×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αντιδράσεις σε Posts μου Παραθέσεις των Posts μου Αναφορές σε Εμένα Ενέργειες Συντονιστών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,787 μέλη και 2,440,481 μηνύματα σε 76,679 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 133 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Καρμπονάρα light

zanin

Περιβόητο Μέλος

H zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1,169 μηνύματα.

H zanin έγραψε: στις 14:52, 23-05-07:

#1
επειδή η παραδοσιακή καρμπονάρα δεν φτιάχνεται με κρέμα γάλακτος αλλά μόνο με αβγά και τυρί, δοκιμάστε την στην light εκδοχή της

ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ (LIGHT)

Υλικά (για 5 πιάτα)

1 πακέτο μακαρόνια
φέτες ζαμπόν ή γαλοπούλα(όσες επιθυμείτε) κομμένα
μαϊντανό
2 κουταλιές σούπας λάδι
2 αβγά**
10 κουταλιές σούπας τυρί παρμεζάνα *

*αντιστοιχεί 2 κουταλιές στο άτομο
** αντιστοιχεί μισό αβγό το άτομο

Δημιουργία

βράζω τα μακαρόνια
ανακατεύω σε ένα μπολ το αβγό με τις μισές κουταλιές τυρί.
τσιγαρίζω τις κομμένες φέτες ζαμπόν ή γαλοπούλα σε 2 κουταλιές λάδι και ρίχνω τα μακαρόνια με το υπόλοιπο τυρί. τα ανακατεύουμε και μετά ρίχνουμε τα αβγά που είναι ανακατεμένα με το μισό τυρί. Ανακατεύω και σερβίρω. από πάνω μπορώ να βάλω πιπέρι και μαϊντανό

καλή επιτυχία




edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zanin : 23-05-07 στις 14:59.
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος