×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αντιδράσεις σε Posts μου Παραθέσεις των Posts μου Αναφορές σε Εμένα Ενέργειες Συντονιστών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,794 μέλη και 2,440,714 μηνύματα σε 76,688 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 146 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Αραβική κουζίνα: Λαχματζούν

travel_lover

Πολύ δραστήριο μέλος

H travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 835 μηνύματα.

H travel_lover έγραψε: στις 02:05, 11-10-06:

#1
αράβικη κουζίνα για όσους δεν έχετε δοκιμάσει να γλείφετε τα δάκτυλά σας...

Λαχματζουν: πάρτε μικρά πιτάκια (εκτός κ αν γουστάρετε να ανοίξετε την ζύμη μόνοι σας -είναι σαν ζύμη πίτσας) και ετοιμάστε την γέμιση που είναι η ακόλουθη:
1/2 κιλό κιμα (για περίπου 30 λαχματζουν
ψιλοκόψτε 1 μεγάλο κρεμμύδι, 2-3 μεγάλες ντομάτες (ψιλοκομμένες), μαιντανό, λίγη δάφνη, (αν γουστάρετε τα βαριά κ 1 σκορδάκι δεν βλάπτει), αλάτι, μαύρο κ οπωσδήποτε κόκκινο πιπέρι, λίγο λαδάκι. ζυμώστε τα με τον κιμά καλά και απλώστε σε κάθε πιτάκι για να καλύψει την επιφάνεια του. βάλτε αντικολλητικό χαρτί στο ταψί κ ψήστε στο φουρνο στους 250 βαθμούς μέχρι να ψηθεί...
σερβίρετε είτε με λεμονάκι είτε με γιαούρτι από πάνω... χάρμα!!!

@γιδάκι: ταμπουλέ είναι τρομερό, φατους έχεις φάει; εκείνο είναι όλα τα λεφτα!!!
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

H Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12,565 μηνύματα.

H Γίδι υπό τις διαταγές της Μπριάμ έγραψε: στις 02:19, 11-10-06:

#2
Αρχική Δημοσίευση από travel_lover
αράβικη κουζίνα για όσους δεν έχετε δοκιμάσει να γλείφετε τα δάκτυλά σας...

Λαχματζουν: πάρτε μικρά πιτάκια (εκτός κ αν γουστάρετε να ανοίξετε την ζύμη μόνοι σας -είναι σαν ζύμη πίτσας) και ετοιμάστε την γέμιση που είναι η ακόλουθη:
1/2 κιλό κιμα (για περίπου 30 λαχματζουν
ψιλοκόψτε 1 μεγάλο κρεμμύδι, 2-3 μεγάλες ντομάτες (ψιλοκομμένες), μαιντανό, λίγη δάφνη, (αν γουστάρετε τα βαριά κ 1 σκορδάκι δεν βλάπτει), αλάτι, μαύρο κ οπωσδήποτε κόκκινο πιπέρι, λίγο λαδάκι. ζυμώστε τα με τον κιμά καλά και απλώστε σε κάθε πιτάκι για να καλύψει την επιφάνεια του. βάλτε αντικολλητικό χαρτί στο ταψί κ ψήστε στο φουρνο στους 250 βαθμούς μέχρι να ψηθεί...
σερβίρετε είτε με λεμονάκι είτε με γιαούρτι από πάνω... χάρμα!!!

@γιδάκι: ταμπουλέ είναι τρομερό, φατους έχεις φάει; εκείνο είναι όλα τα λεφτα!!!
Καλά, αύριο κιόλας το μαγειρεύω!! Ενθουσιάστηκα!!

Για πε, για πε άλλα αραβικά!!!
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια