×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,240 μέλη και 2,424,086 μηνύματα σε 75,687 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 425 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Προγραμματισμός σε C++

gialouris (Άγγελος)

Εκκολαπτόμενο Μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 26 ετών . Έχει γράψει 105 μηνύματα.

O gialouris έγραψε: στις 00:40, 31-05-09:

#1
Ξέρετε κανένα καλό compiler για C++; Έχω βρει tutorial και ανυπομονώ να ξεκινήσω αλλά δεν έχω compiler. Κατέβασα το Dev-C++ αλλά μου έβγαζε σφάλμα...
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Mariosxania (Μάριος)

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 26 ετών και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα.

O Mariosxania έγραψε: στις 01:03, 31-05-09:

#2
Φίλε απο c++ θα ξεκινήσεις?Γνώμη μου ξεκίνα από κάτι πιο απλό...
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

gialouris (Άγγελος)

Εκκολαπτόμενο Μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 26 ετών . Έχει γράψει 105 μηνύματα.

O gialouris έγραψε: στις 01:16, 31-05-09:

#3
Ξέρω τα βασικά από Pascal και συνεχίζω να μαθαίνω!:no1:
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Mariosxania (Μάριος)

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 26 ετών και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα.

O Mariosxania έγραψε: στις 02:15, 31-05-09:

#4
ΓΝώμη μου προχώρα σε επίπεδο pascal και μετά πήγαινε για c.Βέβαια και εγώ από pascal ξέρω δεν έχω ασχοληθεί με c ακόμα αλλά μου έχουν πεί και έχω δεί δηλαδή ότι είναι άλλο επίπεδο...
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Zed

Διακεκριμένο μέλος

Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 30 ετών , επαγγέλεται IT και μας γράφει απο Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1,886 μηνύματα.

O Zed Lie to me... έγραψε: στις 02:30, 31-05-09:

#5
Tι σφάλμα? Άμα σου βγάζει σφάλμα στον κώδικα, γιατί να φταίει απαραίτητα το Dev-C?
Ένα σωρό compiler μπορείς να βρεις... Δοκίμασε Netbeans ή Codeblocks, αν δεν σου κάνει το dev-c...
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

fdLP.

Εκκολαπτόμενο Μέλος

Ο fdLP. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 130 μηνύματα.

O fdLP. έγραψε: στις 09:56, 31-05-09:

#6
Αρχική Δημοσίευση από gialouris
Ξέρετε κανένα καλό compiler για C++; Έχω βρει tutorial και ανυπομονώ να ξεκινήσω αλλά δεν έχω compiler. Κατέβασα το Dev-C++ αλλά μου έβγαζε σφάλμα...
υπαρχει και ο compiler της microsoft , εχει και gui μεσα.
Εγω αυτον χρησιμοποιω σε οτι θελω να κανω.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Eruyomo (Μάνος)

Περιβόητο Μέλος

Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,476 μηνύματα.

O Eruyomo monsters under your bed έγραψε: στις 12:59, 31-05-09:

#7
Τι σφάλμα σου βγάζει;

Μαντεύω οτι θα ναι λάθος στον κώδικα σου, οπότε κάνε τον μια paste εδώ να σου πούμε!
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

gialouris (Άγγελος)

Εκκολαπτόμενο Μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 26 ετών . Έχει γράψει 105 μηνύματα.

O gialouris έγραψε: στις 14:18, 01-06-09:

#8
Ορίστε το σφάλμα: There doesn't seem to be GNU Make file in PATH or in Dev-C++'s Bin path. Please make sure that you have GNU Make and adjust Bin setting or system PATH environment variable and that make setting in Compiler Option correct filename, otherwise you will not be able to compile anything.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Eruyomo (Μάνος)

Περιβόητο Μέλος

Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,476 μηνύματα.

O Eruyomo monsters under your bed έγραψε: στις 15:05, 01-06-09:

#9
Μάλιστα,

Έχεις εγκαταστήσει το full πακέτο του DevC++; Αυτό που περιέχει μέσα το MINGW;
Έχει ένα Minimal πακέτο που μπορείς να κατεβάσεις και ένα με πολλά MB, κατέβασε το μεγαλύτερο.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

gialouris (Άγγελος)

Εκκολαπτόμενο Μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 26 ετών . Έχει γράψει 105 μηνύματα.

O gialouris έγραψε: στις 00:43, 03-06-09:

#10
Οκ δούλεψε!
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Daskalenko7 (Δημήτρης)

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 590 μηνύματα.

O Daskalenko7 . έγραψε: στις 01:32, 03-06-09:

#11
Όλα λύνονται στο ischool .
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Eruyomo (Μάνος)

Περιβόητο Μέλος

Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,476 μηνύματα.

O Eruyomo monsters under your bed έγραψε: στις 10:23, 03-06-09:

#12
Αρχική Δημοσίευση από fdLP.
υπαρχει και ο compiler της microsoft , εχει και gui μεσα.
Εγω αυτον χρησιμοποιω σε οτι θελω να κανω.
Ένα ωραίο που άκουσα πρόσφατα, είναι το οτι να χρησιμοποιείς Visual Studio για τις πρώτες εργασίες σου σε C++ είναι σαν να στέλνεις έναν ICBM στον απέναντι τοίχο για να σκοτώσεις μια μύγα.

Το DevC++ κάνει πολύ καλά τη δουλειά του για έναν αρχάριο, χωρίς να περιμένει το μισό χρόνο να κάνουν refresh τα widgets. Όχι πως και με το Visual C++ δεν την κάνει, αλλα το να κατεβάσει παράνομα ένα τόσο ακριβό (και δυνατό) πακέτο για να εξασκηθεί στην C++ δεν είναι και ότι καλύτερο (υπάρχει βέβαια και free έκδοση νομίζω, αλλα επιφυλλάσομαι για την άδεια χρήσης)

Αρχική Δημοσίευση από Daskalenko7
Όλα λύνονται στο ischool .
Ε, μπρίκια κολλάμε;
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

PGeorge4

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 487 μηνύματα.

O PGeorge4 έγραψε: στις 13:39, 03-06-09:

#13
Λεω και εγω να αρχισω c++ και βρίκα αυτο το βιβλιο :https://www.e-shop.gr/show_bks.phtml?id=BKS.0111201 Εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλο αν και λιγο ακριβο .
Ξερεται αν κυκλοφορει κανενα καλο e-book ?
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Eruyomo (Μάνος)

Περιβόητο Μέλος

Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,476 μηνύματα.

O Eruyomo monsters under your bed έγραψε: στις 13:55, 03-06-09:

#14
Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4
Λεω και εγω να αρχισω c++ και βρίκα αυτο το βιβλιο :https://www.e-shop.gr/show_bks.phtml?id=BKS.0111201 Εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλο αν και λιγο ακριβο .
Ξερεται αν κυκλοφορει κανενα καλο e-book ?
http://www.cplusplus.com/files/tutorial.pdf


Κατέβασε και εσύ το "full" DevC++ απο εδώ:

http://www.bloodshed.net/devcpp.html
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

PGeorge4

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 487 μηνύματα.

O PGeorge4 έγραψε: στις 14:01, 03-06-09:

#15
:no1::thanks:
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

antonela

Δραστήριο Μέλος

H antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 165 μηνύματα.

H antonela έγραψε: στις 23:05, 08-11-09:

#16
Υπομονήηηη στο δεύτερο εξάμηνο θα τα μάθεις όλα!!!
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Unkown-User

Περιβόητο Μέλος

Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 1,038 μηνύματα.

O Unkown-User έγραψε: στις 12:52, 09-11-09:

#17
Για κανένα λόγο δεν χρειάζεται visual studio για τις πρώτες εργασίες σου στην c++. Αργότερα όταν θελήσεις ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ GUI τότε ίσως ναι.

Εγώ ξέρω (?) αρκετά καλή c++ (μπορεί άραγε να λεχθεί κάτι τέτοιο ? πότε μπορεί να πει κάποιος ότι ξέρει "καλά" μία γλώσσα προγραμματισμού?) χρησιμοποιώ visual studio (express edition - ναι αυτό είναι το free). Μέχρι πρόσφατα χρησιμοποιούσα το 08, τώρα το 2010 beta (το οποίο -άκουσον άκουσον- σ έχει αναγκαστικά τσεκαρισμένο το "send data of usage to ms) xD
Φυσικά μετά εγώ για σπάσιμο του έκοψα την connectivity με το net απ το firewall xD

Επίσης, δεν μπορώ να μην σε κατευθύνω και εδώ: http://www.dotnetzone.gr/cs/blogs/zaxarias/
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Eruyomo (Μάνος)

Περιβόητο Μέλος

Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,476 μηνύματα.

O Eruyomo monsters under your bed έγραψε: στις 13:04, 09-11-09:

#18
Αρχική Δημοσίευση από djohn
Για κανένα λόγο δεν χρειάζεται visual studio για τις πρώτες εργασίες σου στην c++. Αργότερα όταν θελήσεις ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ GUI τότε ίσως ναι.
Ούτε τότε το χρειάζεσαι
μπορεί άραγε να λεχθεί κάτι τέτοιο ? πότε μπορεί να πει κάποιος ότι ξέρει "καλά" μία γλώσσα προγραμματισμού?)
Ναι
Ενημερώνεται συνεχώς για τις διάφορες εκδόσεις, ξέρει καλές προγραμματιστικές τακτικές σε αυτή, ξέρει τι κάνει όταν γράφει το κάθε τι και την χρησιμοποιεί γενικά efficiently. Είναι δύσκολο να πείς οτι ξέρεις κάποια γλώσσα καλά (ειδικά την C++ που είναι ένα χάος) αλλα γίνεται.

χρησιμοποιώ visual studio (express edition - ναι αυτό είναι το free). Μέχρι πρόσφατα χρησιμοποιούσα το 08, τώρα το 2010 beta (το οποίο -άκουσον άκουσον- σ έχει αναγκαστικά τσεκαρισμένο το "send data of usage to ms) xD
Έχει να κάνει με συλλογή πληροφοριών σχετικά με την χρήση του ώστε να βελτιώσουν την τελική έκδοση. Πάντως σε αυτές τις beta διάβαζε το disclaimer για την χρήση του, συνήθως
δεν είναι πολύ καλό (όχι οτι θα σε κυνηγήσει κανείς τώρα, αλλα λέμε). Η apple πχ για τα νέα xcode σου λέει οτι απαγορεύεται μέχρι και screenshots να δημοσιεύσεις (γι αυτό και μένω στα stable εγώ)

Το express είναι free για προσωπική χρήση ξέρω. Σου επιτρέπει όμως να δινεις τα προγράμματα σου αλλού; (έστω και τσάμπα).

Επίσης, δεν μπορώ να μην σε κατευθύνω και εδώ: http://www.dotnetzone.gr/cs/blogs/zaxarias/
Πλάκα έχει ο Ζαχαρίας, αλλα νομίζω οτι υπερβάλλει σε κάποια σημεία Δεν ξέρω βέβαια γιατί δεν έχω τύχει να δουλέψω σε ελληνική εταιρεία ακόμα
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Mariosxania (Μάριος)

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 26 ετών και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα.

O Mariosxania έγραψε: στις 16:04, 09-11-09:

#19
Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4
Λεω και εγω να αρχισω c++ και βρίκα αυτο το βιβλιο :https://www.e-shop.gr/show_bks.phtml?id=BKS.0111201 Εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλο αν και λιγο ακριβο .
Ξερεται αν κυκλοφορει κανενα καλο e-book ?
Είναι πολύ καλό βιβλίο από ότι μου έχει πεί ένας φίλος μου...
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Aggelos17 (Άγγελος)

Εκκολαπτόμενο Μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 23 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 75 μηνύματα.

O Aggelos17 έγραψε: στις 18:50, 09-11-09:

#20
Αρχική Δημοσίευση από Mariosxania
ΓΝώμη μου προχώρα σε επίπεδο pascal και μετά πήγαινε για c.Βέβαια και εγώ από pascal ξέρω δεν έχω ασχοληθεί με c ακόμα αλλά μου έχουν πεί και έχω δεί δηλαδή ότι είναι άλλο επίπεδο...
Παιδιά καλησπέρα, θα ήθελα να μου πείτε μια ιστοσελίδα εαν ξέρετε που μπορώ να μάθω την συγκεκριμένη γλώσσα προγραμματισμού.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια

  • Παρόμοια Θέματα
    • Προγραμματισμός σε Python - Από kiriazispao4ever
      Το θέμα έχει λάβει 90 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Εξωσχολικές Δραστηριότητες.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 01-11-17 στις 21:01.
    • Προγραμματισμός στα πανεπιστήμια - Από παράξενος
      Το θέμα έχει λάβει 10 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Φοιτητικά θέματα.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 17-09-17 στις 15:43.
    • Προγραμματισμός - Από Γατόπαρδος.
      Το θέμα έχει λάβει 8 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Προγραμματισμός.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 24-11-12 στις 10:44.
    • Προγραμματισμος σε C - Από mcy91
      Το θέμα έχει λάβει 2 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Προγραμματισμός.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 04-01-10 στις 21:42.
    • Πλάνο-προγραμματισμός - Από princess
      Το θέμα έχει λάβει 8 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Διάφορα.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 27-04-07 στις 10:03.
  • Προηγούμενο Θέμα Επόμενο Θέμα