Αναζήτηση στο e-steki!
![]() |
||||||
Τι; | ||||||
Πως; | ||||||
Ταξινόμηση | ||||||
|
Πως;
Ταξινόμηση;
Που;
![]() ![]()
Από
![]() ![]()
ή ημερών
Ποιος;
|
![]()
![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() |
Αφτο το εχεις στην υπογραφη ρε... πες κατι καινουργιο...Αρχική Δημοσίευση από Founes
GOD IS A DJ AND LIFE IS a f**kING REMIX!!!
Είναι ακριβώς το ύφος που έγραφα κι εγώ.Γενικά διαβάζεις ποίηση κι αν ναι ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου;Υ.Γ.Ήταν πολύ καλόΑρχική Δημοσίευση από emufear
Ευχαριστώ Michelle για τα καλά σου λόγια, ορίστε σε πρώτη δημοσίευση για το αγαπημένο μας στέκι ένα ποίημα που έγραψα πριν λίγο.. Περιμένω σχόλια, μου βγήκε τελείως άμμετρο ίσως λόγω διάθεσης.
Το στέκι
Ερειπωμένες οι ψυχές
και νεκρωμένες οι καρδιές
στο στέκι της μιζέριας
στη θάλασσα της θλίψης κολυμπάς
δίχως αστέρια
με σύννεφα πολλά στον ουρανό
και κάτι πέτρες παραδίπλα ξεψυχάνε
σάπια όνειρα
πίσω απ' τη θύμηση της παρακμής λυγάνε
Μαύρο φως νωχελικά σε χαϊδεύει
γελάει ο θεός μαζί μας
διασκεδάζει με το φιλαράκι του το διάβολο
το τελεσίδικο της νιότης αγκαλιάζεις
παίρνεις μαχαίρι ζοφερό
γυαλίζει σε προσκαλεί
μα το κοιτάς και ανατριχιάζεις
χίλια κομμάτια κόβεις την καρδιά
και τα φυσάς μακριά
να φάνε όλοι οι σκύλοι
τι ψυχεδέλεια ωραία είναι να πεθαίνεις
και μες στις στάχτες σου
για τελευταία φορά να ανασαίνεις
μα.. για κοίτα τελικά
πώς τα κατάφερες;
ρε μπας και η άγνοια σώζει ζωές
και η γνώση καταστρέφει;
έχεις ξεγνοιάσει τώρα πια
αλλά η ψυχή σου δε μπορεί
να ηρεμήσει δε μπορεί
τόση αηδία της προκαλεί
το στέκι της μιζέριας
ΥΓ. Καμία σχέση το e-steki με το στέκι της μιζέριας.
Αρχική Δημοσίευση από Valder
Έρωτα το πε ο Θεος, το δωσε στους ανθρώπους,
κι όταν για σένα το 'νιωσα, βρέθηκα σ' άλλους τόπους,
όλα αποκτούνε νόημα, χτυπά τρελά η καρδιά μου,
θα ναι τα πάντα τέλεια, αν θα σαι συ κοντά μου.
Έλα λοιπόν ψυχούλα μου, στο πλάι μου να σ' εχω,
διστάζεις ξέρω, μα ναι, εγω θα σε προσέχω,
δώρο εσυ θεόσταλτο, ψυχή κι αναπνοή μου,
να σ' αγκαλιάσω επιζητώ, να γίνεις η ζωή μου!
Για εκείνη