×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,245 μέλη και 2,424,575 μηνύματα σε 75,709 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 417 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Σχετικά με την δημιουργία ιστοσελίδων

PowerZ

Νεοφερμένος

H PowerZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών . Έχει γράψει 41 μηνύματα.

H PowerZ έγραψε: στις 16:25, 21-06-05:

#1
Παιδιά θέλω να φτιάξω ένα site, αλλά δεν ξέρω ούτε τα στοιχειώδη..
Από πού μπορώ να μάθω; Ξέρει κανείς;

Μπορεί κάποιος με απλά λογάκια να μου εξηγήσει πώς θα κάνω το site στο pathfinder πχ;
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιώργος : 25-01-08 στις 18:03. Αιτία: Συγχώνευση μηνυμάτων και μετάφραση των greeklish.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

dt008

Εκκολαπτόμενο Μέλος

Ο dt008 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 34 ετών και επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια . Έχει γράψει 68 μηνύματα.

O dt008 έγραψε: στις 17:03, 21-06-05:

#2

Δεν θα σου απαντήσω για τον pathfinder, μιας και δεν έχω ανεβάσει ποτέ site εκεί. Θα σου πω την πιο κλασσική διαδικασία που ακολουθείται από πολλούς γραφίστες και web developers παγκοσμίως....

1. Photoshop (σχεδίαση raster γραφικών, άντε και κάνα Illustrator αν θες τπτ Vector)
2. 'Πέρασμα' της σχεδιασμένης σελίδας στο Imageready για το λεγόμενο slicing ('κόψιμο' των τμημάτων της ιστοσελίδας π.χ. header, main, footer). Ποικιλία rollover effects μπορούν να γίνουν από εκεί, επίσης.
3. Τέλος, περνάμε σε Dreamweaver για διορθώσεις στην HTML, προσθήκη CSS, Javascript, άντε και κάνα Flash animation.
4. (αν θα χρησιμοποιήσεις scripting τεχνολογία) Μπορείς πάλι με το Dreamweaver, αλλά εγώ θα σου συνιστούσα άλλα proggies....
π.χ. για PHP το PHPed (rulez)
για VBscript το notepad (no kidding)
για ASP .NET (είτε C# είτε VB), το Visual Studio .NET ή (καλύτερα) το WebMatrix (μιας και το VS υποστηρίζει μόνο absolute positioning των αντικειμένων)
5. CuteFtpPro ή SmartFtp για upload των αρχείων είτε με FTP, είτε με SFTP (SSL) κ.λ.π.

Φυσικά, τα παραπάνω δεν είναι απόλυτα, και μπορείς να χρησιμοποιήσεις άλλα προγράμματα στη θέση τους, π.χ. το Macromedia Fireworks αντί για Photoshop + Imageready κ.λ.π.
αυτά....
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

dt008

Εκκολαπτόμενο Μέλος

Ο dt008 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 34 ετών και επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια . Έχει γράψει 68 μηνύματα.

O dt008 έγραψε: στις 17:06, 21-06-05:

#3

ουπς....
δεν πρόσεξα την κατηγορία που βρίσκεται το subforum και το 'απλά λόγια'....
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

PowerZ

Νεοφερμένος

H PowerZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών . Έχει γράψει 41 μηνύματα.

H PowerZ έγραψε: στις 20:55, 21-06-05:

#4
δεν καταλαβα τιποτα..που να μην εγραφα και με απλα λογακια
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

dt008

Εκκολαπτόμενο Μέλος

Ο dt008 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 34 ετών και επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια . Έχει γράψει 68 μηνύματα.

O dt008 έγραψε: στις 00:36, 22-06-05:

#5

παρακαλώ!! δεν κάνει τίποτα!!!!
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,464 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε: στις 00:42, 22-06-05:

#6
Σε ενδιαφέρει ο σχεδιασμός της σελίδας ή πώς θα την ανεβάσεις κλπ?
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

trela

Νεοφερμένος

Είναι 43 ετών . Έχει γράψει 3 μηνύματα.

O trela έγραψε: στις 15:24, 22-06-05:

#7
Το καλύτερο είναι το dreamweaver. Μπορείς να πάρεις ένα βιβλίο στα ελληνικά και να το μάθεις εύκολα

Το απλό είναι και σχετικό! μπορείς να φτιάξεις και στο word και να σώσεις το κείμενο ως html και να το ανεβάσεις κάπου!

Ποσο απλό εννοείς ?
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιώργος : 25-01-08 στις 18:04. Αιτία: Μετατροπή των greeklish.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Founes

Περιβόητο Μέλος

Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 1,347 μηνύματα.

O Founes έγραψε: στις 23:18, 28-06-05:

#8
Dreamweaver RulEz!!!
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

gademis (Δημήτρης)

Τιμώμενο Μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 40 ετών , επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 1,244 μηνύματα.

O gademis "ένα προσωπικό μήνυμα" έγραψε: στις 01:02, 29-06-05:

#9
Λοιπόν PowerZ υπάρχουν 2 σχολές για τον αρχάριο που θέλει να φτιάξει site. Η μία είναι η "δεν με νοιάζει τι κώδικα θα βγάλει απο πίσω, απλά θέλω ένα πρόγραμμα WYSIWYG στο οποίο να σχεδιάζω το site μου". Το dreamweaver είναι καλό για αυτή την προσέγγυση και το FrontPage της Microsoft επίσης. Βέβαια, υπάρχει περιορισμός στο πόσο μπορείς να προχωρήσεις χωρίς να δείς κώδικα και έτσι σύντομα θα φτάσεις σε αδιέξοδο. Οπότε σου μένει η επιλογή 2.

Θεωρητικά HTML μπορείς να γράψεις και με το notepad αλλα καύτερα είναι να βρείς έναν editor ειδικό για προγραμματισμό η HTML. Εγώ έχω το πολύ καλό UltraEdit αλλά θέλει λευτά μετά απο 30 μέρες οποτε για τώρα διάλεξε κάποιον τζαμπέ (αυτός μου φαίνεται ο απλούστερος (χωρίς να τον έχω δουλέψει, αμα ξέρετε κανενα καλύτετο αλλα απλό πείτε) αλλά εδώ έχει πολλούς). Εναλλακτικα άν έχεις ήδη Dreamweaver βάλε το σε code view για να γράφεις τον κώδικα. Είναι βασικό να αρχίσεις γράφοντας μόνη σου τον κώδικα για να πιάσεις τη λογική της HTML. Μετα ψάξε να βρείς ένα HTML tutorial και να μάθεις αρχικά στατικές σελίδες και πώς θα τις δείς στο pc σου. Μετά βλέπεις για το που θα τις ανεβάσεις και πώς θα τις σχεδιάζεις και php.

Εγώ έμαθα απο το http://www.w3schools.com/ που ήταν αρκετά καλό, αλλά άμα γράψεις "html tutorial" στο google θα βρείς πολύ πράμα.

Αμα καταφέρεις να γράψεις το πρώτο σου site και το δείς τοπικά στο pc σου μετά το επόμενο βήμα είναι να μάθεις λίγο πώς δουλέυει το FTP (για να το στέλνεις στο server) και μετά stylesheets (θα δείς τι είναι άμα τα πιάσεις). Ο,τι απορία έχεις που δέν την καλύπτουν τα tutorials θα απευθυνθείς στον ʼγιο Γούγλιο τον Ανιχνευτή (βοήθειά μας) η ρώτα και εδω μέσα.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

drunk (Γκίκω)

Δραστήριο Μέλος

H Γκίκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών . Έχει γράψει 209 μηνύματα.

H drunk έγραψε: στις 00:34, 22-08-05:

#10
Πώς μπορείς να βάλεις σε μια σελίδα
α) ένα κουμπί που να δείχνει πχ αν η απάντηση που έδωσες σε μια άσκηση είναι σωστό ή λάθος ;
β) ένα κουμπί που να εμφανίζει τη σωστή απάντηση;
γ)ένα τρόπο να σου εμφανίζει το ποσοστό επιτυχίας μόλις ολοκληρώνεις μια άσκηση;
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,464 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε: στις 00:38, 22-08-05:

#11
Όταν λες σελίδα εννοείς στο ιντερνετ? δώσε λίγο περισσότερες λεπτομέρειες γιατί είναι λίγο δύσκολο να βοηθήσει κάποιος έτσι.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

drunk (Γκίκω)

Δραστήριο Μέλος

H Γκίκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών . Έχει γράψει 209 μηνύματα.

H drunk έγραψε: στις 00:54, 22-08-05:

#12
Αρχική Δημοσίευση από Michelle
Όταν λες σελίδα εννοείς στο ιντερνετ? δώσε λίγο περισσότερες λεπτομέρειες γιατί είναι λίγο δύσκολο να βοηθήσει κάποιος έτσι.
E ναι βρε Michelle ,σελίδα στο ιντερνετ !
Συγκεκριμένα θέλω να φτιάξω σελίδα με ασκήσεις αγγλικών για proficiency, από σχεδιασμό ξέρω λίγα από html και css αλλά από αυτά που διάβασα δεν είδα πουθενά να έχει εντολές για να βάλεις τέτια κουμπιά.

Παράδειγμα :
Ασκηση επιλέξτε το κατάλληλο phrasal verb
1)The bomb.............(εδώ θα συμπληρώσει το κατάλληλο γράμμα a,b,c,d)
a)went off b)fell out c)did out d)gave off
2)...................................................

κτλ κτλ

Εγώ θέλω να βάλω κουμπιά στο τέλος της άσκησης ώστε να βλέπει ο άλλος το ποσοστό της επιτυχίας του, αν είναι σωστή ή όχι η απάντηση που έδωσε και ποιά είναι η σωστή απάντηση .Δηλαδή 3 διαφορετικά κουμπιά που το καθένα να κάνει ένα από τα παραπάνω
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,464 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε: στις 00:58, 22-08-05:

#13
Δεν είμαι σίγουρη οτι ξέρω αρκετά ώστε να βοηθήσω αλλά το σίγουρο είναι οτι αυτό δεν γίνεται με σκέτη html/css αλλά θα χρειαστεί και λίγο script. Ξέρεις καθόλου php ή asp?
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

drunk (Γκίκω)

Δραστήριο Μέλος

H Γκίκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών . Έχει γράψει 209 μηνύματα.

H drunk έγραψε: στις 01:12, 22-08-05:

#14
php/asp μπα ιδέα δεν έχω Μάλλον πρέπει να ψάξω tutorials για αυτά και πάλι αμφιβάλλω αν θα καταλάβω ,είμαι λίγο σκράπας στα μαθηματικά !

Καμιά άλλη ιδέα εσύ που ξέρεις από αυτά για το πώς θα μπορούσα να βάλω τουλάχιστον τις απαντήσεις στις ασκήσεις πχ σε ένα ξεχωριστό link όλες μαζί ,ή η κάθε άσκηση(η λύση δηλ) να ανοίγει ξεχωριστά σε δικό της παράθυρο ή κάπως αλλιώς ;

Ουφ ψιλοπονοκεφάλιασμα είναι αυτά τελικά !Ακόμη και ο σχεδιασμός που φένεται για τον παρατηρητή απλό πράγμα , στην πράξη καταντάει περίπλοκο
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

gademis (Δημήτρης)

Τιμώμενο Μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 40 ετών , επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 1,244 μηνύματα.

O gademis "ένα προσωπικό μήνυμα" έγραψε: στις 01:17, 22-08-05:

#15
Αρχική Δημοσίευση από plain
E ναι βρε Michelle ,σελίδα στο ιντερνετ !
Συγκεκριμένα θέλω να φτιάξω σελίδα με ασκήσεις αγγλικών για proficiency, από σχεδιασμό ξέρω λίγα από html και css αλλά από αυτά που διάβασα δεν είδα πουθενά να έχει εντολές για να βάλεις τέτια κουμπιά.

Παράδειγμα :
Ασκηση επιλέξτε το κατάλληλο phrasal verb
1)The bomb.............(εδώ θα συμπληρώσει το κατάλληλο γράμμα a,b,c,d)
a)went off b)fell out c)did out d)gave off
2)...................................................

κτλ κτλ

Εγώ θέλω να βάλω κουμπιά στο τέλος της άσκησης ώστε να βλέπει ο άλλος το ποσοστό της επιτυχίας του, αν είναι σωστή ή όχι η απάντηση που έδωσε και ποιά είναι η σωστή απάντηση .Δηλαδή 3 διαφορετικά κουμπιά που το καθένα να κάνει ένα από τα παραπάνω
Λοιπόν πρέπει εκτώς απο HTML/CSS να μάθεις και
1) Φόρμες (είναι κομμάτι της HTML)
2) Ενα server side scripting language (PHP η ASP)
3) Αμα θές να το κάνεις σωστά λίγο βάσεις δεδομένων, η αμα θες πιο "τσαπατσούλικα" να γράψεις με το server side script ενα parserακι που θα διαβάζει ενα αρχείο με τις ερωτήσεις.
Οι "δυναμικές" σελίδες είναι λίγο ποιο απαιτητικές. Μήν απελπίζεσαι, πιάστα σιγά σιγά και δεν είναι τίποτα. Δοκίμασε να ψάξεις για κάποιο e-book για php/mySQL που είναι hot τώρα τελευταία.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,464 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε: στις 01:23, 22-08-05:

#16
Αρχική Δημοσίευση από plain
php/asp μπα ιδέα δεν έχω Μάλλον πρέπει να ψάξω tutorials για αυτά και πάλι αμφιβάλλω αν θα καταλάβω ,είμαι λίγο σκράπας στα μαθηματικά !

Καμιά άλλη ιδέα εσύ που ξέρεις από αυτά για το πώς θα μπορούσα να βάλω τουλάχιστον τις απαντήσεις στις ασκήσεις πχ σε ένα ξεχωριστό link όλες μαζί ,ή η κάθε άσκηση(η λύση δηλ) να ανοίγει ξεχωριστά σε δικό της παράθυρο ή κάπως αλλιώς ;

Ουφ ψιλοπονοκεφάλιασμα είναι αυτά τελικά !Ακόμη και ο σχεδιασμός που φένεται για τον παρατηρητή απλό πράγμα , στην πράξη καταντάει περίπλοκο
Δεν χρειάζονται και πολλά μαθηματικά...

Χμμμ εννοείς πως θα ήταν πιο ευχρηστο? εγώ θα πρότεινα να τις βάλεις όλες μαζί σε μία σελίδα αλλά και σε κάθε άσκηση να υπάρχει (αν το επιτρέπει αυτό που έχεις στο μυαλό σου, γιατι πχ μπορει να μην θέλεις σε κάθε άσκηση να υπάρχει λινκ για τη λύση) ένα λινκ που να σε πηγαίνει σε αυτή τη σελίδα με τις απαντήσεις στο συγκεκριμένο σημείο στο οποίο βρίσκεται η λύση της συγκεκριμένης άσκησης. Αυτό θέλει μόνο html όπως φαντάζομαι ήδη ξέρεις
Πάντως πεεεστα αυτό για το σχεδιασμό! Πολλά πράγματα που φαίνονται τελειώς ψιλά γράμματα στους περισσότερους, θέλουν πολλή δουλεία για να γίνουν... Θα το καταλάβεις καλύτερα στην πορεία αυτό...

Αν επιτρέπεται, τι σελίδα φτιάχνεις?

ΥΓ: Παρεπιπτόντως επειδή βαριέμαι να σου στείλω πμ ( ) την εικόνα που ανέβασες με το τσιγάρο τη σβήσαμε γιατι αφενός μεν δεν φαινόταν καλά, αφετέρου δεν "δούλευε" το animation.
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Subject to change : 22-08-05 στις 01:25.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

drunk (Γκίκω)

Δραστήριο Μέλος

H Γκίκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών . Έχει γράψει 209 μηνύματα.

H drunk έγραψε: στις 22:02, 23-08-05:

#17
Αρχική Δημοσίευση από gademis
Λοιπόν πρέπει εκτώς απο HTML/CSS να μάθεις και
1) Φόρμες (είναι κομμάτι της HTML)
2) Ενα server side scripting language (PHP η ASP)
3) Αμα θές να το κάνεις σωστά λίγο βάσεις δεδομένων, η αμα θες πιο "τσαπατσούλικα" να γράψεις με το server side script ενα parserακι που θα διαβάζει ενα αρχείο με τις ερωτήσεις.
Οι "δυναμικές" σελίδες είναι λίγο ποιο απαιτητικές. Μήν απελπίζεσαι, πιάστα σιγά σιγά και δεν είναι τίποτα. Δοκίμασε να ψάξεις για κάποιο e-book για php/mySQL που είναι hot τώρα τελευταία.
Omg ...όλα αυτά Gademis;Kατάλαβα σε καμιά 3-4 χρόνια έτοιμη θα την έχω
Εσύ γνωρίζεις καλή PHP ;Aν χρειαστώ δηαλαδή κάπου βοήθεια που δεν κατάλαβα ,ξέρεις να μου λύσεις απορίες;
Όπως και να χει θενξ !
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,464 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε: στις 22:05, 23-08-05:

#18
Αρχική Δημοσίευση από plain
Omg ...όλα αυτά Gademis;Kατάλαβα σε καμιά 3-4 χρόνια έτοιμη θα την έχω
Εσύ γνωρίζεις καλή PHP ;Aν χρειαστώ δηαλαδή κάπου βοήθεια που δεν κατάλαβα ,ξέρεις να μου λύσεις απορίες;
Όπως και να χει θενξ !
Καλα βρε χαλάρωσε τα βασικά θα μάθεις, δεν χρειάζεται να γίνεις και επαγγελματίας! Εγώ αν θυμόμουν την asp που είχαμε κάνει στη σχολή στο 1ο εξάμηνο άνετα θα μπορούσα να σου πω και να φανταστεις οτι είχαμε κάνει πολύ βασικά πράγματα! (δυστυχώς ντεν θυμάμαι )
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

drunk (Γκίκω)

Δραστήριο Μέλος

H Γκίκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών . Έχει γράψει 209 μηνύματα.

H drunk έγραψε: στις 22:25, 23-08-05:

#19
Αρχική Δημοσίευση από Michelle
Δεν χρειάζονται και πολλά μαθηματικά...

Χμμμ εννοείς πως θα ήταν πιο ευχρηστο? εγώ θα πρότεινα να τις βάλεις όλες μαζί σε μία σελίδα αλλά και σε κάθε άσκηση να υπάρχει (αν το επιτρέπει αυτό που έχεις στο μυαλό σου, γιατι πχ μπορει να μην θέλεις σε κάθε άσκηση να υπάρχει λινκ για τη λύση) ένα λινκ που να σε πηγαίνει σε αυτή τη σελίδα με τις απαντήσεις στο συγκεκριμένο σημείο στο οποίο βρίσκεται η λύση της συγκεκριμένης άσκησης. Αυτό θέλει μόνο html όπως φαντάζομαι ήδη ξέρεις
Πάντως πεεεστα αυτό για το σχεδιασμό! Πολλά πράγματα που φαίνονται τελειώς ψιλά γράμματα στους περισσότερους, θέλουν πολλή δουλεία για να γίνουν... Θα το καταλάβεις καλύτερα στην πορεία αυτό...

Αν επιτρέπεται, τι σελίδα φτιάχνεις?

ΥΓ: Παρεπιπτόντως επειδή βαριέμαι να σου στείλω πμ ( ) την εικόνα που ανέβασες με το τσιγάρο τη σβήσαμε γιατι αφενός μεν δεν φαινόταν καλά, αφετέρου δεν "δούλευε" το animation.


Δηλαδή προτείνεις να τις βάλω τις λύσεις όλες σε μια σελίδα html ,έτσι;Αυτό μου άρεσε γιατί όντως οι ασκήσεις είναι πάρα πολλές(πάνω από 1000) και θα πελάγωνα να φτιάξω τόσες πολλές ξεχωριστές σελίδες για την καθεμιά!Αυτό που είπες καλό μου ακούγεται και να βάλω link σε κάθε άσκηση.Μήπως θα μπορούσα με html να βάλω κανένα κουμπάκι αντί για link me γράμματα ,που να με πηγένει όπως είπες στο σημείο που βρίσκεται η λύση;

Και να φανταστείς έχω πελαγώσει με το σχεδιασμό χωρίς καν να το έχω αρχίσει ακόμη Είμαι ακόμη στη φάση που ψάχνω άπό τη μια το υλικό που θα βάλω και από την άλλη που κάνω εξάσκηση στην html με απλά πραγματάκια .Πού να αρχίσω κι όλας δηλαδή !Βασικά όχι μόνο είναι δύσκολη κ χρονοβόρα η προσαρμογή σε αυτά που θες να φτιάξεις αλλά χρειάζεται και να έχεις μυαλό που γεννάει ιδέες(κ δεν το έχω αυτό από φυσικού μου),πώς το λένε εφευρετικότητα ,να βρεις πώς είναι ο καλύτερος τρόπος από άποψη ευχρηστίας για να οργανώσεις το περιεχόμενο σουκτλ .Έχει δηλαδή πολλές παραμέτρους !Και το κυριότερο να το αγαπάς κι όλας αυτό κι εγώ δεν το χω και μεράκι να πω την αλήθεια.

Αν δω ότι τα θαλασσώνω(που είναι και το πιο πιθανό ) μάλλον θα πληρώσω κάποιον που ασχολείται με το web designing,που του αρέσει δηλαδή να μου τη φτιάξει , αν και δε ξέρω και κανένα (άσχετο,εσύ ασχολείσαι καθόλου με designing ή μόνο με προγραμματισμό;

Θα είναι σελίδα με υλικό για υποψήφιους Profisiency (Γραμματική,Λεξιλόγιο,Reading,ta είδη Composition poy χρειάζονται,Ιdioms,Phrasal,Τεστ προηγούμενων χρόνων,Αγγλικά άρθρα κτλ)
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,464 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε: στις 22:36, 23-08-05:

#20
Χεχε έπεσες στην περίπτωση, το design είναι κάτι που θέλω να το κάνω επάγγελμα αν και θέλω δουλειά ακομα για να φτάσω το επίπεδο των επαγγελματιων... Το καλό είναι οτι έχω ήδη αναλάβει το πρώτο μου "project", να φτιάξω τη σελίδα του ξενοδοχείου της μαμάς μου με το αζημίωτο!!

Αλλά ασ αφήσουμε τα δικά μου. Είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
Ναι φυσικά και γίνεται να βάλεις εικονίτσα που να σε πηγαίνει στις λύσεις σε κάθε άσκηση. Μετά, στη σελίδα με τις λύσεις θα βάλεις anchor tags (αυτα που βάζεις για το λινκ αλλα με άλλη ιδιοτητα, όχι href δηλαδή). Τώρα πως λέγεται η ιδιότητα, μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή αλλά μπορώ να ψάξω να στο βρω (ε τι τσάμπα το πήραμε το 3 στα 3 στην html στη σχολη? ). Έτσι στο link της κάθε άσκησης θα βάζεις και το ανάλογο όνομα που έχεις δώσει κατόπιν # και θα σε πηγαίνει στο συγκεκριμένο σημείο της ιστοσελίδας ώστε να μην ψάχνει ο αναγνώστης απο την αρχή. (όταν λέω λινκ δεν εννοώ απαραίτητα κείμενο, λινκ είναι και η εικονίτσα που θες να βαλεις)
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια