×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αντιδράσεις σε Posts μου Παραθέσεις των Posts μου Αναφορές σε Εμένα Ενέργειες Συντονιστών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,803 μέλη και 2,441,129 μηνύματα σε 76,704 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 169 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Λιωμένο τυρί για πατατάκια

giannis4ever

Διάσημο Μέλος

Ο giannis4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 700 μηνύματα.

O giannis4ever έγραψε: στις 15:55, 21-06-10:

#1
Πως μπορώ να φτιάξω αυτό το λιωμένο τυρί που βάζουν πάνω στα doritos του σινεμά? Είναι υπέροχο.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

cibyllian (Μπούι)

Περιβόητο Μέλος

H Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών . Έχει γράψει 1,374 μηνύματα.

H cibyllian τραβώντας τις κοτσίδες της......... έγραψε: στις 15:58, 21-06-10:

#2
Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever
Πως μπορώ να φτιάξω αυτό το λιωμένο τυρί που βάζουν πάνω στα doritos του σινεμά? Είναι υπέροχο.
καταρχάς το πουλάνε έτοιμο στα σούπερ μάρκετ και απλά το ζεσταίνεις σε μικροκύμματα ή σε μπαινμαρί.

Αλλιώς αγοράζεις τσένταρ και λίγο γκούντα και με λίγη κρεμούλα γάλακτος και αρκετή υπομονή σε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά, με πολύ ανακάτεμα επιτυγχάνεις το σωστό λιώσιμο.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

giannis4ever

Διάσημο Μέλος

Ο giannis4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 700 μηνύματα.

O giannis4ever έγραψε: στις 16:02, 21-06-10:

#3
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian
καταρχάς το πουλάνε έτοιμο στα σούπερ μάρκετ και απλά το ζεσταίνεις σε μικροκύμματα ή σε μπαινμαρί.

Αλλιώς αγοράζεις τσένταρ και λίγο γκούντα και με λίγη κρεμούλα γάλακτος και αρκετή υπομονή σε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά, με πολύ ανακάτεμα επιτυγχάνεις το σωστό λιώσιμο.
Έχω πάρει τσένταρ και το ζέστανα αλλά δεν μου πέτυχε. Ήταν πολύ στερεό.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

cibyllian (Μπούι)

Περιβόητο Μέλος

H Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών . Έχει γράψει 1,374 μηνύματα.

H cibyllian τραβώντας τις κοτσίδες της......... έγραψε: στις 16:05, 21-06-10:

#4
Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever
Έχω πάρει τσένταρ και το ζέστανα αλλά δεν μου πέτυχε. Ήταν πολύ στερεό.
σκέτο δεν γίνεται, θέλει και λίγο κρεμούλα
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

giannis4ever

Διάσημο Μέλος

Ο giannis4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 700 μηνύματα.

O giannis4ever έγραψε: στις 16:16, 21-06-10:

#5
Να βάλω λίγη κρέμα στον πάτο της κατσαρόλας, το τσένταρ και θα πετύχει? Πολύ απλό. Θα το δοκιμάσω.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

cibyllian (Μπούι)

Περιβόητο Μέλος

H Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών . Έχει γράψει 1,374 μηνύματα.

H cibyllian τραβώντας τις κοτσίδες της......... έγραψε: στις 16:18, 21-06-10:

#6
Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever
Να βάλω λίγη κρέμα στον πάτο της κατσαρόλας, το τσένταρ και θα πετύχει? Πολύ απλό. Θα το δοκιμάσω.
λοιπόν βάζεις κρέμα, το τσένταρ σε κομματάκια και λίγο γκούντα σε κομματάκια ή ένταμ (λίγο όμως)
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

giannis4ever

Διάσημο Μέλος

Ο giannis4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 700 μηνύματα.

O giannis4ever έγραψε: στις 16:21, 21-06-10:

#7
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian
λοιπόν βάζεις κρέμα, το τσένταρ σε κομματάκια και λίγο γκούντα σε κομματάκια ή ένταμ (λίγο όμως)
Το τελευταίο είναι απαραίτητο?
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

cibyllian (Μπούι)

Περιβόητο Μέλος

H Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών . Έχει γράψει 1,374 μηνύματα.

H cibyllian τραβώντας τις κοτσίδες της......... έγραψε: στις 16:25, 21-06-10:

#8
Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever
Το τελευταίο είναι απαραίτητο?
αν θες ένα πιο ρευστό αποτέλεσμα
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Πατρεύς (Πέτρος)

Επιφανές Μέλος

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 2,714 μηνύματα.

O Πατρεύς με φόβο και πάθος έγραψε: στις 16:29, 21-06-10:

#9
Ξέχασες νομίζω το ταμπάσκο. Εγώ θα έβαζα μπόλικο για να είναι αρκετά καυτερό. Αλλά, περί ορέξεως...
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια