travel_lover

Διάσημο μέλος

Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,202 μηνύματα.
κοτομπουκιές με γιαούρτι:

κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομμάτια
κρεμμύδι
μαϊντανός
σκόρδο
γιαούρτι
πολτός ντομάτας
αλάτι,
κόκκινο πιπέρι
ελάχιστη κανέλλα

πάρτε τα στήθη κοτόπουλόυ και κόψτε τα σε μικρά κομματάκια βγάζοντας την ενδεχόμενη πέτσα. αφού τα πλύνετε αλατίστε τα κ ριξτε τα σε ένα μπολ. προσθέστε το γιαούρτι (για 2 στηθη ένα κεσεδάκι περίπου ή λίγο παραπάνω-με το μάτι). προσθέστε επίσης τον πολτό ντομάτας, (ένα από τα μικρά κουτάκια κυκνος φτάνει) και ανακατέψτε καλά. η σως θα πάρει ένα ροζέ χρωμα και θα είναι πηχτή. κοπανίστε 2 σκελίδες σκόρδο (μην το τσιγγουνευτείτε δίνει γεύση) και προσθέστε τα. με την άκρη του κουταλιού του γλυκού λίγο κύμινο και μπόλικο κόκκινο πιπέρι (αν σας αρέσουν τα πικάντικα). τέλος κόψτε σε 4 μεγάλα κομμάτια 2 κρεμμύδια και μαϊντανό (μπορείτε αντί για μαϊντανό να βάλετε λίφο δυόσμο) και ανακατέψτε καλά.
σκεπάστε κ αφήστε το μίγμα στο ψυγείο για ενα 24ωρο. όταν είναι να ψηθεί αν δεν σας αρέσει βγάλτε τα κρεμμύδια. μπορείτε να το ψήσετε είτε στο φούρνο, αλλά σίγουρα γίνετε νοστιμότερο στο τηγάνι. όταν τηγανίζεται προσθέστε ελάχιστο νερό για να μην ξεραθεί η σάλτσα.
σερβίρετε σε αράβικη πίτα με μαρούλι ντομάρα και κρεμμύδι![/quote]
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

underwater

Περιβόητο μέλος

Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,343 μηνύματα.
κοτομπουκιές με γιαούρτι:

κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομμάτια
κρεμμύδι
μαϊντανός
σκόρδο
γιαούρτι
πολτός ντομάτας
αλάτι,
κόκκινο πιπέρι
ελάχιστη κανέλλα

πάρτε τα στήθη κοτόπουλόυ και κόψτε τα σε μικρά κομματάκια βγάζοντας την ενδεχόμενη πέτσα. αφού τα πλύνετε αλατίστε τα κ ριξτε τα σε ένα μπολ. προσθέστε το γιαούρτι (για 2 στηθη ένα κεσεδάκι περίπου ή λίγο παραπάνω-με το μάτι). προσθέστε επίσης τον πολτό ντομάτας, (ένα από τα μικρά κουτάκια κυκνος φτάνει) και ανακατέψτε καλά. η σως θα πάρει ένα ροζέ χρωμα και θα είναι πηχτή. κοπανίστε 2 σκελίδες σκόρδο (μην το τσιγγουνευτείτε δίνει γεύση) και προσθέστε τα. με την άκρη του κουταλιού του γλυκού λίγο κύμινο και μπόλικο κόκκινο πιπέρι (αν σας αρέσουν τα πικάντικα). τέλος κόψτε σε 4 μεγάλα κομμάτια 2 κρεμμύδια και μαϊντανό (μπορείτε αντί για μαϊντανό να βάλετε λίφο δυόσμο) και ανακατέψτε καλά.
σκεπάστε κ αφήστε το μίγμα στο ψυγείο για ενα 24ωρο. όταν είναι να ψηθεί αν δεν σας αρέσει βγάλτε τα κρεμμύδια. μπορείτε να το ψήσετε είτε στο φούρνο, αλλά σίγουρα γίνετε νοστιμότερο στο τηγάνι. όταν τηγανίζεται προσθέστε ελάχιστο νερό για να μην ξεραθεί η σάλτσα.
σερβίρετε σε αράβικη πίτα με μαρούλι ντομάρα και κρεμμύδι!
[/quote]

Travel το έφτιαξα με λίγες παραλλαγές και γ@***ε!:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top