×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αντιδράσεις σε Posts μου Παραθέσεις των Posts μου Αναφορές σε Εμένα Ενέργειες Συντονιστών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,804 μέλη και 2,441,295 μηνύματα σε 76,714 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 296 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Αντιρατσιστικά Νομοσχέδια: Προθέσεις και προεκτάσεις

exc

Επιφανές Μέλος

Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 2,805 μηνύματα.

O exc ☭★ CCCP έγραψε: στις 05:46, 08-06-13:

#1
Καταρχάς μου κάνει εντύπωση που δεν έχει δημιουργηθεί ήδη σχετικό θέμα.

Θα μιλήσω πολύ συγκεκριμένα για το πώς βλέπω εγώ τα πράγματα και όσο πιο απλά γίνεται.
Ελπίζω να μην το υπεραπλουστεύσω.

Ως κομμουνιστής είμαι de facto κατά του ρατσισμού. Όχι μόνο δε θεωρώ καμία εθνικότητα ή φυλή ιδιαίτερη και ανώτερη, αλλά επιδιώκω να στηρίξω και να δεχθώ την στήριξη και την αλληλεγγύη από τον λαό-εργατική τάξη οποιασδήποτε χώρας.

Ο εθνικισμός και ο ρατσισμός είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με τις ισχύουσες σχέσεις παραγωγής. Η αστική τάξη που κατέχει την εξουσία τώρα και επιβάλλει αυτό το άθλιο οικονομικό σύστημα, τον καπιταλισμό, έχει άμεσο συμφέρον από τον εθνικό σοβινισμό, αλλά και από τον φασισμό-δικτατορία ενίοτε.
Άρα ο πόλεμος κατά του ρατσισμού (αφήνω τα άλλα χάριν συντομίας) είναι συνυφασμένος με την πάλη για την ανατροπή της σημερινής άρχουσας τάξης και την ριζική αλλαγή των σχέσεων παραγωγής.

Και μπαίνω στο θέμα.

Δεν είμαι αντίθετος με την προώθηση ενός αντιρατσιστικού νσ γενικά, γιατί αυτό θα μπορούσε έστω και λίγο να βοηθήσει στην στήριξη ευαίσθητων ομάδων, αλλά ο ρατσισμός δεν εξαλείφεται με νομοθεσίες. Τα εγκλήματα, βέβαια και οι απειλές κατά της σωματικής ακεραιότητας είναι ΉΔΗ ποινικά εγκλήματα, άσχετα που οι γνωστοί τραμπούκοι έχουν το ελεύθερο από τους μπάτσους.
Θέλω να πω, δηλαδή, ότι δεν υπάρχει τώρα κανένα ιδιαίτερο νομικό κενό. Ανοχή υπάρχει και «στραβά μάτια».

Το θέμα, όμως, είναι ότι από ό,τι φαίνεται, τα αντιρατσιστικά που κατεβάζουν τα αστικά κόμματα - κόμματα αστικής διαχείρισης, περιλαμβάνουν κομμάτια από πλαίσιο της ΕΕ η οποία με προκάλυμμα τον ρατσισμό, αφήνει περιθώρια σε διώξεις κατά του εργατικού κινήματος, αφού ποινικοποιεί την άρνηση ή την διαφορετική εκδοχή από την κυρίαρχη των αστικών τάξεων της ΕΕ ιστορικών γεγονότων.
Για παράδειγμα, θα μπορούσε να θεωρηθεί έγκλημα, το να πει κανείς, ότι κακώς έγινε η εισβολή στην Γιουγκοσλαβία από το ΝΑΤΟ, αφού το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης αποφάσισε ότι συντελείτο γενοκτονία στην Γιουγκοσλαβία.
Μυαλό έχετε, μπορείτε να σκεφτείτε τις προεκτάσεις αυτού.
5
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

jjoohhnn

Δραστήριο Μέλος

Ο jjoohhnn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 257 μηνύματα.

O jjoohhnn ☭★ έγραψε: στις 10:53, 08-06-13:

#2
Το έχω ξανααναφέρει αλλά δεν πειράζει http://www.902.gr/eidisi/politiki/80...ai-tromokratia.
Το παραπάνω νομοσχέδιο δεν έρχεται λόγω έξαρσης του φαινομένου του ρατσισμού. Έχει έρθει προς συζήτηση πριν την άνοδο της χ.α. καθώς πρέπει να εισαχθεί στην ελληνική νομοθεσία η απόφαση που πάρθηκε εδώ και καιρό από την ΕΕ περί εξίσωσης κομμουνισμού και φασισμού αλλά και ποινικοποίησης της αντίδρασης στην ισχύουσα πολιτική. Η θεωρία των δύο άκρων που εισάγει και η οποία προπαγανδίζεται διαρκώς από αστικά κόμματα μόνο κακό μπορεί να κάνει στο εργατικό κίνημα και στην αντιμετώπιση του φαινομένου του ρατσισμού. Ο ρατσισμός μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο αν απομονωθούν οι εκφραστές του παντού.
4
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

exc

Επιφανές Μέλος

Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 2,805 μηνύματα.

O exc ☭★ CCCP έγραψε: στις 18:41, 08-06-13:

#3
Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, ένα από τα κομμάτια της απόφασης αυτής της ΕΕ είναι το εξής:

«Η παρούσα απόφαση - πλαίσιο δεν εμποδίζει κράτος - μέλος να θεσπίζει διατάξεις εθνικού δικαίου με τις οποίες επεκτείνεται το πεδίο εφαρμογής (...) σε εγκλήματα που απευθύνονται εις βάρος ομάδας προσώπων, η οποία προσδιορίζεται βάσει άλλων κριτηρίων εκτός από εκείνα της φυλής, του χρώματος, της θρησκείας, των γενετικών καταβολών ή της εθνικής ή εθνοτικής καταγωγής, όπως είναι αυτά της κοινωνικής θέσης ή των πολιτικών πεποιθήσεων»

--------------------

«
[...]
Οι κίνδυνοι από την απόφαση της ΕΕ που ενσωματώνει το νομοσχέδιο
Παρ' όλ' αυτά, μόνη η υποκρισία ή το ατελέσφορο τέτοιων νομοθετικών παρεμβάσεων μέσα στο αστικό πολιτικό σύστημα δε θα οδηγούσε το Κομμουνιστικό Κόμμα στη συγκεκριμένη αντίδρασή του, αν το νομοσχέδιο και κυρίως η απόφαση της ΕΕ που βρίσκεται πίσω από αυτό, δεν έκρυβαν συγκεκριμένες παγίδες για το εργατικό - λαϊκό κίνημα και την πολιτική του πρωτοπορία, το ΚΚΕ.

Για παράδειγμα, η πλειάδα εργατικών σωματείων, ομοσπονδιών, συλλόγων που καταδίκασαν την ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Γιουγκοσλαβία, τα εκατομμύρια λαού που συμμετείχαν στις διαδηλώσεις θα μπορούσαν να βρεθούν στα δόκανα του προτεινόμενου «αντιρατσιστικού» νόμου που υιοθετεί την απόφαση της ΕΕ, αφού, σύμφωνα με τις αποφάσεις των ιμπεριαλιστικών οργανισμών και διεθνών δικαστηρίων, η επέμβαση δεν έγινε για να προωθηθούν τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών στα Βαλκάνια, αλλά για να σωθεί δήθεν μέρος του πληθυσμού από τις «εθνοκαθάρσεις» του Μιλόσεβιτς.

Στις Βαλτικές χώρες, θεωρείται έγκλημα πολέμου και έχουν ασκηθεί διώξεις σε όσους εγκωμιάζουν ή δεν καταδικάζουν την ηρωική δράση του Κόκκινου Στρατού που τσάκισε τους φασίστες κατακτητές, γιατί έτσι συμφέρει να ξαναγράψουν την Ιστορία οι νεκραναστημένοι συνεργάτες των ναζί κατακτητών που απολαμβάνουν την προστασία της ΕΕ. Με ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο λιμός στην Ουκρανία την περίοδο 1932 - 33, θεωρείται ως «τεχνητός» λιμός και αναγνωρίζεται ως έγκλημα κατά του ουκρανικού λαού και της ανθρωπότητας. Ανάλογη προσπάθεια να αναγνωριστεί ως έγκλημα πολέμου γίνεται και με το Κατίν, όπου ΕΕ, κράτη - μέλη και άλλοι ιμπεριαλιστικοί οργανισμοί -που δήθεν ανησυχούν για την άνοδο του ναζισμού- έχουν αναλάβει το ρόλο του διαφημιστή της χαλκευμένης από τον ίδιο τον Γκέμπελς συκοφαντίας σε βάρος της ΕΣΣΔ για τη σφαγή στο Κατίν.

Αρα, αξιοποιείται η συγκεκριμένη απόφαση, για να ποινικοποιηθεί η ιδεολογικο-πολιτική άποψη και η αποτίμηση ιστορικών γεγονότων που έρχονται σε αντίθεση με τα συμφέροντα της αστικής τάξης.
[...]

»

Απόσπασμα από άρθρο στον Ριζοσπάστη: http://www.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=7457027

--------------------
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

DrHouse (intelligentsia)

Επιφανές Μέλος

Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Λέκτορας . Έχει γράψει 3,368 μηνύματα.

O DrHouse Ψάξε με,θα με βρείς στους εφτιάλτες σου. έγραψε: στις 20:04, 08-06-13:

#4
Το θέμα, όμως, είναι ότι από ό,τι φαίνεται, τα αντιρατσιστικά που κατεβάζουν τα αστικά κόμματα - κόμματα αστικής διαχείρισης, περιλαμβάνουν κομμάτια από πλαίσιο της ΕΕ η οποία με προκάλυμμα τον ρατσισμό, αφήνει περιθώρια σε διώξεις κατά του εργατικού κινήματος, αφού ποινικοποιεί την άρνηση ή την διαφορετική εκδοχή από την κυρίαρχη των αστικών τάξεων της ΕΕ ιστορικών γεγονότων.
Το συγκεκριμενο αντιρατσιστικο νομοσχεδιο που -κατεβαινει ακομη- στην βουλη,αν δεν κανω λαθος,διωκει ποινικα αυτον που δεν αναγνωριζει το ολοκαυτωμα.Δεν γινεται νυξη σε αλλο ιστορικο γεγονος.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Ψαραδέλλη

Διακεκριμένο μέλος

H Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,672 μηνύματα.

H Ψαραδέλλη έγραψε: στις 20:13, 08-06-13:

#5
Δεν έχω διαβάσει ακριβώς για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο αλλά παίρνοντας πληροφορίες από δω κι από κει ...έχω την εντύπωση ότι παρά είναι αντιρατσιστικό σε σημείο υπερβολής.
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. (ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ)

Δραστήριο Μέλος

Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 26 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 289 μηνύματα.

O ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ! έγραψε: στις 21:16, 08-06-13:

#6
Το μόνο που μας έκαιγε αυτήν την εποχή με τα τόσα προβλήματα και με την ισοπέδωση κάθε κοινωνικής και εργατικής κατάκτησης που είχε γίνει από το 1950 και μετά είναι το αντιρατσιστικό. Δυστυχώς, με το αντιρατσιστικό δε χορταίνει η κοιλιά των 439.000 παιδιών που ζουν στην Ελλάδα κάτω από το όριο της φτώχειας ούτε θα μεγαλώσει η σύνταξη των παππούδων μας που τους έχουν φτάσει σε απαράδεχτη κοινωνική εξαθλίωση. Το μόνο που κάνουν είναι να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο. Το αντιρατσιστικό δε θα λυθεί με νομοσχέδια και τέτοια κατασκευάσματα αλλά με την θέληση κάποιων ακραίων κομματικών οργανώσεων και από τις δύο πλευρές να μαζευτούν και να κοιτάξουν να βοηθήσουν για να σωθεί η χώρα. Εννοείται για μένα ότι πρώτα ως Έλληνας θέλω να χορτάσω τα ελληνάκια που πέφτουν από την πείνα στα διαλείμματα κάτω σαν κοτόπουλα κι ύστερα οτιδήποτε άλλο. Δε νομίζω να λέω κάτι ρατσιστικό. Λέω το αυτονόητο. Πρώτα βοηθάς τους δικούς σου ανθρώπους κι αν λύσεις αυτά τα προβλήματα πας και σε κάτι περαιτέρω.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

lowbaper92

Περιβόητο Μέλος

Ο lowbaper92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 26 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,330 μηνύματα.

O lowbaper92 έγραψε: στις 21:37, 08-06-13:

#7
Εννοείται για μένα ότι πρώτα ως Έλληνας θέλω να χορτάσω τα ελληνάκια που πέφτουν από την πείνα στα διαλείμματα κάτω σαν κοτόπουλα κι ύστερα οτιδήποτε άλλο. Δε νομίζω να λέω κάτι ρατσιστικό. Λέω το αυτονόητο. Πρώτα βοηθάς τους δικούς σου ανθρώπους κι αν λύσεις αυτά τα προβλήματα πας και σε κάτι περαιτέρω.
Όχι ρε, τι ρατσιστικό? Απλά λες ότι προτεραιότητα επιβίωσης δίνεται με βάση την εθνικότητα. Είμαστε πρώτα Έλληνες και μετά άνθρωποι.
5
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. (ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ)

Δραστήριο Μέλος

Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 26 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 289 μηνύματα.

O ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ! έγραψε: στις 21:51, 08-06-13:

#8
«Θέλω να είμαι ωραίο δείγμα ανθρώπου Έλληνος. Να σκοπός μιας ζωής! Δουλεύοντας για τον Ελληνισμό, δουλεύω για τον εαυτό μου. Θέλω να ξοδέψω την ψυχή μου μέσα στο έθνος μου, σε μια αλληλεγγύη με τους συμπατριώτες μου». Ίων Δραγούμης.
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Nicky90 (Νικη)

Αποκλεισμένος χρήστης

H Νικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών , επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Αυστραλία. Έχει γράψει 16 μηνύματα.

H Nicky90 . έγραψε: στις 21:54, 08-06-13:

#9
Αρχική Δημοσίευση από ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.
«Θέλω να είμαι ωραίο δείγμα ανθρώπου Έλληνος. Να σκοπός μιας ζωής! Δουλεύοντας για τον Ελληνισμό, δουλεύω για τον εαυτό μου. Θέλω να ξοδέψω την ψυχή μου μέσα στο έθνος μου, σε μια αλληλεγγύη με τους συμπατριώτες μου». Ίων Δραγούμης.
και δεν μπορεις να φροντιζεις τους ελληνες ενω βοηθας και τους αλλους?
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Mittenwald

Διάσημο Μέλος

Ο Mittenwald αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 53 ετών , επαγγέλεται Καθηγητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 807 μηνύματα.

O Mittenwald Merlinus Sum Qui Me Tangit Turbat Mundum έγραψε: στις 21:57, 08-06-13:

#10
Αρχική Δημοσίευση από lowbaper92
Όχι ρε, τι ρατσιστικό? Απλά λες ότι προτεραιότητα επιβίωσης δίνεται με βάση την εθνικότητα. Είμαστε πρώτα Έλληνες και μετά άνθρωποι.
Φυσικά.
Κι είναι απόλυτα λογικό για πολλούς λόγους.
2
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Ψαραδέλλη

Διακεκριμένο μέλος

H Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,672 μηνύματα.

H Ψαραδέλλη έγραψε: στις 21:59, 08-06-13:

#11
Αρχική Δημοσίευση από exc
Θέλω να πω, δηλαδή, ότι δεν υπάρχει τώρα κανένα ιδιαίτερο νομικό κενό. Ανοχή υπάρχει και «στραβά μάτια».
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Ακριβώς έτσι. Ανοχή υπάρχει. Απλά μετά την άνοδο και τα έκτροπα της ΧΑ (κατά τη γνώμη μου, καλά έκανε ο Ρουπακιώτης που αυστηροποίησε τους νόμους )χρειάζοταν να πάρει επιτέλους θέση η κυβέρνηση για αυτήν την κατάσταση (γιατί ως τώρα κοιμόταν) και να περάσει έστω ένα μήνυμα ότι δεν μπορεί ο καθένας να κάνει και να λέει ό,τι θέλει εις βάρος των άλλων.Βέβαια, όπως έχει γίνει αντιληπτό την κυβέρνηση την συμφέρει να αφήνει τη ΧΑ να αλωνίζει ελεύθερα....αλλά τέλος πάντων. Αυτό είναι άλλη ιστορία. Ας πούμε ότι για τα μάτια του κόσμου φαίνεται ότι το σύστημα δουλεύει.
Αλλά κάποια μέτρα αυτού του νομοσχεδίου είναι χαζά και υπερβολικά. Εντάξει είπαμε. Πχ αν πεις σε κάποια γυναίκα υποτιμητικά να πάει να πλύνει τα πιάτα της μπορεί να σε τραβήξει στα δικαστήρια στηριζόμενη σε αυτό το νόμο. Σεξιστικό μεν, αλλά κατευθείαν να το χαρακτηρίσουμε ρατσισμό; Θα μου πεις ο σεξισμός...φυλετική διάκριση δεν είναι; Δεν ξέρω, απλά φοβάμαι μην φτάσουμε και στο άλλο άκρο και τα πάντα θεωρούνται ρατσισμός. Ή ας πούμε που δεν επιτρέπεται στους ένστολους να φαίνεται το σταυρουδάκι στο λαιμό για να μην προσβάλλεται το θρησκευτικό συναίσθημα των αλλόθρησκων.
Βασικά, ούτε με νοιάζει αυτό το θέμα...αλλά δεν είναι λίγο τραβηγμένο αυτό; Δηλαδή, αν το πάρουμε από την πλευρά των χριστιανών θα πρέπει οι μουσουλμάνες να βγάζουν την μπούργκα τους μπροστά στους χριστιανούς για να μη θίγεται το θρησκευτικό συναίσθημά τους;
Πολύ μπλέκεται το πράγμα μετά.
3
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. (ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ)

Δραστήριο Μέλος

Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 26 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 289 μηνύματα.

O ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ! έγραψε: στις 22:10, 08-06-13:

#12
Αρχική Δημοσίευση από Nicky90
και δεν μπορεις να φροντιζεις τους ελληνες ενω βοηθας και τους αλλους?
Πρώτα τους πατριώτες μου, το αίμα μου και μετά αν περισσεύει χρήμα και χρόνος βεβαίως και τους άλλους. Ταυτοχρόνως δε γίνονται τα πράγματα.
2
2
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Nicky90 (Νικη)

Αποκλεισμένος χρήστης

H Νικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών , επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Αυστραλία. Έχει γράψει 16 μηνύματα.

H Nicky90 . έγραψε: στις 22:13, 08-06-13:

#13
Αρχική Δημοσίευση από ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.
Πρώτα τους πατριώτες μου, το αίμα μου και μετά αν περισσεύει χρήμα και χρόνος βεβαίως και τους άλλους. Ταυτοχρόνως δε γίνονται τα πράγματα.
ολα αυτα για την πατριδα και το αιμα ειναι απλα καταναλωση για τον κοσμο.

ολοι το ιδιο ειμαστε.

και επειδη βλεπω οτι πιστευεις στον θεο τοτε ειναι που θα επρεπε να βοηθας τους παντες χωρις ορια και χωρις να σκεφτεσαι την καταγωγη τους
6
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

DrHouse (intelligentsia)

Επιφανές Μέλος

Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Λέκτορας . Έχει γράψει 3,368 μηνύματα.

O DrHouse Ψάξε με,θα με βρείς στους εφτιάλτες σου. έγραψε: στις 22:19, 08-06-13:

#14
Αρχική Δημοσίευση από Mittenwald
Φυσικά.
Κι είναι απόλυτα λογικό για πολλούς λόγους.
Με την ''λογικη'' του μισανθρωπισμου και του ναζισμου,ναι ειναι.
3
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

kostas-p ((no way))

Εκκολαπτόμενο Μέλος

Ο (no way) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 81 μηνύματα.

O kostas-p έγραψε: στις 22:58, 08-06-13:

#15
Αρχική Δημοσίευση από Nicky90
ολα αυτα για την πατριδα και το αιμα ειναι απλα καταναλωση για τον κοσμο.

ολοι το ιδιο ειμαστε.

και επειδη βλεπω οτι πιστευεις στον θεο τοτε ειναι που θα επρεπε να βοηθας τους παντες χωρις ορια και χωρις να σκεφτεσαι την καταγωγη τους
Οκ τότε αφού είναι έτσι μην δώσεις φαγητό στο παιδί σου που πεινάει δωσε στου ξένου πρώτα.... μην σε πούνε και ρατσίστρια
Για να μπορείς να βοηθήσεις τους αλλους(κανείς δεν αντιλέγει σε αυτό ισα ισα..) πρέπει να βοηθήσεις πρώτα τον εαυτό σου πωσ να το κάνουμε δηλαδή
1
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Nicky90 (Νικη)

Αποκλεισμένος χρήστης

H Νικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών , επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Αυστραλία. Έχει γράψει 16 μηνύματα.

H Nicky90 . έγραψε: στις 23:02, 08-06-13:

#16
Αρχική Δημοσίευση από kostas-p
Οκ τότε αφού είναι έτσι μην δώσεις φαγητό στο παιδί σου που πεινάει δωσε στου ξένου πρώτα.... μην σε πούνε και ρατσίστρια
Για να μπορείς να βοηθήσεις τους αλλους(κανείς δεν αντιλέγει σε αυτό ισα ισα..) πρέπει να βοηθήσεις πρώτα τον εαυτό σου πωσ να το κάνουμε δηλαδή

πρωτα θα βοηθησεις αυτον που εχει πιο πολυ αναγκη και οχι αυτον που προσταζει ''το αιμα''. αν ο ξενος εχει πιο πολυ αναγκη να βοηθησω αυτον. αν εχει ο ελληνας θα βοηθησω τον ελληνα.
4
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

merry poppins

Δραστήριο Μέλος

H merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φωτογράφος και μας γράφει απο Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 412 μηνύματα.

H merry poppins έγραψε: στις 23:12, 08-06-13:

#17
Το οτι καποιος βοηθαει πρωτα το παιδι του και μετα το παιδι του γειτονα εμενα μου φαινεται απλη λογικη ...δε καταλαβαινω γιατι να χαρακτηριστω ρατσιστρια...καραμελα πια εχει γινει αυτο...δεν εχει να κανει με το αν συμπαθω η οχι το παιδι του γειτονα... πρωτα φροντιζω το σπιτι μου και μετα το σπιτι του αλλου...
2
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Mittenwald

Διάσημο Μέλος

Ο Mittenwald αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 53 ετών , επαγγέλεται Καθηγητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 807 μηνύματα.

O Mittenwald Merlinus Sum Qui Me Tangit Turbat Mundum έγραψε: στις 23:13, 08-06-13:

#18
Αρχική Δημοσίευση από DrHouse
Με την ''λογικη'' του μισανθρωπισμου και του ναζισμου,ναι ειναι.
Πολύ ενδιαφέρον.
Αν φροντίσω πρώτα τους Έλληνες που πεινάνε και μετά όλους τους υπόλοιπους,
είμαι μισάνθρωπος και ναζί.

Φαντάζομαι κι ότι στην Ελλάδα της ανεργίας που φτάνει το 30% (περ. 50% για νέους κάτω των 30),
πρέπει να βρουν δουλειά κι όσοι ξένοι έρχονται, αλλιώς θα είμαστε ρατσιστές/μισάνθρωποι/ναζί.
Λογικό, δεν αντιλέγω.

Αρχική Δημοσίευση από merry poppins
Το οτι καποιος βοηθαει πρωτα το παιδι του και μετα το παιδι του γειτονα εμενα μου φαινεται απλη λογικη ...δε καταλαβαινω γιατι να χαρακτηριστω ρατσιστρια...καραμελα πια εχει γινει αυτο...δεν εχει να κανει με το αν συμπαθω η οχι το παιδι του γειτονα... πρωτα φροντιζω το σπιτι μου και μετα το σπιτι του αλλου...
Είστε ναζί και μισείτε τους ανθρώπους.
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη venividivici : 09-06-13 στις 00:02. Αιτία: merge- συνεχόμενα μηνύματα
2
3
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. (ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ)

Δραστήριο Μέλος

Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 26 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 289 μηνύματα.

O ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ! έγραψε: στις 23:15, 08-06-13:

#19
Σας έχουν ποτίσει τόσο πολύ με το δήθεν ρατσισμό που έχετε χάσει τη μπάλα...
2
2
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

vassilis498

Επιφανές Μέλος

Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 5,785 μηνύματα.

O vassilis498 έγραψε: στις 23:22, 08-06-13:

#20
νταξ με το κουράζετε πολύ και μυρίσει τίποτα μάλλον κάποιοι αντιλαμβάνονται αλλιώς την "απλή λογική"
2
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος