×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αντιδράσεις σε Posts μου Παραθέσεις των Posts μου Αναφορές σε Εμένα Ενέργειες Συντονιστών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,813 μέλη και 2,441,750 μηνύματα σε 76,733 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 130 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Φακές της Κακής Επιρροής

Κακή Επιρροή (Αναστασία)

Επιφανές Μέλος

H Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10,125 μηνύματα.

H Κακή Επιρροή εχμ... είπε γεια ...κι έγραψε: στις 15:26, 27-10-06:

#1
ΦΑΚΕΣ (το πανεύκολο φαγητό)

ΥΛΙΚΑ
1 κούπα καθαρισμένες και πλυμένες φακές (περίπου το 1/3 απ το σακούλι)
1/2 πουμαρό με κρεμύδι ή κλασσικό (ή ένα ολόκληρο αν τις θες ΠΟΛΥ κόκκινες)
1 μέτριο ψιλοκομμένο κρεμμύδι
2-3 σκελίδες σκόρδο ή για ευκολία, τριμμένο σκόρδο σε σκόνη
1-2 φυλλαράκια δάφνη
1 κοφτό κουτάλι σούπας αλάτι
λίγο λάδι


Βάζεις τις φακές σε μια κατσαρόλα και προσθέτεις από πάνω νερό
Μόλις πάρουν μια καλή βραση τις σουρώνεις και ΠΕΤΑΣ το πρωτο αυτό νερό
Τις ξαναβάζεις σε νερό και ξεκινάει η διαδικασία μαγειρεματος....
Προσθέτεις από πάνω μπλουμ ΌΛΑ τα υπόλοιπα υλικά, κλεινεις το καπάκι και αφήνεις να βράσει
εννοειται ότι πότε πότε το τσεκάρεις και το ανακατευεις να μην κολλησουν οι φακες στον πατο

δοκιμάζεις μετά από κανα μισάωρο και μάλλον είναι έτοιμο

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΒΡΕ!
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

zanin

Περιβόητο Μέλος

H zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1,169 μηνύματα.

H zanin έγραψε: στις 21:48, 27-10-06:

#2
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ
ΦΑΚΕΣ (το πανεύκολο φαγητό)

ΥΛΙΚΑ
1 κούπα καθαρισμένες και πλυμένες φακές (περίπου το 1/3 απ το σακούλι)
1/2 πουμαρό με κρεμύδι ή κλασσικό (ή ένα ολόκληρο αν τις θες ΠΟΛΥ κόκκινες)
1 μέτριο ψιλοκομμένο κρεμμύδι
2-3 σκελίδες σκόρδο ή για ευκολία, τριμμένο σκόρδο σε σκόνη
1-2 φυλλαράκια δάφνη
1 κοφτό κουτάλι σούπας αλάτι
λίγο λάδι


Βάζεις τις φακές σε μια κατσαρόλα και προσθέτεις από πάνω νερό
Μόλις πάρουν μια καλή βραση τις σουρώνεις και ΠΕΤΑΣ το πρωτο αυτό νερό
Τις ξαναβάζεις σε νερό και ξεκινάει η διαδικασία μαγειρεματος....
Προσθέτεις από πάνω μπλουμ ΌΛΑ τα υπόλοιπα υλικά, κλεινεις το καπάκι και αφήνεις να βράσει
εννοειται ότι πότε πότε το τσεκάρεις και το ανακατευεις να μην κολλησουν οι φακες στον πατο

δοκιμάζεις μετά από κανα μισάωρο και μάλλον είναι έτοιμο

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΒΡΕ!
εχω ακουσει πως δεν κανει να βαζεις ντοματα στις φακες γιατι χανει το λιγο σιδηρο που σου παρεχει. κριμα γιατι με τοματα μαρεσει
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

BReaTHeR

Δραστήριο Μέλος

Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 40 ετών . Έχει γράψει 645 μηνύματα.

O BReaTHeR ...the era of a new born girl... έγραψε: στις 05:11, 28-10-06:

#3
@ ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Σ΄ευχαριστώ πολύ. Θα τα φτιάξω τα φαγητά και μάλιστα σύντομα! Άλλωστε η πείνα είναι ένα συναίσθημα που ... εγώ τουλάχιστον , το παθαίνω κάθε μέρα και μάλιστα 3-4 φορές τη μέρα!
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια