×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,246 μέλη και 2,424,717 μηνύματα σε 75,711 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 440 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

MATLAB Projects: Μικρές και μεγάλες απορίες

ven-teta

Νεοφερμένος

H ven-teta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

H ven-teta έγραψε: στις 21:54, 21-01-08:

#21
Καλησπέρα! ξέρει κάνεις αν το matlab είναι συμβατό με τα windows vista?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ven-teta : 21-01-08 στις 22:07. Αιτία: Greeklish
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Bill

Διακεκριμένο μέλος

Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 2,195 μηνύματα.

O Bill έγραψε: στις 22:26, 21-01-08:

#22
Ειναι , αλλα δεν ειναι αρκετα σταθερη.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

MonaXoS (Δημήτρης Αγοραστός)

Διακεκριμένο μέλος

Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 33 ετών και επαγγέλεται Ψυχολόγος . Έχει γράψει 1,527 μηνύματα.

O MonaXoS έγραψε: στις 22:27, 21-01-08:

#23
ναι... είναι... εγώ έχω Win Vista και Matlab 7 και πάει μια χαρά
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

ven-teta

Νεοφερμένος

H ven-teta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

H ven-teta έγραψε: στις 22:31, 21-01-08:

#24
Ευχαριστώ πολύ, παιδιά!!!
Ευτυχώς που υπάρχετε κι εσείς!!!
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Γιώργος

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8,956 μηνύματα.

O Γιώργος Hunt or be Hunted. έγραψε: στις 10:43, 02-02-08:

#25
Και αρχινάμε.



Η συνάρτηση diff για την παράγωγο συνάρτησης δίνει "συμβολική" συνάρτηση; (όχι πως πολυκατάλαβα τι 'ναι τούτο)
Υπάρχει τρόπος έχοντας σε m-file μια συνάρτηση να δημιουργήσω κάπου την παράγωγό της; Και να τη χρησιμοποιώ κιόλας;
(δηλαδή το df(1) να μην μου εμφανίζει τη συμβολική συνάρτηση, αλλά την τιμή της στο 1 )
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

MonaXoS (Δημήτρης Αγοραστός)

Διακεκριμένο μέλος

Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 33 ετών και επαγγέλεται Ψυχολόγος . Έχει γράψει 1,527 μηνύματα.

O MonaXoS έγραψε: στις 10:59, 02-02-08:

#26
Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να βοηθήσω, αλλά στο ερώτημα για την παράγωγο μιας συνάρτησης, κοίταξες καθόλου την εντολή "polyder"?
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Γιώργος

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8,956 μηνύματα.

O Γιώργος Hunt or be Hunted. έγραψε: στις 11:00, 02-02-08:

#27
Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS
Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να βοηθήσω, αλλά στο ερώτημα για την παράγωγο μιας συνάρτησης, κοίταξες καθόλου την εντολή "polyder"?
Δεν είναι πολυώνυμο.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Bill

Διακεκριμένο μέλος

Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 2,195 μηνύματα.

O Bill έγραψε: στις 12:55, 02-02-08:

#28
Το λύσαμε κι αυτο
Συναρτηση για το evaluation του diff. πληροφοριες εντός

gp=diff(g, x)
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Γιώργος

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8,956 μηνύματα.

O Γιώργος Hunt or be Hunted. έγραψε: στις 14:01, 02-02-08:

#29
Τίποτα δεν σου ξεφεύγει βρε!




Πώς αρχικοποιώ mxn πίνακα, όλα 0; :S
Για nx1 είναι νομίζω A(1:n)=0.



(και ποια η συνάρτηση για τον πίνακα; )
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Insomniac

Διάσημο Μέλος

Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 754 μηνύματα.

O Insomniac έγραψε: στις 14:56, 02-02-08:

#30
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος
Τίποτα δεν σου ξεφεύγει βρε!




Πώς αρχικοποιώ mxn πίνακα, όλα 0; :S
Για nx1 είναι νομίζω A(1:n)=0.


x = zeros(m,n)


Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος
(και ποια η συνάρτηση για τον πίνακα; )
Μηπως ψαχνεις το inv(x) ή το x' ; Δεν ξερω σιγουρα, αλλα δοκιμασε τα
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Γιώργος

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8,956 μηνύματα.

O Γιώργος Hunt or be Hunted. έγραψε: στις 15:01, 02-02-08:

#31
Δεν το βρίσκει.


version 7.5.0.342 (R2007b)





Υ.γ.: ναι, το Α' μου κάνει για τον συμμετρικό πίνακα!
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Insomniac

Διάσημο Μέλος

Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 754 μηνύματα.

O Insomniac έγραψε: στις 03:19, 03-02-08:

#32
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος
Δεν το βρίσκει.


version 7.5.0.342 (R2007b)





Υ.γ.: ναι, το Α' μου κάνει για τον συμμετρικό πίνακα!
Ρε συ, μηπως ξεχαστηκες και πληκτρολογησες κυριολεκτικα zeros(m,n); Οπου m και n βαζεις αριθμους ετσι; Τελικως απλοϊκη ερωτηση, αλλα μερικες φορες μας ξεφευγουν χαζα πραγματα!
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Bill

Διακεκριμένο μέλος

Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 2,195 μηνύματα.

O Bill έγραψε: στις 09:03, 03-02-08:

#33
Αρχική Δημοσίευση από Insomniac
Ρε συ, μηπως ξεχαστηκες και πληκτρολογησες κυριολεκτικα zeros(m,n); Οπου m και n βαζεις αριθμους ετσι; Τελικως απλοϊκη ερωτηση, αλλα μερικες φορες μας ξεφευγουν χαζα πραγματα!
Και σε μενα δουλευει το zeros(m,n) .(οπου m,n αριθμοι.)
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Γιώργος

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8,956 μηνύματα.

O Γιώργος Hunt or be Hunted. έγραψε: στις 09:05, 03-02-08:

#34
Αρχική Δημοσίευση από Insomniac
Ρε συ, μηπως ξεχαστηκες και πληκτρολογησες κυριολεκτικα zeros(m,n); Οπου m και n βαζεις αριθμους ετσι; Τελικως απλοϊκη ερωτηση, αλλα μερικες φορες μας ξεφευγουν χαζα πραγματα!
>> help zeroes

zeroes not found.








edit: Καλά που μου το επεσήμανε τώρα ο Bill, zeros είναι και το γραφα λάθος.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

sspetsie

Νεοφερμένος

Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 5 μηνύματα.

O sspetsie έγραψε: στις 15:47, 03-04-08:

#35
Παιδια καλησπέρα, θα μπορούσε κάποιος που γνωρίζει από MATLAB να μου δώσει τον κώδικα για την εύρεση του ολοκληρώματος της εξής συνάρτησης(f(x)=1/(x^2-2*x+4)^3/2 στα όρια 1 εως 2?
Ευχαρηστώ πολύ αν κάποιος ασχοληθεί!!



Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Bill : 03-04-08 στις 18:58. Αιτία: Σημείωση
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

io-io

Διακεκριμένο μέλος

H io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλεται Μαθηματικός . Έχει γράψει 1,548 μηνύματα.

H io-io έγραψε: στις 16:17, 03-04-08:

#36
Εχεις δοκιμασει αυτο?

Ειναι πολυ πιο απλο για αυτο που θες να κανεις...



Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Bill : 03-04-08 στις 18:58. Αιτία: Σημείωση
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

sspetsie

Νεοφερμένος

Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 5 μηνύματα.

O sspetsie έγραψε: στις 16:34, 03-04-08:

#37
Αδερφέ το προβλημά μου δεν είναι το αποτέλεσμα αλλά το πως θα το υλοποιήσω σε κώδικα MATLAB αυτό το ολοκλήρωμα...



Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Bill : 03-04-08 στις 18:58. Αιτία: Σημείωση
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

io-io

Διακεκριμένο μέλος

H io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλεται Μαθηματικός . Έχει γράψει 1,548 μηνύματα.

H io-io έγραψε: στις 16:43, 03-04-08:

#38
Πρωτα, κανε define τη μεταβλητη σου:

>syms x

και μετα, βρες το ολοκληρωμα:

>int(1/(x^2 -2*x +4)^(3/2),x,1,2)

Δεν ξερω βεβαια γιατι να χρειαζεσαι να το κανεις σε matlab... οποτε παιζει να μην εχω καταλαβει κατι.



Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Bill : 03-04-08 στις 18:58. Αιτία: Σημείωση
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

sspetsie

Νεοφερμένος

Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 5 μηνύματα.

O sspetsie έγραψε: στις 16:48, 03-04-08:

#39
Καταρχήν ευχαρηστώ για τον χρόνο σου,κατά δεύτερον αυτή είναι η άσκηση... Υλοποιήση ενός εν γένη ολοκλήρώματος σε κώδικα MATLAB
και σου έδωσα ενα παράδειγμα..



Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Bill : 03-04-08 στις 18:58. Αιτία: Σημείωση
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

io-io

Διακεκριμένο μέλος

H io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλεται Μαθηματικός . Έχει γράψει 1,548 μηνύματα.

H io-io έγραψε: στις 16:53, 03-04-08:

#40
Α, μαλιστα. Παντως για τετοια βασικα προβληματα, μπορεις να ριξεις μια ματια στο help του matlab, ειναι πολυ καλο.



Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Bill : 03-04-08 στις 18:59. Αιτία: Σημείωση
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Cookie_Monster

Βρείτε παρόμοια