×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αντιδράσεις σε Posts μου Παραθέσεις των Posts μου Αναφορές σε Εμένα Ενέργειες Συντονιστών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,804 μέλη και 2,441,242 μηνύματα σε 76,719 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 258 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Freddo Cappuccino από το σπίτι!

love_angel (vik-vik!)

Επιφανές Μέλος

H vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών , επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 4,568 μηνύματα.

H love_angel is addicted to love!♥ έγραψε: στις 19:40, 06-04-12:

#1
Όσοι από εσάς αγαπάτε το φρεντο καπουτσινο αλλα δυστυχώς δεν έχετε αυτές τις πανάκριβες καφετιέρες που τον φτιάχνουν και δεν έχετε ούτε καν εσπρεσιέρα (σαν και εμένα δηλαδή ) σας έχω τη λύση!

Το μόνο που χρειάζεστε είναι γαλλικό καφέ, γάλα και μπόλικα παγάκια!

Βάζουμε στην καφετιέρα του γαλλικού 4 κουταλιές της σούπας γαλλικό καφέ και την αφήνουμε να κάνει τη δουλειά της. Έπειτα βάζουμε σε ένα ποτήρι το γάλα μας που θα χτυπήσουμε για να γίνει ένα ωραίο αφρόγαλα! Το μυστικό για να μην πέσει το αφρόγαλα στον καφέ είναι να βάλουμε 1 τέταρτο γάλα εβαπορε και τα υπόλοιπα 3 τέταρτα να είναι φρέσκο γάλα! Τα χτυπάμε με το μιξεράκι για 5 λεπτά περίπου και όταν δούμε τον αφρό σταματάμε. Εγώ συνήθως το χτυπάω όση ώρα κάνει να γίνει ο καφές!

Γεμίζουμε περίπου μέχρι τη μέση του ποτηριού με καφέ, προσθέτουμε όση ζάχαρη θέλουμε, ανακατεύουμε και στη συνέχεια βάζουμε 7-8 παγάκια μέσα στον καφε. Στη συνέχεια προσθέτουμε το αφρόγαλα, βάζουμε κανελίτσα και ανακατεύουμε.

Παγώνει σε κανά 5λεπτο και είμαστε έτοιμοι να το απολαύσουμε σπίτι μας χωρίς να δώσουμε τα 5 ευρουλακια μας στην καφετέρια!
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  DSC01228.jpg
Εμφανίσεις:  1698
Μέγεθος:  1,21 MB
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη love_angel : 07-04-12 στις 01:50.
14
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

fockos

Επιφανές Μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Γιατρός και μας γράφει απο Ζάκυνθος (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 10,672 μηνύματα.

O fockos έγραψε: στις 19:47, 06-04-12:

#2
πως κτυπάμε το γάλα να το κάνουμε αφρόγαλο; δε ξέρω
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

love_angel (vik-vik!)

Επιφανές Μέλος

H vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών , επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 4,568 μηνύματα.

H love_angel is addicted to love!♥ έγραψε: στις 19:49, 06-04-12:

#3
Αρχική Δημοσίευση από tsakos
πως κτυπάμε το γάλα να το κάνουμε αφρόγαλο; δε ξέρω
Με το μιξεράκι του φραπε! Όπως χτυπάς και τον αφρό στο φραπε σου!
πσ: Για οδηγίες φραπε στον ρεμπεσκε, όχι σε εμένα!
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

fockos

Επιφανές Μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Γιατρός και μας γράφει απο Ζάκυνθος (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 10,672 μηνύματα.

O fockos έγραψε: στις 19:56, 06-04-12:

#4
Αρχική Δημοσίευση από love_angel
Με το μιξεράκι του φραπε! Όπως χτυπάς και τον αφρό στο φραπε σου!
πσ: Για οδηγίες φραπε στον ρεμπεσκε, όχι σε εμένα!
οχι φραπέ δε θέλω. (είναι πολυ βαρύς) και δεν είναι και δύσκολος .

Α το μιξεράκι του φραπέ δεν έχω Αν πάρω ένα κουτάλι και το γυρνώ γύρω δε θα γίνει αφρόγαλο;
1
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

love_angel (vik-vik!)

Επιφανές Μέλος

H vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών , επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 4,568 μηνύματα.

H love_angel is addicted to love!♥ έγραψε: στις 20:03, 06-04-12:

#5
Αρχική Δημοσίευση από tsakos
οχι φραπέ δε θέλω. (είναι πολυ βαρύς) και δεν είναι και δύσκολος .

Α το μιξεράκι του φραπέ δεν έχω Αν πάρω ένα κουτάλι και το γυρνώ γύρω δε θα γίνει αφρόγαλο;
Εσένα δε σε φοβάμαι τσακο, λυγίζεις και σίδερο.
9
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

gregory, nub

Επιφανές Μέλος

Ο gregory, nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 23 ετών , επαγγέλεται Λέκτορας και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2,490 μηνύματα.

O gregory, nub έγραψε: στις 20:03, 06-04-12:

#6
Αρχική Δημοσίευση από tsakos
πως κτυπάμε το γάλα να το κάνουμε αφρόγαλο; δε ξέρω
Είτε παίρνεις σκέικερ και βάζεις τα γάλατα μ' ένα παγάκι και το χτυπάς με το χέρι, είτε παίρνεις τα μηχανάκια του φραπέ για να το χτυπήσεις.
Αλήθεια, αρχική πόστερ, γιατί να τον κάνεις από γαλλικό; Υπάρχει έτοιμος καφές για φρεντο του νεςκαφέ που παίρνω και απλά ανακατεύεις τον καφέ με νερό και τα συναφή μετά.
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

love_angel (vik-vik!)

Επιφανές Μέλος

H vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών , επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 4,568 μηνύματα.

H love_angel is addicted to love!♥ έγραψε: στις 20:06, 06-04-12:

#7
Αρχική Δημοσίευση από gregory, nub
Είτε παίρνεις σκέικερ και βάζεις τα γάλατα μ' ένα παγάκι και το χτυπάς με το χέρι, είτε παίρνεις τα μηχανάκια του φραπέ για να το χτυπήσεις.
Αλήθεια, αρχική πόστερ, γιατί να τον κάνεις από γαλλικό; Υπάρχει έτοιμος καφές για φρεντο του νεςκαφέ που παίρνω και απλά ανακατεύεις τον καφέ με νερό και τα συναφή μετά.
Τον έχω δοκιμάσει αλλά μου φαίνεται νερουλός και ελαφρύς.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

christinelle

Διακεκριμένο μέλος

H christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1,793 μηνύματα.

H christinelle δεν είχε τι να κάνει και έγραψε: στις 22:37, 06-04-12:

#8
Αυτό το έπινα όταν ήμουν μπουφετζού, από τότε όπου και να το έχω ζητήσει έχουν αρνηθεί να μου το φτιάξουν. Και φυσικά δεν το κάνω μόνη μου στο σπίτι γιατί δεν πολυπίνω καφέ στο σπίτι...
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

love_angel (vik-vik!)

Επιφανές Μέλος

H vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών , επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 4,568 μηνύματα.

H love_angel is addicted to love!♥ έγραψε: στις 22:38, 06-04-12:

#9
Έχουν αρνηθεί να σου φτιάξουν φρεντο καπουτσινο?
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

christinelle

Διακεκριμένο μέλος

H christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1,793 μηνύματα.

H christinelle δεν είχε τι να κάνει και έγραψε: στις 22:54, 06-04-12:

#10
Οχι, φρέντο γαλλικό με αφρόγαλα.
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

love_angel (vik-vik!)

Επιφανές Μέλος

H vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών , επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 4,568 μηνύματα.

H love_angel is addicted to love!♥ έγραψε: στις 23:06, 06-04-12:

#11
Ίδια γεύση έχει!
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

christinelle

Διακεκριμένο μέλος

H christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1,793 μηνύματα.

H christinelle δεν είχε τι να κάνει και έγραψε: στις 23:12, 06-04-12:

#12
Ετσι κι έρθει κανένας Dreamstealer θα δεις τι θα σου σούρει!
Εχει διαφορά...
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Ceres Victoria

Διακεκριμένο μέλος

H Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,708 μηνύματα.

H Ceres Victoria censored έγραψε: στις 01:39, 07-04-12:

#13
αν αντικαταστήσω το εβαπορέ και το γάλα με half and half, λέτε να πετύχει;
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

love_angel (vik-vik!)

Επιφανές Μέλος

H vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών , επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 4,568 μηνύματα.

H love_angel is addicted to love!♥ έγραψε: στις 01:48, 07-04-12:

#14
Αρχική Δημοσίευση από Ceres Victoria
αν αντικαταστήσω το εβαπορέ και το γάλα με half and half, λέτε να πετύχει;
Τι είναι αυτό? Λίγο που κοίταξα στο νετ λέει κάτι για μισό γάλα και μισή κρέμα...?
Νομίζω θα παραείναι γλυκό και δε ξέρω αν κάνει και αφρό η κρέμα!

Τώρα που το θυμήθηκα, να σας πω ότι μου είπανε πως άμα βάλεις γάλα με λίγα λιπαρά, όχι πλήρες δηλαδή, βγαίνει καλύτερο το αφρόγαλα. Δεν το έχω δοκιμάσει όμως!Υγεία να έχουμε να το δοκιμάσουμε και έτσι!
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

gregory, nub

Επιφανές Μέλος

Ο gregory, nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 23 ετών , επαγγέλεται Λέκτορας και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2,490 μηνύματα.

O gregory, nub έγραψε: στις 01:51, 07-04-12:

#15
Εγώ πάντως πέρσι το καλοκαίρι έκανα με στικάκια φρέντο του νεςκαφέ και για το αφρόγαλα έβαζα μισό νουνου μισό ΔΕΛΤΑ(νομίζω) φρέσκο μ' ένα παγάκι και το χτυπούσα και γινόταν μια χαρά
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Mercury (Doctor)

Επιφανές Μέλος

Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 31 ετών , επαγγέλεται Μαέστρος και μας γράφει απο Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7,692 μηνύματα.

O Mercury Madman with a blue box... έγραψε: στις 02:06, 07-04-12:

#16
Λοιπόν,σαν πρώην του επαγγέλματος(σερβιτόρος) που έχω σερβίρει άπειρους καφέδες,όρισμένες παρατηρήσεις.
Ο γαλλικός ΔΕΝ είναι ίδιος με τον espresso.Μπορείς να πάρεις τον Nescafe Espresso,πλησιάζει αρκετά το άρωμα και την γεύση του espresso μηχανης.(αλλά γούστα είναι αυτά)
Για καλύτερα αποτελέσματα,τον κάνεις ζεστό πρώτα τον καφέ(στην έκδοσή σου με τον γαλλικό δεν χρειάζεται..είναι ήδη ζεστός),όχι με βραστό νερό,γύρω στους 85-95 βαθμούς. Και τον παγώνεις με παγάκια στη φραπιέρα,αφού έχεις βάλει την ζάχαρη.Έτσι κρατάει τα αρώματα μέσα.
Στο αφρόγαλο,μην βάλεις εβαπορέ,μόνο φρέσκο γάλα,και άν σου έχει μείνει απο πρίν πολύ ώρα χτυπημένο αφρόγαλο πέτα το και μήν το ανακατεύεις με φρέσκο,τζάμπα κόπος.
Τώρα το αν μπαίνει πρώτα ο αφρός ή ο καφές στο ποτήρι οι απόψεις διείσταντε(grammar nazi correct me plz).Συνήθως μπαίνει πρώτα ο καφές και μετά ο αφρός που κάθεται πάνω στο λεπτό στρώμα φυσσαλίδων του καφέ.
Αλλά αν είναι skilled o μπουφετζής(έμεις δηλαδη) μπορείς να βάλεις πρώτα τον αφρό,και μετά στην άκρη του ποτηριού να χύνεις σιγά σιγά τον καφέ,και να τον παρατηρείς να κάθεται στον πάτο του ποτηριού και ο αφρός να ανεβαίνει.Έχει πιό ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα γιατί βλέπεις το αφρόγαλο να μοιάζει σαν να στάζει στον καφέ.
Επίσης,να προτιμάτε τον πάγο σε κυβάκια και όχι τριμμένο(σε μερικά μαγαζιά βάζουν τριμμένο),γιατί όταν λιώνει νερώνει πολύ τον καφέ και δεν πίνεται.
5
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

vassilis498

Επιφανές Μέλος

Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 5,785 μηνύματα.

O vassilis498 έγραψε: στις 02:10, 07-04-12:

#17
Ανάλογα, αν έχεις μεγάλα παγάκια σε λεπτό ποτήρι μπορεί να γίνει βλακεία ( πχ να φρακάρει κανένα στον πάτο. Για αυτό βάζουν τριμμένο.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

love_angel (vik-vik!)

Επιφανές Μέλος

H vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών , επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 4,568 μηνύματα.

H love_angel is addicted to love!♥ έγραψε: στις 02:15, 07-04-12:

#18
Παιδιά εγώ σε σχέση με τον καφέ που παραγγέλνω στις καφετέριες δεν βλέπω διαφορά. Ίσα ίσα αυτός μου φαίνεται πιο ωραίος. Και το περίεργο είναι οτι συμφωνεί και η φιλενάδα μου που έρχεται και της φτιάχνω!

Τα παγάκια, σιγά μωρέ και να φρακάρουν για πόσο νομίζεις θα είναι? Αφού από τον ζεστό καφέ θα λιώσουν σχετικά γρήγορα.

Τώρα για το εβαπορέ, έχω ακούσει Μερκ ότι βοηθάει να μην χύνετε το γάλα και να γίνεται πιο εύκολα ο αφρός...
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη love_angel : 07-04-12 στις 02:16. Αιτία: τι έχω πάθει και τονίζω λάθος τις λέξεις!!! ΥΓΕΙΑ!!!!!!
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Mercury (Doctor)

Επιφανές Μέλος

Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 31 ετών , επαγγέλεται Μαέστρος και μας γράφει απο Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7,692 μηνύματα.

O Mercury Madman with a blue box... έγραψε: στις 02:27, 07-04-12:

#19
Σου φαίνεται πιό ωραίος,γιατί εσύ τον φτιάχνεις με την ησυχία σου στο σπίτι σου.
Στο μαγαζί τον ξεπετάνε στα γρήγορα.Αν κάτσουν και τον φτιάξουν ακολουθώντας όλη την διαδικασία,θα δείς μεγάλη διαφορά.
Πχ. Ξέρω πως στα μαγαζιά,έχουν έτοιμο απο πρίν τον espresso σε κανάτες,το λιγότερο πάνω απο ώρα εκεί. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να βάλουν στο ποτήρι ζάχαρη,παγάκια,τον "μπαγιάτικο" καφέ,αφρόγαλο και το καλαμάκι,και τσούπ έτοιμος ο καφές σου.

Για το αφρόγαλο για να μήν χύνεται μήν γεμίζεις το σκεύος μέχρι πάνω(άν μπορείς πάρε ένα μεταλλικό που μπορεί να κρυώνει στο ψυγείο,ΌΧΙ πλαστικό),και το γάλα να είναι πολύ κρύο πριν το χτυπήσεις.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

mindcircus

Επιφανές Μέλος

H mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών . Έχει γράψει 4,623 μηνύματα.

H mindcircus Open Mind, Open Heart έγραψε: στις 02:31, 07-04-12:

#20
Αρχική Δημοσίευση από tsakos
πως κτυπάμε το γάλα να το κάνουμε αφρόγαλο;
γαλα μπλε, ενα παγακι και χτυπας στο μιξερ
οποιοδηποτε αλλο γαλα δεν κανει σωστο αφρογαλο, αλλα πατατα, τπο λεω για οσους κανουν διαιτα και θελουνε τα λαιτ γτ το χω ακουσει κι αυτο ''θελω αφρογαλο με λαιτ γαλα'' Δε βλεπει ποσες θερμιδες παιρνει με μια γαβαθα καφε και ζαχαρη, το λαιτ τηνε μαρανε

α σαν τη κοκα κολα λαιτ, πιασε κυριος δυο σουβλακια και μια κοκα κολα λαιτ
Αν κι εγω το κανω αυτο, διοτι μαρεσει καλυτερα η λαιτ στη γευση

Παλι ξεφυγα, ε;
Καλά, θκάω
3
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια

  • Παρόμοια Θέματα
    • Σπίτι στη Θεσσαλονίκη - Από shikabalas
      Το θέμα έχει λάβει 752 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Φοιτητικό σπίτι.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 30-07-18 στις 21:05.
    • Δραστηριότητες στο Σπίτι - Από christinelle
      Το θέμα έχει λάβει 31 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Ιστορίες καθημερινής τρέλας!.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 08-06-12 στις 00:25.
    • Την έδιωξαν από το σπίτι! - Από danaoula8
      Το θέμα έχει λάβει 48 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Προβλήματα με οικογένεια.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 08-11-11 στις 13:43.
    • 16 Δολάρια για ένα σπίτι! - Από H-M
      Το θέμα έχει λάβει 10 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Επικαιρότητα.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 19-07-11 στις 19:27.
    • Μόνοι στο σπίτι... - Από princess
      Το θέμα έχει λάβει 13 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Έρωτας & Σεξ.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 23-02-10 στις 22:02.
  • Προηγούμενο Θέμα Επόμενο Θέμα