×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αντιδράσεις σε Posts μου Παραθέσεις των Posts μου Αναφορές σε Εμένα Ενέργειες Συντονιστών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,803 μέλη και 2,441,116 μηνύματα σε 76,704 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 235 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Πατατόπιτα

underwater

Επιφανές Μέλος

H underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,570 μηνύματα.

H underwater έγραψε: στις 18:31, 19-07-07:

#1
Πατατόπιτα (την έφτιαξα πριν μερικές μέρες, τέλεια)

Υλικα

6 πατάτες (εγώ χρησιμοποίησα 2 γλυκοπατάτες)
1 φλιτζάνι γραβιέρα τριμμένη
300 γρ. φέτα ψιλόκομμένη
3 αυγά
1 φλιτζάνι φρέσκο χλιαρό γάλα
αλάτι, πιπέρι, κι αν θέλετε σκόρδο ή σκόρδο σε σκόνη
άνηθος

Ετοιμασία:

Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό. Παράλληλα τρίβουμε τα τυριά και χτυπάμε τα αυγά.
Αφού βράσουμε τις πατάτες και κρυώσουν λίγο τις πολτοποιούμε. Προσθέτουμε τα τυριά, τα αυγά, το γάλα και ανακατεύουμε. Βάζουμε και πολύ πιπέρι, και αν θέλουμε αλάτι (αν και τα τυριά είναι αλμυρά οπότε δεν χρειάζεται), σκόρδο ανάλογα με την προτίμηση και άνηθο. Αν το μείγμα είναι σφιχτό ρίχνουμε κι άλλο γάλα.
Ψήνουμε στους 200 για κανά μισάωρο να ροδίσει.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος