×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,245 μέλη και 2,424,587 μηνύματα σε 75,704 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 189 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Προγραμματισμός σε C++

Junior_aromeo

Νεοφερμένος

Ο Junior_aromeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 21 ετών . Έχει γράψει 32 μηνύματα.

O Junior_aromeo έγραψε: στις 10:35, 20-01-10:

#21
Με ιστοσελιδες δεν θα καταφερεις να μαθεις τιποτα αλλο απ'το να γραφεις #include....
Αν θες αγοραζεις καποιο βιβλιο και οτι απορια εχεις εδω ειμαστε.
Ακομα θα χρειαστεις εναν compiler και ο καλυτερος κατ'εμε ειναι ο Dev c++.Οταν παω στον server(στο netbook ειμαι τωρα) θα σου δωσω και ενα link για να δεις πως πρεπει να ειναι η συνταξη σου στην c++.
Have a nice day.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

RebeccaforJimani (Ρεβέκκα)

Δραστήριο Μέλος

H Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών , επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 394 μηνύματα.

H RebeccaforJimani C.E.I.D. έγραψε: στις 11:48, 20-01-10:

#22
Αρχική Δημοσίευση από Junior_aromeo
Με ιστοσελιδες δεν θα καταφερεις να μαθεις τιποτα αλλο απ'το να γραφεις #include....
Αν θες αγοραζεις καποιο βιβλιο και οτι απορια εχεις εδω ειμαστε.
Ακομα θα χρειαστεις εναν compiler και ο καλυτερος κατ'εμε ειναι ο Dev c++.Οταν παω στον server(στο netbook ειμαι τωρα) θα σου δωσω και ενα link για να δεις πως πρεπει να ειναι η συνταξη σου στην c++.
Have a nice day.
Εσύ ξεκίνησες να γράφεις κώδικα όταν ήσουν 2 μηνών να φανταστώ?
(Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που έχεις τέτοιες γνώσεις παρα το νεαρό της ηλικίας σου! μπράβο πάντως!:no1
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Junior_aromeo

Νεοφερμένος

Ο Junior_aromeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 21 ετών . Έχει γράψει 32 μηνύματα.

O Junior_aromeo έγραψε: στις 11:55, 20-01-10:

#23
Και εμενα εντυπωση μου κανει ....αλλα δεν ειναι ακτι ιδιαιτερο να μαθεις μια γλωσσα...αρκει να σου αρεσει.
Πως μαθενεις αγγλικα,γαλλικα και ολα τα αλλα ακομα πιο ευκολα μαθαινεις μια γλωσσα.
Κωδικα ξεκινησα να γραφω στα 9 μου.Οχι ακριβως κωδικα.Λιγο html + php και τωρα στα 12 και κατι ξεκινησα να καιγομαι με c++ πολυ αγρια ομως.Ενδιαφερον γλωσσα και επιτρεπει και προγραμματισμο σε γραφικο περιβαλον.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Eruyomo (Μάνος)

Περιβόητο Μέλος

Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,476 μηνύματα.

O Eruyomo monsters under your bed έγραψε: στις 12:05, 20-01-10:

#24
Αρχική Δημοσίευση από Junior_aromeo
Με ιστοσελιδες δεν θα καταφερεις να μαθεις τιποτα αλλο απ'το να γραφεις #include....
Αν θες αγοραζεις καποιο βιβλιο και οτι απορια εχεις εδω ειμαστε.
Ακομα θα χρειαστεις εναν compiler και ο καλυτερος κατ'εμε ειναι ο Dev c++.Οταν παω στον server(στο netbook ειμαι τωρα) θα σου δωσω και ενα link για να δεις πως πρεπει να ειναι η συνταξη σου στην c++.
Have a nice day.
Εδώ θα διαφωνήσω.
Είναι πολύ εύκολο (και πολύ πιο φθηνό) να μάθεις απο το net μια γλώσσα και επίσης έχει το καλό οτι βρίσκεσαι συνέχεια σε θέση να μαθαίνεις την τελευταία της έκδοση, κάτι πάρα πολύ καλό. Βέβαια απαιτεί πολύ καλή χρήση αγγλικών.
-----------------------------------------
Αρχική Δημοσίευση από Junior_aromeo
Κωδικα ξεκινησα να γραφω στα 9 μου.
Αν και εγώ κάπου εκεί είχα αρχίσει (10-11 βασικά)
Οχι ακριβως κωδικα.Λιγο html + php
Και τα δυο κώδικες είναι. Η php μάλιστα είναι και αρκετά βαριά γλώσσα.

και τωρα στα 12 και κατι ξεκινησα να καιγομαι με c++ πολυ αγρια ομως.Ενδιαφερον γλωσσα και επιτρεπει και προγραμματισμο σε γραφικο περιβαλον.
Καλή συνέχεια
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Junior_aromeo

Νεοφερμένος

Ο Junior_aromeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 21 ετών . Έχει γράψει 32 μηνύματα.

O Junior_aromeo έγραψε: στις 13:54, 20-01-10:

#25
Βασικα δεν καταφερα ποτε να μαθω c++ προσπαθοντας μεσω internet.Κατεβασα e-book αγγλικα + ελληνικα.Αγορασα μετα το βιβλιο το 2008 προς 2009 και τελικα τωρα καταφερα να ξεκινησω
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

@nn@

Νεοφερμένος

H @nn@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 58 μηνύματα.

H @nn@ έγραψε: στις 23:43, 25-04-12:

#26
Γεία σας , έχω γράψει ένα πρόγραμμα σε c στο οποίο κανώ return σε μια συνάρτηση εναν int το 1 όμως όταν κάλω την συνάρτηση και ένω όταν έκανα debugg η συνάρτηση δουλεύει ( έννοω οι τιμές που έχει είναι οι αναμενόμενες ) η συνάρτηση επιστρέφει άσχετο αριθμό. Μπορεί κανείς να δώσει μια ιδέα για το τι συμβαίνει?
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

vassilis498

Επιφανές Μέλος

Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 5,783 μηνύματα.

O vassilis498 έγραψε: στις 23:57, 25-04-12:

#27
πόσταρε τον κώδικα ή το κομμάτι στο οποίο έχεις το πρόβλημα γιατί έτσι είναι δύσκολο να μαντέψουμε
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

@nn@

Νεοφερμένος

H @nn@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 58 μηνύματα.

H @nn@ έγραψε: στις 00:24, 26-04-12:

#28
αυτή είναι η συναρτηση int MaxProductSum(float *Array,int Dim,float sum,float product)
{


sum+=Array[--Dim];
product*=Array[Dim];
if(Dim==0)
{
if(sum<product)
return(-1);
else
return(1);
}
else
MaxProductSum(Array,Dim,sum,product);
}

γενικά επιτελεί την λειτουργία αλλά όταν την καλώ δεν επιστρέφει 1 η -1
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Mercury : 26-04-12 στις 00:31. Αιτία: Συνένωση συνεχόμενων αναρτήσεων
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

tsarachaf (Allah 1/3 MEΤΣ)

Επιφανές Μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 25 ετών , επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2,227 μηνύματα.

O tsarachaf Do not :/ έγραψε: στις 01:15, 26-04-12:

#29
Βασικά κάνεις αναδρομική κλήση στην συνάρτησή σου χωρίς να αλλάζεις κανένα από τα ορίσματα, οπότε αν δεν μπει στην αρχική κλήση της συνάρτησης Dim=0(όπου ούτε αυτό μπορείς να το βάλεις γιατί θα κρασάρει ψάχνοντας το array[-1]) τότε μπαίνει σε infinite loop και σου επιστρέφει λαθος τιμή, επειδή το κλείνει μόνο του για να μην σ' αφήσει να κάνεις καμιά ζημιά...

Και μήπως σου επιστρέφει πάντα συγκεκριμένο αριθμό;;

Edit: Τώρα μου ρθε το τι θες να κάνεις τόση ώρα, ο κώδικας που θες είναι έτσι...
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

@nn@

Νεοφερμένος

H @nn@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 58 μηνύματα.

H @nn@ έγραψε: στις 16:56, 26-04-12:

#30
ο κωδίκας που έγραψες κανει ακριβώς το ίδιο που κανει και ο δικός μου αφού αυτή η εντολή
" sum+=Array[--Dim]; "
είναι που μειώνει το Dim κάθε φορά που καλούμε την συνάρτηση αναδρομικά και απο το debugg που έκανα αυτό φαίνεται καθαρά και στο τέλος μπαίνει στο return η 1 return -1.
Kαι ο δίκος σου και ο δικός μου κωδικάς κανουν return τον ίδιο αριθμό κάθε φόρα.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Πληροφορικάριος

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα.

O Πληροφορικάριος έγραψε: στις 17:34, 26-04-12:

#31
#include<iostream> using namespace std; int MaxProductSum(float *Array,int Dim,float sum,float product) { sum+=Array[--Dim];//1η επανάληψη sum=12,2η επανάληψη sum=13// product*=Array[Dim];//1η και 2η επανάληψη 20// if(Dim==0)//1η επανάληψη ψευδής,2η επανάληψη αληθής// { if(sum<product)//13<20// return(-1); else return(1); } else MaxProductSum(Array,Dim,sum,product); } int main(void) { float a[]={1,2,3},sum=10,product=10; cout<<MaxProductSum(a,2,sum,product)<<endl; return 0; } Τι θες να κάνει η συνάρτηση;

Πάντως το παραπάνω σωστα μου επιστρέφει -1
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Γιώργος

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8,956 μηνύματα.

O Γιώργος Hunt or be Hunted. έγραψε: στις 19:00, 26-04-12:

#32
Συμβουλή: να βάζετε τον κώδικά σας σε ###91;code###93;...###91;/code###93; tags και με κατάλληλη στοίχιση!
(Εναλλακτικά, σε ###91;php###93;...###91;/php###93; tags όπου χρωματίζονται κάποιες λέξεις)

Δηλαδή έτσι:
if ( == 42 ) {
  
I;
  
l;
  
u;

Κι όχι έτσι:
if ( == 42 ) {
I;
l;
u;

Εδώ δεν φαίνεται η διαφορά, αλλά για βάλτε αρκετά if και for το ένα μέσα στο άλλο και εκεί θα κάνει διαφορά.
Ο κώδικας χωρίς στοίχιση απλά ΔΕΝ διαβάζεται. Κι εγώ προσωπικά δεν τον διαβάζω. Απορώ πώς διαβάζετε τους κώδικές σας χωρίς στοίχιση.

Bottom line, παραθέτοντας κώδικα όπως σας έδειξα, έχετε περισσότερες πιθανότητες να το διαβάσει κάποιος και να πάρετε απάντηση.
4 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

@nn@

Νεοφερμένος

H @nn@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 58 μηνύματα.

H @nn@ έγραψε: στις 20:33, 26-04-12:

#33
Κύριε Πληροφοριακέ τι σημαίνουν αυτά " #include<iostream>" '
"using namestream std;" "cout<<MaxProductSum(a,2,sum,product)<<end1; εμένα ο μεταγλωτιστής τα παίρνει λαθός.
θέλω μέσα απο ένα σύνολο αριθμών να βρίσκει ποιό είναι μεγαλύτερο το άθροισμα ή το γινόμενο.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Γιώργος

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8,956 μηνύματα.

O Γιώργος Hunt or be Hunted. έγραψε: στις 20:34, 26-04-12:

#34
Αρχική Δημοσίευση από @nn@
Κύριε Πληροφοριακέ τι σημαίνουν αυτά " #include<iostream>" '
"using namestream std;" "cout<<MaxProductSum(a,2,sum,product)<<end1; εμένα ο μεταγλωτιστής τα παίρνει λαθός.
θέλω μέσα απο ένα σύνολο αριθμών να βρίσκει ποιό είναι μεγαλύτερο το άθροισμα ή το γινόμενο.
Ποιον μεταγλωτιστή χρησιμοποιείς; Μήπως τον gcc (της C) αντί του g++ (της C++) ;
Αν όχι, βάλε τα μηνύματα λάθους εδώ.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

@nn@

Νεοφερμένος

H @nn@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 58 μηνύματα.

H @nn@ έγραψε: στις 20:44, 26-04-12:

#35
Χρησιμοποιώ Dev C++
μηνυμα λάθους : iostream: No such file or directory.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Γιώργος

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8,956 μηνύματα.

O Γιώργος Hunt or be Hunted. έγραψε: στις 20:48, 26-04-12:

#36
Αρχική Δημοσίευση από @nn@
Χρησιμοποιώ Dev C++
μηνυμα λάθους : iostream: No such file or directory.
Μήπως έχεις αρχίσει project για C; Το αρχείο κώδικα πρέπει να λήγει σε .cc ή .cpp. Δες και τις ρυθμίσεις του Dev C++ για το μεταγλωττιστή που χρησιμοποιεί.

Το Dev C++ είναι IDE, όχι compiler. Θα χρησιμοποιεί λογικά gcc / g++.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Πληροφορικάριος

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα.

O Πληροφορικάριος έγραψε: στις 20:58, 26-04-12:

#37
Αρχική Δημοσίευση από @nn@
Κύριε Πληροφοριακέ τι σημαίνουν αυτά " #include<iostream>" '
"using namestream std;" "cout<<MaxProductSum(a,2,sum,product)<<end1; εμένα ο μεταγλωτιστής τα παίρνει λαθός.
θέλω μέσα απο ένα σύνολο αριθμών να βρίσκει ποιό είναι μεγαλύτερο το άθροισμα ή το γινόμενο.
Συγνώμη δεν είδα οτι μιλάς για C επειδή το θέμα είναι για C++..Kοίτα αυτό:
#include<stdio.h> #include<stdlib.h> int MaxProductSum(float *Array,int Dim,float sum,float product) { sum+=Array[--Dim];//1η επανάληψη sum=3,2η επανάληψη sum=5 3η επανάληψη sum=6// product*=Array[Dim];//1η επανάληψη product=3 2η και 3η επανάληψη product=6// if(Dim==0)//1η και 2η επανάληψη ψευδής,3η επανάληψη αληθής// { if(sum<product)//6==6 είναι ίσα και επιστρέφει 1// return(-1); else return(1); } else MaxProductSum(Array,Dim,sum,product); } int main(void) { float a[]={1,2,3}; printf("%d",MaxProductSum(a,3,0,1)); return 0; }
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

@nn@

Νεοφερμένος

H @nn@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 58 μηνύματα.

H @nn@ έγραψε: στις 21:02, 26-04-12:

#38
Έκανα το αρχειο να ληγει σε .cpp. και γύρναει ακριβως τον ίδιο αριθμ που γυρνούσε πρίν.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

@nn@

Νεοφερμένος

H @nn@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 58 μηνύματα.

H @nn@ έγραψε: στις 21:07, 26-04-12:

#39
Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος
Συγνώμη δεν είδα οτι μιλάς για C επειδή το θέμα είναι για C++..Kοίτα αυτό:
#include<stdio.h> #include<stdlib.h> int MaxProductSum(float *Array,int Dim,float sum,float product) { sum+=Array[--Dim];//1η επανάληψη sum=3,2η επανάληψη sum=5 3η επανάληψη sum=6// product*=Array[Dim];//1η επανάληψη product=3 2η και 3η επανάληψη product=6// if(Dim==0)//1η και 2η επανάληψη ψευδής,3η επανάληψη αληθής// { if(sum<product)//6==6 είναι ίσα και επιστρέφει 1// return(-1); else return(1); } else MaxProductSum(Array,Dim,sum,product); } int main(void) { float a[]={1,2,3}; printf("%d",MaxProductSum(a,3,0,1)); return 0; }
Αντέγραψα ακρίβως τον κώδικα και βγάζει παλι ασχετο αριθμό .......
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Πληροφορικάριος

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα.

O Πληροφορικάριος έγραψε: στις 21:25, 26-04-12:

#40
Αρχική Δημοσίευση από @nn@
Αντέγραψα ακρίβως τον κώδικα και βγάζει παλι ασχετο αριθμό .......
Ναι ήταν λαθος.Επεστρεφε το 1 μόνο την πρώτη φορα βάλε αυτο:
#include<stdio.h> #include<stdlib.h> int MaxProductSum(float *Array,int Dim,float sum,float product) { sum+=Array[--Dim];//1η επανάληψη sum=3,2η επανάληψη sum=5 3η επανάληψη sum=6// product*=Array[Dim];//1η επανάληψη product=3 2η και 3η επανάληψη product=6// if(Dim==0)//1η και 2η επανάληψη ψευδής,3η επανάληψη αληθής// { if(sum<product)//6==6 είναι ίσα και επιστρέφει 1// return(-1); else return(1); } else if(MaxProductSum(Array,Dim,sum,product)==1) return 1; else return -1; } int main(void) { float a[]={1,2,3}; printf("%d",MaxProductSum(a,3,0,1)); return 0; }
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια

  • Παρόμοια Θέματα
    • Προγραμματισμός σε Python - Από kiriazispao4ever
      Το θέμα έχει λάβει 90 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Εξωσχολικές Δραστηριότητες.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 01-11-17 στις 21:01.
    • Προγραμματισμός στα πανεπιστήμια - Από παράξενος
      Το θέμα έχει λάβει 10 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Φοιτητικά θέματα.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 17-09-17 στις 15:43.
    • Προγραμματισμός - Από Γατόπαρδος.
      Το θέμα έχει λάβει 8 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Προγραμματισμός.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 24-11-12 στις 10:44.
    • Προγραμματισμος σε C - Από mcy91
      Το θέμα έχει λάβει 2 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Προγραμματισμός.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 04-01-10 στις 21:42.
    • Πλάνο-προγραμματισμός - Από princess
      Το θέμα έχει λάβει 8 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Διάφορα.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 27-04-07 στις 10:03.
  • Προηγούμενο Θέμα Επόμενο Θέμα