×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αντιδράσεις σε Posts μου Παραθέσεις των Posts μου Αναφορές σε Εμένα Ενέργειες Συντονιστών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,802 μέλη και 2,440,951 μηνύματα σε 76,699 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 308 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Παστίτσιο στο τηγάνι

Devina

Τιμώμενο Μέλος

H Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών . Έχει γράψει 4,037 μηνύματα.

H Devina έγραψε: στις 22:00, 02-10-12:

#1
Πάμε να φάμε κάτι εύκολο και τέλειο σε γεύση.

Είχαμε αρκετό κιμά στο σπίτι και η μαμά μου θα έφτιαχνε μπιφτέκια, οπότε της έκλεψα λίγο από αυτόν που θα χρησιμοποιούσε και ορίστε..


Παστίτσιο στο τηγάνι


Τα υλικά μας:

2 κ.σ ελαιόλαδο
150 γραμμ. κιμάς μοσχαρίσιος
2 κ.σ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
1 πρέζα κανέλα
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
1 κ.σ. κοφτή πελτές ντομάτας
4 φλ. τσαγ. νερό βραστό
2 φλ. τσαγ. κοραλάκι ή σεληνάκι ή άλλο ζυμαρικό με τρύπα
1 φλ. τσαγ. γάλα φρέσκο
2 κ.γλ. κορν φλάουερ
1/2 φλ. τσαγ. κεφαλοτύρι
αλάτι
πιπέρι


Εκτέλεση:

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Στο ελαιόλαδο σοτάρουμε τον κιμά μέχρι να αλλάξει χρώμα για 3-4'.

Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρουμε για 2'.

Προσθέτουμε τον πελτέ και τα μυρωδικά.

Προσθέτουμε το νερό και μόλις πάρει βράση, προσθέτουμε τα ζυμαρικά.
Βράζουμε για 10'.

Διαλύουμε το κορν φλάουερ στο γάλα και το ρίχνουμε στο τηγάνι να κρεμώσουν τα ζυμαρικά.
Ανακατεύουμε για 1'.
Αλατοπιπερώνουμε το παστίτσιο.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και πασπαλίζουμε το μισό κεφαλοτύρι.
Ανακατεύουμε καλά ώσπου να λιώσει.

Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε το υπόλοιπο τυρί.

Απλό!


~~

Εγώ έκανα τη διπλάσια ποσότητα για αυτό και η κατσαρόλα.
Μυρίζει ακριβώς όπως το παστίτσιο λόγω της κανέλας και του μοσχοκάρυδου.

Γενικά, είναι εύκολο και γρήγορο.. Και όχι μπελαλίδικο.
Είναι πηχτούλι, μη το βλέπετε έτσι στη κατσαρόλα και νομίζετε πως έχει πολλά υγρά.
Οι δυο φωτό είναι με το τυρί μέσα για αυτό και τα ασπράκια.

Το κινητό χάλια, κλασσικά.

Αυτά.
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  20121002_203447.jpg
Εμφανίσεις:  103
Μέγεθος:  451,9 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  20121002_203637.jpg
Εμφανίσεις:  96
Μέγεθος:  470,2 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  20121002_203641.jpg
Εμφανίσεις:  94
Μέγεθος:  507,0 KB  

6
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

eco-warrior (Μπάμπης ή Αμφιάραος)

Διάσημο Μέλος

Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 28 ετών , επαγγέλεται Ψυκτικός και μας γράφει απο Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 795 μηνύματα.

O eco-warrior ... έγραψε: στις 23:23, 02-10-12:

#2
Με το που διάβασα τον τίτλο του νήματος, ο μυαλός μου πήγε -αυτομάτως- σε μια νεα εκδοχή του Αγίου Παστιτσίου. Είναι αμαρτία ή φευγαλέα μαλακία τούτο;
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Εχέμυθη

Περιβόητο Μέλος

H Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,062 μηνύματα.

H Εχέμυθη who is waiting for the miracle.... έγραψε: στις 23:26, 02-10-12:

#3
Ευκολο φαινεται...και νοστιμο Μετα την κρεμυδοσουπα της Morticia ευκαιρια να το δοκιμασω
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Alejandro Papas (Alive in Illusion)

Επιφανές Μέλος

Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Ηθοποιός . Έχει γράψει 2,642 μηνύματα.

O Alejandro Papas Roses in a glass dead and wilted... έγραψε: στις 23:37, 02-10-12:

#4
τι μ κανετε βραδιατικα κυρια ντεβινο και πειναωωωωωωωωωωωωωωωωω
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Alejandro Papas : 03-10-12 στις 00:00.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Ajusshi (η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της)

Διακεκριμένο μέλος

Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 1,686 μηνύματα.

O Ajusshi All Men Must Die έγραψε: στις 00:13, 03-10-12:

#5
αν κρίνω απ'τη φωτογραφία παστίτσιο θυμίζουν μονο τα υλικά

καλοφάγωτο

εδώ είναι ένα σαιτ ή μάλλον καλύτερα ένα θρεντ του ζούγκλα (web tv)
από το οποίο κλέβω συνταγές.

απλές και κατανοητές

http://www.zougla.gr/webtv#

κάντε κλικ στα δεξιά εκεί που λέει η συνταγή της μέρας.

φτιάξτε την παντζαροσαλάτα (πωλούνται έτοιμα βρασμένα παντζαρια στα σ.μ)
με το γιαούρτι θα πάθετε πλάκα.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Sal Paradise

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Πιλότος . Έχει γράψει 454 μηνύματα.

O Sal Paradise - έγραψε: στις 00:15, 03-10-12:

#6
δωσε φαι και συνταγη στον πεινασμενο φοιτητη!
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

prinCess.

Επιφανές Μέλος

H prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών , επαγγέλεται Fashion designer και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,856 μηνύματα.

H prinCess. έγραψε: στις 00:41, 03-10-12:

#7
Κάνω κάτι παρόμοιο, αλλά δεν βάζω νερό, μόνο γάλα, και δεν έχει τόσο ζουμί το φαγητό.
Βέβαια εγώ το κάνω σουφλέ στο φούρνο, δλδ αφού τα ανακατέψω όλα τα ψήνω λίγο και γίνεται ΓΑΜΑΤΟ.
Υποθέτω κι αυτό θα' χει ίδια γεύση, απλά ετοιμάζεται πιο γρήγορα και εύκολα. Γκουντ.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια