×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αντιδράσεις σε Posts μου Παραθέσεις των Posts μου Αναφορές σε Εμένα Ενέργειες Συντονιστών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,806 μέλη και 2,441,372 μηνύματα σε 76,718 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 187 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Κέικ Γιαουρτιού

Δαλιδά (Cortana)

Επιφανές Μέλος

H Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σεφ . Έχει γράψει 4,213 μηνύματα.

H Δαλιδά έγραψε: στις 15:39, 02-09-12:

#1
Καλησπέρα !Χτες είχα μια ανυπομονησία να φτιάξω κάτι, κάτι οτιδήποτε. Οπότε σκέφτηκα αφού θα το φάω ας μην έχει τουλάχιστον τόσο βούτυρο και τόση ζάχαρη. Ιδού λοιπόν το περίφημο Κεικ βασισμένο στο γιαούρτι, ιδανικό για αυτή την εποχή που μεν θέλουμε κάτι γλυκό αλλά παράλληλα και δροσερό! Τόσο εύκολο που ΔΕΝ χρειάζεται καν μίξερ!

Υλικά
350 γρ. γιαούρτι (εγώ χρησιμοποίησα στραγγιστό)
150 γρ λάδι (χρησιμοποίησα καλαμποκέλαιο για να μην μυρίζει, κανονικά η συνταγή έλεγε ελαιόλαδο)
250 γρ ζάχαρη κρυσταλλική
3 αυγά
Λίγο βανίλια (ανάλογα 1 φακελάκι βανιλέτα ή μισή φρέσκια βανίλια ή ένα κουτ. του γλυκού βανίλια σε υγρή μορφή)
300 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις (όχι που φουσκώνει μόνο του)
2 1/2 κουτ. του γλυκού baking powder
1 κοφτό κουτ. του γλυκού μαγειρική σόδα
μισό κουταλάκι αλάτι

Εκτέλεση

1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στου 180 βαθμούς κελσίου. Λαδώνουμε ελαφρά ένα στρογγυλό ταψάκι (22 εκ διάμετρος).

2. Χτυπάμε για περίπου 5 λεπτά, με τον αυγοδάρτη (σύρμα που λέμε) το γιαούρτι, το λάδι, τα αυγά, τη ζάχαρη και τη βανίλια σε ένα μεγάλο μπωλ.

3. Ρίχνουμε επίσης στο μίγμα το αλεύρι, το baking powder, τη σόδα και το αλάτι. Τα ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι το μίγμα να είναι αφράτο και κολλώδες. (Για αυτό μην ρίξετε το αλεύρι μπαμ μέσα σε μία δόση, αλλά λίγο λίγο, γιατί μπορεί και να μην το πάρει όλο) Αν πάλι δεν το πάρει όλο το αλεύρι δεν πανικοβαλλόμαστε, ρίχνουμε λίγο ακόμη γιαούρτι ή γάλα.

4. Ρίχνουμε το μίγμα στη φόρμα μας και ψήνουμε για 40-50 λεπτά. Βγάζουμε από το φούρνο αφού έχουμε βάλει στο κέντρο ένα μαχαιράκι ή μια οδοντογλυφίδα για να τσεκάρουμε αν έχει ψηθεί μέσα.

Για ένα ελαφρύ κέικ μπορείτε να σταματήσετε εδώ. Εγώ δεν άντεξα και έφτιαξα μια επικάλυψη γιαουρτιού.
Χτύπησα 380 γρ ζάχαρη άχνη με 120 γρ βούτυρο και 2 κουταλιές γιαούρτι και το έστρωσα πάνω στο κέικ. Επειδή ήθελα να έχει πιο φρουτώδη γεύση στόλισα από πάνω με αποξυραμένα κράνα και το άφησα στο ψηγείο για 3 ωρίτσες.

Bon appétit !

Δαλιδά (Cortana)

Επιφανές Μέλος

H Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σεφ . Έχει γράψει 4,213 μηνύματα.

H Δαλιδά έγραψε: στις 15:43, 02-09-12:

#2
Έβαλα και φωτογραφία
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Angelique.

Επιφανές Μέλος

H Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,652 μηνύματα.

H Angelique. Kalinka ★. *. • ○ ° ★☾★ °:. *. • ○ ° ★☾ έγραψε: στις 15:43, 02-09-12:

#3
To περίφημο Vanilla Yogurt Cake λοιπόν!
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Δαλιδά (Cortana)

Επιφανές Μέλος

H Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σεφ . Έχει γράψει 4,213 μηνύματα.

H Δαλιδά έγραψε: στις 15:44, 02-09-12:

#4
Όχι, αυτή είναι η light εκδοχή. Το άλλο θα το ανεβάσω όταν το ξανακάνω. Είναι πολύ πολύ πιο βαρύ
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Angelique.

Επιφανές Μέλος

H Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,652 μηνύματα.

H Angelique. Kalinka ★. *. • ○ ° ★☾★ °:. *. • ○ ° ★☾ έγραψε: στις 15:46, 02-09-12:

#5
Αρχική Δημοσίευση από tsoufou
Όχι, αυτή είναι η light εκδοχή. Το άλλο θα το ανεβάσω όταν το ξανακάνω. Είναι πολύ πολύ πιο βαρύ
Αχά οκ! Φαίνεται το ίδιο τέλειο πάντως. ^^ Θα περιμένω τσουφάκι.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

MissKit (Bastet 1/3 ΜΕΤΣ)

Επιφανές Μέλος

H Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών , επαγγέλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4,160 μηνύματα.

H MissKit έγραψε: στις 15:49, 02-09-12:

#6
Έχει βαλθεί να μας παχύνει αυτό το κορίτσι.
3
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

diotima

Αποκλεισμένος χρήστης

Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 1,867 μηνύματα.

O diotima έγραψε: στις 16:34, 02-09-12:

#7
Επειδη αποφευγω τη σοδα σε οτιδηποτε φαγωσιμο,αμα βαλω αλευρι που φουσκωνει,την ιδια δουλεια δε θα κανει;
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Δαλιδά (Cortana)

Επιφανές Μέλος

H Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σεφ . Έχει γράψει 4,213 μηνύματα.

H Δαλιδά έγραψε: στις 16:38, 02-09-12:

#8
Όχι, βάλε περισσότερο baking powder. Κάπου δηλαδή στα 3μισι κουταλάκια.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

kit-kat

Διακεκριμένο μέλος

H kit-kat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1,502 μηνύματα.

H kit-kat έγραψε: στις 11:40, 06-10-12:

#9
πωπω!!!φαινεται υπέροχο!!!!!!!!!θα το δοκιμάσω!αλλα θα περιορίσω λίγο τη ποσότητα της ζάχαρης γιατί βρίσκομαι σε δίαιτα
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

_Morticia_

Επιφανές Μέλος

H _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,235 μηνύματα.

H _Morticia_ Mayhem Mistress έγραψε: στις 11:56, 06-10-12:

#10
Βρε κοπέλα μου, κάνε τα λιγότερο ελκυστικά να μη μας μπαίνουν ιδέες με το παραμικρό!

Θα τσεκάρω αν έχω όλα τα υλικά και σπεύδω στο μίξερ μου κι ας μη χρειάζεται όπως λες.
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Δαλιδά (Cortana)

Επιφανές Μέλος

H Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σεφ . Έχει γράψει 4,213 μηνύματα.

H Δαλιδά έγραψε: στις 19:28, 06-10-12:

#11
Τρομακτικά εύκολο κέικ κορίτσια. Μέχρι και τα αγόρια μας μπορούν να το φτιάξουν και ας μην έχουν ιδέα
Τι μίξερ τι απλός αυγοδάρτης, το ίδιο βγαίνει It's up to you σχετικά με το αν θες να πλένεις 2 σύρματα ή ένα μετά
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

_Morticia_

Επιφανές Μέλος

H _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,235 μηνύματα.

H _Morticia_ Mayhem Mistress έγραψε: στις 19:31, 06-10-12:

#12
Δεν ξέρω για σένα, αλλά το χέρι μου πιάστηκε λίγο.

Αυτή τη στιγμή μυρίζει υπέροχα και ευτυχώς φουσκώνει!
2
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Δαλιδά (Cortana)

Επιφανές Μέλος

H Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σεφ . Έχει γράψει 4,213 μηνύματα.

H Δαλιδά έγραψε: στις 19:34, 06-10-12:

#13
Ό,τι έχει baking powder μέσα είναι fool-proof, θα φουσκώσει. Μη φοβού
Άμα βλέπεις μόνο σόδα μέσα, κράτα και μία πισινή.
2
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Sal Paradise

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Πιλότος . Έχει γράψει 454 μηνύματα.

O Sal Paradise - έγραψε: στις 22:17, 06-10-12:

#14
Καλησπέρα !Χτες είχα μια ανυπομονησία να φτιάξω κάτι, κάτι οτιδήποτε. Οπότε σκέφτηκα αφού θα το φάω ας μην έχει τουλάχιστον τόσο βούτυρο και τόση ζάχαρη...
SWEETS


WAT R U DOIN??


SWEETSS


STAHP!
2
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια

  • Παρόμοια Θέματα
    • Κέικ πορτοκάλι - Από WhiteDrum
      Το θέμα έχει λάβει 1 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Μαγειρική.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 11-09-11 στις 23:28.
    • Ας φτιάξουμε κέικ... - Από giostau
      Το θέμα έχει λάβει 21 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία The Chat & Fun Section.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 14-02-11 στις 16:04.
    • Κέικ καρότου - Από Katerina192
      Το θέμα έχει λάβει 0 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Μαγειρική.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 28-06-10 στις 21:57.
    • Κέικ Καρότου - Από underwater
      Το θέμα έχει λάβει 0 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Μαγειρική.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 14-09-09 στις 23:27.
    • Γιαουρτόπιτα - κεικ - Από Oralee
      Το θέμα έχει λάβει 0 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Μαγειρική.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 06-01-08 στις 18:23.
  • Προηγούμενο Θέμα Επόμενο Θέμα