×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,240 μέλη και 2,424,086 μηνύματα σε 75,687 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 422 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Προγραμματισμός σε C++

@nn@

Νεοφερμένος

H @nn@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 58 μηνύματα.

H @nn@ έγραψε: στις 21:52, 26-04-12:

#41
Τώρα δουλεύει αλλά δεν κατάλαβα ακριβώς πως λειτουργεί αυτό
else
{
if(MaxProductSum(Array,Dim,sum,product)==1)
return 1
else
return -1
}
μπόρεις να το εξηγήσεις λίγο;
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Πληροφορικάριος

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα.

O Πληροφορικάριος έγραψε: στις 22:27, 26-04-12:

#42
Αρχική Δημοσίευση από @nn@
Τώρα δουλεύει αλλά δεν κατάλαβα ακριβώς πως λειτουργεί αυτό
else
{
if(MaxProductSum(Array,Dim,sum,product)==1)
return 1
else
return -1
}
μπόρεις να το εξηγήσεις λίγο;
Οταν το dim γίνει 0 θα επιστρεψει 1 ή -1 στην προηγούμενη συνάρτηση που το dim ήταν 1.Αν επεστρεψε 1 τότε και αυτή θα επιστρέψει 1 στην συνάρτηση που το dim ήταν 2 αλλιώς -1. . . μέχρι να φτάσει στην πρώτη συνάρτηση και να το επιστρέψει στην main.
Το προηγούμενο ήταν λάθος γιατι δεν επεστρεφε τίποτα στην main το μόνο return γινότανε στην τελευταία συνάρτηση με dim 0.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

@nn@

Νεοφερμένος

H @nn@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 58 μηνύματα.

H @nn@ έγραψε: στις 22:36, 26-04-12:

#43
Ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια!!!!!!!!!!!!!
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kiriazispao4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 508 μηνύματα.

O kiriazispao4ever έγραψε: στις 12:39, 19-05-12:

#44
γειαα χαράα
χτες το βράδυ ξεκίνησα να μαθαίνω c++ και επείδη γνωρίζω τα βασικά απο python

σκέφτηκα να φτιάξω ενα πρόγραμμα που να λύνει β' βαθμου εξίσώσεις..
κολλάω όμως στην διακρινουσα που την βγάζει λάθος..

τι κανω λαθος?

{
int a;
int b;
int c;
int D;


cout<<"dwse suntelesti x st tetragwno :";
cin>> a;

cout<<"dwse sintelesti x :";
cin>> b;

cout<<"dwse stathero oro :";
cin>> c;
D = (b^2)-(4*(a*c));
cout << "D= " <<D ;


}
εδώ ειναι ο κώδικας μου... hmm:
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Zed

Διακεκριμένο μέλος

Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 30 ετών , επαγγέλεται IT και μας γράφει απο Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1,886 μηνύματα.

O Zed Lie to me... έγραψε: στις 12:56, 19-05-12:

#45
Γιατί τι σφάλμα σου βγάζει; Λογικά θα έχεις κανά πρόβλημα με βιβλιοθήκες, κάτι θα έχεις παραλείψει. Τι error σου βγαίνει;
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

g1wrg0s (01001)

Επιφανές Μέλος

Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 9,536 μηνύματα.

O g1wrg0s Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω! έγραψε: στις 12:58, 19-05-12:

#46
Στην αρχη εχεις βαλει #include<iostream> και using namespace std; ;;;
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

εμμα_τριντεντ

Περιβόητο Μέλος

H εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,105 μηνύματα.

H εμμα_τριντεντ έγραψε: στις 13:00, 19-05-12:

#47
Χωρίς να γνωρίζω C++ (ξέρω μόνο C) με μια πρόχειρη ματιά βλέπω λάθος στον αλγόριθμο.
Anyway, δε λύνεται έτσι η 2βάθμια εξίσωση.
Δες wikipedia

Χρειάζεσαι ελέγχους(π.χ. αν α==0 && β!=0 τότε έχεις να λύσεις τη 1βάθμια κλπ.)
Δες το ξανά και αν θες κι άλλη βοήθεια let us know
Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα περισσότερο
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη εμμα_τριντεντ : 19-05-12 στις 14:28.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

g1wrg0s (01001)

Επιφανές Μέλος

Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 9,536 μηνύματα.

O g1wrg0s Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω! έγραψε: στις 13:48, 19-05-12:

#48
Εμμα εχεις δικιο..Το παραπανω δεν λυνει ολες τις δευτεροβαθμιες εξισωσεις...Δεν ειναι ομως λογος αυτος να μην δεχεται τα a,b,c και να κανει απλα καποιες πραξεις... Δεν βλεπω καποιο σφαλμα στο παραπανω , εκτος απο τις πιθανες παραληψεις που ενδεχεται να εχει ως προς το header που χρειαζεται
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kiriazispao4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 508 μηνύματα.

O kiriazispao4ever έγραψε: στις 14:10, 19-05-12:

#49
οχι παιδιά...δεν έχει σφάλμα ο κώδικας.Τον δέχεται..απλα την διακρινούσα την βγάζει λάθος...:/

έμμα..το ξέρω οτι χρειάζεται περιπτώσεις κλπ..
Μέχρι στιγμής όμως την διακρινούσα θα έπρεπε να την βγάζει...

αυτό ειναι το θέμα μου....
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

εμμα_τριντεντ

Περιβόητο Μέλος

H εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,105 μηνύματα.

H εμμα_τριντεντ έγραψε: στις 14:21, 19-05-12:

#50
επίσης, υπολογισμός δυνάμεων α^ν στη C δεν υπολογίζεται με το ^
αλλά με άλλο τρόπο που δεν έχει νόημα να σου δείξω αφού είσαι σε C++.
(έχω κάποιον πρόχειρο κώδικα σε C οπότε αν σε βοηθήσει πες μου να τον παραθέσω)

Δε ξέρω, για δείτε το εσείς που ξέρετε C++ μήπως φταίει αυτό.

PS. Βρε μήπως να μάθαινες C? Huhuhu!
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kiriazispao4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 508 μηνύματα.

O kiriazispao4ever έγραψε: στις 14:28, 19-05-12:

#51
Αρχική Δημοσίευση από εμμα_τριντεντ
επίσης, υπολογισμός δυνάμεων α^ν στη C δεν υπολογίζεται με το ^
αλλά με άλλο τρόπο που δεν έχει νόημα να σου δείξω αφού είσαι σε C++.
(έχω κάποιον πρόχειρο κώδικα σε C οπότε αν σε βοηθήσει πες μου να τον παραθέσω)

Δε ξέρω, για δείτε το εσείς που ξέρετε C++ μήπως φταίει αυτό.

PS. Βρε μήπως να μάθαινες C? Huhuhu!
emma δεν ξέρω..να μάθω c? ειναι πιο έυκολη?
απο python εχω ξεκινήσει...

δεν ξέρω αν θα βοηθήσει...μιας που χτες ξεκίνησα την C++
αλλα δεν νομίζω να είμαι σε θέση να διαβάζω κώδικα

ευχαριστώ πάντως...
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Lysippe

Περιβόητο Μέλος

H Lysippe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 996 μηνύματα.

H Lysippe έγραψε: στις 15:14, 19-05-12:

#52
-Για γύρνα τις μεταβλητές σου σε πραγματικές.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Γιώργος

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8,956 μηνύματα.

O Γιώργος Hunt or be Hunted. έγραψε: στις 15:17, 19-05-12:

#53
Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever
αλλα δεν νομίζω να είμαι σε θέση να διαβάζω κώδικα
Αν ο κώδικας είναι γάμησέ τα ή χωρίς σχόλια, κανείς δεν μπορεί. Ούτε καν εγώ.

Κατ' αρχάς άλλαξε τις μεταβλητές σε πραγματικές. Επίσης ρε παιδιά τι παλεύετε να βρείτε με ποια συνάρτηση υπολογίζεται η δύναμη; Think simple, αντικατέστησε το b^2 με b*b .....
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

g1wrg0s (01001)

Επιφανές Μέλος

Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 9,536 μηνύματα.

O g1wrg0s Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω! έγραψε: στις 15:18, 19-05-12:

#54
lol, εχει δικιο η Εμμα.
Χαλαρα θα προτεινα κι εγω πρωτα C.
Για δες αυτο και προσππαθησε να καταλαβεις τι γινεται.
#include<iostream> using namespace std; int mysquare(int x) { return x*x; } int main() { int a,b,c,D; cout<<" Eishgage syntelesth toy x^2 : " ; cin>>a; cout<<" Eishgage syntelesth toy x: "; cin>>b; cout<<" Eishgage enan aithmo : "; cin>>c; D=mysquare(b)-4*a*c; cout<<" H diakrinousa D tpu triwnymou einai : "<<D<<endl; return 0; }
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kiriazispao4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 508 μηνύματα.

O kiriazispao4ever έγραψε: στις 15:41, 19-05-12:

#55
βασικά..χωρίς να κάνω πραγματικές τις μεταβλητές..
εκανα αυτο που ειπε ο γιώργος D= (b*b)-4*(a*c).
και βγαίνει σωστά...

@g1wrg0s νομίζω οτι ττον καταλαβαίνω τον κώδικα που μου παρέθεσες...

αυτό που δεν καταλαβα ...(και απο τα τουτοριαλς που βλεπω δεν κατάλαβα ειναι..γιατι η "main()"
μπαίνει εκει..
επίσης παιζει ρόλο αν θα την καταχωρησω ως main() ή int main?

να ρωτήσω γιατι να ξεκίνησω με C?
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Πληροφορικάριος

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα.

O Πληροφορικάριος έγραψε: στις 16:01, 19-05-12:

#56
H main() είναι η κεντρική συνάρτηση του προγράμματος σου και οι αγκύλες απο κάτω της οριοθετούν το σώμα της.Με λίγα λόγια η main είναι η πρώτη συνάρτηση που θα ‘ψάξει‘ ο compiler για να μεταφράσει της εντολές που βρίσκοντε στο σώμα της.Κάθε πρόγραμμα C/C++ έχει την main και όλα αρχίζουν απο αυτήν.

Το int μπροστά απο την main δηλώνει πως η main() θα επιστρέψει στο σύστημα έαν ακέραιο αριθμό(integer) π.χ. ο Γιώργης Χατζηπαυλομαραγκάκης 0 3ος επιστρέφει 0 που σημαίνει πως όλα πήγαν καλά.(μην σε απασχολουν τώρα αυτά θα μάθεις μετά για τις συναρτήσεις.)

Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever

να ρωτήσω γιατι να ξεκίνησω με C?
Αν έχεις πάει σε ικανοποιητικό επίπεδο την python δεν υπάρχει λόγος να δεις πρώτα C διαφορετικά δες πρώτα C γιατι είναι πιο εύκολη και αν την μάθεις καλά θα μάθεις και C++ ευκολότερα.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

εμμα_τριντεντ

Περιβόητο Μέλος

H εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,105 μηνύματα.

H εμμα_τριντεντ έγραψε: στις 16:19, 19-05-12:

#57
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος
Επίσης ρε παιδιά τι παλεύετε να βρείτε με ποια συνάρτηση υπολογίζεται η δύναμη; Think simple, αντικατέστησε το b^2 με b*b .....
σιγά ρε Τζορτζ, μας την είπες τώρα και μας μαστιγώνεις κιόλας λες και δε το ξέραμε ()
εγώ είπα να μάθει γενικά το τρόπο γιατί προφανώς θα του χρειαστεί στη συνέχεια
και δεν είναι κάτι δύσκολο, μάλιστα θα έλεγα πως είναι και καλό practice

καλή συνέχεια στην εκμάθηση kiriazispao4ever
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Γιώργος

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8,956 μηνύματα.

O Γιώργος Hunt or be Hunted. έγραψε: στις 16:34, 19-05-12:

#58
Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever
βασικά..χωρίς να κάνω πραγματικές τις μεταβλητές..
Αν χρησιμοποιείς μόνο ακεραίους, πράγματι δεν χρειάζεσαι πραγματικές, εφόσον δεν τραβάς διαιρέσεις ή ρίζες. Ωστόσο, καλό είναι να τα κάνεις, για λόγους πληρότητας - μιας και οι συντελεστές μπορούν να είναι εν γένει και πραγματικοί.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kiriazispao4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 508 μηνύματα.

O kiriazispao4ever έγραψε: στις 18:03, 19-05-12:

#59
Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος
H main() είναι η κεντρική συνάρτηση του προγράμματος σου και οι αγκύλες απο κάτω της οριοθετούν το σώμα της.Με λίγα λόγια η main είναι η πρώτη συνάρτηση που θα ‘ψάξει‘ ο compiler για να μεταφράσει της εντολές που βρίσκοντε στο σώμα της.Κάθε πρόγραμμα C/C++ έχει την main και όλα αρχίζουν απο αυτήν.

Το int μπροστά απο την main δηλώνει πως η main() θα επιστρέψει στο σύστημα έαν ακέραιο αριθμό(integer) π.χ. ο Γιώργης Χατζηπαυλομαραγκάκης 0 3ος επιστρέφει 0 που σημαίνει πως όλα πήγαν καλά.(μην σε απασχολουν τώρα αυτά θα μάθεις μετά για τις συναρτήσεις.)



Αν έχεις πάει σε ικανοποιητικό επίπεδο την python δεν υπάρχει λόγος να δεις πρώτα C διαφορετικά δες πρώτα C γιατι είναι πιο εύκολη και αν την μάθεις καλά θα μάθεις και C++ ευκολότερα.
ευχαριστώ πολύ.. δεν νομίζω να έχω φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο.. ξέρω κάποια βασικά
ευχαριστώ πάντως..θα δείξει..τώρα που ξεκίνησα με C++ και βρήκα και ενα βιβλίο ..δύσκολα θα την αλλάξω

Αρχική Δημοσίευση από εμμα_τριντεντ
σιγά ρε Τζορτζ, μας την είπες τώρα και μας μαστιγώνεις κιόλας λες και δε το ξέραμε ()
εγώ είπα να μάθει γενικά το τρόπο γιατί προφανώς θα του χρειαστεί στη συνέχεια
και δεν είναι κάτι δύσκολο, μάλιστα θα έλεγα πως είναι και καλό practice

καλή συνέχεια στην εκμάθηση kiriazispao4ever
σε ευχαριστώ...

Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος
Αν χρησιμοποιείς μόνο ακεραίους, πράγματι δεν χρειάζεσαι πραγματικές, εφόσον δεν τραβάς διαιρέσεις ή ρίζες. Ωστόσο, καλό είναι να τα κάνεις, για λόγους πληρότητας - μιας και οι συντελεστές μπορούν να είναι εν γένει και πραγματικοί.
με "double" δεν δηλώνονται οι πραγματικοί..
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Γιώργος

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8,956 μηνύματα.

O Γιώργος Hunt or be Hunted. έγραψε: στις 18:48, 19-05-12:

#60
Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever
με "double" δεν δηλώνονται οι πραγματικοί..
Ρωτάς ή δηλώνεις;

Με float ή double, ανάλογα τι "ακρίβεια" θες.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια

  • Παρόμοια Θέματα
    • Προγραμματισμός σε Python - Από kiriazispao4ever
      Το θέμα έχει λάβει 90 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Εξωσχολικές Δραστηριότητες.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 01-11-17 στις 21:01.
    • Προγραμματισμός στα πανεπιστήμια - Από παράξενος
      Το θέμα έχει λάβει 10 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Φοιτητικά θέματα.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 17-09-17 στις 15:43.
    • Προγραμματισμός - Από Γατόπαρδος.
      Το θέμα έχει λάβει 8 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Προγραμματισμός.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 24-11-12 στις 10:44.
    • Προγραμματισμος σε C - Από mcy91
      Το θέμα έχει λάβει 2 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Προγραμματισμός.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 04-01-10 στις 21:42.
    • Πλάνο-προγραμματισμός - Από princess
      Το θέμα έχει λάβει 8 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Διάφορα.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 27-04-07 στις 10:03.
  • Προηγούμενο Θέμα Επόμενο Θέμα