×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,230 μέλη και 2,423,657 μηνύματα σε 75,667 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 445 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Windows 8

KnightRider

Περιβόητο Μέλος

Ο KnightRider αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 943 μηνύματα.

O KnightRider Τι, εδώ πρέπει να γράψω..?? έγραψε: στις 09:07, 23-08-12:

#1
Μιας και τα Windows 8 πέρασαν στην τελική τους φάση (RTM), είναι χρήσιμο να υπάρξει ένας οδηγός για το πώς να τα εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Ας ξεκινήσουμε.

Στα χέρια σας κρατάτε το DVD των Windows 8. Βάλ’τε το στον υπολογιστή σας και κάν’τε τον επανεκκίνηση. Όταν ανοίξει ο υπολογιστής σας, μετά το λογότυπο του κατασκευαστή, θα σας εμφανιστεί μια μαύρη οθόνη όπου θα αναγράφει «Press any key to boot from CD/DVD…»
Μετά από λίγα λεπτά θα σας εμφανιστεί η παρακάτω οθόνη με το λογότυπο των Windows. Αν ο υπολογιστής σας μείνει για λίγα λεπτά σ’αυτή την οθόνη, μην ανησυχήσετε, θα συμβεί επειδή τα Windows αντιγράφουν αρχεία στο σκληρό σας δίσκο.Όταν τελειώσει η αντιγραφή των αρχείων, θα σας εμφανιστεί μια νέα οθόνη στην οποία θα πρέπει να διαλέξετε την γλώσσα εγκατάστασης του λειτουργικού σας*, την ώρα καθώς και τη γλώσσα του πληκτρολογίου. Φυσικά, μπορείτε να προσθέσετε και άλλες γλώσσες στις γλώσσες του πληκτρολογίου. Στη συνέχεια πατήστε το «Επόμενο» και στη συνέχεια πατήστε το κουμπί «Εγκατάσταση Τώρα» προκειμένου να ξεκινήσει η εγκατάσταση των Windows.

*Οι υπολογιστές με προεγκατεστημένα Windows 8 ενδέχεται να έχουν παραπάνω από μία γλώσσα.

Μόλις πατήσετε το κουμπί «Εγκατάσταση Τώρα», τα Windows θα αντιγράψουν αρχεία στο σκληρό σας δίσκο και στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να γράψετε το ProductKey (Κλειδί Προϊόντος). Σε αντίθεση με τις προηγούμενες εκδόσεις των Windows (XP, Vista και 7), τα Windows 8 χρειάζονται οπωσδήποτε κλειδί ώστε να συνεχίσουν την εγκατάστασή τους. Στη συνέχεια πατήστε το «Επόμενο».Εν συνεχεία, θα πρέπει να αποδεχθείτε τους όρους χρήσης της Microsoft σχετικά με το προϊόν έτσι ώστε να προχωρήσετε την εγκατάσταση τους.Πριν εγκαταστήσετε τα Windows 8, θα πρέπει να επιλέξετε το είδος της εγκατάστασής τους. Όπως και στα Windows Vista/7, έτσι και στα 8 έχετε τη δυνατότητα να «αναβαθμίσετε» τα Windows ή να εγκαταστήσετε μόνο τα Windows.
Αν επιλέξετε την «αναβάθμιση» εκτός από τα Windows, ο οδηγός εγκατάστασης θα εγκαταστήσει και όλα τα προγράμματα και θα περάσει όλα τα έγγραφα που είχατε στο προηγούμενο λειτουργικό σας. Γι’αυτό το λόγο και η «αναβάθμιση» μπορεί να πάρει πολλές ώρες μέχρι να ολοκληρωθεί.
Εάν επιλέξετε τον άλλο δρόμο, θα εγκατασταθούν μόνο τα Windows, ενώ τα αρχεία θα αποθηκευτούν σε ξεχωριστό φάκελο μέσα στο σκληρό με την ονομασία «windows.old». Όσον αφορά τα προγράμματα, θα πρέπει να τα ξαναπεράσετε όλα από την αρχή.Προσοχή: Δεν υποστηρίζουν όλες οι εκδόσεις την δυνατότητα αναβάθμισης (για παράδειγμα, δε μπορείτε να αναβαθμίσετε το λειτουργικό σας αν έχετε WindowsXP).

Αφού επιλέξετε τον τύπο της εγκατάστασης των Windows, θα πρέπει να επιλέξετε το σκληρό δίσκο στον οποίο θα εγκατασταθούν. Αν έχετε πολλά χρόνια να «καθαρίσετε» το σκληρό σας, πατήστε το «Φορμάτ». Έτσι ο δίσκος σας θα μείνει καθαρός και μόνο τα αρχεία των Windows θα καταλαμβάνουν χώρο. Μόλις τελειώσετε με τις επιλογές σας, πατήστε το «Επόμενο». Αμέσως μετά, θα σας εμφανιστεί ένα μήνυμα το οποίο θα αναγράφει «Για να επιβεβαιωθεί η σωστή λειτουργία των δυνατοτήτων των Windows, τα Windows μπορεί να δημιουργήσουν επιπρόσθετα διαμερίσματα (partitions) για τα αρχεία συστήματος. Πατήστε το «ΟΚ» και μετά θα ξεκινήσει – επιτέλους- η εγκατάσταση των Windows.

Όπως βλέπετε και στην παραπάνω εικόνα, ο υπολογιστής ενδέχεται να κάνει επανεκκίνηση πολλές φορές κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης. Επίσης, εκτός από τις επανεκκινήσεις, μπορεί να αλλάξει και το μέγεθος της οθόνης κ.α.
Μόλις τελειώσει η εγκατάσταση των
Windows, ο υπολογιστής θα κάνει επανεκκίνηση και θα ξαναεμφανιστεί το μήνυμα «Press any key to boot from CD/DVD». Αυτή τη φορά ΜΗΝ πατήσετε κάποιο κουμπί, αλλά αφήστε τα Windows να τελειώσουν την εγκατάσταση τους.


Τα Windows εγκαταστάθηκαν στο σκληρό! Τώρα ήρθε η ώρα να τα «κόψετε και ράψετε» στα μέτρα σας.
Το πρώτο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το χρώμα του οδηγού εγκατάστασης και να δώσετε ένα όνομα στον υπολογιστή σας (π.χ PlatoGR). Στη συνέχεια πατήστε το «Επόμενο».

Μετά σειρά έχουν οι ρυθμίσεις. Στα Windows 8 υπάρχουν δύο τύποι ρυθμίσεων. Οι γρήγορες ρυθμίσεις και οι ρυθμίσεις που θα επιλέξετε εσείς. Αν οι γρήγορες ρυθμίσεις πιστεύετε ότι θα προστατεύουν πλήρως τον υπολογιστή σας, πατήστε το «Χρησιμοποιήστε τις γρήγορες ρυθμίσεις» ειδάλλως πατήστε το «Εξατομίκευση».Αν επιλέξετε να φτιάξετε μόνοι σας τις ρυθμίσεις των Windows, θα σας πάρει κάποια ώρα καθώς θα πρέπει να ρυθμίσετε αν τα Windows θα κάνουν εγκατάσταση ενημερώσεων, κάθε πότε, αν θα ενεργοποιηθούν διάφορες υπηρεσίες (Windows Smartscreen κ.α) οπότε θα πάρει περισσότερη ώρα.

Ας συνεχίσουμε με τις γρήγορες ρυθμίσεις.

Εκτός από το Κλειδί Προϊόντος (ProductKey) που θα πρέπει να έχετε έτσι ώστε να εγκαταστήσετε τα Windows, θα πρέπει να έχετε και λογαριασμό στη Microsoft. Ωστόσο, υπάρχει και μία άλλη επιλογή «Συνδεθείτε χωρίς λογαριασμό Microsoft», αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς εμείς έχουμε ήδη λογαριασμό Microsoft. Μόλις γράψετε το e-mail σας, μετά θα πρέπει να γράψετε και τον κωδικό πρόσβασή σας και ύστερα πατήστε το «Επόμενο».


Κι όμως! Μετά απ’όλα αυτά, οι ρυθμίσεις τελείωσαν!Τέλος, θα πρέπει να κλικάρετε κάθε γωνία της οθόνης που θα εμφανιστεί στον οδηγό εγκατάστασής. Μετά και απ’αυτό, θα εγκατασταθούν οι προεγκατεστημένες εφαρμογές των Windows και θα μπείτε στην αρχική τους οθόνη.


Αυτό ήταν! Συγχαρητήρια! Τώρα μπορείτε να απολαύσετε τα νέα σας Windows!


Καλή διασκέδαση.


Ο οδηγός αυτός έχει σχεδιαστεί για την τελική – 9200 – έκδοση των Windows 8. Αν προσπαθήσετε να εγκαταστήσετε οποιαδήποτε άλλη έκδοση, ενδεχομένως ορισμένα πράγματα να’ναι διαφορετικά.


Οδηγός: iGiannis
Εικόνες: Google.
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Mercury : 31-08-12 στις 12:31. Αιτία: Ανέβασμα εικόνων ως συννημένα
3 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

g1wrg0s (01001)

Επιφανές Μέλος

Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 9,536 μηνύματα.

O g1wrg0s Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω! έγραψε: στις 09:54, 23-08-12:

#2
Προσεγμενος οδηγος. Μπραβο
Η Microsoft νομιζει οτι ζητωντας το product key αναγκαστικα για τη συνεχιση της εγκαταστασης ελυσε το προβλημα της πειρατειας ;
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

KingFox

Δραστήριο Μέλος

Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 440 μηνύματα.

O KingFox Χαμογέλα! έγραψε: στις 11:26, 23-08-12:

#3
Τελικά βγήκαν τα windows 8;;
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

KnightRider

Περιβόητο Μέλος

Ο KnightRider αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 943 μηνύματα.

O KnightRider Τι, εδώ πρέπει να γράψω..?? έγραψε: στις 11:32, 23-08-12:

#4
Αρχική Δημοσίευση από KingFox
Τελικά βγήκαν τα windows 8;;
Ναι, από τις αρχές Αυγούστου υπάρχουν σε διάφορες torrent ιστοσελίδες, αλλά δίνει και η microsoft την τελική τους μορφή για 90 ημέρες από την επίσημη ιστοσελίδα της.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

fantasmenos (Διαταραγμένη Προσωπικότητα)

Τιμώμενο Μέλος

H Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών , επαγγέλεται Θεολόγος και μας γράφει απο Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,292 μηνύματα.

H fantasmenos γεννημένος να λέει σοφά πράγματα έγραψε: στις 14:44, 23-08-12:

#5
no more windows please!
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

KingFox

Δραστήριο Μέλος

Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 440 μηνύματα.

O KingFox Χαμογέλα! έγραψε: στις 14:50, 23-08-12:

#6
Αρχική Δημοσίευση από iGiannis
Ναι, από τις αρχές Αυγούστου υπάρχουν σε διάφορες torrent ιστοσελίδες, αλλά δίνει και η microsoft την τελική τους μορφή για 90 ημέρες από την επίσημη ιστοσελίδα της.
κααλα μπορεί να τα βάλω μετά από κανά 6μηνο..
1. δεν μ'αρεσουν
2.δεν έχουν πολλές αλλαγές
3.τώρα θα τα πάρουν να τους κάνουν αλλαγές, θα χουν ακόμη λάθη..
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

vassilis498

Επιφανές Μέλος

Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 5,783 μηνύματα.

O vassilis498 έγραψε: στις 15:07, 23-08-12:

#7
Ξεχνάς το τελευταίο βήμα: Ξεριζώνεις ό,τι μαλακία θα χει προεγκατεστημένη και κατεβάζεις firefox, thunderbird, winamp κλπ
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

cha0s (Σταύρος)

Επιφανές Μέλος

Ο Σταύρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φιλόλογος και μας γράφει απο Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,696 μηνύματα.

O cha0s έγραψε: στις 14:20, 26-10-12:

#8

Ξεκινάει η διεθνής διάθεση των Windows 8, τα οποία προσφέρουν πολλαπλές δυνατότητες και επιλογές μέσα από νέες προσφορές και εφαρμογές, αλλά και μεγάλο εύρος εναλλακτικών προτάσεων σε hardware.

Η Microsoft ανακοίνωσε τη διάθεση των Windows 8 στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς. Συγκεκριμένα, από την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, καταναλωτές και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν όλα όσα έχουν να προσφέρουν τα Windows 8: ένα νέο όμορφο περιβάλλον εργασίας, καθώς και ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών μέσω της έναρξης λειτουργίας του WindowsStore, το οποίο είναι διαθέσιμο σε περισσότερα από 1000PCs και tabletsμε πιστοποίηση Windows 8.

«Με το λανσάρισμα των Windows 8, η Microsoft αποκαλύπτει τα Windows σχεδιασμένα από την αρχή», δήλωσε ο Ernst-JanStigter, Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Ελλάς. «Σε tablet ή PC, για εργασία ή διασκέδαση, για κατανάλωση περιεχομένου ή για δημιουργία νέου, τα Windows 8 προσφέρουν μια εξατομικευμένη εμπειρία που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες και στο προσωπικό σας στυλ».

Τα Windows 8 θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα λιανικής σε δύο εκδόσεις, τα Windows 8 και τα Windows 8 Pro. Για τους επιχειρηματικούς πελάτες, τα Windows 8 Enterprise προσφέρουν νέες δυνατότητες για βελτιωμένη παραγωγικότητα με λειτουργίες όπως το WindowsToGo, το DirectAccess, και το BranchCache, καθώς και ενισχυμένη ασφάλεια σε όλα τα σημεία, με λειτουργίες όπως το BitLocker και το AppLocker. Την ίδια στιγμή, η ομάδα προϊόντων Windows αποκτά και ένα νέο μέλος σχεδιασμένο για ARM-basedtablets, τα WindowsRT, τα οποία θα είναι προ-εγκατεστημένα σε νέες συσκευές. Τα Windows 8 διαθέτουν τη νέα γρήγορη και ευέλικτη οθόνη εκκίνησης, η οποία προσφέρει στους χρήστες πρόσβαση στις εφαρμογές και στο περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει περισσότερο, μόνο με ένα κλικ. Διαθέτουν επίσης το νέο InternetExplorer 10, ο οποίος είναι ιδανικός και για χρήση σε συσκευές με οθόνη αφής, καθώς και ενσωματωμένες δυνατότητες cloud μέσω του SkyDrive.

Εκτός από τη γκάμα των νέων συσκευών που διατίθενται, οι καταναλωτές θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν τους ήδη υπάρχοντες υπολογιστές τους. Μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου, οι καταναλωτές που σήμερα διαθέτουν υπολογιστές με WindowsXP, WindowsVista ή Windows 7, θα μπορούν να κατεβάσουν τα Windows 8 Pro στην εκτιμώμενη τιμή των €29,99. Ταυτόχρονα, σε περισσότερες από 140 χώρες, προσφέρεται η δυνατότητα αναβάθμισης σε Windows 8 Proσε υπολογιστές με Windows 7,με ημερομηνίας αγοράς μεταξύ 2 Ιουνίου 2012 και 31 Ιανουαρίου 2013, στην τιμή των €14,99 μέσω της προσφοράς WindowsUpgrade, διαθέσιμης στην ιστοσελίδα

http://www.windowsupgradeoffer.com/e...me/ProgramInfo.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kiriazispao4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 508 μηνύματα.

O kiriazispao4ever έγραψε: στις 14:47, 26-10-12:

#9
θα δοκιμαστουν
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

prinCess.

Επιφανές Μέλος

H prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών , επαγγέλεται Fashion designer και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,830 μηνύματα.

H prinCess. έγραψε: στις 14:59, 09-09-13:

#10
Έιιιι!
Θέλω κάποιος να μου πει, πώς την μπάρα κάτω κάτω την κάνω ψιλοαόρατη ώστε να φαίνεται το background μου.
Δε ξέρω αν με πιάνετε.

Στα 7 το' κανα και είχε τέτοια επιλογή, στα 8 δε γίνεται;
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

g1wrg0s (01001)

Επιφανές Μέλος

Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 9,536 μηνύματα.

O g1wrg0s Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω! έγραψε: στις 16:56, 09-09-13:

#11
Αρχική Δημοσίευση από prinCess.
Έιιιι!
Θέλω κάποιος να μου πει, πώς την μπάρα κάτω κάτω την κάνω ψιλοαόρατη ώστε να φαίνεται το background μου.
Δε ξέρω αν με πιάνετε.

Στα 7 το' κανα και είχε τέτοια επιλογή, στα 8 δε γίνεται;
Eυελπιστω να searchares κιολας
Τεσπα για δες εδω http://mywindows8.org/enable-aero-tr...-in-windows-8/
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

prinCess.

Επιφανές Μέλος

H prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών , επαγγέλεται Fashion designer και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,830 μηνύματα.

H prinCess. έγραψε: στις 21:08, 09-09-13:

#12
Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s
Eυελπιστω να searchares κιολας
Τεσπα για δες εδω http://mywindows8.org/enable-aero-tr...-in-windows-8/
pfff το δοκίμασα, δεν μου αλλάζει.
τεςπα, θα το ψάξω αργότερα :/
θενξ! ^^
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

g1wrg0s (01001)

Επιφανές Μέλος

Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 9,536 μηνύματα.

O g1wrg0s Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω! έγραψε: στις 22:27, 09-09-13:

#13
https://www.youtube.com/watch?v=5XrCY_4QTIA
http://www.pestaola.gr/8-windows-7-f...-on-windows-8/
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

prinCess.

Επιφανές Μέλος

H prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών , επαγγέλεται Fashion designer και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,830 μηνύματα.

H prinCess. έγραψε: στις 22:50, 09-09-13:

#14
Άρα όντως δεν υπάρχει στα 8. Τι βλάκες.

Το βίντεο το είδα, το έκανα, δούλεψε, αλλά τα γράμματα πάνω στα παράθυρα κολλάνε ελλεινά πολύ και είναι κουραστικό να το βλέπεις.
Πολύ βοηθητικός όμως, να' σαι καλά!

edit: με τις πολλές αλλαγές του βίντεου, δε μπορώ να επαναφέρω τα χρώματα όπως ήταν αρχικά. γκρρρρρρ. -.-
edit2: οκ το'χω.
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη prinCess. : 09-09-13 στις 23:00.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

stefanos... (Στεφανος)

Περιβόητο Μέλος

Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 21 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 973 μηνύματα.

O stefanos... το καλό παιδί έγραψε: στις 23:25, 09-09-13:

#15
nothing better than windows!
Αρχική Δημοσίευση από KnightRider
Ναι, από τις αρχές Αυγούστου υπάρχουν σε διάφορες torrent ιστοσελίδες, αλλά δίνει και η microsoft την τελική τους μορφή για 90 ημέρες από την επίσημη ιστοσελίδα της.
Κατεβάζεις την τελική μορφη των windows 8 για 90 μερες απο την microsoft και μετα βρισκεις και βαζεις το key! Your windows are genuine now!
-1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

iJohnnyCash (Panayotis Yannakas)

Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Επιχειρηματίας . Έχει γράψει 15,938 μηνύματα.

O iJohnnyCash έγραψε: στις 12:24, 18-10-13:

#16
Από χθες είναι διαθέσιμο στο store το update των Windows 8.1, δωρεάν, για όλους τους χρήστες των Win8.
Έχω ξεκινήσει ήδη το κατέβασμα
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

υδωρ (Δεσποινα)

Αποκλεισμένος χρήστης

H Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα.

H υδωρ έγραψε: στις 17:01, 18-10-13:

#17
ειβναι αισχος τα 8.απορω γιατι τα βαζετε
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

fockos

Επιφανές Μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Γιατρός και μας γράφει απο Ζάκυνθος (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 10,490 μηνύματα.

O fockos έγραψε: στις 19:37, 18-10-13:

#18
Αρχική Δημοσίευση από υδωρ
ειβναι αισχος τα 8.απορω γιατι τα βαζετε
εσυ ποια χρησιμοποιεις;
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

υδωρ (Δεσποινα)

Αποκλεισμένος χρήστης

H Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα.

H υδωρ έγραψε: στις 19:49, 18-10-13:

#19
τα 7
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

D_G (Δημήτρης)

Διακεκριμένο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,618 μηνύματα.

O D_G έγραψε: στις 16:28, 19-10-13:

#20
Δεν ξέρω ακόμα αν θα μου αρέσουν ή όχι.
Χθες αγόρασα καινούργιο λάπτοπ, γιατί ο σταθερός με έχει τρελάνει στα κολλήματα τελευταία, και το κατάστημα που το αγόρασα έχει κλείσει.

Δύο πράγματα με προβληματίζουν:
1) Η έλλειψη του Start, και περισσότερο δεν ξέρω πως να τον κλείσω, απλώς πατάω το κουμπί και κλείνει, ή υπάρχει κάποιο άλλο κόλπο;
2) Απ' ό,τι μού είπαν, τα τελευταία χρόνια δίνουν τον υπολογιστή με εγκαταστημένα τα windows και πρέπει να κάνεις μόνος σου backup, αλλά δεν ξέρω τον τρόπο.

Αν ξέρει κάποιος-α ας με κατατοπίσει, ειδικά στο δεύτερο.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

 • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
   
 • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
  Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια

 • Παρόμοια Θέματα
  • Windows 10 - Από kleop
   Το θέμα έχει λάβει 176 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Microsoft.
   Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 05-03-18 στις 12:59.
  • Windows XP - Από βιλλαρασ
   Το θέμα έχει λάβει 29 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Microsoft.
   Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 23-07-14 στις 23:54.
  • Windows 7 vs Windows 8 - Από stefanos...
   Το θέμα έχει λάβει 2 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Microsoft.
   Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 04-01-13 στις 23:21.
  • Windows 7 vs. Windows Vista - Από Άγγελος
   Το θέμα έχει λάβει 38 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Microsoft.
   Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 15-07-12 στις 20:47.
  • Windows XP ή Windows Vista; - Από Carl
   Το θέμα έχει λάβει 270 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Microsoft.
   Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 13-07-09 στις 18:10.
 • Προηγούμενο Θέμα Επόμενο Θέμα