×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,245 μέλη και 2,424,578 μηνύματα σε 75,705 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 126 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Χριστουγενιάτικος Αλγόριθμος!

basilismark323

Νεοφερμένος

Ο basilismark323 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 26 ετών . Έχει γράψει 12 μηνύματα.

O basilismark323 έγραψε: στις 14:16, 16-12-09:

#1
Ξέρει κανένας κάποιο χριστουγεννιάτικο αλγόριθμο αστείο??????????
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

fss720

Νεοφερμένος

Ο fss720 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 55 μηνύματα.

O fss720 έγραψε: στις 14:45, 16-12-09:

#2
Δεν είναι αστείο αλλά έχει ενδιαφέρον.Αυτό είναι σε c++ :
#include<stdio.h>
#include <iostream>
#include<math.h>
#include<conio.h>

int main(int argc, char* argv[])
{
for (int i=0;i<20;i++)
for (int j=0;j<20;j++)
{
if (i>=18)
{
if (j==10)
{
std::cout << "*";
}
else
{
std::cout << " ";
}
}
else if (i-:: abs(j*2-20)>=0)
{
std::cout << "*";
}
else
{
std::cout << " ";
};
if (j==19)
{
std::cout << std::endl;
};
}

getch();
}

Κάπως αντίστοιχα είναι και σε ψευδογλώσσα.
Αυτό εμφανίζει κάτι τέτοιο
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

miv (Babis)

Επιφανές Μέλος

Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών . Έχει γράψει 8,075 μηνύματα.

O miv έγραψε: στις 19:44, 18-12-09:

#3
public class christmas { public static void main (String args[]) { double counter = 0; for (;;) { System.out.println("Xronia polla!!!"); if (counter == 1000000000) { break; } counter = counter +1; } } } Για δοκίμασε αυτό να δεις τι πλάκα έχει.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

statakos (Αλέξανδρος)

Δραστήριο Μέλος

Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 28 ετών και μας γράφει απο Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 291 μηνύματα.

O statakos έγραψε: στις 15:37, 21-12-09:

#4
@ miv : Αυτά σας "μαθαίνει" ο συνδυασμός Κάβουρα-Καλέργη-Τογατζή ;
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

qwertyuiop (Γιώργος)

Επιφανές Μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 23 ετών , επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2,510 μηνύματα.

O qwertyuiop http://brizolaki.blogspot.com/ έγραψε: στις 07:07, 23-12-09:

#5
Ε μιβ , για πες τι βγάζει αυτό.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Rania.

Διακεκριμένο μέλος

H Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και επαγγέλεται Άνεργος/η . Έχει γράψει 1,696 μηνύματα.

H Rania. Και το κεφι μου θα κανω. έγραψε: στις 23:18, 24-12-09:

#6
1000000000 φορες το "χρονια πολλα!!!".
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

statakos (Αλέξανδρος)

Δραστήριο Μέλος

Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 28 ετών και μας γράφει απο Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 291 μηνύματα.

O statakos έγραψε: στις 02:22, 25-12-09:

#7
Για την ακρίβεια 1000000000 + 1 ...

Αν τερματίσει ποτέ
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

miv (Babis)

Επιφανές Μέλος

Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών . Έχει γράψει 8,075 μηνύματα.

O miv έγραψε: στις 18:53, 29-12-09:

#8
Αρχική Δημοσίευση από statakos
@ miv : Αυτά σας "μαθαίνει" ο συνδυασμός Κάβουρα-Καλέργη-Τογατζή ;
Ναι, η αλήθεια είναι οτι το for ;; με break απο Καλλεργη το κολλησα, ο Καβουρας απεχθανεται το break.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Anarki (Αλέξης)

Επιφανές Μέλος

Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 2,894 μηνύματα.

O Anarki έγραψε: στις 19:00, 29-12-09:

#9
Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική υποστηρίζει ότι το:
double counter = 0; for (;;) { System.out.println("Xronia polla!!!"); if (counter == 1000000000) { break; } counter = counter +1; } είναι καλύτερο από οποιαδήποτε άποψη από το:
for (counter = 0; counter <= 1000000000; counter++) { System.out.println("Xronia polla!!!"); }
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

miv (Babis)

Επιφανές Μέλος

Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών . Έχει γράψει 8,075 μηνύματα.

O miv έγραψε: στις 19:04, 29-12-09:

#10
Καλά αυτό ατυχές παράδειγμα ήτανε, γενικά λέω. Δεν υποστηριζει ότι ειναι καλύτερο, απλώς το χρησιμοποιει απ###8000;τι καταλαβα, μαλλον απο συνηθεια.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια