×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αντιδράσεις σε Posts μου Παραθέσεις των Posts μου Αναφορές σε Εμένα Ενέργειες Συντονιστών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,803 μέλη και 2,441,052 μηνύματα σε 76,701 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 324 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Μακαρόνια με τρούφα, άσπρη σάλτσα και μανιτάρια

commie

Δραστήριο Μέλος

H commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 370 μηνύματα.

H commie έγραψε: στις 00:32, 03-04-08:

#1
creme fresh είναι η κρέμα γάλακτος

όσο για τα μανιτάρια τρούφας να σου πω μια ωραία συνταγή
Μακαρόνια με τρούφα με άσπρη σάλτσα και μανιτάρια!

Υλικά

* 120 γραμ. σπαγγέτι
* 15 γραμ. βούτυρο
* 10 μανιτάρια κουμπιά
* 50 γραμ. μανιτάρι τρούφα
* 1 μικρό πακέτο κρέμα γάλακτος
* 1 ποτήρι λευκό κρασί
* αλάτι

Διαδικασία

Βράζουμε τα μακαρόνια για 5 με 7 λεπτά, ώσπου να γίνουν al dente. Τα στραγγίζουμε και σε ένα τηγάνι, τα σοτάρουμε σε μια κουταλιά της σούπας βούτυρο. Τα αφαιρούμε σε μια μεγάλη πιατέλα.

Στη συνέχεια σκουπίζουμε με μια πετσέτα τα μανιτάρια κουμπιά και τα κόβουμε σε φέτες. Στο ίδιο τηγάνι, ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Προσθέτουμε λίγο ακόμη βούτυρο και σοτάρουμε τα κουμπιά. Τα σβήνουμε με το κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί. Αμέσως μετά, βάζουμε την κρέμα γάλακτος και περιμένουμε να δέσει η σάλτσα. Ανακατεύουμε συνέχεια, για να μην κόψει και αλατίζουμε τη σάλτσα. Στο τέλος προσθέτουμε την τρούφα και κατεβάζουμε το φαγητό από τη φωτιά.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

io-io

Διακεκριμένο μέλος

H io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και επαγγέλεται Μαθηματικός . Έχει γράψει 1,841 μηνύματα.

H io-io έγραψε: στις 15:24, 03-04-08:

#2
Η creme fraiche ειναι λιγο διαφορετικη απο την κρεμα γαλακτος. Ειναι πιο ξινη και εχει διαφορετικη υφη.

http://en.wikipedia.org/wiki/Cr%C3%A8me_fra%C3%AEche
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Εδάδ

Περιβόητο Μέλος

H Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,269 μηνύματα.

H Εδάδ www.youtube.com/watch?v=-WhQ5TiBHVk έγραψε: στις 15:40, 05-04-08:

#3
Thankσ ε, και ότι έμπαινα να πω ότι έχω τα μανιτάρια αφάγωτα μία βδομάδα

Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---
"Ένα σπάνιο μανιτάρι που μυρίζει σκόρδο, έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και κοστίζει έως και 45.000 ευρώ το κιλό!"

Εγώ λέω να τα ξανάπουλησεις να βγάλεις και τίποτα....χιχιχι
Μη φανταστεις πήρα τρία μανιτάρια διαμέτρου 3 εκατοστών και κάνανε τρία ευρώ.Δε θα βγάλω κέρδος
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Εδάδ : 05-04-08 στις 15:51.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια