×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αντιδράσεις σε Posts μου Παραθέσεις των Posts μου Αναφορές σε Εμένα Ενέργειες Συντονιστών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,794 μέλη και 2,440,657 μηνύματα σε 76,687 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 335 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Σύριζα+Τούρκοι στη Θράκη

giosx (Γοργίας)

Διάσημο Μέλος

Ο Γοργίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Χειρούργος και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 651 μηνύματα.

O giosx Λαθρολάγνος και Πατριώτης δεν γίνεται έγραψε: στις 23:00, 30-12-12:

#1
Αν νομίζετε ότι Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα, χάσατε τον μπούσουλα. Νά πράξεις αντίστασης, για Διεθνιστές, υπόδειγμα..
Δείτε τα παιχνίδια της Τουρκίας (φρέσκο πράμμα) και με τη βοήθεια απο Βουλευτή Σύριζα, παρακαλώ:

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ "Να μοιράσουμε με Τουρκία τον ορυκτό (μας) πλούτο"! 12/29/2012 - 20:30
Ο Βουλευτής Ροδόπης Αϊχάν Καραγιουσούφ προτείνει “Κοινοπραξία Ελλάδος – Τουρκίας” για τους υδρογονάνθρακες του Αιγαίου με την δικαιολογία ότι θα είναι πράξη αντίστασης, προς Ευρώπη και Αμερική.
Σε πρόσφατες δηλώσεις στον τοπικό Τύπο, ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ προτείνει τη συνεκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου στο Αιγαίο από την Ελλάδα και την Τουρκία, χαρακτηρίζοντας, ούτε λίγο ούτε πολύ, αυτήν την εξέλιξη ως πράξη αντίστασης εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Αμερικής που εκμεταλλεύονται όλα αυτά τα χρόνια κυρίως την Ελλάδα, όπως είπε.
Ο κ. Καραγιουσούφ, τονίζει μεταξύ των άλλων:
«Από τη στιγμή που η Ελλάδα αδυνατεί να αξιοποιήσει τον ορυκτό πλούτο του Αιγαίου, θα μπορούσε να έρθει σε συνεργασία, έτσι ώστε να μπορεί να έχει δικαιώματα και στην Προποντίδα και μέσα στην Τουρκία. Θα μπορούσε να γίνει μια κοινοπραξία Ελλάδας-Τουρκίας».
Και έτσι η Τουρκία θα πλουτίσει με ξένα (τα δικά μας) πετρέλαια.
Ωραία τα έχουν υπολογίσει στην Τουρκία αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού ο κύριος βουλευτής δικός τους είναι. Είδατε πως λύνονται αμέσως τα προβλήματα; Απλά δείνεις τα μισά σου υπάρχοντα και λήγει το θέμα. Προσεχώς και τις γυναίκες μας.

Επίσης.....
ΝΕΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΑΠΟ "ΔΥΤΙΚΟΘΡΑΚΙΩΤΗ" ΑΡΧΙΠΡΑΚΤΟΡΑ... ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ... "ΕΘΝΟΣ" ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ
Τα νέα παραληρηματικά κοπρίσματα ενός «Δυτικοθρακιώτη» αρχιπράκτορα της Τουρκίας, δημοσιευμένα μαζί με τη γνωστή πλέον σημαία της…θρακικής ανεξαρτησίας…
Πολλές φορές το ιστολόγιο “Προξενείο-Στοπ” έχει αναφερθεί στον βίο και την πολιτεία του κυρίου Φερρούχ Οζκάν, από την εποχή της θητείας του ως προέδρου του αλυτρωτικού (όπως άλλωστε ακόμη και μόνο από τον τίτλο τεκμαίρεται)«Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» (BTTDD). Τα τελευταία χρόνια συνεχίζει τον πρακτόρικο ρόλο του με έναν διαφορετικό φερετζέ, ως πρόεδρος άλλης μιας χρυσοπληρωμένης από το τούρκικο ΥΠΕΞ αλυτρωτικής ΜΚΟ, του λεγόμενου «Συλλόγου Τούρκων Ελλάδας» (YUNTURK). Και με την ιδιότητα αυτή, ο εν λόγω μεγαλοφασίστας έχει προκαλέσει επανειλημμένα με τα λόγια και τις πράξεις του – και θυμίζουμε ενδεικτικά την προ 4 περίπου μηνών δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του τουρκοσωματείου του ότι «αν η Ελλάδα δεν αποδώσει στους Τούρκους της Δυτικής Θράκης τα δικαιώματά τους, θα γίνει χαμός»! (βλ. και τη σχετική ανάρτηση από το «Προξενείο-Στοπ» στις 13/8/2012: «Θα γίνει χαμός, αν δεν αναγνωριστούν τα δικαιώματα των Τούρκων της Θράκης»!). Στο ίδιο λοιπόν ακριβώς πνεύμα κινείται και πρόσφατο άρθρο του στην ίδια ιστοσελίδα, από το οποίο σας παρουσιάζουμε σήμερα κάποια πολύ χαρακτηριστικά σημεία (μετάφραση tourkikanea.gr), όπως βέβαια και την (επίσης πολύ εύγλωττη) φωτογραφία που το συνοδεύει, με την κυματίζουσα σημαία της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης»!
Θαυμάστε:
«Συνεχίζονται οι πιέσεις πάνω στην Τουρκική Μειονότητα στην Ελλάδα!
Δυτική Θράκη, το τελευταίο αιχμάλωτο έθνος στην Ευρώπη…
Στην Ελλάδα οι Τούρκοι (Τουρκικής καταγωγής Έλληνες πολίτες) παρά τις κρατικές δεσμεύσεις δεν μπορούν να εκλέξουν τους μουφτήδες τους. Διότι η Αθήνα κήρυξε παράνομους τους μουφτήδες που εξέλεξαν.
Οι Τούρκοι της Ελλάδας είναι υποχρεωμένοι να δεχτούν ως μουφτή αυτόν που κρίνει κατάλληλο το κράτος. Ο μουφτής που βρίσκεται επικεφαλής της τουρκικής μειονότητας έτσι, είναι υποχρεωμένος να υπηρετεί τις θρησκευτικές, εθνικές και ιστορικές εμμονές της Αθήνας…

Αυτή η βαριά, ασυνείδητη και παράνομη κρατική καταπίεση βιώνεται στην Ελλάδα.
Φαίνεται πως δεν έχει φαλιρίσει μόνο το οικονομικό σύστημα και η φήμη της Ελλάδας εντός της Ε.Ε. Ταυτόχρονα έχει πτωχεύσει και ο νόμος, τα ανθρώπινα δικαιώματα και η ελευθερία σκέψης.

Μπορεί να εκπλήσσεστε από αυτά, διότι οι αναφορές της Ε.Ε. αυτά τα θέματα δεν τα θίγουν
(σ.σ. Γιατί άραγε; Μήπως επειδή είναι απλώς…ανύπαρκτα
... ).
Μπορεί να έρχονται στο μυαλό σας οι διαδηλώσεις στην Αθήνα.
Μάλιστα ενδεχομένως βλέποντας τα, μπορεί να νομίσετε πως ο κόσμος είναι ελεύθερος να εκφράζει τις ιδέες του και την αντίδραση του.

Στην πραγματικότητα έχετε δίκιο, διότι αν είστε ένας Έλληνας πολίτης (Ελληνικής καταγωγής και ορθόδοξος) δυσαρεστημένος με την κυβέρνηση και ανήσυχος από την κρίση, μπορείτε να κοινοποιήσετε σε αυτό το θέμα τις σκέψεις σας και να εκφράσετε ην αντίδραση σας.
Αλλά εάν είστε μουσουλμάνος ή Τούρκος, τότε δεν μπορείτε να διαμαρτυρηθείτε για τίποτε…
Ο τουρκικός πολιτισμός και η τουρκική γλώσσα στην Ελλάδα χάνονται. Με αργό και συστηματικό τρόπο. Οι Τούρκοι στην Ελλάδα ζούνε σε χωριά που οι ίδιοι ίδρυσαν, αλλά τώρα έχουν ονόματα που τους έδωσε η Αθήνα. Οι Τούρκοι που ζούνε σε εκείνα τα χώματα, μετά το χάσιμο του ηγέτη τους Σαδήκ Αχμέτ σε ένα ύποπτο τροχαίο ατύχημα (σ.σ. πάλι σπέκουλα πάνω σε ένα ακόμη απολύτως ανυπόστατο «θέμα»), δυσκολεύονται να συντηρήσουν την ελπίδα τους για το μέλλον. Πολλοί Τούρκοι εξαναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την Ελλάδα. Το ελληνορθόδοξο κράτος αναγκάζει τους τουρκικής καταγωγής πολίτες να εξελληνιστούν…».


Ειλικρινά δεν νομίζουμε ότι χρειάζονται άλλα σχόλια.
Αντ’ αυτών (και επειδή, ως γνωστόν, μία εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις), εμείς σάς παραθέτουμε όχι μόνο…μία, αλλά τρεις εικόνες από παλαιότερα στιγμιότυπα της προκλητικής δράσης του εν λόγω τουρκοπράκτορα.
Στην πρώτη λοιπόν τον βλέπετε μαζί με τον συνάδελφό του(σ.σ. στο πρακτοριλίκι εννοούμε) ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε και άλλους εκ Θράκης πράκτορες σε εκδήλωση του BTTDD προ 2 περίπου ετών στην Κωνσταντινούπολη, με φόντο τη γιγάντια φωτογραφία του Μουσταφά Κεμάλ και τις σημαίες της Τουρκίας και της…Ανεξάρτητης Θράκης!
Στη δεύτερη τον βλέπετε (πρώτο από δεξιά) μαζί και με άλλες…φωτεινές προσωπικότητες του αγώνα για τα…ανθρώπινα δικαιώματα, όπως ο πρόεδρος της «Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης» (ABTTF) Χαλήτ Χαμπίπογλου, πάλι ο ψευδομουφτής Ξάνθης και οι επίσης…«Έλληνες» συμπολίτες μας Περβίν Χαϊρουλλάχ και Τζεμίλ Καμπζά, σε εκδήλωση στην Άγκυρα που καταγγέλλει την Ελλάδα για έλλειμμα…δημοκρατίας (σ.σ. είδατε ποιοι τολμούν να…μιλάνε .
Και πάλι εννοείται η σημαία της…θρακικής ανεξαρτησίας, σε πρώτο πλάνο στο πάνελ της εκδήλωσης!
Η ίδια σημαία τέλος (πάλι μαζί με την τούρκικη και την τεράστια φωτογραφία του Κεμάλ) στη Γενική Συνέλευση του BTTDD προ τριετίας στην Κωνσταντινούπολη! Θέλετε κι άλλα;
http://proxeneio-stop.org
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giosx : 30-12-12 στις 23:10.
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

boss.

Διάσημο Μέλος

Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 25 ετών , επαγγέλεται Οδηγός ταξί και μας γράφει απο Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 782 μηνύματα.

O boss. έγραψε: στις 17:50, 01-01-13:

#2
χαχαχαχαχαχαχ...
μιλαγα με μια συμμαθητρια μου, που εχει μετακομισει εκει πανω γ σπουδες, και μ ελεγε πως οποιος δειχνει μια συμπαθεια προς τον αριστερο-αντιεξουσιαστικο χωρο, τον λενε τουρκο προβοκατορα
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

vassilis498

Επιφανές Μέλος

Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 5,785 μηνύματα.

O vassilis498 έγραψε: στις 18:15, 01-01-13:

#3
Ναι λες και έχει σημασία ποια χώρα θα αποκτήσει εν τέλει πρόσβαση στα πετρέλαια.


ΟΥΡΓΚ ΡΕ
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια