×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αντιδράσεις σε Posts μου Παραθέσεις των Posts μου Αναφορές σε Εμένα Ενέργειες Συντονιστών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,804 μέλη και 2,441,228 μηνύματα σε 76,717 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 350 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Χειροποίητο παγωτό γιαούρτι φράουλα με φρέσκες φράουλες!

Oralee (Κωνσταντίνα)

Τιμώμενο Μέλος

H Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 8,690 μηνύματα.

H Oralee living, laughing and loving, έγραψε: στις 23:52, 13-05-12:

#1
Βασικά μπορείτε να το κάνετε με ό,τι φρούτο θέλετε, αν και υποθέτω θα ταιριάζει περισσότερο φράουλα, μπανάνα ή ροδάκινο, αλλά μια δοκιμή θα σας πείσει. Είναι πανεύκολη συνταγή με λιγα υλικά, πολύ οικονομική και πολύ εντυπωσιακής εμφάνισης και το κυριότερο δεν περιέχει ζάχαρη, αν και το μασκαρπόνε που έχει δυστυχώς την κάνει και κάπως παχυντική

Υλικά: (βγάζει περίπου 7 παγωτάκια)

1 κεσεδάκι μασκαρπόνε 250 γρ.
1 γιαούρτι 2% (εγώ πήρα το only 2% της μεβγάλ)
7 με 10 φράουλες, ανάλογα το γούστο σας
1 κουταλιά της σούπας κακάο
2 μπισκότα πτι μπερ
1 βανίλια
1 κουταλιά της σούπας κοφτή γλυκό πορτοκάλι ή μήλο ή άλλο γλυκό κουταλιού (προαιρετικά)
Λίγη χρωματιστή τρούφα για διακόσμηση (προαιρετικά)
Πλαστικά ποτηράκια
Ξυλάκια

Εκτέλεση:

Tρίβετε τα μπισκότα και ψιλοκόβετε τις φράουλες. Βάζετε σε ένα μπωλ όλα τα υλικά μαζί. Τα ανακατεύετε με το μίξερ στη πιο χαμηλή ταχυτήτα. Γεμίζουμε κάθε ποτηράκι με λίγο μείγμα και βάζουμε ένα ξυλάκι. Πασπαλίζουμε κάθε ποτηράκι με λίγο τρούφα για διακόσμηση. Καλύπτουμε με σελοφάν και βάζουμε στην κατάψυξη.
Αφήνουμε τουλάχιστον πέντε ώρες και καταναλώνουμε άφοβα. Αντέχουν στην κατάψυξη για μήνες. Όταν είναι να καταναλωθεί σπάτε το ποτηράκι και το τρώτε
Παρότι γίνεται αρκετά σκληρό, είναι πολύ νόστιμο και είναι ό,τι πρέπει για κρίση υπογλυκαιμίας



Φώτο χωρίς το ποτηράκι όταν καταναλώσω ένα. Προσοχή να μη φάτε το μειγμα πριν το παγώσετε, ο πειρασμός θα είναι μεγάλος!

ΥΓ: Να έχετε υπόψη πως αν βάλετε γλυκό κουταλιού μέσα θα αποκτήσει το γλυκό έστω και λίγο ζάχαρη (ας δεχτούμε πως το έχετε φτιάξει εσείς και δεν έχετε βαλει μέσα ζάχαρη γιατί αν πάρετε έτοιμο, σίγουρα θα είναι τίγκα στην ζάχαρη).
ΥΓ2: Αν θέτε να δειτε φώτο από κάθε βήμα πατήστε εδώ.
ΥΓ3: Νόμιζα πως δεν είχε ζάχαρη, αλλά ξέχασα τα πτι μπερ. Βέβαια 2 πτι μπερ σε όλη την ποσότητα πόση ζάχαρη να έχουν; Και μπορείτε άνετα να τα παραλείψετε βασικά, αν θέλετε να το κάνετε εντελώς άγλυκο. Γενικώς είναι φανερό πως παίρνει πολύ αυτοσχεδιασμό η συνταγή, όποτε ανάλογα με τα γούστα σας μπορείτε να επιλέξετε τι θα βάλετε και τι θα βγάλετε
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Oralee : 14-05-12 στις 01:49. Αιτία: Προσθήκη ΥΓ3 :D
4
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Isiliel (Φεγγάρω)

Επιφανές Μέλος

H Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,230 μηνύματα.

H Isiliel Salus populi suprema lex esto έγραψε: στις 00:02, 14-05-12:

#2
Το μασκαρπόνε τι είναι;
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Mercury (Doctor)

Επιφανές Μέλος

Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 31 ετών , επαγγέλεται Μαέστρος και μας γράφει απο Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7,692 μηνύματα.

O Mercury Madman with a blue box... έγραψε: στις 00:08, 14-05-12:

#3
Αρχική Δημοσίευση από Isiliel
Το μασκαρπόνε τι είναι;
Nομίζω είναι ιταλικό τυρί...Το έχω πετύχει στο σουπερμαρκετ.
3
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

_Morticia_

Επιφανές Μέλος

H _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,235 μηνύματα.

H _Morticia_ Mayhem Mistress έγραψε: στις 00:10, 14-05-12:

#4
Ιταλικό τυρί με ιδιαίτερη υφή.
Σαν παχύρρευστη κρέμα.
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Oralee (Κωνσταντίνα)

Τιμώμενο Μέλος

H Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 8,690 μηνύματα.

H Oralee living, laughing and loving, έγραψε: στις 00:45, 14-05-12:

#5
Κρέμα τυρί είναι Ισι, υπάρχει στα μεγάλα σουπερ μάρκετ, εγώ το πήρα από Βασιλόπουλο, αλλα το έχω βρει σχεδόν παντού
Χρησιμοποιείται και στο cheese cake και το αυθεντικό τιραμισού γίνεται μόνο με τέτοιο
2
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Oralee (Κωνσταντίνα)

Τιμώμενο Μέλος

H Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 8,690 μηνύματα.

H Oralee living, laughing and loving, έγραψε: στις 03:45, 15-05-12:

#6
Οριστε και η τελική μορφή
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  IMG_0359copy.jpg
Εμφανίσεις:  57
Μέγεθος:  104,6 KB  
5
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια