×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,240 μέλη και 2,424,086 μηνύματα σε 75,687 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 422 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Ασκήσεις στην C

nefi

Περιβόητο Μέλος

H nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,072 μηνύματα.

H nefi έγραψε: στις 20:54, 15-11-09:

#1
οποιος γνωριζει απο dev c ++ ας με βοηθησει εχω κολλησει σε μια ασκ... (στειλτε μου πμ)

ασκ
Να γραφεί πρόγραμμα που θα υπολογίζει τα ρέστα που πρέπει να δώσει ένα αυτόματο μηχάνημα έκδοσης εισιτηρίων. Τα εισιτήρια κοστίζουν 0.75###8364;. Ο αλγόριθμος θα δέχεται το ποσό που πληρώνει ο πελάτης και θα επιστρέφει τον αριθμό των κερμάτων με αξία 2###8364;, 1###8364;, 0.50###8364;, 0.20###8364; 0.10###8364; και 0.05###8364;. Ο αλγόριθμος πρέπει να λειτουργεί με τέτοιο τρόπο ώστε τα ρέστα να δίνονται με τον μικρότερο δυνατό αριθμό νομισμάτων.

-----------------------------------------
κπς-κπ??
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Eruyomo (Μάνος)

Περιβόητο Μέλος

Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,476 μηνύματα.

O Eruyomo monsters under your bed έγραψε: στις 23:51, 15-11-09:

#2
Που την βρήκες αυτή; Άσκηση στη σχολή;


Έτοιμη άσκηση δεν είναι και πολύ καλό να σου δώσουμε, ξεκίνα εσύ και όπου κολλήσεις βλέπουμε.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Mariosxania (Μάριος)

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 26 ετών και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα.

O Mariosxania έγραψε: στις 23:59, 15-11-09:

#3
Αρχική Δημοσίευση από nefi
οποιος γνωριζει απο dev c ++ ας με βοηθησει εχω κολλησει σε μια ασκ... (στειλτε μου πμ)

ασκ
Να γραφεί πρόγραμμα που θα υπολογίζει τα ρέστα που πρέπει να δώσει ένα αυτόματο μηχάνημα έκδοσης εισιτηρίων. Τα εισιτήρια κοστίζουν 0.75?. Ο αλγόριθμος θα δέχεται το ποσό που πληρώνει ο πελάτης και θα επιστρέφει τον αριθμό των κερμάτων με αξία 2?, 1?, 0.50?, 0.20? 0.10? και 0.05?. Ο αλγόριθμος πρέπει να λειτουργεί με τέτοιο τρόπο ώστε τα ρέστα να δίνονται με τον μικρότερο δυνατό αριθμό νομισμάτων.

-----------------------------------------
κπς-κπ??
Ελα ρε συ εύκολο είναι αυτό.Που αρκιβώς κολλάς?
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Φιλιον_Τερας

Επιφανές Μέλος

Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 2,977 μηνύματα.

O Φιλιον_Τερας έγραψε: στις 00:17, 16-11-09:

#4
Αρχική Δημοσίευση από nefi
οποιος γνωριζει απο dev c ++ ας με βοηθησει εχω κολλησει σε μια ασκ... (στειλτε μου πμ)

ασκ
Να γραφεί πρόγραμμα που θα υπολογίζει τα ρέστα που πρέπει να δώσει ένα αυτόματο μηχάνημα έκδοσης εισιτηρίων. Τα εισιτήρια κοστίζουν 0.75?. Ο αλγόριθμος θα δέχεται το ποσό που πληρώνει ο πελάτης και θα επιστρέφει τον αριθμό των κερμάτων με αξία 2?, 1?, 0.50?, 0.20? 0.10? και 0.05?. Ο αλγόριθμος πρέπει να λειτουργεί με τέτοιο τρόπο ώστε τα ρέστα να δίνονται με τον μικρότερο δυνατό αριθμό νομισμάτων.

-----------------------------------------
κπς-κπ??
το dev δεν ειναι ο compiler?
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

nefi

Περιβόητο Μέλος

H nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,072 μηνύματα.

H nefi έγραψε: στις 16:35, 16-11-09:

#5
δεν την θελω ετοιμη αλλα να με βοηθησετε να ξεκολλησω....
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Meddle

Νεοφερμένος

Ο Meddle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 25 ετών . Έχει γράψει 56 μηνύματα.

O Meddle είναι γαμάτος έγραψε: στις 17:36, 16-11-09:

#6
Το DevC++ που κολλάει με την ΑΕΠΠ; (btw άθλιο "IDE") Ασχολείσαι με C ή C++; Αν όχι, τότε μόνο και μόνο το γεγονός ότι σου πέρασε από το μυαλό ότι μπορείς να γράψεις ΓΛΩΣΣΑ στο DevC++ σημαίνει πως πρέπει να ξαναδιαβάσεις το σχολικό και να πάρεις χαμπάρι το τι γίνεται.... Αν πάλι ασχολείσαι, κλείσε μουσικές, πισιά κτλ και σκέψου ήρεμα.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

nefi

Περιβόητο Μέλος

H nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,072 μηνύματα.

H nefi έγραψε: στις 17:58, 16-11-09:

#7
#include <stdio.h> main() { int e,z,r,h,k,w,c,f,g,j,l,x,re; float poso; scanf("%f",&poso); if (poso==0.75) {printf("δεν εχεις ρεστα");} if (poso<0.75) {printf("δεν συμπληρωνεται το ποσο");} if (poso>0.75) { poso-0.75=re; re*100=re; re/200=e; re%200=c; c/100=z; c%100=f; f/50=r; f%50=g; g/20=h; g%20=j; j/10=k; j%10=l; l/5=w; l%5=x; } printf("τα %d%d%d%d%d%d ρεστα ειναι",e*2+z*1+r*0.5+h*0.2+k*0.1+w*0.05); getchar(); getchar();}
τα e=2ευρα z=μονοευρα r=50λεπτα h=20λεπτα k=10λεπτα w=5λεπτα

re=ρεστα,
poso=τα λεφτα που βαζει κπς για το εισητηριο
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Eruyomo (Μάνος)

Περιβόητο Μέλος

Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,476 μηνύματα.

O Eruyomo monsters under your bed έγραψε: στις 18:08, 16-11-09:

#8
Ωραία.
Για αρχή τις παρατηρήσεις που καλό θα ήταν να τις έχετε όλοι:

1. Βάζουμε ονόματα μεταβλητών που δηλώνουν, τουλάχιστον έμεσα στο τι αναφέρονται.
Πχ, την μεταβλητή για τα μονόευρα δεν χρειάζεται να την δηλώσεις σαν z, μπορείς κάλλιστα να την δηλώσεις oneEuroCoin, one_euro_coin, coin_of_one_euro κτλ.

2. Βάζουμε στηλοθέτες (tabs).
Κακό παράδειγμα κώδικα (πέραν του δικού σου)

int function () { printf("this is a function"); return 0; } καλό παράδειγμα

int function () { printf("this is a function"); return 0; } Βάζε σχόλια. Στην αρχή σε κάθε γραμμή. Όπως τον εχεις γράψει ο κώδικας σου δεν διαβάζεται απο άνθρωπο, απλά. Αν μεθάυριο τον ξανακοιτάξεις ούτε η ίδια θα ξέρεις τι έγραψες και γιατί.


Έπειτα, το πιο σημαντικό λάθος όλων.
Το σύμβολο = στην C σημαίνει ανάθεση
και όχι ισότητα.

Δεν μπορείς να γράψεις:
poso-0.75=re; Αν θες η re να πάρει την τιμή poso - 0.75 την γράφεις ως:
re = poso - 0.75; Κάνε το ίδιο σε όλες.

Edit:

Άλλο ένα πεταχτό: δήλωνε τύπο στις συναρτήσεις σου.

Το
main() κάντο:

int main(int argc, char **argv) και κάτω κάτω πριν το τελευταίο } βάλε ένα:

return 0; Edit 2: Άλλο ένα πολύ βασικό

Το [re] είναι integer και πας να του βάλεις τιμή float.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

nefi

Περιβόητο Μέλος

H nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,072 μηνύματα.

H nefi έγραψε: στις 18:17, 16-11-09:

#9
παλι λαθος μου βγαζει....
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Zed

Διακεκριμένο μέλος

Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 30 ετών , επαγγέλεται IT και μας γράφει απο Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1,886 μηνύματα.

O Zed Lie to me... έγραψε: στις 18:20, 16-11-09:

#10
Έκανες τις αλλαγές που σου είπε ο Eruyomo? Δεν σου είπε την λύση, σου είπε τον τρόπο που πρέπει να γράψεις ώστε να καταλήξεις στην λύση.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Eruyomo (Μάνος)

Περιβόητο Μέλος

Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,476 μηνύματα.

O Eruyomo monsters under your bed έγραψε: στις 18:20, 16-11-09:

#11
Αρχική Δημοσίευση από nefi
παλι λαθος μου βγαζει....
Κάνε post τον νέο σου κώδικα καθώς και copy/paste το λάθος που σου βγάζει.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

nefi

Περιβόητο Μέλος

H nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,072 μηνύματα.

H nefi έγραψε: στις 19:19, 16-11-09:

#12
#include <stdio.h> main() { int e,z,r,h,k,w,c,f,g,j,l,x,re; float poso; scanf("%f",&poso); poso=poso*100; if (poso==75) {printf("dn exeis resta");} if (poso<75) {printf("dn symplhronetai to poso");} if (poso>75) { re=poso-75; re=re*100; e=re/200; c=re%200; z=c/100; f=c%100; r=f/50; g=f%50; h=g/20; j=g%20; k=j/10; l=j%10; w=l/5; x=l%5; printf(" %dn",c); printf(" %dn",z); printf(" %dn",r); printf(" %dn",h); printf(" %dn",k); printf(" %dn",w); } getchar(); getchar(); getchar();} -----------------------------------------
το βρηκααααα!


[code]#include <stdio.h>
main()
{
int e=0,z=0,r=0,h=0,k=0,w=0,c,f,g,j,l,x,re;
float poso;
printf("rikse lefta");
scanf("%f",&poso);
poso=poso*100;
if (poso==75) {printf("δν εχεις ρεστα");}

if (poso<75) {printf("δν συμπληρωνεται το ποσο");}
if (poso>75)
{
re=poso-75;
e=re/200;
c=re%200;
z=c/100;
f=c%100;
r=f/50;
g=f%50;
h=g/20;
j=g%20;
k=j/10;
l=j%10;
w=l/5;
x=l%5;
printf(" τα ρεστα ειναι: %d 2eura, %d 1eura, %d 50lepta, %d 20lepta, %d 10lepta, %d 5lepta", e,z,r,h,k,w);
}
getchar();
getchar();
getchar();}[code\]
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Anarki (Αλέξης)

Επιφανές Μέλος

Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 2,894 μηνύματα.

O Anarki έγραψε: στις 20:39, 16-11-09:

#13
Και ο Eruyomo μιλάει σε τοίχο μάλλον
Που είναι βρε όλες οι συμβουλές καλής συγγραφής κώδικα που σου έδωσε;
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

nefi

Περιβόητο Μέλος

H nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,072 μηνύματα.

H nefi έγραψε: στις 20:43, 16-11-09:

#14
Αρχική Δημοσίευση από Anarki
Και ο Eruyomo μιλάει σε τοίχο μάλλον
Που είναι βρε όλες οι συμβουλές καλής συγγραφής κώδικα που σου έδωσε;

τρεχει
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Anarki (Αλέξης)

Επιφανές Μέλος

Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 2,894 μηνύματα.

O Anarki έγραψε: στις 20:45, 16-11-09:

#15
Το να γράφεις καλό κώδικα είναι θέμα συνήθειας, ξεκίνα από τώρα αλλιώς θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο αργότερα.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

nefi

Περιβόητο Μέλος

H nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,072 μηνύματα.

H nefi έγραψε: στις 20:46, 16-11-09:

#16
οκ
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Anarki (Αλέξης)

Επιφανές Μέλος

Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 2,894 μηνύματα.

O Anarki έγραψε: στις 21:01, 16-11-09:

#17
Δες μια πιο καλλωπισμένη έκδοση και σύγκρινε μόνη σου.

int main(int argc, char **argv) { int 2euroCoins, 1euroCoins, 50centCoins, 20centCoins, 10centCoins, 5centCoins, change; float poso; /* Εισαγωγή χρημάτων. */ printf("Ρίξε λεφτά.n"); scanf("%f", &poso); poso = poso * 100; /* Εάν το ποσό είναι ακριβές, δεν υπολογίζονται ρέστα. */ if ( poso == 75 ) { printf("Δεν έχεις ρέστα.n"); } /* Εάν το ποσό δεν επαρκεί, τυπώνεται αντίστοιχο μήνυμα. */ else if ( poso < 75 ) { printf("Δε συμπληρώνεται το ποσό.n"); } /* Αλλιώς, υπολογίζονται τα ρέστα. Ξεκινάμε με τα κέρματα μεγαλύτερης αξίας για να ελαχιστοποιήσουμε τον αριθμό των κερμάτων */ else { change = poso - 75; 2eurocoins = change / 200; change = change % 200; 1euroCoins = change / 100; change = change % 100; 50centCoins = change / 50; change = change % 50; 20centCoins = change / 20; change = change % 20; 10centCoins = change / 10; change = change % 10; 5centCoins = change / 5; change = change % 5; /* Εκτύπωση ρέστων */ printf("Τα ρέστα είναι: %d 2ευρα, %d 1ευρα, %d 50λεπτα, %d 20λεπτα, %d 10λεπτα, %d 5λεπτα", 2euroCoins, 1euroCoins, 50centCoins, 20centCoins, 10centCoins, 5centCoins); } return 0; } Έχει και newline στο τέλος eru
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Eruyomo (Μάνος)

Περιβόητο Μέλος

Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,476 μηνύματα.

O Eruyomo monsters under your bed έγραψε: στις 21:05, 16-11-09:

#18
Αρχική Δημοσίευση από Anarki
Δες μια πιο καλλωπισμένη έκδοση και σύγκρινε μόνη σου.

int main(int argc, char **argv) { int 2euroCoins, 1euroCoins, 50centCoins, 20centCoins, 10centCoins, 5centCoins, change; float poso; /* Εισαγωγή χρημάτων. */ printf("Ρίξε λεφτά.n"); scanf("%f", &poso); poso = poso * 100; /* Εάν το ποσό είναι ακριβές, δεν υπολογίζονται ρέστα. */ if ( poso == 75 ) { printf("Δεν έχεις ρέστα.n"); } /* Εάν το ποσό δεν επαρκεί, τυπώνεται αντίστοιχο μήνυμα. */ else if ( poso < 75 ) { printf("Δε συμπληρώνεται το ποσό.n"); } /* Αλλιώς, υπολογίζονται τα ρέστα. Ξεκινάμε με τα κέρματα μεγαλύτερης αξίας για να ελαχιστοποιήσουμε τον αριθμό των κερμάτων */ else { change = poso - 75; 2eurocoins = change / 200; change = change % 200; 1euroCoins = change / 100; change = change % 100; 50centCoins = change / 50; change = change % 50; 20centCoins = change / 20; change = change % 20; 10centCoins = change / 10; change = change % 10; 5centCoins = change / 5; change = change % 5; /* Εκτύπωση ρέστων */ printf("Τα ρέστα είναι: %d 2ευρα, %d 1ευρα, %d 50λεπτα, %d 20λεπτα, %d 10λεπτα, %d 5λεπτα", 2euroCoins, 1euroCoins, 50centCoins, 20centCoins, 10centCoins, 5centCoins); } return 0; } Έχει και newline στο τέλος eru
Κόβεσαι.

Αλλα στην περίπτωση που δεν κοβόσουν, ο κώδικας σου διαβάζεται.

@nefi, αν δούλεψε, έχεις κάνει την μισή δουλειά (να το μεταφράσω, το μισό βαθμό).
Μετέτρεψε τον κώδικα σου σαν αυτόν του anarki (απλά δεν ξεκινάς με νούμερα τις μεταβλητές) και θα πάρεις και τον άλλο μισό.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Anarki (Αλέξης)

Επιφανές Μέλος

Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 2,894 μηνύματα.

O Anarki έγραψε: στις 21:09, 16-11-09:

#19
Είναι demo πιο όμορφης εμφάνισης απλά.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Eruyomo (Μάνος)

Περιβόητο Μέλος

Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,476 μηνύματα.

O Eruyomo monsters under your bed έγραψε: στις 21:11, 16-11-09:

#20
Αρχική Δημοσίευση από Anarki
Είναι demo πιο όμορφης εμφάνισης απλά.
Και το newline τι το βαλες;
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια

  • Παρόμοια Θέματα
    • Βοήθεια/Απορίες στην ΑΕΠΠ - Ασκήσεις - Από katergaris
      Το θέμα έχει λάβει 2598 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 09-07-18 στις 10:15.
    • Απορίες/Ασκήσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση - Από active_F
      Το θέμα έχει λάβει 107 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Σχολές-Τμήματα.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 01-06-17 στις 19:08.
    • Συλλογή ασκήσεων και τεστ στην ΑΕΠΠ - Από Γιώργος
      Το θέμα έχει λάβει 196 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 21-10-14 στις 12:38.
    • Ασκήσεις στην Τριγωνομετρία - Από mostel
      Το θέμα έχει λάβει 52 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Άλγεβρα και Γεωμετρία.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 29-07-12 στις 13:19.
    • [2007 - 2008] Ασκήσεις στην ΑΕΠΠ - Από Γιώργος
      Το θέμα έχει λάβει 132 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 30-09-08 στις 14:59.
  • Προηγούμενο Θέμα Επόμενο Θέμα