβω το χερι μου στην αρχη απλες γρατσουνιες με ενα μαχαιρι αλλα αργοτερα κατι πιο δυνατο, ενα νυστερι για να κοβει πιο βαθεια. Νομιζω οτι με βοηθαει αυτο γιατι οταν ειμαι μονος σκεφτομαι παντα τις στιγμες και ποναει πολυ αλλα οταν κοβω το χερι μου το μυαλο μου ειναι στο χερι μου που ποναει. Το κοψιμο με αποσπαει απο το να μας σκεφτομαι. Οταν της ειπα πως αντιμετοπιζω το θεμα φρικαρε και μου ειπε πως με αυτα που κανω δεν θελει να εχει καμια σχεση μαζι μου. Εχω σκεφτει και χειροτερα πραγματα απο το κοψιμο (αναφερθηκαν απο αλλους πιο πανω). και γενικα πλεον δεν ξερω τι να κανω.
Αρχική Δημοσίευση από Polymnia
Σκέψου τα νέα μέτρα .Θα νιώσεις καλύτερα .
Σχετικά με το θέμα.
Αυτό που κάνεις είναι πολύ σοβαρό και προκαλείς κακό μόνο στον εαυτό σου.Και γιατί της το είπες; Σκέφτηκες οτι θα σε λυπηθεί και θα τρέξει κοντά σου; Δεν αντιδρούν όλοι έτσι.Άλλωστε τί ήθελες ,να είναι μαζί σου απο οίκτο για το περιστατικό; Όχι τόσο καλό σχέδιο φίλτατε.
Θα έπρεπε να βρεις άλλους τρόπους να την ξεπεράσεις ή να την ξανακερδίσεις (αν υπήρχαν πιθανότητες).
Βλέπεις να γράφει διάφορα που ; Στο φβ; Στη θέση σου απο εκεί θα ξεκινούσα.Να το διαγράψω για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και να μην παλεύω με τέρατα.
Απο ότι φαίνεται είσαι αρκετά αδύναμος χαρακτήρας .Αυτό δεν είναι κακό,αρκεί να μη φτάνεις σε τέτοια άκρα.
Συμβουλή απο μένα: Σταμάτα τον αυτοτραυματισμό.Νομίζεις οτι σε κάνει να ξεχνιέσαι.Υπάρχουν τόσα πράγματα και δραστηριοτητες για να ξεχαστείς προσωρινά ή μόνιμα.
Αρχική Δημοσίευση από georgia.94
για να τραβαει την προσοχη το κανει...στανταρ...και μια κοπελα απο το χωριο μου τα ιδια εκανε!-κατα τα αλλα φυσιολογικοτατη!!(σοβαρα το λεω..χωρις ειρωνεια!)αλλα καλο ειναι να μην ανακατευτεις και πολυ...απλα να το πειτε στους γονεις της..αυτοι ξερουν τι θα κανουν!
Αρχική Δημοσίευση από kit-kat
καταρχην σταματα να κανεις κακο στον εαυτο σου!!!! για να μη σκεφτεσαι θα πρεπει να αυτοτραυματιζεσαι και να σκεφτεσαι το πονο?? και αμα αυτος ο αυτοτραυματισμος που κανεις κατάληξή στο τελος σε καμια μολυνση ή αφησει κανα σημαδι?
και ολο αυτο το κανεις για μια κοπελα...αξιζει να διαλυεις και να πονας τον εαυτο σου για καποια...?
με το να αυτοτραυματιζεσαι τι καταφερνεις? αλλαζει η κατασταση?
λοιπον, η συμβουλη μου ειναι να σταματησεις αυτα τα πραγματα, να την ξεχασεις και να προχωρησεις τη ζωη σου. βγες εξω με τους φιλους σου, αρχισε καποια δραστηριοτητα και μην κλεινεσαι στον εαυτο σου και σκεφτεσαι τα παλια. η ζωη δεν σταματαει ουτε γυριζει πισω, μονο προχωραει...
Αρχική Δημοσίευση από SheldonCooper
Σιγουρα θα εχεις ακουσει πως οσοι το κανουν δεν σκεφτομαι τις μολυνσεις η τα σημαδια, οπως ξερεις πως επισης δεν ειναι ευκολο να ξεχνας ενα ατομο και να προχωρας παρακατω.
Αρχική Δημοσίευση από Lizsa
Είναι κρίμα! κάνεις κακό στον εαυτό σου!
Μπορεί ο πόνος που προκαλείς να σε κάνει να ξεχνιέσαι ή το οτιδήποτε άλλο, υπάρχει όμως ένα τεράστιο αλλά....
Ζήτα βοήθεια!
Και όχι από την πρωην, την φρίκαρες! Λογικό ήταν να αντιδράσει έτσι!
Έχεις μιλήσει στους δικούς σου? Σε συγγενεις ή σε φίλους? Ξεκίνα από εκεί για να βρείτε μια λύση!
Αρχική Δημοσίευση από Gilda
Εσύ τι θα έκανες αν η πρώην σου, σου έλεγε ότι αυτοτραυματίζεται?
ναι,,η μονη λυση σε τετοια ακραια κατασταση
εχω περασει αναλογες εμμονικες αγχωτικεςκαταστασεις,,πολυ πιο ψυχολιγκου συναισθηματικου επιπεδου
αλλα οταν αυτοτραυματιζεσαι πια
γρηγορα στο γιατρο..
οχι ψυχολογο,,αλλα ψυχιατρο,που ειναι και ψυχαναλυτες οι περισσοτεροι
ισως θα επρεπε να παρει και καποια ηρεμιστικα
(ο ψυχιατρος τα ξερει αυτα εννοειται..)