×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αντιδράσεις σε Posts μου Παραθέσεις των Posts μου Αναφορές σε Εμένα Ενέργειες Συντονιστών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,787 μέλη και 2,440,487 μηνύματα σε 76,680 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 190 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Συνέδρια, σεμινάρια, και άλλες ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις

DrStrangelove

Επιφανές Μέλος

Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Μοντέλο . Έχει γράψει 4,021 μηνύματα.

O DrStrangelove έγραψε: στις 10:15, 17-10-09:

#1
Θάνατος και Αναγέννηση στην Φιλοσοφία, την Τέχνη και την Λογοτεχνία:
Μια Κοινωνία που Πεθαίνει, ή μια Αναγέννηση για τον 21Ο Αιώνα;

6 & 7 Νοεμβρίου 2009

Ακαδημαϊκοί Σύμβουλοι:
Δρ Σουζάνα Μιχαηλίδη, PhD, Vice Chancellor for Academic Affairs, Chair of English Department, University of Indianapolis

Δρ Στάνλεϋ Σφήκας, PhD, Καθηγητής Φιλοσοφίας, University of Indianapolis
Κος Στέφανος Ελμάζης, Εκδότης, Αρχισυντάκτης περιοδικού Άβατον, Εκδόσεων Αρχέτυπο

Σε συνεργασία με την Μεταεκδοτική και το περιοδικό Άβατον
Φιλοξενία: Παν/μιο της Ινδιανάπολης, Αθήνα
Η παρακολούθηση του συνεδρίου είναι ελεύθερη για το κοινό και δεν υπάρχει καμία χρέωση εισόδου
Γλώσσες: Αγγλικά και Ελληνικά (με διερμηνεία)

Φιλοξενία: Πολιτιστικό Κέντρο Παν/μίου της Ινδιανάπολης
Μάρκου Αυρηλίου 5, Πλάκα
Πληροφορίες http://sashanonserviat.typepad.com/phoenixrising
Επικοινωνία: Σάσσα Τσέϊτοου: sashanonserviat@yahoo.comΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

10:30 – Έναρξη
11:00 – Καλωσόρισμα εκπροσώπων Παν/μίου Ινδιανάπολης, του εκδότη-διευθυντή του
Περιοδικού ΑΒΑΤΟΝ κ. Στέφανου Ελμάζη και της διοργανώτριας κ. Σάσσας Τσέιτοου
12:00 – Ομιλία: Arthur Versluis, Διευθυντής Τμήματος Θρησκευτικών Σπουδών, Παν/μιο Μίτσιγκαν, ΗΠΑ: Η Δημιουργία Νέων & Εξιδανικευμένων Πολιτισμών: Ιστορικές Επιτυχίες, Αποτυχίες και Νέες Κατευθύνσεις.
13:00 – Διάλειμμα
13:20 – 1ο Πάνελ: Κλασική και Σύγχρονη Φιλοσοφία: Η Εφαρμογή τους σε μια Πολιτισμική Αναγέννηση
David Fideler, PhD. Φιλοσοφίας, Ιστορίας Επιστήμης & Κοσμολογίας, ΗΠΑ: Τα Κοσμολογικά Θεμέλια μιας Νέας Αναγέννησης. Μπορεί να Οικοδομηθεί μια «Ζωντανή Κοσμόπολη» με τις Αρχές της Ερμητικής Παράδοσης;
13:45 Vincent McEvilly, ΜΑ Φιλοσοφίας, ΜΑ Δυτ. Εσωτερισμού, Παν/μιο Έξετερ, Αγγλία: Ρεαλισμός και Εσωτερική Σκέψη - Ατομικισμός και Παγκοσμιότητα: Ποια Προσέγγιση μπορεί να Οδηγήσει σε μια Αναγέννηση;
14:10 Sander Kalverda, ΜΑ Φιλοσοφίας, ΜΑ Δυτ. Εσωτερισμού, Παν/μιο Άμστερνταμ, Ολλανδία: Η Αγγελική Φύση του Ανθρώπου και Νεοπλατωνικές Οδοί προς το Θείο.
14:35 Στάνλεϋ Σφήκας, PhD, Διδάκτορας Φιλοσοφίας, Παν/μιο Ινδιανάπολης, Αθήνα: Περί Θεού: Μια Εξελισσόμενη Θεολογία σε μια Αναγεννημένη Κοινωνία.
15:20 – Διάλειμμα
16:30 Ομιλία: Scott Olsen, PhD, Καθηγητής Φιλοσοφίας και Συγκριτικής Θεολογίας, Φλόριντα, ΗΠΑ: Επιθανάτιες Εμπειρίες και Μύηση: Κατευθυντήριες για μια Σύγχρονη Αναγέννηση
17:30 – Διάλειμμα
17:50 – 2ο Πάνελ: Μυητικές Εταιρίες και ο Ρόλος τους στη Σύγχρονη Κοινωνία
• Thomas Karlsson, Καθηγητής Δυτ. Εσωτερισμού, Παν/μιο Στοκχόλμης, Σουηδία: Η
Χριστιανική Καμπαλά και η Επιρροή της στην Τέχνη, την Επιστήμη και τη Θεολογία, από την Αναγέννηση μέχρι Σήμερα.
18:15 Λέανδρος Λεφάκης, Ph.D, LL.M,Επίκουρος Καθηγητής Παν/μιου Στερεάς Ελλάδας: Η Οριοθέτηση της Τεκτονικής Μυητικής Φιλοσοφίας στο Πλαίσιο της Σύγχρονης Κοινωνίας του 21ου Αιώνα.
18:40 Derek Bain, ΜΑ Ψυχολογίας, ΜΑ Δυτ. Εσωτερισμού, Παν/μιο Έξετερ, Αγγλία: Η Βιωματική Εμπειρία και η Απελευθέρωση από το Δογματισμό
19:30 – Λήξη
20:30 – Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής της Σάσσας Τσέιτοου με τίτλο The Phoenix Rising - Ο Φοίνικας Αναγεννάται

- Συναυλία από τους Mani DeumΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

10:00 – Έναρξη
11:00 – Ομιλία: Julia Cleave, ΜΑ Παν/μίου Οξφόρδης, Ακαδημαϊκή Επιτροπή Temenos Academy,
Αγγλία: Η Θεουργία στα Έργα του Νίκολας Πουσέν: Η Τέχνη και η Γεωμετρία ως Μονοπάτι για τα Μυστήρια.
12:00 – Διάλειμμα
12:20 – 3ο Πάνελ: Υλοποιημένη Έμπνευση: Η Μετάδοση Εσωτερικών Παραδόσεων μέσω των Τεχνών • Hereward Tilton, PhD, Καθηγητής Δυτ. Εσωτερισμού, Παν/μιο Άμστερνταμ, Ολλανδία: Η Περιθωριοποίηση του Εσωτερισμού ως Αποτέλεσμα Μαζικής Παραπλάνησης
12:45 Νίκη Σταύρου, ΜΑ Αγγ. Φιλολογίας, Καθηγήτρια Συγκριτικής Λογοτεχνίας Παν/μιο Ινδιανάπολης, Αθήνα: Ο Οδυσσέας του Καζαντζάκη ως Αρχέτυπο του Πολεμιστή-Ταξιδευτή: Αντιμέτωπος με την Εσωτερική Άβυσσο.
13:10 Ιορδάνης Πουλκούρας, Συγγραφέας, Σύμβουλος Έκδοσης του ΑΒΑΤΟΝ:
Ο Τάφος και το Θέατρο
13:35 Σάσσα Τσέιτοου, ΜΑ Αγγ. Φιλολογίας, ΜΑ Δυτ. Εσωτερισμού, Παν/μιο Έξετερ, Αγγλία:Θνητότητα και Αθανασία: Ο Θάνατος πριν την Αναγέννηση.
14:20 –Διάλειμμα
15:30 – Ομιλία: Alan Cardew, PhD, Διευθυντής Κέντρου Διακλαδικών Σπουδών, Παν/μιο Έσσεξ,Αγγλία: Η Κατάργηση της Τεχνοκρατίας στα Πανεπιστήμια: Επαναφορά της Ιερής Παράδοσης της Γνώσης στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
16:30 – Διάλειμμα
16:45 – 4ο Πάνελ: Θέση, Αντίθεση, Σύνθεση, Νέα Θέση; Ατομικές και Συλλογικές Εφαρμογές Εσωτερικών Φιλοσοφιών • Arthur Versluis: Παραδείγματα Νέων «Αναγεννημένων» Πολιτισμών από τον 17ο Αιώνα μέχρι Σήμερα.
17:15 Karen-Claire Voss, BA Θρησκειολογίας, ΜΑ Φιλοσοφίας Μύθων & Συμβόλων:Η Ζωή μου στον Εσωτερισμό
17:45 Δρ. Εμμανουήλ Κορκιδάκης, Ομότιμος Καθηγητής Κοινωνικής Ψυχολογίας και Βιοηθικής,Παν/μιο Αθηνών, ερευνητής της Ορφικής Δοξασίας: Θέσις και Προσέγγισις της Επιστήμης και της Τέχνης του Αρχαιοελληνικού Εσωτερισμού (από τις ΠρωτοΟρφικής Δοξασίας και των Ίωνων Φιλοσόφων μέχρι των ΝεοΠυθαγορείων και ΝεοΠλατωνικών) εν σχέσει προς την σύγχρονην συγκυρίαν της αναγκαιότητας δι'αποκατάστασιν των “αρχαίων ορίων”.
18:30– Διάλειμμα
19:00 – Στρογγυλή Τραπέζα-Ανοιχτή Συζήτηση, με θέμα: «Μπορεί ο σύγχρονος Εσωτερισμός να απαντήσει πρακτικά στα σύγχρονα προβλήματα;» Προλογίζει και συντονίζει: Στέφανος Ελμάζης, εκδότης-διευθυντής περιοδικού ΑΒΑΤΟΝ
20:00 – Λήξη


Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

zanin

Περιβόητο Μέλος

H zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1,169 μηνύματα.

H zanin έγραψε: στις 17:24, 19-10-09:

#2
ενδιαφέρον,

αλλα τι γίνεται με αυτούς που δουλεύουν παρασκευή;;;

λος π*υλος
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

sashanonserviat

Νεοφερμένος

H sashanonserviat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

H sashanonserviat έγραψε: στις 02:02, 25-10-09:

#3
Πράγματι το ζήτημα των ημερών είναι ένα πρόβλημα, αλλά δυστυχώς μόνο αυτές τις ημερομηνίες ήταν διαθέσιμος ο χώρος. Όμως θα ηχογραφηθούν όλες οι ομιλίες, και μετά από τη λήξη του συνεδρίου θα αναρτηθούν τα κείμενα των ομιλιών όπως και πιθανώς αρχεία ήχου στην ιστοσελίδα http://sashanonserviat.typepad.com/phoenixrising/.
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

diotima

Αποκλεισμένος χρήστης

Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 1,867 μηνύματα.

O diotima έγραψε: στις 18:21, 31-08-12:

#4
Το Μοντέλο Βουλής των Ελλήνων (ΜΒΕ) είναι το πρώτο συνέδριο προσομοίωσης των διαδικασιών της Βουλής των Ελλήνων. Έλληνες φοιτητές, από κάθε σχολή της χώρας ή του εξωτερικού, λαμβάνουν θέσεις βουλευτών, υπουργών και επιτρόπων, με σκοπό τη συζήτηση και εν τέλει την ψήφιση των νομοσχεδίων που καταθέτει η κυβέρνηση, όπως και στην ελληνική πολιτική πραγματικότητα.

Το ΜΒΕ απαρτίζεται από τέσσερα ισάριθμα κόμματα - τα οποία καλύπτουν όλο το ιδεολογικό φάσμα της πολιτική σκηνής- γεγονός που καθιστά απαραίτητη τη συνεργασία τους για την ψήφιση των νομοσχεδίων. Κάθε κόμμα, αποτελείται από τον αρχηγό , τους τομεάρχες και τους βουλευτές του, οι οποίοι χαράσσουν τη γενική πολιτική του γραμμή. Σκοπός των κομμάτων είναι η όσο το δυνατό δημοκρατικότερη λειτουργία τους και η μεγαλύτερη επιρροή στα ψηφιζόμενα νομοσχέδια.

Όσον αφορά τα τελευταία, αυτά, πριν ψηφισθούν στην Ολομέλεια, συζητώνται, ανάλογα με το θέμα τους, σε τέσσερις επιτροπές (Εξωτερικής πολιτικής και εθνικής Άμυνας, Κοινωνικών Υποθέσεων, Μορφωτικών υποθέσεων, Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης). Κάθε επιτροπή αποτελείται από ισάριθμους βουλευτές κάθε κόμματος (αν για παράδειγμα το Συνέδριο απαριθμεί 120 βουλευτές, η μία επιτροπή αποτελείται από 32 βουλευτές – 8 από έκαστο κόμμα). Στις επιτροπές αυτές, οι βουλευτές συζητούν επί των άρθρων των νομοσχεδίων, με σκοπό να τα υπερασπιστούν ή να τα τροποποιήσουν, αλλά και να προσθέσουν νέα άρθρα. «Συντονιστής» της γραμμής του κόμματος εντός της επιτροπής είναι ο αρμόδιος Τομεάρχης, κάτι που όμως σε καμία περίπτωση δε νοθεύει την ελεύθερη βούληση των βουλευτών.

Μοναδική εξαίρεση αποτελεί η Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων, που, λόγω της υπάρχουσας συγκυρίας, δεν υφίσταται ως Επιτροπή, αλλά αποτελεί θέμα που θα συζητηθεί κατευθείαν στην Ολομέλεια. Έτσι, γίνεται σαφές ότι κάθε βουλευτής έχει να πραγματευθεί δύο ζητήματα:
• Αυτό της επιλογής τους ανάμεσα στις τέσσερις επιτροπές
• Το οικονομικό ζήτημα της Ολομέλειας.

Το ΜΒΕ θα διοργανωθεί στη Νομική Σχολή της Θεσσαλονίκης το Φεβρουάριο του 2013. Ως διοργάνωση εμφορούμενη απο αξίες όπως η δημοκρατία και η αξιοκρατία, θα τιμήσει τους κορυφαίους ρήτορες και τους πιο δημοκράτες βουλευτές με τα ανάλογα βραβεία. Στο πλαίσιο αυτό, θα τιμηθεί αναλόγως και το δημοκρατικότερο κόμμα. Στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου, θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία του Συνεδρίου, βάσει των όσων αναφέρθηκαν.
πηγη
Αρκετα ενδιαφερον

Μου θυμισε μια συγκεντρωση που εχαμε κανει στο αμφιθεατρο της σχολης.Ενας καθηγητης ζητησε απο τις ηδη υπαρχουσες παραταξεις,να στειλουν 2-3 ατομα στο μαθημα μας [φυσικα οποιος ηθελε μπορουσε να παρακολυθησει,απλα για να ακουστουν ολες οι φωνες μεσα σε 2 ωρες ζητησε συγκεκριμενο αριθμο ατομων] για να γινει μια κουβεντα οσον αφορα σε κοινωνικοπολιτικοοικονομικα θεματα.Ως διοτιμα λοιπον,παρακολουθησα το μαθημα,καθισμενος φυσικα στην ακρη,αφου εκπροσωπουσα την ακροαριστερη φωνη [δεν ημουν μονος] και δεν ηθελα να εχω καμια αναμιξη στην προσομοιωση της βουλης που εστησε ο αγαπημενος μου καθηγητης.Βεβαια,ζητησε και τη δικη μας φωνη να ακουστει,αλλα οταν ανοιξα το στομα μου στο θεμα της παιδειας και μιλησα για τα ελευθεριακα σχολια,με κοιτουσαν ολοι σα χανοι - δεν καταλαβαιναν τι τους ελεγα - οποτε σταματησα,εδωσα το λογο αλλου και συνεχισα να καμαρωνω τους αυριανους βουλευτες του πασοκ,της νδ και του κκε.

Οπως και να εχει.
Το συγκεκριμενο συνεδριο ειναι ακριβης προσομοιωση,οπως θα διαβασατε,και θεωρω πως θα εχει εξαιρετικο ενδιαφερον για τον οποιοδηποτε δηλωνει πολιτικο ον.
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diotima : 31-08-12 στις 18:54.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Νεογέννητος

Διάσημο Μέλος

Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 30 ετών . Έχει γράψει 843 μηνύματα.

O Νεογέννητος έγραψε: στις 18:33, 31-08-12:

#5
Ως διοτιμα λοιπον,παρακολουθησα το μαθημα,καθισμενος φυσικα στην ακρη,αφου εκπροσωπουσα την ακροασριστερη φωνη [δεν ημουν μονος
HOLY CRAP!
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

myrto0li

Εκκολαπτόμενο Μέλος

H myrto0li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Άνεργος/η . Έχει γράψει 147 μηνύματα.

H myrto0li έγραψε: στις 16:59, 02-12-12:

#6
διαβαζα χθες για το θεσμο eurosimulation athens. μου φανηκε ιδιαιτερα ενδιαφερουσα πρωτοβουλια. εχει παρει κανεις σας μερος στις διαδικασιες? πως σας φαινεται ως ιδεα?
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Dark_kronos (Rognan)

Επιφανές Μέλος

Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 27 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 13,507 μηνύματα.

O Dark_kronos . έγραψε: στις 17:29, 02-12-12:

#7
Δεν μας λες και λιγο τι ειναι για οσους δεν ξερουμε;
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

myrto0li

Εκκολαπτόμενο Μέλος

H myrto0li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Άνεργος/η . Έχει γράψει 147 μηνύματα.

H myrto0li έγραψε: στις 19:36, 02-12-12:

#8
ειναι μια προσομοιωση των ευρωπαικων θεσμων...δες εδω...http://www.eurosimulationathens2013.com/#!about2/c1kxi
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

James Playboy

Εκκολαπτόμενο Μέλος

Ο James Playboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει απο Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 102 μηνύματα.

O James Playboy έγραψε: στις 20:33, 05-12-12:

#9
Γεία σας κορίτσια
Η Hayley Quinn έρχεται στην Αθήνα για μία και μόνο ομιλία το Σάββατο 22 Δεκέμβρη στο ξενοδοχείο Airotel Parthenon!
Θα προσφέρει μοναδικές συμβουλές που θα μας βοηθήσουν να ανακαλύψουμε :
* Πως να σιγουρέψουμε ότι έχουμε νοοτροπία νικητή
* Πως να δημιουργήσουμε μια επιτυχημένη πρώτη εντύπωση
* Πως να διαβάζουμε τους ανθρώπους γύρο μας και να ασκούμε κοινωνική επιρροή
* Πως να δείξουμε στο μελλοντικό μας αφεντικό ότι βρισκόμαστε στο ίδιο μήκος κύματος
* Πως να δουλεύουμε ένα χώρο και να επιδεικνύουμε τα καλύτερά μας προσόντα
* Πως θα γίνουμε η γυναίκα που είναι πάντα σε ζήτηση από τούς ερωτικούς της συντρόφους
Την ομιλία θα ακολουθήσει συζήτηση , όπου θα λυθούν όλες οι προσωπικές απορίες, υπό τη συνοδεία 'Royal' cocktails.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε μαζί μας
στο Email: hello@hayleyquinn.com ή
επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.hayleyquinn.com
Θα τα πούμε σύντομα από κοντά,
Ομάδα επικοινωνίας
Hayley Quinn
Τιμή εισόδου Ticket 20€
On-line Προπώληση 15€ Αγοράστε από εδώ: http://hayleyquinnathens.eventbrite.com/
facebook event : https://www.facebook.com/events/442484775811080/
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

H Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12,565 μηνύματα.

H Γίδι υπό τις διαταγές της Μπριάμ έγραψε: στις 21:26, 12-02-13:

#10
Διάλεξη Μάρκ Μαζάουερ στο DEREE, live τώραΑπό αυτό το σημείο μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντάνα την ομιλία του φημισμένου Ιστορικού, Μαρκ Μαζάουερ, με θέμα την ανάπτυξη του πολιτικού εξτρεμισμού σε εποχές κρίσης. Αν θέλετε να θέσετε ερώτηση στον κ. Μαζάουερ, γράψτε στην αρχή του σχόλιού σας τις λέξεις «Ερώτηση προς Μαζάουερ». Από αυτές θα γίνει επιλογή και θα τεθούν στον καθηγητή, αφότου ολοκληρώσει την ομιλία του. Μηνύματα τα οποία θα έχουν υβριστικό, απρεπές ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.


Ο Mark Mazower έχει διεθνή φήμη τόσο ως συγγραφέας πολύ σημαντικών βιβλίων πάνω στη νεότερη ιστορία της Ευρώπης, και ειδικά των Βαλκανίων, όσο και ως καθηγητής του Πανεπιστημίου Κολούμπια της Νέας Υόρκης (κάτοχος της έδρας ιστορίας Ira D.Wallach), όπου είναι επίσης διευθυντής του Κέντρου Heyman για τις Ανθρωπιστικές Επιστήμες.

Έχει μελετήσει την Ελλάδα της δεκαετίας του ’40 αλλά και τη Θεσσαλονίκη των αρχών του εικοστού αιώνα.
Βιβλιογραφία: Ενδεικτικά αναφέρονται «Η Ελλάδα του Χίτλερ» καθώς επίσης τα «Σκοτεινή ήπειρος», «Θεσσαλονίκη. Πόλη των φαντασμάτων», «Η αυτοκρατορία του Χίτλερ» (όλα από τις εκδόσεις Αλεξάνδρεια), «Η Ελλάδα και η οικονομική κρίση του Μεσοπολέμου» (ΜΙΕΤ), «Τα Βαλκάνια» (Πατάκης) κ.ά.

- Ο καθηγητής Mazower είναι σχολιαστής της επικαιρότητας για τους Financial Times, τον Guardian και άλλες εφημερίδες.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Πατρεύς (Πέτρος)

Επιφανές Μέλος

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 2,714 μηνύματα.

O Πατρεύς με φόβο και πάθος έγραψε: στις 21:51, 12-02-13:

#11
Μόλις πρὶν διάβασαν τὴ δική μου ἐρώτηση (!)
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

H Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12,565 μηνύματα.

H Γίδι υπό τις διαταγές της Μπριάμ έγραψε: στις 22:00, 12-02-13:

#12
Για τα μέλη της ΧΑ στο εξωτερικό;
Συναρπαστική ομιλια πάντως, ελπίζω να δημοσιευτεί
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Πατρεύς (Πέτρος)

Επιφανές Μέλος

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 2,714 μηνύματα.

O Πατρεύς με φόβο και πάθος έγραψε: στις 22:09, 12-02-13:

#13
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι
Για τα μέλη της ΧΑ στο εξωτερικό;
Συναρπαστική ομιλια πάντως, ελπίζω να δημοσιευτεί
Ὄχι, γιὰ τὸ ἂν προκάλεσε τὴν ἄνοδο τῆς ΧΑ ὁ μηδενισμὸς (nihilism) τῆς ἀριστερᾶς.

Ἀκούσθηκε ἡ φωνή μου στὸ ἄντρο τοῦ Ἀμερικανισμοῦ καὶ τῆς Νέας Ἐποχῆς στὴν Ἑλλάδα.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια