×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αντιδράσεις σε Posts μου Παραθέσεις των Posts μου Αναφορές σε Εμένα Ενέργειες Συντονιστών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,811 μέλη και 2,441,720 μηνύματα σε 76,731 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 306 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Κλειστό Θέμα

Το παρόν θέμα είναι κλειδωμένο! Δεν μπορείτε να απαντήσετε σε αυτό.

Σεμινάρια προσομοίωσης και στρατηγικές ανάπτυξης των επιχειρήσεων

e-steki.gr

The site

Ο e-steki.gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 13 ετών , επαγγέλεται IT και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα.

O e-steki.gr έγραψε: στις 14:12, 14-06-13:

#1

Διαφημιστικό Θέμα

Η εταιρεία MSETT Ltd σε συνεργασία με το Τεχνολογικό Κέντρο Εκπαίδευσης Arktos και την i-tenp S.A. , ανακοινώνει την διεξαγωγή δύο σεμιναρίων πρώτου κύκλου, σύμφωνα με το σύστημα κατάρτισής της, με κωδικούς: MSCC01 και MSCC06. Οι τίτλοι των δύο σεμιναρίων είναι:

MSCC01/01: Εισαγωγή σε ασκήσεις προσομοίωσης.
Ο πρώτος κύκλος του σεμιναρίου αναφέρεται στην εισαγωγή για τη χρήση της προσομοίωσης ως μεθοδολογίας για την βελτιστοποίηση της συνολικής επιχειρησιακής λειτουργίας οργανισμών, εταιρειών, δημόσιων υπηρεσιών αλλά ακόμη και μικρών επιχειρήσεων. Σημαντικός παράγοντας είναι η ότι με τη χρήση της μεθοδολογίας των ασκήσεων με προσομοίωση γίνεται σημαντική μείωση του κόστους εκπαίδευσης και λειτουργίας μιας επιχείρησης, οργανισμού ή υπηρεσίας σε εξαιρετικά μικρό χρόνο και τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά.

Με την ολοκλήρωση όλου του σεμιναρίου (4 κύκλοι) δίνεται επίσημη πιστοποίηση παρακολούθησης και δυνατότητας εργασίας σε θέματα ασκήσεων προσομοίωσης από διεθνή φορέα πιστοποίησης.

MSCC06/01: Εισαγωγή σε στρατηγικές ανάπτυξης των επιχειρήσεων μέσω της κοινωνικής δικτύωσης.
Ο πρώτος κύκλος αυτού του σεμιναρίου έχει να κάνει με την εισαγωγή στη στρατηγική χρησιμοποίησης των ηλεκτρονικών μέσω συμπεριλαμβανομένης και της κοινωνικής και επαγγελματικής δικτύωσης, για την ανάπτυξη πωλήσεων υπηρεσιών και προϊόντων. Επιγραμματικά, η στρατηγική αναφέρεται στη δόμηση υπηρεσιών και προϊόντων, στην ηλεκτρονική αποτύπωσή τους και στην ανάλυση του τρόπου εξεύρεσης αγορών και στις διαδικασίες πώλησης. Παράλληλα, οι εκπαιδευόμενοι θα εισαχθούν σε μια μεθοδολογία χρήσης των μέσων επαγγελματικής και κοινωνικής δικτύωσης και στον τρόπο με τον οποίο μπορεί να μειωθεί το κόστος προώθησης της υπηρεσίας ή του προϊόντος και να καταγράφεται και να υπολογίζεται η αποτελεσματικότητα της χρήσης τους.

Με το πέρας και των 4 κύκλων του σεμιναρίου αυτού δίνεται πιστοποίηση στους εκπαιδευόμενους από διεθνή φορέα για την παρακολούθηση και την επαγγελματική πληρότητα για τη χρήση της συγκεκριμένης μεθοδολογίας στις επιχειρήσεις, υπηρεσίες ή οργανισμούς που θα χρησιμοποιήσουν τους επιτυχόντες στα σεμινάρια.

Σε κάθε κύκλο σεμιναρίων δίνονται εξετάσεις και οι εκπαιδευόμενοι λαμβάνουν μια βαθμολογία η οποία καλύπτει τόσο την παρακολούθηση όσο και την απόδοση στις εξετάσεις.

Οι δύο πρώτοι κάθε σεμιναρίου θα εργαστούν για διάστημα 2 μηνών για την εταιρεία MSETTLtd, με προοπτική ανανέωσης της σύμβασης.


Η παρακολούθηση των σεμιναρίων για εταιρείες ή οργανισμούς οι οποίοι επιθυμούν να εκπαιδεύσουν παραπάνω από 3 άτομα θα γίνει με ειδικές τιμές.

Τα σεμινάρια θα ξεκινήσουν την 1η Ιουλίου 2013, στις εγκαταστάσεις της Arktos, με διεύθυνση, Ακτή Κονδύλη 4, στον Πειραιά. Και τα δύο σεμινάρια θα έχουν διάρκεια πέντε ημερών (1η έως 5 Ιουλίου), με καθημερινό πρόγραμμα έξι ωρών. Το κόστος ανέρχεται σε 300 € ανά εκπαιδευόμενο.

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων για εταιρείες ή οργανισμούς οι οποίοι επιθυμούν να εκπαιδεύσουν παραπάνω από 3 άτομα θα γίνει με ειδικές τιμές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην κα Χριστίνα Μάγιερ στο 2104170877, ή μέσω e-mail στο info@arktos.edu.gr, info@msett.gr.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματαΧρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια