×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αντιδράσεις σε Posts μου Παραθέσεις των Posts μου Αναφορές σε Εμένα Ενέργειες Συντονιστών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,803 μέλη και 2,441,128 μηνύματα σε 76,704 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 134 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Φιλέτο κοτόπουλο με γλάσσο Ceasar

viki_thess (ΒΑΣΩ)

Διάσημο Μέλος

H ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,814 μηνύματα.

H viki_thess έγραψε: στις 14:23, 31-05-07:

#1
ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΓΛΑΣΟ CEASAR

Υλικά


8 φιλέτα στήθη κοτόπουλου

αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

1/4 κούπας τριμμένη παρμεζάνα

2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό, δυόσμο ή βασιλικό για το πασπάλισμα

για το γλάσο Ceasar

1/3 κούπας μαγιονέζα

1/2 κούπα τριμμένη παρμεζάνα

1 1/2 κουταλιά ξύσμα λεμονιού

1 κουταλιά χυμό λεμονιού

1 κουταλάκι γούστερ σος

1 μικρή σκελίδα σκόρδο, τριμμένο

αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι


Εκτέλεση


Χτυπήστε τα φιλέτα με το σφυράκι κρέατος και πασπαλίστε τα με αλάτι, πιπέρι και παρμεζάνα. Τοποθετήστε τα στον πάγκο εργασίας με το δέρμα προς τα κάτω και ξεκινώντας από τη στενή πλευρά, τυλίξτα τα σε ρολό. Στερεώστε τα με ξύλινες φουρκέτες. Τοποθετήστε τα σε σχάρα ζεστή κι ελαφρά λαδωμένη, με την ένωση προς τα κάτω και ψήστε τα στο γκριλ, σε απόσταση 10 εκ., 8' περίπου ή ώσπου να ροδίσουν. Στο μεταξύ, σ' ένα μπολ, ανακατέψτε όλα τα υλικά για το γλάσο. Αλείψτε με το μίγμα την επιφάνεια των ρολών και συνεχίστε το ψήσιμο 2'-3' ακόμη ή ώσπου να ροδίσει καλά η επιφάνεια και ν' αρχίσει να σχηματίζει φούσκες. Μεταφέρετε τα φιλέτα σε ζεστή πιατέλα, πασπαλίστε τα με το μαϊντανό και σερβίρετέ τα αμέσως, συνοδεύοντάς τα με τηγανητά ντοματίνια. Χωρίστε 20 ντοματίνια στη μέση και πασπαλίστε τα με αλάτι και πιπέρι. Σ' ένα τηγάνι με βαρύ πάτο, ζεστάνετε 1/4 κούπας λάδι, ρίξτε 2 κουταλιές ξύδι balsamico και 1 κουταλιά ζάχαρη. Ρίξτε μέσα τα ντοματίνια και τηγανίστε τα, ανακατεύοντάς τα κατά διαστήματα, ώσπου να μαραθούν και να γλασαριστούν. Πασπαλίστε τα με 2 κουταλιές ψιλοκομμένο βασιλικό, δυόσμο ή μαϊντανό.
_________________
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια