×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,245 μέλη και 2,424,577 μηνύματα σε 75,705 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 225 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Απορίες στη Java

teo (Θοδωρής)

Δραστήριο Μέλος

Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 426 μηνύματα.

O teo έγραψε: στις 08:46, 15-04-08:

#1
package hello; import java.applet.Applet; import java.util.*; import java.io.*; class Hello { public static void main(String[] args ) { System.out.print("Hello!"); } } Εχω το λογισμικο NetBeans 6.0.1 και κανω compile και δεν μου εμφανιζει κανενα error οταν ομως προσπαθω να κανω Run μου εμφανιζει αυτο που εχω σε συννημενο αρχειο

Γιατι δεν μου εμφανιζει στην εξοδο το "hello!"?
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: doc Java_Aporia.doc (99,0 KB, 113 αναγνώσεις)
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Bill : 15-04-08 στις 23:17. Αιτία: προσθήκη code tag
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Bill

Διακεκριμένο μέλος

Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 2,195 μηνύματα.

O Bill έγραψε: στις 09:15, 15-04-08:

#2
Αρχική Δημοσίευση από teo
Εχω το λογισμικο NetBeans 6.0.1 και κανω compile και δεν μου εμφανιζει κανενα error οταν ομως προσπαθω να κανω Run μου εμφανιζει αυτο που εχω σε συννημενο αρχειο

Γιατι δεν μου εμφανιζει στην εξοδο το "hello!"?
Αν προσέξεις τα κόκκινα γράμματα κατά τη διάρκεια του build θα δεις οτι υπαρχει error.Το error δεν προκύπτει μονο κατα το compile.

Kαι επιπλέον προσπαθεις να το κανεις σε applet ή σε application;
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

teo (Θοδωρής)

Δραστήριο Μέλος

Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 426 μηνύματα.

O teo έγραψε: στις 22:40, 15-04-08:

#3
Δεν θελω να κανω applet application θελω μπορεις να μου πεις γιατι μου εμφανιζει αυτο το λαθος κατα την εκτελεση του προγραμματος?
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Bill

Διακεκριμένο μέλος

Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 2,195 μηνύματα.

O Bill έγραψε: στις 23:16, 15-04-08:

#4
Αυτό που προκύπτει από το run σου λέει οτι δεν βρέθηκε καποιο class definition.(δεν είναι error αφού κανει build το προγραμμα)

Γενικά:
Aφού κανεις application το import java.applet.Applet; δεν χρειάζεται.
Καλό είναι να δηλώνεις constructor σε κάθε κλάση σου κι ας μην κανει τίποτα.Επομένως προσθέτεις τη γραμμή Hello() {}

Τώρα γιατί δεν τρέχει ρίξε μια ματιά εδώ.Eίναι βήμα προς βήμα η διαδικασία για το netBeans μήπως δεν έχεις κανει σωστά κάτι ,όπως στα ονόματα των αρχείων.
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

teo (Θοδωρής)

Δραστήριο Μέλος

Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 426 μηνύματα.

O teo έγραψε: στις 00:10, 16-04-08:

#5
ok Θα το κοιταξω ευχαριστω πολυ ρε
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Dimitris0mg

Νεοφερμένος

Ο Dimitris0mg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 25 ετών . Έχει γράψει 31 μηνύματα.

O Dimitris0mg έγραψε: στις 01:37, 26-12-09:

#6
καλησπερα παιδια... μπορει καποιοσ να μου πει αν ξερει πωσ δηλωνουμε το κενο στην java?
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Eruyomo (Μάνος)

Περιβόητο Μέλος

Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,476 μηνύματα.

O Eruyomo monsters under your bed έγραψε: στις 09:40, 26-12-09:

#7
Τι;

Ποιό κενό; Τι εννοείς;
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

miv (Babis)

Επιφανές Μέλος

Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών . Έχει γράψει 8,075 μηνύματα.

O miv έγραψε: στις 18:52, 29-12-09:

#8
Ανοίγεις ένα string και πατάς οσα διαστήματα θέλεις, στη συμβολοσειρά αναγνωρίζονται ένα προς ένα όσα κι αν πατήσεις.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια

  • Παρόμοια Θέματα
    • Προγραμματισμός Java - Από maria....
      Το θέμα έχει λάβει 68 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Προγραμματισμός.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 06-06-17 στις 11:35.
    • Βοήθεια/Απορίες στη γλώσσα προγραμματισμού Java - Από xaxaaria
      Το θέμα έχει λάβει 17 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Φοιτητικά θέματα.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 07-07-15 στις 09:10.
    • Βιβλίο για Java ή C++ - Από thanos523
      Το θέμα έχει λάβει 5 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Προγραμματισμός.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 14-01-10 στις 09:42.
    • Αρχάριος στην Java - Από billthevampire
      Το θέμα έχει λάβει 11 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Προγραμματισμός.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 07-10-05 στις 02:41.
  • Προηγούμενο Θέμα Επόμενο Θέμα