×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,228 μέλη και 2,423,545 μηνύματα σε 75,660 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 101 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Μικρές απορίες και προβλήματα με τους Υπολογιστές

julia

Νεοφερμένος

H julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 40 μηνύματα.

H julia εις υγείαν... και καλή χώνεψη!! έγραψε: στις 16:49, 05-05-09:

#1021
Ιβάνα, αυτό που πείρες είναι με ένα χρόνο κλειδί. Το είχε μέσα στο rar και εσύ το έβαλες.

Δεν νομίζω να έχεις θέμα, τρέξε και το spyboot, το έχω και εγώ, αλλά δεν θα έχεις πρόβλημα, κάτι διαφημιστικά, και κάτι άλλα αρχεία που θα βρεί, θα τα βρίσκει κάθε φορά που θα μπαίνεις στο νετ.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

ιβανα

Νεοφερμένος

H ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα.

H ιβανα taratantzam taratantzoum έγραψε: στις 21:02, 05-05-09:

#1022
Αρχική Δημοσίευση από julia
Ιβάνα, αυτό που πείρες είναι με ένα χρόνο κλειδί. Το είχε μέσα στο rar και εσύ το έβαλες.

Δεν νομίζω να έχεις θέμα, τρέξε και το spyboot, το έχω και εγώ, αλλά δεν θα έχεις πρόβλημα, κάτι διαφημιστικά, και κάτι άλλα αρχεία που θα βρεί, θα τα βρίσκει κάθε φορά που θα μπαίνεις στο νετ.

οκ παιδια, και εγω δε νομιζω οτι θα εχω προβλημα, αν ηταν θα ειχα ηδη προβλημα λογικα. ευχαριστω
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Dark_kronos (Rognan)

Αποκλεισμένος χρήστης

Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 26 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 6,556 μηνύματα.

O Dark_kronos . έγραψε: στις 16:34, 09-05-09:

#1023
Μετα απο κατι μηνες που ειχα αποσειρη το παλιο μου pc, πειρα ενα τροφοδοτικο μπας και αναστηθη. Το συνδεσα (δεν ξερω, μπορει να μου εχει ξεφυγει καμια λαθος συνδεση..) και παταω το κουμπακι. Ακουω ολο ικανοποιηση τον ηχο του ανεμιστιρα και χαιρομαι, αλλα η οθονη δεν αναβει, και κανει συνεχος εναν ηχο διαρκειας 3-4 δευτερολεπτων...
Καμια ιδεα τι συμενει αυτο;
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Bill

Διακεκριμένο μέλος

Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 2,195 μηνύματα.

O Bill έγραψε: στις 16:53, 09-05-09:

#1024
Σου δείχνει αν παίρνει σήμα η οθόνη;
Ή αυτό το σφύριγμα σημαίνει ότι δεν παίρνει σήμα;

Τσέκαρε να δεις αν πατάνε καλά τα καλώδια.
Αν έχει κανένα ανεμηστηράκι πάνω η κάρτα γραφικών σου δες αν δουλεύει, σε περίπτωση που είχε παραδώσει και αυτή πνεύμα και γι αυτό δεν δίνει σήμα.
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Dark_kronos (Rognan)

Αποκλεισμένος χρήστης

Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 26 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 6,556 μηνύματα.

O Dark_kronos . έγραψε: στις 00:58, 10-05-09:

#1025
Αρχική Δημοσίευση από Bill
Σου δείχνει αν παίρνει σήμα η οθόνη;
Ή αυτό το σφύριγμα σημαίνει ότι δεν παίρνει σήμα;

Τσέκαρε να δεις αν πατάνε καλά τα καλώδια.
Αν έχει κανένα ανεμηστηράκι πάνω η κάρτα γραφικών σου δες αν δουλεύει, σε περίπτωση που είχε παραδώσει και αυτή πνεύμα και γι αυτό δεν δίνει σήμα.
Πως να μου δειχνει δλδ αν περνει σημα η οθονη; Το φωτακι της παντος παραμενει πορτοκαλι.
Αναμιστιρα δεν εχει, εχει μια ψυκτρα, η οπια παιζει να τα εχει παιξει... Λες να ειμαι για καρτα;

EDIT: Βασικα, τωρα που το σκευτομαι, παιζει και να εχω πειραξει καπιες καλωδιωσεις εντος τις motherboard, δεν ξερω αν ολες ειναι οπως θα επρεπε, ουτε κατα ποσο φταιει αυτο... Παιζει καπος να βρω πως ακριβως πρεπει να ειναι η συνδεση;
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dark_kronos : 10-05-09 στις 01:19.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Επιμηθέας

Δραστήριο Μέλος

Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 271 μηνύματα.

O Επιμηθέας έγραψε: στις 07:19, 10-05-09:

#1026
1.Ανοίγεις το κουτί και ξανακουμπώνεις κάρτα γραφικών και μνήμη.
2.Αν δεν γίνει τίποτα κάνε εκκίνηση αφου αφαιρέσεις πρώτα την κάρτα γραφικών.Αν δεν ακούσεις τον ήχο σημαίνει ότι τά'παιξε.

Δεν ξέρω τι έχεις πειράξει και γιατί αλλά τις συνδέσεις θα τις βρείς στό βιβλιαράκι της motherboard.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Dark_kronos (Rognan)

Αποκλεισμένος χρήστης

Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 26 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 6,556 μηνύματα.

O Dark_kronos . έγραψε: στις 12:41, 10-05-09:

#1027
Ξανακουμπωσα ραμ και καρτα γραφικων, το ξανα αναψα, δεν κανει ηχους, αλλα η οθονη νεκρη....

EDIT: πειραξα κατι pins, γιατι το CSMOS και το BIOS, εδωσε μεν σημα στην οθονη, αλλα κολαει στην εκινιση στο "detecting IDE drives"...
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Επιμηθέας

Δραστήριο Μέλος

Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 271 μηνύματα.

O Επιμηθέας έγραψε: στις 13:01, 10-05-09:

#1028
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos
Ξανακουμπωσα ραμ και καρτα γραφικων, το ξανα αναψα, δεν κανει ηχους, αλλα η οθονη νεκρη....

EDIT: πειραξα κατι pins, γιατι το CSMOS και το BIOS, εδωσε μεν σημα στην οθονη, αλλα κολαει στην εκινιση στο "detecting IDE drives"...
Μάλλον δεν έβλεπε τον σκληρό.
Αν έχεις άλλη καλωδιοταινία κάνε μία δοκιμή αφού επαναφέρεις τα pins στη θέση τους.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Dark_kronos (Rognan)

Αποκλεισμένος χρήστης

Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 26 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 6,556 μηνύματα.

O Dark_kronos . έγραψε: στις 13:24, 10-05-09:

#1029
Το αφησα για ωρα στο detecting ide-drivers (πηγα εφαγα και ξαναρθα) και τους ειχε εντοπισει.Αλλα παλι δεν ανοιξε γιατι λεει αλλαξα cpu και πρεπει να ρυθμισω... Δεν ξερω, μπηκα στο bios, αλλαξα ημερομινια (ειχε ιανουαριο του 2003, εβαλα την σημερινη) και εκανα save, δεν ξερω αν θα του φτασει αυτο... περιμενω να ξανα εντοπισει τους σκληρους
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Επιμηθέας

Δραστήριο Μέλος

Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 271 μηνύματα.

O Επιμηθέας έγραψε: στις 13:30, 10-05-09:

#1030
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos
Το αφησα για ωρα στο detecting ide-drivers (πηγα εφαγα και ξαναρθα) και τους ειχε εντοπισει.Αλλα παλι δεν ανοιξε γιατι λεει αλλαξα cpu και πρεπει να ρυθμισω... Δεν ξερω, μπηκα στο bios, αλλαξα ημερομινια (ειχε ιανουαριο του 2003, εβαλα την σημερινη) και εκανα save, δεν ξερω αν θα του φτασει αυτο... περιμενω να ξανα εντοπισει τους σκληρους
Πιθανή εξάντληση μπαταρίας.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Dark_kronos (Rognan)

Αποκλεισμένος χρήστης

Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 26 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 6,556 μηνύματα.

O Dark_kronos . έγραψε: στις 13:51, 10-05-09:

#1031
δλδ;
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Επιμηθέας

Δραστήριο Μέλος

Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 271 μηνύματα.

O Επιμηθέας έγραψε: στις 14:47, 10-05-09:

#1032
δλδ;
http://www.it.uom.gr/project/mycomputer/m_board/info/m_parts1.html#%CE%A1%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B9
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Επιμηθέας : 10-05-09 στις 16:03.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Dark_kronos (Rognan)

Αποκλεισμένος χρήστης

Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 26 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 6,556 μηνύματα.

O Dark_kronos . έγραψε: στις 15:28, 10-05-09:

#1033
Δοκιμασα αν αποσυνδεσω τον δευτερο σκληρο, και ως εκ δια μαγειας, το μηχανιμα δουλευει μια χαρα... (το δεξι κλικ του ποντικιου δεν δουλευει, αλλα μαλλον φταιει το ποντικι, θα δοκιμασω με το αλλο για να σιγουρευτω)

Το θεμα ομως ειναι... Οτι ο κυριος λογος που επιχειρα ολο αυτο το πραγμα, ειναι τα δεδομενα που βρησκονται σε αυτον τον δισκο...
Πια ειναι λοιπον η λυση σε αυτο ο προβλημα;

EDIT: Το ποντικι χαλασε
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Επιμηθέας

Δραστήριο Μέλος

Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 271 μηνύματα.

O Επιμηθέας έγραψε: στις 15:31, 10-05-09:

#1034
Δοκιμασα αν αποσυνδεσω τον δευτερο σκληρο, και ως εκ δια μαγειας, το μηχανιμα δουλευει μια χαρα... (το δεξι κλικ του ποντικιου δεν δουλευει, αλλα μαλλον φταιει το ποντικι, θα δοκιμασω με το αλλο για να σιγουρευτω)

Το θεμα ομως ειναι... Οτι ο κυριος λογος που επιχειρα ολο αυτο το πραγμα, ειναι τα δεδομενα που βρησκονται σε αυτον τον δισκο...
Πια ειναι λοιπον η λυση σε αυτο ο προβλημα;

Δώσε βάση στις συνδέσεις.
http://www.it.uom.gr/project/mycompu...e/i_c_c_2.html
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Dark_kronos (Rognan)

Αποκλεισμένος χρήστης

Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 26 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 6,556 μηνύματα.

O Dark_kronos . έγραψε: στις 15:43, 10-05-09:

#1035
Ηδη τους εχω χωρισμενους σε master και slave (τοσο καιρο δουλευαν μαζι, αυτα τα pins δεν τα εχω πειραξει) και κατα τα αλλα δεν βρισκω που μπορει να ειναι το προβλημα/λαθος
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Επιμηθέας

Δραστήριο Μέλος

Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 271 μηνύματα.

O Επιμηθέας έγραψε: στις 15:53, 10-05-09:

#1036
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos
Ηδη τους εχω χωρισμενους σε master και slave (τοσο καιρο δουλευαν μαζι, αυτα τα pins δεν τα εχω πειραξει) και κατα τα αλλα δεν βρισκω που μπορει να ειναι το προβλημα/λαθος
Μπορείς να κάνεις 2 δοκιμές.
1:Τον συνδέεις παράλληλα στην CDιέρα.
2:Τον δοκιμάζεις σε άλλο PC.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Dark_kronos (Rognan)

Αποκλεισμένος χρήστης

Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 26 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 6,556 μηνύματα.

O Dark_kronos . έγραψε: στις 17:09, 10-05-09:

#1037
Αρχική Δημοσίευση από ΜονοΣ
2:Τον δοκιμάζεις σε άλλο PC.
Αν ειχε και κανενας κανα pc να μπορω να δοκιμασω... Ολοι laptop εχουν πια.. Μας εφαγε η μοδα του λαπτοπ...
-1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

julia

Νεοφερμένος

H julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 40 μηνύματα.

H julia εις υγείαν... και καλή χώνεψη!! έγραψε: στις 09:26, 11-05-09:

#1038
Άλλο ένα δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής... δεν το έχω παίξει.
http://www.erepublik.com/en
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Dark_kronos (Rognan)

Αποκλεισμένος χρήστης

Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 26 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 6,556 μηνύματα.

O Dark_kronos . έγραψε: στις 09:33, 11-05-09:

#1039
Λοιπον, τον συνδεσα παραλληλα στο cd και δουλευει κανονικα. Χανω βεβαια τον εναν δισκο...Αυτπ συμενει οτι εχει προβλημα η μητρικη;
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Επιμηθέας

Δραστήριο Μέλος

Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 271 μηνύματα.

O Επιμηθέας έγραψε: στις 15:58, 11-05-09:

#1040
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos
Λοιπον, τον συνδεσα παραλληλα στο cd και δουλευει κανονικα. Χανω βεβαια τον εναν δισκο...Αυτπ συμενει οτι εχει προβλημα η μητρικη;
Τι εννοείς;Έχεις και τρίτο δίσκο;
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος