×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αντιδράσεις σε Posts μου Παραθέσεις των Posts μου Αναφορές σε Εμένα Ενέργειες Συντονιστών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,802 μέλη και 2,440,984 μηνύματα σε 76,702 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 157 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Προβλήματα στο Debian

emufear

Περιβόητο Μέλος

Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 32 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 1,272 μηνύματα.

O emufear έγραψε: στις 22:23, 11-11-05:

#1
Εχω πρόβλημα με τα ελληνικά στo debian. Μου τα εμφανίζει κάπως έτσι:

//edit: fixed!
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  Screenshot.png
Εμφανίσεις:  93
Μέγεθος:  34,6 KB  
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη emufear : 12-11-05 στις 03:02.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Valder

Επιφανές Μέλος

Ο Valder αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 35 ετών , επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6,596 μηνύματα.

O Valder Winners do not make excuses έγραψε: στις 22:29, 11-11-05:

#2
msttfcorefonts να εγκαταστήσεις μέσα απ το Synaptic και μετά να μου πεις αν στα έκανε fully configured ή σου γράφει κι εσένα οτι δεν τα χει κάνει fully configured.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

emufear

Περιβόητο Μέλος

Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 32 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 1,272 μηνύματα.

O emufear έγραψε: στις 22:38, 11-11-05:

#3
apt-get install msttfcorefonts Reading Package Lists... Done Building Dependency Tree... Done E: Couldn't find package msttfcorefonts
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Valder

Επιφανές Μέλος

Ο Valder αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 35 ετών , επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6,596 μηνύματα.

O Valder Winners do not make excuses έγραψε: στις 23:01, 11-11-05:

#4
Αρχική Δημοσίευση από emufear
apt-get install msttfcorefonts Reading Package Lists... Done Building Dependency Tree... Done E: Couldn't find package msttfcorefonts
σωστά δε στα βρήκε. Άσε το apt-get απ την κονσόλα και πήγαινε στο Synaptic (αν το έχεις), ενημέρωσέ το και μετά κατέβασε τα φόντς απο εκεί.

Δες αυτό: http://ubuntuforums.org/archive/index.php/t-1261.html που είναι για Ubuntu (το "παιδάκι" της Debian που είναι πανομοιότυπο στα προγράμματα και τις λοιπές διαδικασίες)

Επίσης κοίτα εδω για το .deb πακετάκι.

pool/contrib/m/msttcorefonts/msttcorefonts_1.0.2_all.deb

Ελπίζω να βοήθησα. Εαν θες περισσότερα περί Debian ρώτα τον Rattlehead. Είναι αστέρι σ' αυτά!
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Valder : 11-11-05 στις 23:05.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

emufear

Περιβόητο Μέλος

Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 32 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 1,272 μηνύματα.

O emufear έγραψε: στις 23:10, 11-11-05:

#5
Thx, Valder I 'll do my best :-)
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

emufear

Περιβόητο Μέλος

Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 32 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 1,272 μηνύματα.

O emufear έγραψε: στις 03:08, 12-11-05:

#6
Τα κατάφερα κάπως.. ποιος ξέρει πώς; (Πήγα να βάλω τα fonts και μου ζήτησε κάτι βιβλιοθήκες τις οποίες έβαλα και voila!!!)

Έχω ακόμα ένα σημαντικό πρόβλημα, κάθε φορά που κάνω boot, το mouse δεν το βλέπει στην USB, ή μάλλον το βλέπει αλλά προσπαθεί να του κάνει assign μια address την οποία το mouse δε δέχεται.

Ως εκ τούτου κάθε φορά πρέπει να εκτελώ: rmmod ehci-hcd για να αφαιρεί τις συσκευές από τη USB και να τις ξαναβάζει εκ νέου και μόνο τότε το βλέπει. Μετά πρέπει να κάνω shutdown και ξανά login για να τρέξω gdm γιατί μου λέει ότι ήδη τρέχει..

Έχω googlάρει αρκετά χωρίς αποτέλεσμα.. Any ideas??

ΥΓ. Έχω το κλασσικό ενσύρματο optical mouse της M$ συνδεδεμένο στην USB, στον controller της μητρικής (τα ίδια κάνει και στους άλλους).

ΥΓ2. Αν συνδέσω το mouse στην PS/2 με τον μετατροπέα από USB σε PS/2 κάνει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα μόνο που δεν το βλέπει ούτε αφού κάνω remove το module.. :S
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια

  • Παρόμοια Θέματα
    • Προβλήματα όρασης - Από eleni27
      Το θέμα έχει λάβει 32 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Υγεία-Ιατρική.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 02-06-17 στις 17:28.
    • Προβλήματα κοινωνικοποίησης - Από chris2799
      Το θέμα έχει λάβει 5 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Συζήτηση ...επι προσωπικού.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 29-01-16 στις 22:52.
    • Προβλήματα με...εικόνες - Από ice-girl
      Το θέμα έχει λάβει 5 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Τεχνολογία.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 30-07-08 στις 14:33.
  • Προηγούμενο Θέμα Επόμενο Θέμα